Olyckor händer så lätt...men FAN att det ska hända :(

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag är lite skakis just nu. En vecka efter att man slutar jobba så omkommer en "kollega" på jobbet :(

http://ttela.se/start/vanersborg/1.932961-just-nu-59-aring-dod-fick-strom-genom-kroppen

...när jag va ung och vacker, nu är jag bara vacker.

Så, nu är man verkligen inte ung längre och ja va ska man säga, firade min födelsedag igår på ett riktigt bra sätt men vännerna från LTH och även Cissi va me på ett hörn och fick sig en liten slänga av livet på LTH. Blev en toppenkväll me mycket musik och sång, kvällen avslutades sedan i bastun på kåren. Har tagit mängder med bilder igår och ska börja gå igenom dem snart hade jag tänkt om jag bara orkar.

Så jag inte skulle glömma bort min egen födelsedag så påminde faktiskt hotmail mig förut och tyckte att jag skulle skicka ett medelande till mig själv...ja varför inte.




Dagens Citat:

"Birthdays are just nature's way of telling us to eat more cake.
"

Om man skulle ta och missa nästa båt också.

Ibland känner man igen sig i denna härliga gamla reklam från 1998. Man verkligen letar ursäkter för att slippa gör saker som kanske är nödvändiga i livet, som att resa till Amerika.


"Vi trodde inte han skulle rymma"

Många har säkert läst om den 79-åriga pedofilen Erik som blivit dömd för våldtäkt mot barn och även mord. Han rymde så sent som 1998 och har inte fått någon permis sen dess. Nu fick han äntligen komma ut en stund i det fria och klart som fan han tar chansen att rymma igen. Hur sen två vårdare INTE kan märka det och springa efter är fan helt otroligt. Något som vore ännu mer otroligt vore OM de sett honom och inte lyckats springa ikapp honom, gubben är ju som sagt 79 år, jag tror inte han är nån maratonlöpare direkt. Erik ska ju ha en stor eloge som lyckades komma undan.

Senast han rymde hittades han "nära barn" som det står i Aftonbladet. Undrar vad som klassas som "nära barn", räcker det med att han gick utanför ett hus där det befann sig en person under 18 år, eller va han i samma trapphus som det bor ett spädbarn i, eller stod han rent ut av i barnens lekrum på Nyckelpigans dagis?



Dagens Citat:

"En åsikt är inte nödvändigtvis bra för att någon är beredd att dö för den"

Enchantat min overall inför nollningen.

Hade lite tråkigt idag så tog och limmade på lite märken på min overall samt knöt ihop de små delarna jag har från andras overaller till en "kedja" som jag fästa på overallen, på denna kedja satte jag även fast en 8cl plastflaska som kan användas fint som nöddricka på diverse tillställningar. En slatt är en slatt som man säger.




En härlig bild där magnus visar hur man bäst och snabbast dricker Red Bull.


Lite blandat från senast jag lade över bilder från kameran.


Pentaxdax.

Pentax K-7
Va ju i kvalet om att köpa systemkamera för ett tag sen och det blev till slut en Pentax K-7, med lite tillbehör så som UV-filter, väska, blixt mm. I tisdags fick jag även ett litet atativ som får plats i min väska. Ganska litet men kan vara bra att ha hur som helst. Sen jag köpte kameran har jag tagit ca 1000 bilder som ändå får ses som ganska okej och det känns som jag lär mig något för varje bild jag knäpper vilket är oerhört kul.

Skulle ta och fota kameran nu med min gamla Olympus och shit va liten den kändes när den va i handen. Kvaliten på bilderna kändes ju direkt där efter med.



Känner redan efter bara 2 veckor med kameran att jag vill ha ett nytt objektiv, får se vad min lön blir totalt från Alloys i sommar så kanske det blir ett till objektiv sen i september.

Ny granne i korridoren.
Vi har fått in en ny kille i korridoren istället för Lena som bodde här inne. Ironiskt nog heter killen Oscar, och tydligen Oscar Larsson, va fan är oddsen för detta. Vi lär ju få lite problem med posten framöver kännes jag men får väl se. Han verkar jävligt trevlig och har tydligen bott senaste 5 åren i Thailand men nu flyttat hem till Sverige igen. Ett av det första han frågade mig när jag träffade honom igår va om han skulle köpa me någon alkohol till mig då han skulle till Tyskland idag. När han ändå åker kan man ju lika gärna slå till så jag får 3 flak till imorgon förmodligen ;) Bra att ha under nollningen faktiskt om inte annat haha. Och vi ska ju plugga i 10 månader nu så det kommer allt att gå åt.

