Dages citat

10 min kvar innan dagen är slut så tänkte det är lika bra att slänga in ett citat då jag inte gjort de, vill inte riskera att få klagomål för att vissa läsare inte får sina citat dagligen. Detta citatet tipsade precis min kära vän Anna mig om. Och jag lovar att jag mer än gärna delar ut rep så det räcker och blir över.

Vill även passa på att gratta Hanna som idag fick hem sin nya hästa. Grattis Grattis. Har även några tankar som går till en annan person ikväll, du kanske vet själv vem du är men jag tar inte och nämner några namn, men jag tänker på dig ska du veta och önskar jag vore hos dig just nu. Ta hand om dig vännen så slår jag en pling imorn.

Dagens citat:
"ge dina fiender tillräckligt med rep så hänger dom sig själva"

Seven inch superstar.

I flera månader har jag letat efter en låt som heter Heroes by Night gjord av bandet Seven Inch Superstar. Har letat och googlat som en galning utan några som helst resultat. Men så imorse när jag gav det ett nytt försök dök ett namn upp, jag letade upp honom på facebook och det visade sig att han va me i bandet, ett band som la ner för många många år sedan. Tydligen va det ett demoband från Norrbotten, han va otroligt trevlig och skickade låten och berättade att de startat upp ett nytt band och håller på att spela in lite låtar så det kommer mer och hoppas de är lika bra.

Så här bjuder jag på låten jag så länge sökt efter.


Jobb - Massage - Saknad.

Jobb.
Jobbade ju som sagt natten till idag. 12 tim blev det totalt, 12 tim och 1000kr rikare helt klart värt verkligen. Ju längre natten gick desto tröttare och roligare blev allt. Jag och jonas satt ju vakt i en skola medans massa barn och ungdommar låg och sov i samband med en landhockey-turnering. Större delen verkade komma från tyskland och efter att ha hört tyska hela kvällen så kom det till slut in en dansk man och började prata me mig. När han hade gått sa jag till jonas "Va skönt med nån som äntligen pratar svenska", det hade inte slått mig att han faktiskt inte pratade svenska utan danska. Men han hade inte sån extrem danska utan lite som finlandssvenska, fast på danska så jag skyller på det.

Blev mycket magic, carca, nattvandring och kölja den natten vill jag lova. Jag har även än en gång fått det bevisat att tyskar inte är guds bästa skapelse. När det kommer till engelskan så är de helt otroligt va dåliga de är. Om man säger "welcome" till någon så förväntar man sig inte direkt ett "welcome" tillbaka tex :P
Och hur svårt ska de vara att öppna en dörr med ett handtag, vissa verkar tro att Alla dörrar i denna värld bara är att putta på så öppnas de och öppnas de inte när man puttar på dem så ska man tydligen börja pilla med låset, för det slog dem inte att man kan vrid på handtaget. Som sagt vi fick oss många skratt vill jag lova.

Massage.
Efter jobbet blev det raka vägen hem till sängen, kl va väl halv 10 när jag väl somnade, vaknade upp vid 12 då min käre far ringde mig. "Sover du fortfarande?" ...."JA, jag gick och la mig för 3 tim sen". Då kom han på att jag hade jobbat och bad mig sova vidare. FIck sova nån timme till innan det va dags att gå upp och vänta på Plupp, men slapp möta henne vid bussen denna gången iaf. Blev ingen Ken Park denna gången heller, vi hade inte direkt tid heller så vi kikade lite på Självmord.nu istället, kändes mer passande. Fick lite skön massage och känns faktiskt som att min smärta i ryggen har släppt lite, stort tack.
Blev bara ett kort besök tyvärr då hon skulle iväg och spela lite flöjt...

Saknad.
Jag måste bara säga att FY FAN va ja saknar dig Satan. Saknar verkligen att bara knata över en stund och tjöta lite som man alltid gjorde förr. Men nu är de bara 22 dagar kvar sen kommer jag hem, och sen blir det sälen och jävlar blir de åka av, bokstavligt.


Dagens citat:
Det finns mycket som vi skulle kasta ifrån oss om vi inte vore rädda för att andra skulle plocka upp det.


//Oscar Wilde


Dags att jobba.

Dags att dra och jobba då, kommer bil 12 timmar och vet inte riktigt hur vi ska fördriva all tid, men blir mycket plugg och magic iaf det är nått som är säkert. Kanske en och annan film med.

Hinner inte skriva mer nu, men bjuder på en låt iaf och lyssna gärna hela. Svensk musik i världsklass.



Dagens citat: Ordspårken verkar gå hem så kör ytterliggare ett, denna gången från Kina.

Kloka bin suger inte i vissna blommor.




