Awesom - O

Idag har den lilla 20 månader gamla pojken från Östersund fått rätt till sitt namn, Q. Ett ganska udda namn får man väl säga. Aftonbladet har även en omröstning om vilken bokstav man själv skulle vilja heta om man Bara hade haft en bokstav som namn, Z ligger ganska bra till och det är väl inte så förvånande. Själv skulle det utan tvekan bli O. Då man kan ju spela rätt bra på Awesom - O från South Park, ett helt underbart avsnitt för övrigt.



Dagens citat får bli nått vår gamla lärare Jakob Körk sagt.
Ibland är det bättre att hålla käften och låta omvärlden tro att man är dum,
än att öpnna munnen och undanröja alla tvivel.

Surf Nazis must die.

Hittade trailer till en film jag bara måste se, detta är för bra för att missas. hahahaha.


Skåningarna.


Börjar bli ganska trött på skåningarna nu, redan faktiskt, och skåna i allmänhet. Det har nog blåst varje dag sen jag kom hit faktiskt. Är ju visserligen rätt varmt när det väl är vindstilla och solen lyser men det händer sällan att det inte blåser som sagt. Läste idag i City Malmö/Lund att två st riksdagsledarmöter här i skåne tycker att skåningarna ska lära sig mer danska i skolan. Jag skulle dock rösta för att det behöver lära sig svenska först, och sen engelska. Frida, David och jag fick ett bra bevis på att deras engelska inte är den bästa.

(har snott bilden av Frida då jag inte har nån sladd till min mob, men efter alla bilder du snott av mig Frida så är vi långt ifrån kvitt haha)


Kommer få lite pengar från csn snart och även 10,000 från mina päron för PewPew, har tänkt lägga undan det mesta tills nästa sommar och planerna jag/vi har då. Kommer gå åt en del pengar då, men kommer bli sjukt kul.

Dagens citat:
Bättre ett ärligt Nej, än ett falskt Ja.

Låtar som väcker minnen.

Har suttit och lyssnat på mycket låtar som väcker mycket minnen, denna låten må inte vara så gammal, men jävlar va minnen den väcker. Har åkt mycket bil med Satan och lyssnat på denna vill jag lova :D


På tunnelbanan!!!

Hittade den här låten idag av en ren slump då den dök upp på youtube. Låten får mig att tänka på en viss person, jag tror du vet mycket väl vem du är, inte många som har denna musiksmaken. HAHAHA

"Hej jag är fet och tar upp en och en halv plats"


Estonia.

Idag är det 15 år sedan Estonia förliste. Jag minns fortfarande vad jag gjorde den dagen, även om jag bara va 8 år. Fick reda på det när jag vaknade, sen gick jag och syrran till vår dagmamma Ulrika på Örnvägen. Där va radion igång hela tiden under frukosten (även under bordsbönen om ja minns rätt haha). Fick hela tiden höra hur dödsiffran ökade och hur det hittade överlevande. Har för mig det va någon dag senare som det gick ut med att hoppet för "överlevande" ombord på Stonia nu rent tekniskt borde ha dött. Även om det stängt in sig i nått rum med luft i så skulle luften vara slut och det borde ändå frusit ihjäl.

Olyckan krävde 852 människors liv var av 501 svenskar, endast 138 överlevde, det sista offret hittades 18 månader senare, ingen av det överlevande var över 12 år. Av det som omkom var 750 perser ombord när båten sjönk, det flesta låg och sov. Den största båtförlisningen sen WW2 om jag inte minns fel, det va det då iaf.


Lägger till en liten klok grej som Jan Stenmark skrev för många år sedan:
"Vi brukar reta Nisse för att han hade glasögon.
En gång slet vi av honom dem, men då började han reta oss för att Vi hade glasögon"


Uppdatering 1

Får ta uppdateringen i delar tror jag då det händer en hel del just nu.

Nollegasquen: I lördags hade vi Nollegasquen som sagt, en fin middag med frack för de som har råd och kostym/smoking för de som har lite vett att hålla i pengar och inte hyra en frack för 1000kr om man inte äger en. För mig blev det kostym, med svart skjorta och röd fluga. Trodde faktiskt det skulle bli lita väl svart med svart skjorta men det blev riktigt stiligt faktiskt, ska se om jag kan få tag på några bilder senare.

När vi kom till E-huset fördes vi ned 2 och 2 "blindfolded" ner i källarn till ett skyddsrum där vi fick svära den Vita eden (att följa den vita vägen ;) ) inför överföset och ordförandet och sen fick vi pussa en lampa som jag tyvärr inte kommer ihåg va den hette. Sen blev det fördrink inför middagen.

Vi käkade riktigt god mat på sittningen faktiskt, inte jättemycket, men gott. Blev öl till förätten som va en form av cheesecake med pepparrot, halvtaskigt rödvin till huvudrätt som bestod av rådjursstek med bakad potatis, porter till efterätt i form av vit (va annars) chokladmosse med hallon och sen kaffe på det. Lite mosserande vin som avslutning innan vi drog på eftersläckning ihop med Data/infocom. Mono va mer än måttligt packad och det va en sjukt kul eftersläckning med mycket dans, öl och trevligt folk. Runt 3 avslutades eftersläckningen med Hardstyle trance och vad passar inte bättre än att dansa till Blademasterz. Vi drog sen vidare ner till Edekvata och körde nån form av mellan/efterfest. Drog mig hemåt runt 5 på morronen och då va festen fortfarande i full gång, men ville vara hyffsat ok i huvet på söndagen då Frida låg hemma hos mig och sov.

