Vm-tipset

Som många vet så tipsar jag och 10 vänner gruppspelet i VM iår. En tipning som inte riktigt går som planerat för någon av oss. Vm har ju inte riktigt blivit vad som hade förväntats. En måltorka utan dess like och sjukt många matcher som blivit lika, skrällar så som Spanien som va vm-favoriter men som istället går och förlorar sin öppningsmatch. Frankrike är på väg ut ur gruppspelet och ett mirakel ska ske för att de ska gå till slutspel.

Tippningen är ganska jämn, ledarna på 9 poäng och vi (ja jag ingår där) som ligger sist ligger på 6 poäng. Men över hälften av matcherna återstår och mycket kan hända.

Dagens citat:
"Nu är det två tråkiga saker på tv samtidigt. Fotboll...och negrer"
//Anonym Alloysare

Never date a (w)hore.......sgirl.

Hade en diskussion me Viktor och Hultman i lördags angående dejter och sa att jag Aldrig någonsin ska dejta en hästtjej igen. Never Ever...Har gjort det en gång och aldrig igen. Det har aldrig tid för dig, man kan aldrig boka in något, kan aldrig åka iväg mer än typ 12 tim för sen måste hästan få uppmärksamhet etc etc. Nu har jag ju Cissi så behöver ju inte dejta och hon är som tur är ingen hästtjej. Vi myntade iaf uttrycker "Never date a (w)hore....sgirl" som är väldigt användbart.

Jag har vart dålig på att uppdatera, men har ganska fullt upp nu i vbg och jobbar en del samt att suget för att blogga inte är det största direkt. Kommer nog lite uppdateringar då och då men inte dirket nått kontinuerligt flöde i sommar.



TIPSET.

Skicka era tippningar till mig innan kl 16.00 idag (första matchen) för att vara med. Skickar ni in efter detta kommer inte spelet i första gruppen att gälla då man ser formen på två av lagen. Pengarna SKA lämnas/skickas till mig eller Jonas Svensson INNAN gruppspelet är över.

Låt oss göra detta till en folkfest.

För att fortsätta på ämnet...

När vi ändå är inne på detta med våldtäkter och annat vidrigt så måste jag nästan bara posta denna artikel. Enligt undersökningar så har var fjärde man i sydafrika har våldtagit någon. Detta är samma land som håller i fotbolls VM iår och hade jag inte vart så kär i fotbolls VM hade det nog blivit bojkott. Det visar sig även att gruppvåldtäkt, och nu citerar jag ”stärker banden mellan männen som utför dem”. Hur jävla sjukt är inte detta på en skala. Va fan en sak är väl att skaka spott eller bli blodsbröder genom att sticka sig i tummen eller på sin höjd vara buksvågrar. Men att gruppvåldta någon...

Man blir illamående.

Finns det ingen gräns?

Ibland undrar man verkligen hur det står till hos människor, om man nu kan kalla de så.
I början av april detta året så skedde en gruppvåldtänkt i Tumba av 3 män i 20års åldern mot en 16 årig tjej. Det våldtog henne upprepade gånger mitt under en fest. Nu är iaf alla gripna och hoppas fan i mig att de åker dit så det skriker om det, men som vanligt i Sverige så lär det väl bli ett år eller så bara. Direkt när jag läste artikeln så tänkte jag, fördomsfull som man är, "invandrarbakgrund????". När jag sen började kika lite på det så har de tre gripna invandrarbakgrund allihopa...överaskning.

Utvisning antar jag inte det blir frågan om även om det inte vore mer än rätt. Gärna ska de sitta av sitt straff i sitt eget hemland där deras fängelse förmodligen är aningen mer "obekväma" än här i Sverige. Kan ju av PUL inte lägga ut namn på idioterna här, men en snabb sökning på nätet på denna artikel ger en länk till flashback som i sin tur länkar allas facebook.

Hoppas rätten dömmer dem till straff de förtjänar. Om inte så kanske samhället tar ut sin rätt på dem...

Dagens Citat:
"Kärlek är det enda som ökar ju mer man slösar"

Split...

Känner mig ganska kluven just nu, saker är inte längre lika klara som de va för ett tag sen. Saker ändrar sig ständigt och man får veta nya saker titt som tätt och det känns som jag inte riktigt vet vart jag ska stå. Jag står gärna kvar där jag står men ja...Vi får väl se helt enkelt.

Jaja, ska snart bort till Niclas som har lagat brunch åt oss idag :)

RSS 2.0