Sälen

Sälen

Just de, glömde säga att det med 99% säkerhet blir sälen för mig första veckan i Feb. Ska bli sjukt jävla roligt faktiskt, jag kan ju inte vara så dum att jag skapar ett stort beroende efter 6 månaders skidåkning senaste två åren och sen inte åker nått alls. Ne så det blir några dagar i sälen vecka 4-5 (?) och sen Hemsedal med familjen.
Vet inte än exakt vilka vi blir, men satan, johanna, timon, cissi, bea, johanna vet jag säkert iaf sen är jag grymt osäker på resten så låter de vara osagt.

Har ju massa pengar undansparade och va ska man ha dem till om inte ha kul med sina vänner :) och kul ska vi ha, även om jag kommer få plugga arslet av mig där i stugan mellan skidåkningen och kvällens sista öl.

Myskväll + Smärta!

Wall-E
Fick väldigt trevligt besök i måndags faktiskt, hade lovat att vi skulle kika på Wall-E då det är en film man verkligen inte får missa, nått sötare för man ändå leta efter. Precis innan jag skulle gå och möta upp C så lyckades jag klämma en nerv i ryggen och har fortfarande riktigt ont stundtal, så jag såg väl ut som jag hade fått en kuk i röven när jag mötte upp henne :P . Maggan upplyste mig snällt igår om att massage borde hjälpa så på lördag blir de till att skaffa sig lite massage och trevligt sällskap igen. =D Blir till att kolla klart på Ken Park (crap neck) me då vi aldrig hann se klart den.

"Min" säng.
Jag måste för övrigt göra nått åt min säng snart på flera punkter. Man sover oerhört dåligt av den då den är stenhård och knakandet håller mig säkert vaken om nätterna me, ska se va jag kan göra för att få ner min säng hemifrån den sover man verkligen som en gud i. Men har inte sovit i den på snart ett år då jag lämnade Sverige för Österrike senast.

Listan.
Jag skrev ju för ett tag sen en lista på saker som jag tror ska hända i "framtiden", det va allt från saker kommande vecka till några år framåt. Jag har redan kryssat i några som har hänt, men även strukigt 1-2 punkter som faktiskt inte alls blev som jag trodde. Vissa saker till min lättnad och glädje andra till förvånad och besvikelse. Borde fylla på med fler punkter nu då det har gått ett tag sen jag skrev senast. Lyckats knäcka en gräns me som stod me på listan, mina närmaste vet va de handlar om ;)

Helgen.
Imorn blir det till att "jobba" me, blev en aning längre pass än jag först hade räknat med, men det är nog bara bra då det handlar om pengar och plugg så är ju win/win situation som jag brukar säga. Kommer vara helt jävla död på lördag men då ska de sitta fint att få lite massage och bara sega en hel dag.

Stereo.
Tröttnat på att min förstärkare glappar som ett jävla cp och har gjort i 2 år nu, så det va dags att köpa en ny. Sagt och gjort. Skickade ett mail på en annons på blocket, 2 dagar senare kommer en kille hit med skiten, får 1000kr i näven och försvinner ut genom dörren. Är verkligen skitnöjd och ska nu ge mig på att laga min gamla förstärkare och sen så kränger jag den nog till Mono till ett kompispris :) alla nöjda och glada.





Dagens citat: (Är egentligen ett ryskt ordspråk.)
"Med lögner kanske du kan ta dig framåt, men du kan aldrig vända tillbaka"




Lycka?

Först och främst måste jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering.

Besöket.

Hade besök i helgen och fy fan va skoj vi har haft. Fredagen drog vi först hem till mig och drog lite öl (whiskey för Annas del) innan vi stack bort till Mono och Jakob. Direkt vidare en bit bortanför Delphi till den riktiga förfesten där de va full fart. va väl ett 30tal personer som skulle med ut. Så de blev ölshottning, kallsongsupning, koppfyllande (säger inte så mycket mer) jägershott (usch och fy) och mycket anant kul innan vi drog vidare till Kårhuset där en brakfest utan dess like väntade.

Väl på kåren blev de mycket dans och öl, tiden bara flög iväg bokstavligt talat. Blev lite udnerlig fyllemat i form av paj me sallad, men de va skrämmande gott på fyllan. En turk började ragga på Anna i kön och de gjorde henne mer än måttligt arg, jag fick rycka in och spela pojkvän. Drinken hon fick me gav Anna snällt tillbaka efter att vi hade mixtrat lite med den, och om han drack den mixtrade drinken ska jag nog låta vara osagt ;)

Efter att vi hade dansat till dunkadunka ett tag blev de liveband, men av nån konstig anledning uppskattades inte våran moshpit till coverband. Vakten kom fram och tog tag i mig och tyckte att nu fick jag banne mig lugna ner mig. Jag skrattade och gick och köpte en ny öl. Jag och Viktor fick sen en härlig promenad hem i den mörka natten där min stenhårda säng väntade. Första gången på länge som jag delar säng me nån men vill inte säga att de va av den mysiga formen kanske haha.