Orkar inte skriva mer nu, får bli mer sen ikväll kanske.


Dagens citat kommer fårn en skylt i hissen upp till Fridas hotel:
Use your roomkey to drive te car.

Uppdatering kommer senare.

Jag är för trött för att skriva nått långt just nu. Har sjukt mycket tankar och far runt i huvudet på mig just nu så hade kunnat skriva i evigheter. En sjukt kul helg med den bästa festen hittils i Lund faktiskt, och ett besök som satt griller i huvudet på mig bokstavligt talat. Vet inte alls vart jag står med mina fötter, om jag lutar åt höger eller vänster? Blir till att ta ett beslut sen efter allt, får se vad det blir för nått.

Dagens citat:
Mitt ex blev sjukt våt, var som att stå å vifta med en metspö i scandinavium till slut,
som att knulla ett glas med vatten.

Nolla blir Etta i och med Nollegasque.

Om ca en timme sticker jag iväg på miniförfest hos Kristina, blir väl 1-2 öl bara, sen bär det av till E-huset och sen vidare till gasque-salen. Blir en låååång kväll med finmiddag, mycket sång och spex, tal och en hel del dricka. Efteråt är det eftersläpp i stora salen ihop med Data/infocom. så blir en skoj fest ihop med mono hoppas jag. Det händer inte varje dag.
Ska faktiskt bli skönt att nollningen nu är över, skönt att ha helgerna helt lediga framöver. Att enbart planera in sina Egna grejer och inte behöva styras av nollningen även om vi haft jävligt kul. Tror jag behöver plugga en Hel del kommande helger med. Och ska jag hem över oktobermarknaden så behöver jag nog plugga fram tills dess.

Frida kommer idag me, väldigt blandade känslor och tankar om detta, dock kommer jag nog inte prata med henne föräns imorn då hon kommer sent ikväll och jag lär inte komma hem föräns mitt i natten nångång. Imorn blir det middag och film sen får vi väl se vart helgen leder och om jag följer hjärnan och mina vänners råd, eller hjärtat. Har en hel del att prata om och diskutera tror jag, men blir nog inte föräns på måndag med allt det. Ska försöka bortse från allt imorn i respekt för hennes prov, då jag vet vad de betyder.

Dagens citat kommer från Varan Tv.
-"Är du ångerfull?"
-"Jaaoo ångerfull och ångerfull, det beror på vad du menar med ångerfull?"
-"Ja ångrar du dig?"
-"Jao jao"

Fluga.

Idag köpte jag min livs första fluga, och jag måste säga att jag är jävlgit nöjd. Efter Mycket letande så hittade vi till slut en affär som sålde flugor. Jag hade fått för mig att var och varannan butik som har kostymer skulle sälja flugor men tydligen är det inte 2000-tal tillräckligt mycket. Men som sagt flugor hittades och jag köpte till slut en röd fin fluga som jag ska ha till min kostym imorn, ska ta kort och lägga upp imorn när jag klätt upp mig, tills dess får ni nöja er med flugan.


Nova Lund

Ska iväg till "nova Lund" om ett tag med Mono och Kristina. Ska tydligen vara nått typ av köpcentrum som jag knappt viste fanns. Ska bli kul att se hur man shoppar i skåne ;) Får väl se om det har nån snygg fluga annars får jag sno en slipps men är lite tråkigt och stelt.

Helgen som kommer.

Trodde dessa 2 veckor skulle kännas som en evighet men det har bostavligen rusat iväg. Idag är de fredag och imorn är det lördag. Ska idag iväg med Jonas och köpa en fluga/slips. Lutar åt fluga faktiskt då det är sjukt mycket ballare. Ska möjligen köra med svart skorta under kavajen om min vita skorta inte kommer idag och då får de bli någon färgglad fluga, annars blir de svart.

Som sagt imorn har vi vår sista sittning i nollningen, vi ska nu bli Ettor och kan inte längre klassas som nollor vilket känns skönt :D Blir nog en lång kväll skulle jag tro, får väl se om jag är med på eftersläppningen eller hur jag gör med det, mycket som spelar in just nu. Saker och ting flyger omkring i huvet på mig och jag vet varken ut eller in. Men får nog lite klarhet efter helgen hoppas jag.

Dagens citat:

Att dölja ett fel med en lögn,
är som att ersätta en fläck med ett hål.

G4S rånarna.

Som många av er märkt skapade jag en grupp på facebook, som ändå får ses som halvt ironisk. En grupp för oss som hejar på rånarna i detta drama. Antalet personer i gruppen har skjutit i höjden får jag ändå säga. Jag trodde väl ett 20 tal polare skulle gå med. Just nu är vi ca 150 pers på en 24 tim. Men som jag misstänkte så är det inte alla som förstår det roliga i gruppen, så idag fick vi detta meddelande.


