Beslutsångest?

Just nu är det otroligt mycket som går genom mitt huvud. Det händer mängder i mitt liv just nu och det är inte allt jag vet hur jag ska göra med och hantera riktigt. Försöker ta tag i saker så gott det går och göra det bästa av det, men i vissa lägen blir det jobbigt hur man än vrider och vänder på det på ett eller annat sätt. Önskar vissa saker hade hänt lite tidigare eller att framtiden såg lite anorlunda ut kanske.
Jag står just nu i ett läge jag verkligen inte är van att vara i, oftast är det jag som står på andra sidan. Nu ligger bollen i mina händer och jag har ingen att släppa den till utan måste själv välja vart jag vill sparka den.

Jag är jätteglad just nu och mår verkligen bra, även om jag kanske funderar lite för mycket ibland men jag känner att jag verkligen behöver det. Hoppas mina tankar och funderingar leder fram till nått, ovissheten gör mig snart galen.

Ett stort Grattis till Johan "Sebastian Bach" Axelsson som faktiskt fyller år idag. Hade gärna vart nere hos dig, men jag petade in 2 mål åt dig på fotbollen istället hoppas de duger .

Nu ska jag en sväng till Vargön och hälsa på Link lite, det va verkligen inte igår och jag har verkligen saknat dig det vet du. Det lilla busfröet Texas är där med så det blir full rulle ikväll. Tydligen spelar Wik match idag me fick jag reda på av mono, men lite sent påtänkt och jag tror  inte Link är så jävla sugen på promenad med skadad fot.

Over and out.

Dagens citat blir en klassiker från vår kära Satan:

"Det regnar hörapparater imorn, du kan ju ta ett par"

King of Pop - Flashmob

Även Sverige har sina flashmobs. Helt underbar hyllning till King of Pop


Lund

Så nu har jag väl mer eller mindre bestämt mig för att tacka JA till min plats i Lund, jag hoppas på och så får jag se om jag trivs på Elektronik eller inte, det är ju inte värre än att jag hoppas av. Jag kan ju göra högskoleprovet till hösten och även till våren, försöka bättre på mitt resultat där och sen söka till nästa höst till Ekosystemteknik och försöka komma in då istället. eller så kör jag på som det är nu.

På tal om Lund så är jag inte välkommen dit ner av en viss person, fick ett "Du är inte välkommen till Lund ditt jävla svin"  till mig igår. Inget jag dirket tänker ta åt mig av även om jag har en del skuld i en viss grej, men inte fan bryr jag mig om vad folk säger. Jag tänker inte nämna några namn, vissa vet och ni som inte vet ska inte veta heller. Jag ser verkligen fram emot att börja plugga faktiskt även om jag är sjukt nervös/stressad inför flytten. Skönt att man känner lite folk där nere, inte minst syrran, Hampus, min barndomsvän Björn mfl. alla Julias läkarnerdar får vi inte glömma heller.

Nu jag bita ihop, ta mig hemmåt, en sväng till systemet och sen kör vi stenhårt på fallens gott folk :D

Dagens citat:
"Ne, nu ska vi ut på kontoret och jobba lite"

Flytt!

Då kanske man flyttar ner till Lund om ca 1,5 månad då och blir borta i minst 5 år. Har inga som helst planer på att flytta hit till vbg igen sen. Möjlgien Vargön när jag blir äldre och har familj och barn men som det ser ut nu vill man ju bara bort härifrån.

För er som inte hängt me lite innan så har jag kommit in på LTH i Lund. Tyvärr inte på mitt förstahandsval, utan mitt andra. Vet inte riktigt om jag verkligen vill gå på mitt andra (Civilingenjör Elektronik) utan vill ju in på det jag har i första. Står som 20e reserv så chansen att jag kommer in ändå finns ju, men man vill ju gärna vara lite säker. Har till sista Juli på mig att tacka Ja / Nej så har några dagar på mitt att tänka igenom det.


Hultsfred dag för dag.

Vet inte alls hur långt detta inlägget kommer bli men det märker ni väl.