VÄRLDENS TACK för att ni kom ner Viktor och Anna, ni är guld värda och gjorde min helg till en toppenhelg.

Mono välkomnar













Eftersom Anna är lite av en hobbyfotograf fick hon visa sina skills...jag är impad ;)

Scratch my back

-You scratch our backs, we'll scratch yours
-Well Jules, the funny thing about my back is that it's located on my cock.

Husfest på Kåren.

Husfest på Kåren
Helgen blir nog inte riktigt som jag hade tänkt mig från början, men näst intill. Slutar me att Viktor och Silvander kommer ner imorn me viktors "fina" gröna bil. Ska bli skitkul och jävlar vilken fest vi ska se till att de blir, som Anna sa, det finns bara en och Av knapp när man festar, inget där emellan. Imorn ska vi vara till tusen.

Slutar skolan imorn runt 15,00 och sen blir de hem och göra sig iordning, kanske bort till Mono och Jakob och ta några öl och invänta resten som borde dyka upp runt 18-tiden. Vidare till förkrök och sen blir det LTH Kåren.

Tyskland
Har nu äntligen sett till att boka in ett datum då våran tysklandsresa ska bli av. Johan, Jimmy, Jonas och jag (många J:n) sticker den 12 för en dagstur till Calles, bunkra upp inför vintern och våren sen. Får se vart man ska lyckas ställa allt bara, blir nog till att bygga en fotölj som jag tänkte från början. :D

Wall-E
.
På onsdag är de preliminärt inbokat en filmkväll, då Wall-E ska stå för underhållningen. En viss person hade tydligen helt och hållet missat denna underbara film så nu blir det till att visa den. Vissa filmer måste man faktiskt se så är det bara, och från 2008 är det Wall-E.


Dagens citat:

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa det problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.
//Albert Einstein

Djurplågare.

Som alla vet finns det tyvärr en hel del djurplågare på denna, inte alltid så vackra, planet. Men sen finns de även de snälla människor som hjälper till att ta fast dessa idioter till människor. För ett tag sen lades det ut en film på nätet där en man från Litauen kastar ner en liten försvarlös hund från en bro och tycker själv att han är jävligt tuff. Hunden ligger sedan och vrider sig i plågor samtidigt som den försöker vifta på svansen och få uppmärksamhet och bli omhändertagen. Hunden överlevde fallet otroligt nog och vårdas nu för sina svåra skador.

Som alla vet sprids sånna här filmer som en löpeld genom internet, och det tar inte lång stund innan de dyker upp på sidor som flashback och andra stora forum. Många må tycka att folk (?) som hänger på flashback är idioter stundtals men det kommer mycket gott ur dem (oss?) många gånger. I detta fallet va de nog inte flashback som va hjältarna dock.

Hur som helst. En grupp människor gav sig fan på att leta upp den här idioten och på internet är ingen anonym, mannen spårades upp, hans adress, tel nr, facebook, mm vilket till slut resulterade i att mannen själv igår gick till polisen och angav sig. Polisen fick alla uppgifter från gruppen sen innan så hade bara varit en tidsfråga innan han va gripen ändå, men nu är han iaf hos polisen. Ska bli intressant och se om han blir dömd, vet inte hur lagarna om djurplågeri är på andra sidan Östersjön men hoppas fan det är hårda. En rätt ironisk sak i detta är att mannen på facebook är ett fan av PETA.





VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING
Här är filmen för de som vill se, men ni ser den på egen risk och jag har varnat er.



Dagens (2) citat:
"Va kort du har blivit?" //Anna silvander (till mig på oktobermarknaden)

"Du är den enda kille jag hånglat med som är kortare än mig
" //Elin

Va fan, ok att jag inte är jättelång, vilket jag heller inte vill vara, men så jädrans kort är jag väl ändå inte :(


Vilka vill ner i helgen?

Har tänkte ta en "besökshelg" denna helgen, så vilka vill komma ner. Viktor är spikad, satan verakr sugen han me. Jag har fixat så jag får skriva upp folk på gästlistan till kårhusets husfest. 3 vånignar, 5 barer, dansgolv, liveband. kommer bli FETT som fan :D Men vill veta IDAG om fler är sugna på att komma ner.

