Petter ger sig in i striden.

Nu har Petter, ni vet rapparen som inte gjort något vettigt på många många år, gett sig in i striden angående det som hände på Hallands. Han uppmanar nu alla artister, djs och annat folk att bojkotta Hallands Nation. Jag tror inte detta kommer påverka en enda kotte faktiskt.

Sen har även Hallands blivit lite rädda har jag märkt. För bara några dagar sen låg det uppe bilder från när vi va där efter våran sittning på E-sek. Temat var Afrika / Det e for vildt och två st i sällskapet va utklädda och sminkade till afrikaner. Fotografen på Hallands tog bilder och minst 2 bilder låg upp på dessa "afrikaner". Men nu har bilderna blivit bortplockade, tråkigt med censur. =(


Inget TinTin?

Ska bara tillägga att Afrosvenskarnas Riksförbund ville förbjuda TinTin i Sverige år 2007, något det inte lyckades med så bra. Jag som har växt upp med TinTin hade gått i taket om det gått igenom :P

Hallands och Helsingkrona nation polisanmälda.

Innan så va de Judiska föreningen, denna gången är det Afrosvenskarnas Riksförbund (?) som gör en anmälan. Hallands Nation och Helsingkrona Nation blev i helgen anmälda pga att tre personer hade sminkat sig till afrikaner och "såldes som slavara" på en påhittad auktion under en sittning på Hallands. Personerna begav sig sedan vidare till Helsingkrona där det festade vidare.

Jag kan förstå att folk kan ta illa upp av detta då det är lite på gränsen och ett relativt känsligt ämne för vissa men att göra en polisanmälan? Men det konstigaste av allt är nästan att det är Nationerna som blivit polisanmälda för hets mot folkgrupp och inte personerna som gjorde detta...hur tänkte de där? Ska man anmäla ICA om någon står där inne och skriker rasistiska saker med då? Jag känner att det vore lite mer logiskt att anmäla personerna i fråga och inte nationerna. Helsingkrona blev ju anmälda för att det bara gick runt där inne utklädda till afrikaner (om än i kedjor). Hur hade det blivit om en person utklädd till afrikan inte blivit insläppt i dörren? Hade nationen då blivit anmäld för rasism pga det?

Kan inte folk bara slappna av lite mer, slavhandeln som anmälan handlade om slutade för snart 700 år sedan i Sverige (år 1337..leeeeet). Den sk slavhandel vi nu har är traficking och knappast något som är kopplat till Afrika längre? Hade kanske vart mer på sin plats om en student från Slovenien hade anmält händelsen.

Kalles Kaviar blev ju för ett tag sen anmäld för att den va "för svensk" som det så fint hette. Kalles kaviar kan visserligen vara bland det svenskaste som finns i Sverige (m.a.o det finns på IKEA), men hur fan kan man bli diskriminerad av det? Ska vi byta ut killen på tuben till en liten kines istället kanske så alla blir nöjda och glada. Eller skulle då kineser ta illa upp för att det är en tub med en kines på? Anmälan gick som tur va inte igenom, annars hade jag blivit lite rädd.


Vet inte riktigt vad jag hade tänkte skriva från början, börjar bara bli trött på alla anmälningar om hets mot folkgrupp och diskriminering för att folk tar illa upp för småsaker som detta faktiskt är. Studenter skämtar om allt, har alltid gjort och kommer Alltid att göra.


Dagens Citat:

"Kan vi inte skoja om saker, kan vi inte prata allvar heller". //Özz Nujen


Heading for Vabej.

På lördag är det stor happening i Varberg. Jennha fyller 25 och det ska firas med pompa och ståt =D
Från Lund åker Cissi, Jonas och jag och sen kommer även Johanna, Satan och Viktor från Vänersborg/Vargön samt en hel del annat kul folk. Ska bli riktigt skoj att komma iväg från Lund ett tag och tänka på något annat än ångest över skolan.

Va iväg och skaffade kläder då temat är 80-tal och jag kan ju säga att Jonas och jag är allt annat än snygga i dem, men vad gör man inte för ett kalas. Måste försöka fixa ett par byxor bara men ska se vad jag kan leta fram. Kommer nog bli en rätt episk fest om än lite episk som den förra tisdagen ;)

På tal om 80-tal så måste jag bara posta denna låten. Är  inte mycket för beatbox egentligen men detta är riktigt härligt gjort och låten Where is my mind är en av mina favoritlåtar så det är svårt att inte gilla denna.

(är inte killen skrämmande lik Peter Andre?)


Satan på besök.

Förra veckan va min kära vän Magnus aka Satan på besök. Ett helt klart oförglömlig besök på måga sätt och vis, inte minst festen vi hade på tisdagen. Även om säkert många av oss som stannade till slutet har stora minnesluckor så tror jag ingen kommer glömma vissa detaljer och minnas denna festen väldigt väldigt länge. Jag hoppas dock att mina hyresvärdar inte minns den alls, för allas bästa.