Dag 1.
Vägen ner blev trång och mysig, gjorde vårt första stop redan i Grästorp för att inhandla lite frulle till de som inte käkat. Nästa stopp blev Jönköping där vi irrade runt lite för att till slut komma till E6 där vi köpte våra sista förnödenheter, så som....öl mest. Och började våran ölning där i baksätet för fullt, även Satan hakade på i framsätet medans Johanna körde sista biten som va kvar.

Iår hade de flyttat parkeringen ca 2 km utanför festivalområdet vilket va jäkligt surt, men vi dumpade av all packning så nära vi kunde och sen parkerade vi bilen. Jag och Frida slängde upp vårt tält på funktionärcampingen för att få det lite lugnare nattetid vilket jag verkligen inte ångrar. Visade sig senare att våra tältgrannar va Maggan och hennes 3 polare.

Iväg för att träffa Supguden för första gången, en rätt speciell person som inte hade alla öl i backen direkt. Vidare till Jonte och camp "Villa Vill Du Knulla". Alltid lika trevligt där, stannad en kort sväng och sen vidare till Hebbe och Doffe. Blev mycket folk denna dagen. Dagen avslutades med lite kallsongsupning nått som verkade välldigt uppskattat. En hel del kalla öl och fest, klarade första dagen Helt utan regn om jag inte minns fel.



Dag 2.
Vaknade upp ganska tidigt och gick iväg för att äta frukost och möta upp Maria som skulle vara våran "chef" på jobbet vid Stora Dans. Jobbade 11.30 till 20,00 ca. Ganska segt men knappast ansträngande. Fanny och Johanna som vi jobbade me måste ha gått på nått för de va riktigt speedade och underliga, kan tilläggas att de aldrig dök upp nästa dag. Såg för övrigt Mona Sahlin på funktionärsområdet. Lite överraskad över att se henne där men tydligen brukar hon va där varje år.

Efter att vi jobbat 6 tim i spöregn kom vi på att det kanske va bäst och kika så vårt tält inte hade tagit in nått vatten, rusade ifrån vårt pass och kikade. Genom myggnätet såg allt bra ut, men när vi öppnade upp helt så va tältet täckt helt i vatten, Allt som inte va nerpackat va blött och en ca 6 cm djup vattenpöl täckte delar av tältet. Det härliga i det hela va att jag och Frida brast ut i gapskratt, situationen va ganska komisk trotts allt. Fick låna en pressening av Jonny, detta räddade hela festivalen, ett jättetack till dig Jonny :) Öste hela tältet på vatten med hjälp av en vattenflaska och torkade allt som gick att torka med en handduk som vi fick vrida ur lite då och då.

Meckade upp en tvättlina och hängde saker på tork i omgångar, använde blöta kläder för att det skulle torka snabbare. Så tvättlinan gjorde att vi fick en tvårummare där i tältet haha.

Dagens enda spelning vi kollade blev The Killers, helt ok faktiskt även om det körde Human två gånger. Ok det är en bra låt men lite mer fantasi än så kunde det allt ha. Satt uppe till en 4 på morronen innan våra våta sovsäckar kallade på oss.

Dag 3.
Vaknade tidigt som vanligt efter en rätt kall natt och en relativt händelselös dag, jobbade 20.00 - 04.00 JÄÄÄVLIGT kallt, hade 4 tröjor på mig medans jag jobbade och stackars Frida va stenfrusen efter jobbet. Vaktade ingången till backstagebaren där Timbaktu spelade. En jävla drag där bak, lite kul att vi som funktionärer har tillgång backstage, ett stort plus ;) Blev ingen fest för oss denna dagen, vi gick och la oss direkt efter vi slutade jobba.