Jobb

Mono har lyckats fixa ett "jobb" åt mig och honom. Vi ska natten den 27e utför ett litet uppdrag som kommer ge oss 1000kr var rakt ner i fickan. Pengar som går "vid sidan om" om man brukar säga, ska bli jävligt kul att kombinera nytta med nöje samtidigt som man får betalt. Kommer att bli en lång natt men jävligt värt det. BLir till att införskaffa en dingoo för de pengarna sen, utan tvekan.

Sorry old chap.

PANTA MERA!!!!

PANTA MERA...

Vi står inför en hemsk kris nu när julen sakta men säkert börjar närma sig. Julmusten är hotad, och det på ett sätt den aldrig tidigare varit. Glasflaskorna som ska bära upp denna dryck är de tydligen stor brist på. För er som inte visste det så återanvänds glasflaskor som ni pantar i backar faktiskt. De krossas och smälts inte ner utan de tvättas ur, på med ny etikett och i med nytt innehåll och i detta fallet JULMUST. Men nu saknar bryggerierna sina flaskor och detta kan betyda att vi inte får någon julmust på våra bord iår, för ärligt nu, vem fan vill dricka julmust ur petflaska, det ska vara glas. Så gör nu er plikt som svensk medborgare och panta era backar som ni har ståendes där hemma. För varje back ni pantar så kan ni ha chansen att köpa 20 julmust till julbordet. En jul utan julmust är ju som utförsåkning med snowboard, visst funkar de men de är fan långt ifrån samma sak som med skidor.

Dagens citat kommer från vår nye förbundskapten, otroligt klok man.:
"Man kan leda hästen till vattnet, men dricka måste den göra själv"


Min nya mail

Vi får ju, så som på alla skolor, en mail som vi kan använda om vi vill. Jag måste säga att jag ser min mail ganska rolig ändå

Oscar.Larsson.420@student.lu.se

Säkerligen inte alla som förstår de roliga med 420, men många gör nog ;) Lite kul ändå att man ska få en seriös mail som man kan använda för att söka jobb och grejer och så har jag 420 i min mail. Det jag skickar mailet kan ju tro att jag själv har lagt in 420 och är en redig stoner. Men den är fortfarande bättre än min andra mail, så får väl se om jag byter till slut, men just nu använder jag båda.


Broar

Ibland handlar det om att våga bränna broarna bakom sig för att tvinga sig själv och gå framåt och inte ha nån som helst chans att gå tillbaka. Ibland är det faktiskt detta som krävs för att gå vidare, att inte falla tillbaka till de trygga (dåliga?) utan att våga ta steget framåt och gå mot nya mål, lämna det gamla bakom sig. Tror det är vad jag behöver göra just nu, bränna mina broar som jag gått över så jag inte går tillbaka över dem. Behöver stå vid en klippa med material för att bygga en NY bro just nu tror jag. Känns verkligen som jag håller på att bygga den nya bron och det är riktigt skönt faktiskt.

En del broar har jag öppnat för andra för många gånger, låtit dem passera broar som jag egentligen stängt, men inte rivit, men denna gången är de nog god tid att riva bron och inte bara stänga av den tillfälligt. Vill kunna gå över den nya bron och "gräset är alltid grönare på andra sidan". Just idag känns det som detta stämmer ganska bra, gräset som finns på min sida just nu är långt ifrån grönt och jag behöver energi för att överleva inte tappa energi för varje tugga jag tar av gräset.

Blev rätt flummigt inlägg nu och har ni läst hit ner kanske ni inte fattar ett skit, det är inte direkt meningen heller men det är skönt att skriva av sig lite ibland.

Nattens citat:
"Vi spelar hemmasnickrad japansk metal från Brasilien"

"tar med en kompis ut"

Blir en jävligt snabb uppdatering, ska vara i skolan snart och mono vätnar på mig, men hadel ite att plilla me, som vanligt, så ja kommer bli sen. ska plugga nu idag och försöka komma ikapp LITE iaf men får väl se hur de går. Intergralen är inte de roligaste att hålla på med kan jag lova. ska väl varva ner med lite programering me kanske. :)

Dagens citat
la jag själv igår:
"Jag är så skitenödig att ja inte vågar fisa, risken finns att han tar med en kompis ut"

<3

Kan man sakna någon mer än såhär!!!

Hittade ett så jävla vacker klipp på tuben precis som jag bara är tvungen att posta. En film på en hund som blir helt exalterad av att träffa sin husse igen som vart borta i 7 månader. Det är sånt här som verkligen gör att man vill skaffa hund igen. Har man vart borta några månader innan så får man en kram och ett leende av sina nära och kära, men en hund visar verkligen brutal uppskattning, finns inga gränser.




Dagens citat:

Jag hatar att bli citerad

Arkaden.