Dagens citat av Medeline
JÄVLA IDIOTER rent ut sagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! ta bort grupphelvetet, denna grupp berör mig personligen så ni kan ju fan ta er någonstans. TA BORT SKITEN!! respekt!"

Datorprov + världens längsta orm.

Klarade precis ett till datorprov i elektronik, god bless wikipedia säger ja bara haha.
Ska snart ha datorprov i matte me, den blir nog lite klurigare, men kanske kommer gå. Ni får önska mig lycka till, det kan jag behöva. Klarar man inte detta provet får man inte göra tentan, man har dock 3 chanser på sig, men ändå.

Världens längsta orm har för övrigt hittats (död), ingen liten krabat.


Kommentarer.

Vart väldigt dåligt med kommentarer i bloggen på senaste, men jag fick en inatt som jag tycker va jävligt rolig faktiskt. Jag trodde folk hade humor och kunde förstå ironi men jag hade kanske fel. Tråkigt även när folk som kommenterar inte skriver vilka de är.

Dagens citat blir självklart kommentaren ja fick.

"Herreguuuud!! Listan på hur man får en kille då?
"Ta av dig tröjan"?

Vadå få hon att känna sig smart? Va är det för dumma tjejer man försöker få då?
Töntigt.. va dig själv istället."



Och härifrån kommer min lilla lista för er som vill se.



Guide: Hur man skaffar sig en tjej.

Tänkte dra en snabb guide i hur man skaffar sig en tjej/ragg.

1. Visa vem som bestämmer: Viktigt att från början visa vart skåpet ska stå, självsäkerhet, och tjejer gillar många gånger att bli behandlade lite illa och ha någon som kastar runt dem och säger åt dem va de ska göra.

2. Gör henne osäkert
: Detta får henne att se dig som väldigt självsäkert och lite försvarslös, på så sätt kanske hon indirekt söker sig till dig, alltid ett plus.

3. Bjud på dig själv. Sånt här gillar tjejer, killar som vågar ta för sig lite och inte är rädda för att göra bort sig. MEN akta så du inte är för barnslig bara då kanske allt skiter sig.

4. Få henne att känna sig smart.
Även om man många gånger får en känsla av att tjejer Vill se dumma ut så vill alla nångång få brilljera lite och visa sin smarta sida. Detta är ett otroligt viktigt steg, MEN det får inte gå till överdrift.

5. Visa dina mjuka sidor
. Tjejer säger ofta att de vill ha en stor och manlig karl, men vem vill ha en kille utan hjärta, visa dina mjuka sidor me så faller de inom kort.

6. Ställ intelligena frågor
. Här får tjejen ytterliggare en gång känslan av att hon är smart och även får känslan av att du inte är så dum du heller. MEN se till att hon nu kan svara på frågan, annars har den motsatt effekt.

Mer än såhär borde inte behövas.

Bilddagboken.

Använder ju som sagt bilddagboken me, men har lagt in så man måste vara inloggad eller ha ett lösenord för att kika mina bilder nu. Vet att en hel del kikar på dem men inte har nån användare, vill ni ha lösenordet så hojta till bara.

Halloween

Halloween, eller HElloween som många av oss föredrar att stava de, går ju av stapeln om inte en allt för lång framtid faktiskt. Så vad passar bättre än detta soundtrack, och den får en bokstavligt att skita i brallan.



Dagens citat blir en klassiker sen tidigare i sommras:

"Om man tittar på tex vovve.net så är många av dom som har kamphundar tjejer vilket kan bero på kvinnans mindre utvecklade förmåga att förstå saker o ting
"

Dagen K.

Dagen K närmar sig sakta men säkert även iår. Ser väl lite ut som de kanske inte blir nått iår tyvärr. Tråkigt om en tradition går i graven, men kanske kan ta upp den gamla me syrran, CM, mfl som ändå finns här nere.

4 okt sattsar jag på iaf.

http://www.kanelbullensdag.se/


Dagbok?

Fick tipset här om dan om att jag kanske borde börja skriva dagbok. Inte blogg för allmänheten utan Dagbok för min egen skull. Tanken har faktiskt slagit mig några gånger och jag gjorde de ju på Lunastorm när den tiden begav sig, blev många och långa sidor skrivna där stundtals, vissa som folk fick ta del av men många som stannade hos mig. Det är på sätt och vis ganska skönt och kul såhär i efterhand att gå tillbaka och läsa, men vet inte om jag skulle orka just nu, vet själv hur mycket tid det kommer att ta :P Har skrivkramp som det är efter skolan varje dag ändå.

På tal om skrivkramp så hade vi en riktigt monsterföreläsning idag. Gubben som föreläser i Elektronik är inte nådig i sitt tempo, han skulle bokstavligen kunna döda någon me sina kritor. Ett under att han inte slagit igenom någon av tavlorna ännu (är 6 st svarta tavlor som han skriver på och hissar upp och ner som en dåre). Blev faktiskt en hel del skratt när han plöjde igenom en förklaring om Komplexa tal idag och ingen fatta ett skit :D

I matten har vi istället en kille som tar de betydligt lugnare men inte gör några avbrott i sitt skrivande och inte verkar vilja ha några frådor alls. Verkligen undviker och svara. Så fort han skrivit nått eller gått igenom nånting så säger han "Och detta är inga konstigheter" och så sitter halva klassen som stora frågetecken. Det värsta är när han INTE säger "inga konstigheter" då vet man att nått är jävligt konstigt.