Dag 4.
Vaknade efter 1.5 tim sömn, blev lätt irriterad av att ha vaknat så tidigt, somnade om och vaknade till och från ända tills kl 11 då Frida hade tröttnat och tyckte vi skulle gå upp. :P Knatade bort till Satan & co som såg lite sega ut, Satan bestämde sig för att han kunde köra och det andra joinade den sista fyllan ;) Jonny, Rahm, Ricky och Martin (minns jag rätt?) drog hem rätt tidigt. Det va trötta och det verkade som om Ricky hade lite att reda ut där hemma efter några små missöden på festivalen. Ska inte gå in på detaljer va han har lyckats me, ni som är nyfikna får fråga :P

Hela dagen bestod av en enda lång fest och väntan på Slagsmålsklubbens spelning på Pampas (Hultsfreds näst största scen), och vilken spelning det blev sen. En fest utan dess like och jag har nog aldrig sett så många människor dansa på en och samma gång. Hela hultsfred gungade till Kasta sten, Övningsköra, Rakade ögonbryn mfl. Sällan skådat sådan bra konstert faktiskt. Efteråt började vi packa ihop våra grejer och drog oss hemåt, en bilfärd som skulle bli lite av en pain in the ass tack vare Lollo och Frida, stryk ska ni ha med eran sång i 4 tim :P





Alexander Kyckling, mästare i Kyckling
Alexander Kyckling, han vet vad han gör
Alexander Kyckling, mästare i Kyckling
Han vet vad han gör när han är ute och kör
Han vet vad han gör när han är ute och kör


Tack allihopa för en helt underbar festival trots vädret. Hoppas verkligen att vi ses nästa år igen på samma plats.

Jag lär komma på mycket mer skoj saker att skriva men de får bli senare, varken orkar skriva mer eller vill att detta inlägget ska bli längre.

Festivalens citat:
"Det är lugnt, jag spelar i Frändefors, jag är van att förlora"
//Frida Alfredsson

"Med detta bandet får man ligga med killar också"

//Mats

"Men är han mästare i kyckling eller"

//Satan (arg på en bilist)

"Varför permumerera när det finns lösnummer"

//Min och Fridas jobbarpolare förklarar varför han vart gift 4 gånger.

Hultan + tankar.

HULTSFRED
Efter mycket om och men, lite panikförkylning, problem med skjuts, byte av jobbscen etc så kommer vi äntligen iväg imorgon mot Hultsfred. Sticker vid 11,55 från stationen med Frida. Blir en tågtripp på strax under 5 timmar. Blir nog mycket skratt och kanske en och annan kall, om det nu kommer va kalla låter jag vara osagt. Kommer bara behöva jobba 2 pass och båda ligger riktigt bra, missar inget jätteviktig. Hade vart kul att se Dead by April, men kanske går att byta bort någon timme ifall det skulle vara så. Men jag missar inte Dropkick och inte SMK vilket är det viktigaste, även The Killers har jag möjlighet att kika på, det har ändå gjort nån bra låt eller två. Lite tråkigt att inte få se In Flames iår faktiskt, de hör ändå till på festival, bättre stämning än så blir det inte, men SMK lever nog upp till va det brukar.

Inte riktigt bestämt vart vi ska campa ännu, antingen med Jonte och alla Stockholmare, där lär det vara bäst drag. Eller kanske med Sopguden och de andra från Skövde. Eller om man kör en lugn camping inne på funktionärscampingen, där man förmodligen får ha sina grejer ifred iaf vilket känns ganska skönt, vi kommer ändå inte hänga där så mycket isf. Eller om vi slänger upp ett eget minicamp med Satan, Johanna och Lollo som även de åker ner imorn. Men alltid roligare att vara ett stort camp.


Utöver Hultan så händer det inte jättemycket i mitt liv, det flyter på ungefär som tidigare med lite små ändringar här och där, en del till det bättre en del till det sämre. Men i det stora hela är jag rätt nöjd. Har tagit en del beslut som jag ska försöka att hålla, iaf för ett tag, tror det kommer göra mig gott och underlätta ett och annat. Vill inte gå in på några detaljer, vissa vet vad det handlar om och jag tror de flesta håller med mig om att det är rätt beslut i detta läget faktiskt. Hade gärna gjort det på ett annat sätt men nu blir det som det blir istället, bara att bita i det sura äpplet helt enkelt. "Ta det som en man" som vi hade sagt i Varberg.

Dagens citat:
There. I hope you enjoyed our time together today. you know it seems
Harder and harder to just sit back and enjoy the finer things in life.
Well, until next time...ta ta!



Länge sen jag postade nått klipp me, så slänger in en video.


RSS 2.0