Arkaden
Idag va de Arkaden i skolan, va väl runt +150 företag som kom till skolan och ville presentera sig och prata om va de pillar me och har för sig på dagarna. Och de vet alla hur man lockar studenter...me saker som är gratis, och visst fan lyckas de bra. Allt från godis och pennor som man vanligen får, till gifflar, ölkorv, ficklampor och muggar. Även vattenpass, usbminnen och nyckelringar fanns de gott om, så kom hem idag me en fin stor påse med braattha-grejer.

Frisk?
Börjar bli lite friskare nu med tror jag, men måste säga att de gör mer och mer ont när jag hostar även om halsen och snuvan blir bättre dag för dag. Ska försöka dra och vaccinera mig så fort jag blivit frisk, så jag blir sjuk igen, och sen INTE blir nått mer sjuk denna vintern.

Operation nattverksamhet.
Igår kväll bestämdes det att Jonas, Jakob och jag skulle hitta på lite nattliga äventyr, vi värmde upp med lite carcas hemma hos jonas. När kl närmade sig halv 2 begav vi oss ut i mörkret. Efter ungefär 15 min letande hittade vi ett lämpligt offer som vi överrumplade i vår smidighet, släpade in bakom ett buskage och tog va vi ville ha, sedan lämnade vi offret liggandes på marken halvt naken. Mycket lyckad kväll som vi sent kommer glömma...inte heller offret.. MOAHAHAHAA


Jul Jul Strålande Jul
Har för övrigt bokat biljetter hem till jul med, så den 20e dec 19,20 landar jag och jonas på Vänersborg Central, får väl se om vi får nått mottagande eller om vi får gå hem i slasket (snön?). Detta kommer bli min första vinter med familjen på 3 år och det ska bli riktigt kul måste jag säga, jag har saknat att fira jul så jävla mycket, ok att det har sin charm att ha 2,5 m snö på julafton men det är inte riktigt samma sak som att fira julafton med familj och vänner :)


Dagens citat får mig att tänka på min nya sadomasochism-vän:
"Words may lie...pain is for sure"

JAG ÄR MED I TV

Fick vaccin idag och kom faktiskt till och med med i TV för att jag va så duktig.
































ok ja överdriv lite, jag har inte gått dit ännu.

Vadet

Vadet
För ett tag sen slog jag och Anna vad om en grej, vi slog vad som en sak som vi själv inte på något sätt kan påverka utan allt avgörs av slumpen (eller om det redan är bestämt kanske). Det är dock inte direkt nån win/win situation. Det som jag sattsade på missgynnar mig ganska hårt, men jag ser de lite som att om man ska sattsa pengar på en match mellan Sverige vs Brasilien så är man bara jävligt korkad om man sattsar på Sverige för att man VILL att de ska vinna, som att kasta pengar i sjön. Så mitt beslut hamnade på nått som jag själv får skit av om jag vinner :p Sen går själva vadet ut på att den som VINNER bjuder en andra på öl.


Besök?
Tycker det är dags för lite besök här nere snart, vet att ett helt gäng där hemma är sugna på att komma ner, det är bara att säga till så ska jag ordna så jag har en hel helg fri och så styr vi upp nått kul. Ni får gärna komma ner ett helt gäng, både jag och Mono har ju sängplatser så det löser sig allt. "Jag" får iofs besök till helgen. Elin kommer ner, syrrans polare som även jag känner ganska väl och de ska bli riktigt kul men hoppas bara jag är frisk tills dess.

Sjuk
Har för övrigt för ovanlighetens skull gått och blivit sjuk, nått som verkligen inte brukar hända mig. Va jag vet har jag inte vart sjukskriven sen gymnasiet om man bortser från de gånger då jag fått fel på min balans, som jag ändå tycker är ganska kul. Fick brev igår om att jag ska vaccineras imorn me, men självklart får jag inte gå dit nu när jag är sjuk så får snällt vänta tills jag är frisk och det är väl lagom till att vaccinet är slut.

Tankar.
Har en hel del tankar som jag funderar på att kanske skriva lite om, vet inet om jag ska dela me mig av dem, dela me mig till en utvald skara och skriva på ett ställe som jag skrev för några år sen kanske, eller diskutera de me nån som jag kan lita på. Det återstår att se, har inte tid/ork att skriva allt just nu iaf.

Dagens citat (nån som kan sin eurodisco coh kan gissa vart de kommer ifrån?)

Its nice to be important but its more important to be nice

Fortsätta med citat?

Föreslåg till Jakob att jag kanske borde lägga ner "Dagens citat" men fick ett argt NEJ. Så blir nog till att fortsätta och bara för att göra honom glad så får han stå för dagens.