Dagens andra citat får helt enkelt bli.
"Och detta är inga konstigheter"

Jag dör av längtan efter denna filmen.

Tror inte jag länkat denna trailern innan :) Lite längre än den första och visar lite mer.
Link va säger du?








Korpen + Sensation White

Fotboll
Idag har Ben Dover sin/vår sista match 18,45. vi möter Borgen IK. Mycket står på spel idag. ska vi få avsluta serien som 3a eller kommer vi att petas ner en placering, jag hoppas verkligen varenda kotta där hemma nu tar sig dit och visar sitt stöd för alla kämpar. själv har jag tänkt gå med i Helsingkronas Nation här och spela fotboll me dem i Division 7 :D det är mer lagom för mig nu känner jag. Får se om jag sticker på deras träning idag och kollar läget.

Sensation White
Kikade idag på lite biljetter till Sensation White i köpenhamn den 31/10 -09. Jag va rätt arg för att jag missade de förra året så jag hoppa verkligen det blir av iår. Link är sugen, det vet jag, och även mono vill haka på. Kanske kan dra ihpå ett gött gäng och åka dit, rocka gärnet hela natten och sen dra sig hem mot Sverige igen. Jag förstår inte hur man inte kan vilja åka dit, gillar man trance är de ju ett måste. Och att få gå Helt vitklädd me händer inte varje dag haha. Så nu har jag 2 "konserter" att se fram emot. Häng på nu för fan, va inte så jävla torra.

Dagens citat kommer från "Project One - Halfway There" hardstyle när den är som bäst:
Do you know why you're alive?
You're alive for one reason
And one reason only
Because I wish it

Sömnlöst igen.

Har inte så mycket att säga, mer än att det blev ännu en sömnlös natt. Idag blir de skola, lunch me mono och sen ska jag kika på om syrran vill hitta på nått tror jag.


Jo, jag fick föresten reda på idag att Detektivbyrån ska spela här i Lund i december, borde nästan gå och se dem, har dock inte så mycket vänner som lyssnar på dem och tycker det är bra, men är det någon som är sugen så hojta till.
09/12 Lund - Mejeriet - Sweden

För er som inte vet vad de är: Om du möter varg

knott

Jävligt bakis och orkar inte direkt skriva nånting så blir bara ett citat


Ah, det påminner mig om en barndomsvän till mig som var övertygad om att knott inte existerade på riktigt. Det var bara mygg som var "lite längre bort".


De hemska valen i livet!

Sitter just nu och funderar över ett rätt hemskt val, hur jag än gör så förlorar jag på ett eller annat sätt. Detta är inte direkt nån win/win situation kan man säga, men det finns ett val som kanske gör mindre ont. Valet som min hjärna säger åt mig att ta, men hjärtat säger nått helt annat, och sen har vi valet som hjärtat vill ta men som hjärnan säger är ett välldigt dumt val och det ligger en hel i det. Önskar så att det kunde sammarbeta lite bättre. Det lutar åt att jag följer min hjärna även om jag verkligen inte vill, men som det är just nu tror jag det är det enda raka faktiskt...tyvärr.

Folk brukar säga att jag är välldigt misstänksam mot saker och ting, men för det mesta har jag rätt med, och är man misstänksam då eller bara realist? Önskar livet vore enkelt men tyvärr är det långt ifrån enkelt. Jag hatar att ställas vid ett vägskäl och ta beslut som man inte vill ta, man kan inte gå rakt utan måste välja höger eller vänster, det finns inget mellanting. Hjärnan åt höger och hjärtat åt vänster, 2 helt olika saker som just nu inte går att kombinera. Mina Riktiga vänner, som faktiskt vill mig väl och inte bara säger saker för att muntra upp mig, skulle nog rösta på den högra vägen, hjärnans väg.


Passar på att posta en del av en text jag skrev för många herrans år sen, när jag hade ett liknande val, även om detta kommer göra så jävla mycket ondare.


The Wasted Game
I see my life in the blade, so dark and so red,
why does it had to be this bad.
My life is not worth all the pain,
that I won in this little game.

Let me be released from this strenuous world,
let me be excused from all the words.
from all the things you said,
and the wasted games we played




Dagens citat:
Mitt liv går i déjà vu. //Oscar -05

horoskop.

"denna är jag mer osäker på: Kärlek Försiktighet är knappast en dygd när det gäller romantik och kärlek. I vissa sammanhang kan det vara läge att ta risker"

Det hemska är att allt stämde :(

YAEAAAAHH

Jävligt rolig dag idag trots att ja vaknade och allt va skit, Tack Mono och Jakob, ni har gjort min dag idag. "Hur mycket skulle du ha för att XXXX" är ju mycket roligare än att plugga iaf.



Vaknandet

Jo föresten, jag glömde säga. Mitt vaknande imorse bestod av att jag satte ett häftstift rakt in i foten det första jag gjorde när jag reste mig från sängen och blodade ner halva golvet. Men ja jo jag vaknade ju iaf.