Tyvärr så finns det ju mycket bildbevis från denna kvällen, både före och efter tolvslaget. Tänkte lägga upp lite bilder från innan tolvslaget, bilder som är tillräckligt rumsrena för att finnas på nätet. Kvällen började med Sveriges match i fotbollen där vi tänkte dricka varje gång:
  • Kommentatorerna nämnde Zlatan på ett eller annat sätt.
  • Varje avblåsning
  • En shot varje rött/gult kort
  • En shot per mål
Detta ledde tyvärr till en väldigt blöt fest. Jag och Sebbe tog och gick igenom barskåpet ganska nogrant med för slippa flytta med massa halvtomma flaskor sen när jag ska flytta så är det helt klart bättre att dricka upp dem innan. Sagt och gjort...

Detta måste vara en av de gräsligaste bilderna som finns på Anton. VARFÖR han och Jonas satte på sig kvinnokläder är för mig en stor gåta. En ännu större gåta är varför Anton har läppglans under ögonen.

 

Är han int söt så säg.

 

SE, hon tycker visst om skägg! Men får jag ha skägg? Icke...

 

Man skulle kunna tro att Isak har vart med på festen men så va faktiskt inte fallet så jag vet inte ritkigt vem som tagit denna bilden.

Förlåt Rebecka men jag kan inte låta bli, bilden är så klockren, speciellt med Anton i bakgrunden med sina håra okvinnliga ben.

 

Dagens Citat:
Stäng in Din hund och Din fru i bagaget på Din bil. Vänta en timme och öppna. Vem tror Du är glad att se Dig?

På tal om PK.

På tal om mitt tidigare inlägg angående Sverige och PK (Politiskt korrekt för er som inte är med ännu).

Talang gjorde ett riktigt bra exempel på detta för ett tag sen då ett gäng utvecklingsstörda framförde en låt för juryn. Men eftersom vi bor i PK-Sverige så är det självklart fel att rösta ut dessa just för att de är handikappade så självklart gick de vidare. Vem som helst kan ju höra att detta inte är speciellt bra, inte ens för att vara gjort av utvecklingsstörda.

Visst det är ju inte skitdåligt, och det har en lite rolig text men det är allt. Nån talang är det faktiskt inte tal om och det är ju just vad tävlingen går ut på eller har jag förstått det hela fel?

Ja ni får avgöra själva:



Men om man som vanlig medborgare inte får skämta om allt, får då komiker göra det? Tänkte mest på detta klipp med Özz Nujen från Raw:

 

Han skämtar här ganska friskt om negrer och just ordet nigger, på ett väldigt roligt sätt men om folk tar illa upp av vad Mayborn skrev så borde väl folk gå helt bananas av detta? Men det kanske är extra känsligt med just judar. Det va ju bara sådär 65 år sedan förintelsen ägde rum nu och klart att man tar illa upp om någon från samma religion blev dödad i ett förintelseläger under andra världskriget... slappna av lite för fan.

 

Dagens Citat:
Hur man stoppar en våldtäkt.
1. Pungspark
2. Ring polisen


Hest mot folkgrupp.

Jag måste bara skriva några korta rader om detta då jag blir lite trött på sånt här. Nu har Mayborn blivit dömd för "hets mot folkgrupp" pga det han skrev för lite mer än ett år sedan på sin blogg.

Det han skrev var:
”Sen väntar kvällens drabbning mellan vackra Pool och de giriga judarna och ikväll vill jag se Liverpool forcera frammåt hårdare än tyskarna gjorde under kristallnatten....”


Ett ganska ironiskt och roligt inlägg som nog de flesta förstår skulle jag tippa på. Men självklart snappade judiska församlingen upp detta och stämde Mayborn, något som jag iaf aldrig trodde det skulle bli något av. Men nu har han blivit dömd till 100 dagsböter, trots att domstolen dömer att han inte hade som avsigt att kränka judar.

Varför måste man vara så Oerhört jävla PK hela tiden i Sverige. Ingen vågar snart säga något som är det minsta fel. Kommer jag bli dömd till dagsböter för att jag använder ordet Negerboll med? Även om jag inte har som avsikt att göra någon upprörd så kan ju tydligen någon stämma mig och få Rätt bara genom att säga att personen tog illa vid sig.

Vi lever i ett land där vi inte längre har yttrandefrihet på något plan kvar snart så länge det man säger inte är helt PK. Våra politiker är ett bra exempel på detta där i stort sett ingen vågar säga något som inte är helt PK. Ska vi göra som USA där det i vissa delstater (även New York?) är förbjudet att använda ordet Nigger. Ska staten styra över vilka ord vi får använda, kommer då negerboll att bli förbjudet?

Tar och postar en bild som är ROLIG. Jag hoppas verkligen inte någon tar illa vid sig nu isf kanske personen borde sluta ta allt på så stort allvar hela tiden och släppa loss lite istället.

Hest mot folkgrupp.

RSS 2.0