Dagens citat:
"Tråkiga människor borde inte få blogga"

Dingoo

Har tänkt köpa mig en Dingoo, behöver nog lite underhållning i form av nått sånt här tror jag. Kan vara bra att ha när man reser fram och tillbaka mellan Lund - Vbg, även om det inte sker direkt ofta så slipper man ju sitta och spela spel på mobilen som en annan liten nerd.



Tänkte även jag skulle posta en liten bit ur Marilyn Manson's låt User Friendly då den förklarar en del saker ganska bra.

User friendly fucking dopestar obscene
Will you die when you're high
You'd never die just for me
She says,
"I'm not in love, but I'm gonna fuck you
'til somebody better comes along."

Use me like I was a whore
Relationships are such a bore
Deleted the ones that you've fucked

Favoritcitat

Har blivit en hel del citat sen jag började blogga, har bloggat i snart ett år och har nästan haft ett citat med varje inlägg. Tänkte jag skulle posta några av mina favoriter, de som är värda att upprepas.

Här är en liten snabb lista utan infördes ordning, men de me fet stil är lite bättre än de andra.


"En vän är en som vet allt om dig och ändå tycker om dig"

"Det finns två sorters människor: Dom tokiga och dom tråkiga"

"Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två".


"Vänskap är som ett bankkonto: man kan inte ta ut gång på gång utan att sätta in något."

"Ärlighet är inte att säga vad man tycker, utan att stå för det man säger"

"Att lita på någon var som att ha lite vatten i sina kupade händer - det var så lätt att spilla ut det, och man kunde aldrig få tillbaka det"

"Det är lugnt, jag spelar i Frändefors, jag är van att förlora"

"Varför permumerera när det finns lösnummer"

"Mitt ex blev sjukt våt, var som att stå å vifta med en metspö i scandinavium till slut,
som att knulla ett glas med vatten."

"Om man tittar på tex vovve.net så är många av dom som har kamphundar tjejer vilket kan bero på kvinnans mindre utvecklade förmåga att förstå saker o ting
"



Sen måste jag avsluta med mina ledord me:

"I hela mitt liv kommer jag sträva efter att skilja sak ifrån person och intryck ifrån avsikt, man måste försöka lära sig att det man ibland tror är menat till en person, mycket sällan är det men ibland är det svårt, Jävligt svårt"



LTH's skamfläck

Det flesta sektioner på skolan har bara kampsånger som hyllar dem själva och skryter om hur bra de är. På Elektro gör vi motsattsen :D


Vi är LTH's skamfläck
Vi är LTH's svin
Vi gör ett dåligt första intryck
Fast vi inte går maskin

Update

Arvid...
Jag glömde ju skriva att jag har träffat Arvid här nere i Lund för första gången nu med, det blev ungefär så som jag tänkte det skulle bli. Jag trodde jag skulle träffa honom när han stod som vakt på nation men han stod istället i garderoben på sexan efter sångarstriden. Det första han sa till mig när jag kom fram va "du och jag har lite att prata om". Det va inte riktigt läge att ta allt där, men jag gav honom en snabb update om läget och en ursäkt och lovade att höra av mig, nått som jag faktiskt kommer att göra. Han verkade rätt mycket lugnare, från att ha gått till "komma hit och ta en rejäl jävla misshandel" till att prata i lugn ton. Tror inte han kommer att nita mig men ja lär få mig en utskällning som heter duga nått som ja kanske iofs förtjänar för de jag gjorde. Men så om du läser detta Arvid, ja KOMMER att höra av mig, men kanske inte blir imorn direkt, men de kommer...de kommer.

Husfest.
Gårdagen började med att jag och Mono tog och promenerade in till stan för att shoppa lite på systemet, sen direkt hem för att laga mat. Bjöd Mono och Jakob på lite kyckligfilé, riktigt gott faktiskt. Blev poker me där jag va ett drag ifrån att vinna 200 kr av mina två loosers, istället förlorade jag 100 kr, men jag är inte bitter :D
Drog senare på kvällen vidare till Delphi för husfest. Ibland finns de ju korridorsfester men nu va de HUSTFEST, med andra ord hela huset festade i alla korrioder. Sjukt bra kväll som avslutdes runt 5 snåret hemma hos Jakob, där Miriam, Mono, Jakob och jag däckade, dock va Mono borta sen när vi väl vaknade.


Dagens citat
står Miriam för:
"Man kan ju inte ha kläder på sig när man festar"

Bilder på G.

Tänkte lägga upp lite bilder jag tagit idag och ska även försöka få tag på lite bilder från Sångarstriden, men inte hittat så mycket ännu men bjude på en iaf.


kl 04,58

Vart en riktigt lugn och skön kväll (natt?). Började med bio, bröllopsfotofrafen, riktigt bra film faktiskt, kanske ingen superfilm men helt klart sevärd. Alltid lika roligt när Vargön dyker upp titt som tätt, bokskogen, alloys och även de nedbrunna huset på nordkroksvägen har de fått me. Efter det tog jag och jonas och promenrade bort till Miriam, Marcus & co och spelade lite brädspel. Nu ska jag ta och krypa till kojs.