Mardröm

För första gången på säkert 2 år hade jag en "mardröm" inatt. Drömde att ag va med i en tävling där jag och...mono tror jag skulle kravla genom en inhängnad med krokodiler med en stor fet brud på ryggen (?). Mono fick ett försprång på den lilla ö vi va på, och kom ut i vattnet, när ja började närma mig vattnet så kom krokodilerna närmare och närmare, börjar hugga efter oss. Till slut kastade jag av bruden som krokodilerna till slut slet i stycken och helt åt upp. Jag rusade mot stranden för att kunna simma i land på den andra trygga sidan, men väl framme vid strandkaten dök det upp mängder av krokodiler i vattnet.

I detta läge inser jag att det är en dröm och försöker vakna, helt utan resultat.
Fick stanna kvar på land och slogs för allt va jag va värd. Helt plötsligt dyker det upp massa turister på ön från ingenstans. Visar sig att det finns en bakdörr i ena kanten som jag till slut lyckas smita ut igenom och vaknar.

90% av denna dröm va jävligt äcklig, och jag vet inte riktigt va den ville säga mig? Att min räddning kommer och att jag sen ska fly? Vi får väl se om den återkommer inatt.



9 dagar känns verkligen som en evighet.

The one I want.

Skiss jag gjorde i våras.


"stjärna" har gått bort

Jag får en svag känsla av att typ Bea eller nån kommer bli lite ledsen i ögat nu, men jag kanske har helt fel.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5793354.ab

Världens bästa skämt!!!

Det finns ett skämt som Satan, min bästaste bästa vän, är otroligt bra på att dra. Och idag av en ren slump hittade jag det på Englska på nätet. Har aldrig hört historien på engelska innan, men den va minst lika rolig. så ja...varesgod:



A man and a woman were driving down the road, arguing about his infidelity when suddenly the woman reached over and cut the man's penis off and tossed it out the window.

Driving behind the couple was a man and his 8-year-old daughter. The girl was chatting away to her father when all of a sudden the penis splattered into their car windscreen, stuck for a moment, then disappeared over the roof.

Surprised, the daughter asked her father, 'Daddy, what was that?' Shocked, but not wanting to expose his little girl to anything sexual at such a young age, the father replied, 'It....it was only a bug, Honey.' The daughter sat with a confused look on her face, and after a moment said.................

'Had a big dick, didn't it?'

Återfunnen cykel.

Efter lördagens bravader så försvann min cykel spårlöst. När jag väl bestämde mig för att gå hem från sittningen tänkte jag att jag skulle promenera ner till stan först och hämta min cykel och efter de cykla hem. Jag missade dock en liten detalj som va att jag faktiskt hade tagit me cykeln från stan redan, men det fattade jag inte då utan gick istället hela vägen hem arg som ett bi.
När jag vaknade upp på söndagen (sådär nångång mitt i natten) fick jag ett välldigt svagt minne av att jag cyklade in i en lyktstolpe, men jag kunde verkligen inte komma på var nånstans. Enligt mono så cyklade vi till skolan där han sen tappade bort mig, detta va runt 17 tiden. Minnet jag har efter det är att jag är på en förfest, en förfest jag helst vill glömma av de ytterst lilla ja kommer ihåg. Självklart minns jag inte vart förfesten va nånstans så de va ju ingen ide att åka dit och kolla om min cykel stod där.

Så imorse va de bara att gå upp 30 min tidigare för att promenera till skolan, och va står där om inte min cykel. Jag vill lova att jag blev glad, märkte dock att min framlampa va helt krossad så mitt svaga minne av att jag cyklat in i en lyktstolpe stämmer nog. Ni som var här nere i Lund vet att stolparna står mitt i cykelvägen, ja VISSTE att det skulle hända en vacker dag, jag sa det hela tiden.





Det tar sig, 6 saker kunde jag pricka av mer säkerhet, nu är det väl bara att börja gå igenom punkt för punkt då, böckerna får nog vänta, men en och annan film ska man nog kunna trycka av. Vissa saker vill jag spara och göra tillsammans me mina bästa vänner. =)




Lenas färdtjänst här om dagen. Hon är för övrigt hemma nu och på bättreingsväg, det va ingen svininfluensa iaf som tur va så jag klarar mig ifrån det denna gången. Även Johan är hemma och verkar må bättre, vet inte om det är tummen upp eller inte, ganska skönt när han inte är här haha.

Min älskade syster!!!

Så jäääävla glad att jag har dig här systeryster. Hade inte klarat detta utan dig just nu tror ja, vi har visserligen inte setts idag, men bara att veta att jag har dig nån km bort lugnar mig en hel del. Ser fram emot vår middag otroligt mycket på tisdag. Vill hålla om dig just nu.

Fan Frida, det är så otroligt mycket saker jag vill säga dig, vill inget hellre än att lyfta luren och prata me dig, att bara få höra din röst. Men det är väl bäst att låta bli, att låta de gå några dagar innan vi hörs av, men det gör Jävligt ont. Ska skriva en lista på saker jag vill få sagt så jag verkligen får fram allt nästa gång vi hörs, när det nu blir. Men jag hoppas verkligen du tog åt dig av det jag sa idag, för jag menade varje ord jag sa.

Tack alla som stått ut och lyssnat på mig hela dagen idag.

