Tyskland.

Resan till landet med lädret.

Ja vad ska man säga, vi överlevde ju iaf till slut. Kl 7 imorse efter lite guidande och bara en felkörning av Johan, som vi beskyller Jimmy för kom det äntligen fram till Netto där jag mötte upp dem, direkt vidare till Jonas för att hämta upp honom och sen raka vägen mot Öresundsbron.
Resan blev inte riktigt som vi hade tänkt från början, allt va planerat tills vi igår kväll kom på att man inte får ha dubbdäck i Tyskland och alla släp vi kunde få tag på hade dubbar, så efter mycket övervägning bestämde vi oss för att skita i släpet och körde ner enbart med bil. Resan gick ju nu betydligt snabbare, även om Johan ibland kör som en *host* kärring *host* och billigare då både färjan och bron blir betydligt dyrare med släp.



Va mycket får vi lasta?

Vi hade många djupa hettsiga diskutioner i bilen om hur mycket vi får lasta. Vi kommer enväldigt överens om att Johan borde ha nått som kallas "utökat bagage" och vi borde få lasta 250 kilo. Även om vissa av oss kanske tycker att den siffran borde vara 130 kilo.

Väl framme i Tyskland bestämmer vi oss för att skita i att stressa tillbaka inom 3 tim för att få tillbaka 200kr utan vi kör till donken för att få oss lite att äta. Blir drive in, men tjejen i luren kan ingen engelska så vi får vänta tills de kommer nån vi kan prata med. Johan gör så gott han kan och får till en bra beställning åt oss, men eftersom Mono ska vara matmongo så blir beställningen krånglig och vi får vända tillbaka för att han fått fel mat, eller ingen mat alls snarare.

Efter att ha käkat blev det en bra stund inne i affären, letande efter whiskey, övervägande vilken öl som är godast, vilken som är billigast, hur mycket sprit vi ska köpa och framför allt, hur mycket klarar nu egentligen bilen? Vi kör ut med det vi har och lastar, märker att bilen går satans lågt men bestämmer oss för en runda till i affären.


Lufttryck?

Vi pumpade däcken innan vi åkte men Johan är inte så bra på detta me siffror så han tror han fått in fel tryck så vi kollar en gång till, siffrorna visar sig nu vara Aningen över vad vi hade tänkt oss så det blir till att pysa lite luft :P
Bilen går otroligt fint hem och vi får en galet kul resa även hem, även om denna är lite segare än resan ner. Såhär i efterhand hade vi kunnat lasta iaf 30-40 kilo till men de kommer att bli en resa så fort kravet på vinterdäck är över nästa år, då blir de en pure ölresa med släp och kombi.



Dagens citat:
"Ni lever ju alla bara en tumör från döden trots allt, ändå så jagar ni genom livet som om ni va rädda att ni inte skulle hinna dö, det hinner ni det lovar jag, Men hinner ni leva?"




Va lång är bron egentligen? Lägg även märke till Johans "no hands" körning.



Jimmy verkar nöjd med att Johan är den som beställer (och betalar) maten.


Johan i full fart med att njuta av maten som inte va speciellt god.


Om ni tycker den är låg kan jag säga att detta är INNAN vi satte oss 4 pers i bilen.


Man ska INTE ha 3 bar tryck i en fulpackad bil =D dags att pysa luft.



Mono håller koll på läget medans de andra pyser ut den svenska luften i tyska Burg.



Senaste inköpet blev på Smirnoff och dess smaksatta vodkor, dags att se om Svensk Vodka har nått att komma mer.



En liten flaska Absinth fick det allt bli med, fick med ett glas och en "sked" me så man kan tillreda den på rätt sätt.
Utöver detta så köpte jag lite skumpa till nyår och även lite Captain Morgan samt lite öl/cider. Borde klara mig tills vintern är över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0