Nattens citat:
-Vart ska du?
-Jag vet inte!
-Inte jag heller, då kanske vi ska åt samma håll.

E ägde upp F

Gårdagen va heeelt sjuk verkligen. För några veckor sen gav vi oss in på nått som vi med största sannolikhet skulle få storstryk av Fysik i, sångarstriden. Men igår när allt begav sig så skedde motsattsen. Efter att F hade gjort sin körsång med 40 pers på scen så va de dags för E, med sina 8 pers såg vi väl med ut som ett skämt, men jag tror inte någon inte skrattade MED kören och ingen kör fick sånna applåder som våran. Efter första delmomentet kör/snappsvisa så ledde vi med 136 poäng mot maskins 128, ingen stor ledning men ändå en ledning.

Det blev 2 tim seg väntan på våran tur att inte scenen med vår musikal och som vi gjorde de. Hjärtat slog i 200 när man stod där på rad med teknologmössan ned över ögonen och blicken ner i marken och när Sissi började spela introt till Hardrock Halleluja började adrenalinen pumpa som aldrig förr. Vi totalt ägde hela scenen med vår musikal och sopade banan helt och hållet. Poängen va högre än alla andra just då, de enda som fick högre poäng än oss va Kemi och Fysik om jag fattade det rätt som faktiskt va riktigt duktiga men de hjälpte inte med de försprånget vi hade sen kören.

Så vi vann hela skiten och jag har aldrig sett Fysik så sura förut. De började med detta i Maj och har haft uttagningar för att få ut de bästa av de bästa, med 40 pers i sin kör mot våra 8, och våran orkester på 4 pers mot deras megaorkester. Sexan efteråt blev riktigt kul även om de till slut bara va vi på Elektro som festade de andra hade inte så mycket att fira ;) Kom hem kl 5 imorse och bakfyllan idag är ett faktum.


-If that's what you want, i wont stop you!
-Dont even ask where Im going.
-Dont even imagin I care
-Exactly the problem.

dags att sjunga.

Hinner inte skriva nått men drar ett citat iaf från Nollningen.


Fadder-Oscar:
"Vegetarianer och alla andra matmongon kan ta mat där borta"

Imorn...

Imorn är den stora dagen som vi alla har väntat på...Sångarstriden, är man inte nervös och har tänkt bli det är det nog hög tid just nu. Det kommer att vara minst 600 personer som kommer och kollar och jag som ALDRIG har sjungt inför mer än 10 personer innan kommer göra en fin debut. Visserligen är vi alltid flera på scen och jag är aldrig helt ensam, men har några rader som ska sjungas "solo" och lite skådespel som är improviserat. Kommer bli en sjukt rolig föreställning med sexa senare på kvällen.

Allt kommer att filmas så jag ska försöka få tag på en DVD sen så får vi väl se om jag visar den för nån, har redan lovat att visa den för en person i utbyte mot nått annat ;)

Dagens (andra?) citat fällde Yvonne efter genrepet idag:
"Men vadå, man kan väl inte ha hund och katt samtidigt?"

Det märks att inte riktigt alla har koll på verkligheten och kanske har sett lite för mycket på Tom & Jerry och liknande grejer, djur kan faktiskt leva ihop. Det är bara människor som inte klarar av det.

Ba hoj.

Ska GÅ iväg till skolan nu (har punka) men är bara tvungen att posta denna först, den har några år på nacken om jag inte minns fel men tror inte många av er har sett den innan. Kan vara ett av de bästa som finns på tuben faktiskt.



Dagens citat:
Förr tyckte jag att jag hade svårt för att bestämma mig, nu är jag inte så säker längre" //Woddy Allen.

4:a

4:a på Elektroniken!!!
Fy fan vad jag är gald just nu. Efter att ha haft brutal ångest efter mattetentan som gick käpprätt åt helvete så lyckades jag tydligen, fråga mig inte hur, skriva en 4a (kan jämföras med VG) på elektroniktentan. Jag kände väl efter tentan att de hade gått hyffsat bra men såhär bra trodde jag inte. Har inte fått reda på nått exakt resultat ännu så vet inte hur nära gränserna ja va men jag är helt klart nöjd. Lite jävlar anamma och slit lönar sig tydligen.