Dagens citat får bli ur syrrans sms:
"Va? Det förvånar mig lite, hon verkar ju tokig i dig"


Vill bara spy

Är så fruktansvärt äcklad just nu att jag bara vill spy.

Hem?

Just nu känner jag jävligt mycket att jag vill hem och reda ut en massa grejer. Jag hatar att ta seriösa saker över tel, jag hade så gärna velat ta detta mellan 4 ögon, verkligen kunna prata om det och inte som nu några minuter över telefon :( Saknar dig så jävla mycket just nu Frida, synd att jag insåg lite saker för sent bara, inte mycket att göra åt nu kanske. Har så jävla mycke tankar som flyger i huvet på mig just nu, vet inte riktigt va jag vill nu. Jag vill hålla om dig samtidigt som jag är totalt vansinnig. Vissa grejer trodde jag va ganska självklara för alla men tydligen va det inte riktigt så hos alla. Uttrycket "bros before hoes" passar ändå in rätt skapligt just nu.


Black and White

I am one with the world tonight
I am proud to be this far from you
You say that you have no regrets
But I know that you do
You told me someone stole the eye
I know him too

I’ve come to the conclusion -
yes, I know That between black and white,
there is no room for two
The scale might be wide,
but there is no need to be blind
Between black and white,
there is no room for two

I leave all of the grey behind I see clear,
I know that I’ll find
You claim that you are innocent
But tell me who aint
You think that you’re going to be saved
There’s no such thing as a saint

I’ve come to the conclusion -
yes, I know That between black and white,
there is no room for two
The scale might be wide,
but there is no need to be blind
Between black and white,
there is no room for two
no!

07.30

Tid är nått som inte va på min sida igår, min mobil fick fnatt och visade helt fel tid så jag fick för mig att det va mitt i natten medans kl egentligen va runt sådär 16-17. Dock va väl tiden mitt minsta bekymmer. Har knappt sovit nått alls inatt pga det som hände igår. Jag hade allt på känn redan i fredags, och satt faktiskt och skakade halva kväll och det visade ju sig att jag hade rätt från första stund :( Jag hade verkligen högre förväntningar och tankar än så, men fan va man kan ha fel ibland. Ska snart ta och ringa dig, men ska låta klockan bli lite mer iaf, är livrädd för att jag ska ringa och väcka dig och du inte är hemma.

mm

väldigt mycket delade tankar just nu, dels, "har du rört kan du glömma vår vänskap för all framtid" och en hel del annat, är jävligt packad just nu, men tankarna snurrar fortfarande och jag har fått diskutera en he del ikväll på gott och ont, är glad att jag har mina vänner. Om några timmar får jag veta hur det egetnligen ligger till, vet inte om jag vill veta men jag måste få ett svar. ju förr desto bättre, även om de kanske betyder skutdet för en del relationer.

Tycker om dig grymt mycket frida och ja hoppas inte du kastar bort de, men de är helt och håller ditt val. FITTA.....

jävla fitta

Har egentligen inte så mycket mer att säga än....fan ta dig, trodde bättre om dig men ja hade verkligen fel...FAN ta dig....

Ambulansen gjorde besök idag

När jag kom hem idag efter jag vart en sväng och handlat va de full fart i vårt allrum. Lena hade fått kramper och såg ut att må välldigt dåligt. Det hade redan ringt ambulansen när jag kom och den dök upp några minuter senare och tog med sig henne och hennes pojkvän. Hoppas verkligen allt går bra och att det INTE är svininfluensan. Vem vet, kan ju vara Johan som smittat henne, om han nu är sjuk.

Så det har vart lite mycket tankar i huvet ikväll, dels pga det och dels pga lite annat. ska lägga mig nu och försöka få lite sömn, imorn blir en jobbig fullspäckad dag me mycket aktiviteter och grejer. Får förhoppningsvis träffa Satan me, det har ju match här imorn mot Lugi (Lund). Ska bli jävligt kul faktiskt då de va bra länge sen vi sågs nu. Måste försöka få lite tid imorn så jag kan kika matchen me, men det ska  nog ordna sig. på kvällen sen är det sittning, på samma sittning som mono för en gångs skull.

Nu måste ja krypa ner och lägga mig, mina nerver känns inte riktigt som de är där de ska vara för tillfället.


Är grannen död?

Vi har börjat fundera lite här i huset om Johan, killen som bor vägg i vägg me mig ligger död på sitt rum. Varken jag eller Lena har sett honom på 3 dagar nu. I tisdags så va de någon som tog in hans post iaf, så vi misstänker att han är på sitt rum, även hans cykel är kvar och även hans skor. Men som sagt ingen ser honom och han är heller inte i skolan. Jag tyckte jag hörde lite ljud från hans rum i tisdags kväll men är välldigt osäker på om det va han som lät.

Hur lång tid ska man låta de gå innan man knackar på och kollar om han är där? Tänk OM han nu mot förmodan faktiskt ligger död i sin säng, då är det ju visserligen ingen panik att knacka på, bara man gör det innan det börjar lukta illa.

Vi har diskuterat lite vad han kanske har råkat ut för om han nu är på sitt rum och INTE död. Svininfluensan är nästan utesluten, hade han vart sjuk hade han ringt till mamma som hade hämtat honom. Kärleksproblem kan det vara och att han låst in sig och sörjer några dagar. Eller så har han smitit iväg hem till mamma utan att vi märkt nånting, och att han hämtat posten i smyg på natten.