Hur som helst verkar det som vi fått in en trevlig kille i korridoren nu och hoppas att det kommer flyta på bra men han gjorde ett gott första intryck iaf. När jag hörde att han bott utomlands i 5 år så hoppades jag på att han skulle vara i runt min ålder, men tyvärr är han bara 19 men det får väl gå.

Dagens (andra) citat:

"...hon va ju jude och nazisterna va ju onda...ellar ja."
//En annan del av köping.

Raketforskning på hög nivå.

Ibland undrar man hur folk får pengar till sin forskning. Aftonbladet publicerade idag en artikel om en forskning där man undersökt varför folk blir snyggare när man super. Va de kom fram till va väl i korta drag att man får sämre omdömme och har svårare att se symetri i folks ansikten. Symetri i ansiktet är ju något som man generellt sett ser som snyggt över lag när det kommer till människor. Personer sopm har sneda tänder, olika stora kinder/bröst/ögon/öron etc eller kanske skelar ses hos de flesta inte som lika snyggt som om personen har perfekt symetri i ansiktet.

Så efter några öl så ser fula människor snyggare ut helt enkelt, frågan är om redan riktigt snygga personer blir Ännus snyggare. Undersökningen visar även att kvinnor påverkas med av detta fenomen än vad killar gör, så om man är bisexuell och har tänkt supa ner någon för att själv bli snyggare så bör man helt enkelt gå på kvinnan.

Dagens citat:
"Du är grym" - Kommentar av ganska grovt alkoholpåverkad person när han sa att han gillade min blogg.

See you later...

Då va denna sommaren över och som alltid har tiden gått sjukt fort, på gott och ont. Ska bli ganska skönt att komma ner till Lund igen och återgå till vardagen där nere och ta tag i skolan igen, tro det eller ej men jag saknar plugget lite. Saknar folket och inte minst Cissi även om hon nu vart här i en vecka. Som alltid är det tråkigt att lämna sina vänner medans det som alltid är skönt att komma ifrån Vänersborg.

Nu har jag inga planer på att komma upp igen på ett tag, närmaste blir nog runt jul och nyår om än en rätt kort sväng och sen blir de nog först till sommarn 2011 om jag inte ska jobba nere i Skåne.

Vi ses gott folk, over and out.


Gorillor i Mellerud

Nu har gorillor börjat springa lösa i Mellerud och skrämmer slag på turister och annat lösdrivet folk där uppe. Får vara beredd med kameran i högsta hugg när vi kör upp på fredag ifall vi ser dessa, annars så skygga, djur.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7571343.ab

"Ska du gå hem och blogga om detta nu?"

Snart bara en skiftvecka kvar på jobbet, känns oerhört skönt samtidigt som stressen inför skojan och tentor kommer krypandes. Ska bli helt otroligt skönt att komma ner till Lund igen och allt vad det innebär. Men uppskattar Vänersborg som stad väldigt mycket när man inte bor här, det ÄR en fin stad det kan man inte komma ifrån men den är sig lik och vissa saker förändras nog aldrig här på gott och ont. Jag är oerhört glad att jag flyttade härifrån faaktiskt och det ska mycket till för att jag ska flytta tillbaka när jag är klar med mina studier. Flyttar gärna norrut från Lund (finns inte så mycket söder ut i Sverige) men Göteborg duger fint :)

Kl är 9 på morgonen och jag har redan vart vaken och sett en film, vaknar fan alltid tidigt efter några öl oavsett va de gäller men får väl sova igen det lite senare idag innan jobbet. Emelie & co kom förbi en sväng och det va trevligt så länge det varade, synd att det bara varade en timme bara. Efter en timme fick folket helt plötsligt för sig att åka hem :/



Festen i stugan närmar sig nu, blir långt ifrån vad jag hade planerat från början dock. Folk kan ju aldrig bestämma sig medans en del skiter i att säga nått alls. Lite tråkigt när man bjuder folk som man ändå bjuder av en anledning och vill ska komma men vi lär få riktigt kul iaf. Vi blir en skön skara människor där uppe, om än mindre än tänkt, så fest garanteras allt.

Cissi kommer på fredag med tåget, förmodligen Jakob me så då sticker vi upp till stugan ihop med Viktor och tar en chill kväll med lite uppladdning inför lördagen. Ska bli underbart mysigt att spendera helgen i stugan me Cissi faktiskt och förhoppningsvis några dagar till. Älskar dig <3


Jag äter inte mina vänner.

Hur kan vi vara fridfulla
när vi skapar sån misär
Hur kan vi vara kärleksfulla
när vi kärleken förtär

Låt sanningen bli du

och kärleken, och kärleken vara nu


RSS 2.0