Tenta nr 2 i Elektroniken funkar som så här; varje lab har vi ett litet förhör. skriver man totalt 70% rätt på dessa förhör kursen igenom så får man automatiskt en 3a på kommande tenta. Lyckas jag med detta betyder det att jag bara har en mattetenta till jul och sen en omtenta i matte efter jul.

Genrep inför Sångarstriden imorn, jag börjar för första gången se ett litet ljus i tunneln, folk kämpar som galningar och ger verkligen allt vilket är riktigt roligt att se. På tors smäller de av, och skaj ag vara ärlig tror jag inte vi har så stor chans att vinna mot de andra stora programmen som verkligen gått in för detta ett halvår tillbaka, men de ska inte få vinna utan strid...sångarstriden here we come.

Barnporr!!!

Folks, och även min, åsikt på barnporr behöver man väl inte ens ta upp den ser jag som ganska självklar. Men ibland måste jag ändå sätta mig emot vissa idiotiska lagar som regeringen tar fram. Just nu ligger ett föslag framme om att barnporrbrott ska bli ännu hårdare. Det ska i framtiden (juli 2010 om jag minns rätt) blir olagligt att Titta på barnporr. Vid första tanken kan detta ses som en ganska bra lag, självklart ska de vara olagligt att söka upp och kolla barnporr på internet, jag menar finns det ingen som kollar så finns de ingen efterfrågan och så kommer det inte göras någon barnporr. Men om vi nu gräver lite djupare i denna lag och ser lite till va detta innebär rent praktiskt.

*Säg att någon skickar en bild till dig, en en länk till en bild på en tjej som Möjligen skulle kunna vara 17 och som visar brösten, eller en rolig bild på en full kille som visar sina kanske mindre snygga sidor, om du nu tar och klickar på denna länken har du direkt gjort dig skylldig till barnporrbrott och kan därmed bli straffad för det.

*Jag tror alla vet hur kul tjejer tycker det är att ta vågade bilder på sig själv, om en tjej på 17 år skulle göra detta kan HON dömmas för barnporrbrott, om hon visar dem för sin pojkvän kan även han dömmas.

*Tänk er att Aftonbladet.se skulle bli hackat och nån lägger upp en barnporrbild som startsida. Alla dess tusentals människor som dagligen besöker sidan kommer då direkt göra sig skylldig till barnporrbrott, helt omedvetet och utan nån som helst baktanke, det vill ju bara läsa nyheterna.

Detta kommer bli en sjukt defus lag som jag inte riktigt ser hur det ska kunna bevis eller uppfylla. Antingen kommer sjukt många att straffas just för att systemet inte ska falla eller så kommer det att skapas mängder av kryphål med vilka de Riktiga pedofilerna kommer att klara sig undan med hjälp av. Nae, detta förslaget är inget jag hyllar till skyarna, bättre kan ni.


Dagens citat:
Människan är den enda varelsen på jorden som låter sina barn flytta hem igen

Grus i fittan.

Halloween
Igår va de Halloween, inget som jag direkt tog stor nytta av. Va tänkt att vi skulle klä ut oss men blev inte riktigt så till slut även om vi va lite sugna. Blev en snabbis på IKEA, tror de va rekord vi va nog inne i 20-25 min på sin höjd, fick de vi skulle ha sen drog vi. Sjukt mycket folk och inte alls lika smart byggd IEKA som på Bäckebol får jag säga.

Besökte inte mindre än 6 st mataffärer för att få tag på röd karamellfärg till våran klädsel till kvällen nått som vi ändå inte använde. Blev lite förfest och spel hos Jonas i nya lyan innan vi drog till Kristina, va där till halv 1 då Simon kom och drog me oss till AF-borgen, men vi va ändå inte välkomna där och blev utkastade efter 10 min. vidare till vårat favoritcafe och tog en öl. På vägen hem från krogen gick jag genom kyrkogården på vägen hem, riktigt mysigt med alla gravljus som stod överallt. I fyllan kunde jag inte låta bli att busa lite me, jag skändade inget och tog inga ljus från några gravar sånt sysslar jag verkligen inte me. Men jag lyckades skapa en fin liten lysande grej på marken. Har kort för er som vill se men de kommer INTE upp här, be snällt så skickar jag ett mms.


Jullov.
Jag kommer att få en hel månads jullov, den 18 dec till 18 jan för att vara exakt. Tror jag kommer hem den 20e dec och stannar till den 10 jan eller nått sånt då jag kommer att ha omtenta innan jag börjar, men jag är ju hemma i minst 20 dagar och de ska bli riktigt jävla skönt. Ska se om jag har några pengar, isf tänkte jag kanske dra en snabbis till Stockholm, Satan kan jag räkna med dig???





Dagens citat är från mig.
"Hur vore det om du tvättade rent fittan från grus"

RSS 2.0