Busgruppen - Operation slagträ.
Idag hade vi vårt första riktiga bus i busgruppen, vårt mål va att jävlas lite med M och IE som hade brännbollsfest med stor mängd alkohol i maskinparken. Vi har lyckats komma över 2 st overaller från Maskin som två av våra trogna busare fick klä ut sig i, nässla sig in i var sitt lag och sen tålmodigt vänta på sin tur att slå. Väl framme slå förste man iväg bollen tog upp det två slagträn som fanns på plan nr 1 och kutade iväg allt vad han orkade bort till Edekvatan med halva laget efter sig. Cirka 20 min senare va de dags för buse nr 2 att slå på plan nr 2. Vid detta lagret så hade de delat upp så det nu fanns ett rack på varje plan istället för som från början två på varje. Buse 2 slår, rusar över planen till plan nr 2 och snor med sig även de racket och kutar iväg med ännu mer arga spelare efter sig. Väl vid Edekvatan får han backup av oss och en grinig fadder från Maskin skäller ut oss och säger att vi kommer få sjukt mycket skit för detta. Tydligen har maskin ingen som helst humor. Allt detta finns på film och kommer länkas till så fort jag får tag på filmen.

Imorn börjar en sju helvetes helg med fest från tidig morron till sen natt. Ses i dimman.

Dagens citat:
Och herre jävlar
. //Fadder Johan får in en bra zoom på ett par rejäla bröst från Maskin,

Fusball

Om 15 min blir de fusball och bira här hos mig. Mono och Kristina är på väg från LTH just nu. Hinner inte skriva mycket mer nu, får bli en längre raport från dagen senare ikväll.

Dagens citat:
"Alla är välkomna i landslaget"
//Zlatan

Svininfluensan - take 2

Influensan, eller om det nu bara är vanlig sjuka, sätter sina spår i klassen. Av våra 116 som går i klassen så är vi nu knappt 2/3 som längre sitter med på lektionerna, mångder ligger hemma och är sjuka och under föreläsningarna kan man ständigt höra hostanden och nysningar. Jag brukar hålla mig frisk och har inte varit sjukskriven pga sjukdom (mer än "virus på balansnerven") på ungefär 4 år skulle jag tro så Fan ta Mexico om jag åker på denna skiten nu.

Vårt korpenlag, som jag dock inte längre spelar me, höll på att gå till historien idag när "vi" va ytterst nära att besegra IK Susp. Laget har inte förlorat en match på flera år och vi ledde in i slutsekunden när det gjorde mål på hörna. Så jävla typiskt oss att spela lika men ändå ett resultat som vi ska vara grymt nöjda me.

Min granne i rummet brevid bevisar gång på gång att han är 18 år. Vet inte om jag nämnde de men här om dan hade han brottom från lektionen för han skulle packa sina smuttskläder så att hans mamma kunde tvätta åt honom i helgen. Och så sent som igår la han ett "jag vill ha diskmaskin, det har vi hemma hos mamma och pappa". Stackarn kommer inte att få det lätt de kommande 5 åren.

Inte långt kvar nu...Vem vill se den me mig, först till kvar :)


Dagens (andra) citat:
I didn't wanna wake you up, but I realy wanna show you something

Inglourious Basterds

Nu har Frida åkt hem, lite tråkigt måste jag säga då jag gillar att ha henne här. Även om vi kanske gått varann på nerverna lite och vi båda haft lite upp och ner gångar så har det vart några riktigt bra dagar faktiskt.

I fredags va vi på förfest hemma hos Johan, Julias pojkvän. En riktigt skoj förfest även om folket är lite stela ibland, men va kan man säga om läkarstudenter. Efteråt drog vi vidare till EM i ölhävning som va allt annat än stelt. Spelade biljard några rundor innan vi drog och käkade och sen vidare hemmåt, en hemfärd som blev allt annat än lyckad på alla sätt och vis =/

Lördagen blev lugn, en dag som inte va på min sida och jag va mest sur hela dagen, ledsen att det gick ut över dig Frida. Kvällen avslutades med Inglourious Basterds, jag har haft sjukt stora förväntningar på denna filmen. Den va riktigt bra men saknades nått, Brad Pitt räddar hela filmen, utan honom hade det saknats en hel del. Men jag ger nog ändå filmen 8/10 så heltk lart mer än sevärd.

Söndagen blev riktigt chill, med lite film och annat mysigt :) Funderar just nu på om jag ska gå bort till Edekvatan och ta några öl kanske, men är inte superpepp på det just nu. Har för övrigt äntligen fått tummen ur röven och skaffat mig ett trådlöst nätverskort till min stationära dator så nu kan man sitta vid en vettig maskin igen. =P

Satt och kikade lite på konspirationsteorier angående 9/11, och fan va mycket skitsnack det finns. Har amerikanare så lite att göra att de måste producera sån smörja. Tackar vet jag denna dokumentärfilmen som visar klart och tydligt att Titanics "olycka" va arrangerad av USA's regering.




Dagens citat: (för visst vill man se ut som en snobb haha)

"Enbart dåligt från oscar dock, men bara för han inte har råd att vara snobb!"


"Festival" och Frida på besök

Igår va det dags för fest igen, och inte vilken fest som helst utan "festival". Vill inte påstå att det va nått superdrag men ganska skoj, mycket unga coverband och sen några egna inhemska skånska demoband. Va tänkt att jag skulle hem och plugga hos Kristina först, men väl där så satte sig jag Kristina och hennes pojkvän Alex i köket och börajde kröka istället, efter en liten stund kom John. Alex och John blev avlösta av Isak, Mono och Jakob. Blev lite ölspel och vi fick igång klassikern Fuck the Dealer. Det roliga med det hela va att det va Mono som ville spela spelet, men han åkte även på all skit. Detta resulterade i lite hulkande på toan och 30 sek festival för honom innan han fick åka hem :( Kvällen avslutades med en lång promenad hem då min cykel står kvar i stan.

Ska snart på föreläsning sen blir det några snabba rundor magic innan jag ska gå och möta Frida på stationen. Ska verkligen bli skitkul nu när hon kommer hit. Besök är alltid uppskattat och sånt här besök lite extra ;)

Blir nog ganska lugnt ikväll, förmodligen Bernard och Bianca i Australien, har nog inte sett filmen sen jag såg den på bio när jag va 6 år. Ska bli riktigt roligt att se den igen då det är en sjukt bra och rörande film. Nu är det dags för lite mat och försöka piggna till lite innan föreläsningen börjar.

Min vän lejonet!

Hade en så sjukt mysig dröm innan jag vaknade idag. Drömde att vi hittade ett fullvuxet lejon som vi hade hemma hos oss och fick allt med och mer tamt, till slut så tamt att man kunde leka och gosa med det. Kunde leka samma lekar med lejonet som jag lekte med sally för många år sedan när hon fortfarande va vid liv. Kastade boll till honom och rullade runt på marken och bråkade. Han må ha bitit lite hårdare än vad Sally gjorde, men va fan de va ett lejon vi snackar om. Matade honom för övrigt med lax om jag inte tolkar drömmen helt fel, nått som verkligen gick hem.


PewPew

Då är PewPew inte längre i min ägo. Känns verkligen hemskt, men va ändå detta jag va tvungen till. Han bor nu mera i Vargön. Hoppas hans nya ägare tar hand om honom lika bra som jag har gjort och vårdar han väl, spinner loss i 185km/h upp till Stockholm nån gång per år och sladdar runt i snön, dunkar stenhård musik och kör runt på fyllesvin på helgerna. Han får inte bli rastlös nu när vi inte längre är tillsammans.


Busgruppen har haft möte

Igår hade vi möte i "Busgruppen", vi gick igenom våra förslag på bus och hyss som ska göras mot det andra programmen. Av sekretesskäl kan jag inte gå in på detalj vad vi ska göra för nått då jag har folk från andra program som läser här, men det kommer nog upp info när vi satt våra onda planer i verket.

Efter mötet stötte jag och Kristina Mono utanför Idét och undrade om han skulle komma och ta några öl med oss i Edekvatan, eftersom det inte serverar öl i Idét (data/info-com ni vet, loosers). Det visade sig dock att det bara va vi 3 som drack, men det har väl aldrig hindrat oss innan så vi satte allt igång bra. Efter några öl tog vi tag i biljarden och vann väl ändå en match eller två även om vi inte spelade som proffs direkt kanske. När baren stängde fick vi ut ett flak öl och ett flak cider som vi kunde köpa av istället till vår stora glädje :D
Kvällen avslutades på donken, där Mono tydligen ville bjuda mig på mat bara sådär. tack som fan Mono.

Kårkamp
Idag hade vi första delen i kårkampen, gick dock inte så bra för oss. Vi va först ut i dagens tävling vilket resulterade i noll planering och att vi inte hade tillräckligt med folk. Grenen gick ut på att man skulle trycka in så många som möjligt i en bil, vi fick till slut in 18 fullvuxna karlar i bilen. Kemi vann med 26, men hur svårt är det med tjejer på 155cm och 40 kilo. Fusk helt klart.

För alla som missat det har Mono nu flyttat ut ur mitt lilla rum. Men jag har ju mina granna Lena och Johan kvar och jag måste säga att denna Johan är en bra underlig figur. Idag berättade han för mig att han brukar kolla på tv över 4 tim om dagen och sen minst 2 avsnitt av olika serier på datorn varje dag. Så han hade lite panik idag när hans tv inte får in alla kanaler han vill. Först har han skaffat en antenn, när inte det funkade köpte han en antennförstärkare men inte heller det kunde tillfredställa honom. Så idag gick Johan och knackade på ägarna till våra små rum om inte han kunde få borra lite hål i väggarna så han kunde dra en kabel från köket in till sitt rum så han kan kolla på tv. Men jag ska inte trycka ner för mycket på honom, han är trotts allt bara 18 år. Men lycka till med studier om han spenderar 5 tim om dagen framför datorn/tvn.

Dagens citat:
-Kära Nalle, sa Christoffer Robin, vad jag tycker mycket om dig.
-Det gör jag med, sa Puh.


Ps. På torsdag får jag besök av Frida. Lyckan är total, ds

RSS 2.0