Nytt objektiv och lite mer sladdar.

Digilabb
Klagade ju för ett tag sen över en labb vi hade i digitaltekniken där vi hade mycket sladdar. Jag skulle nog inte sagt något då vi veckan efter hade en ännu köttigare, men roligare, labb. Efter att vi var färdiga va vi uppe i 138 sladdar som i varje ända skulle sitta rätt och självklart satt de rätt ;) Nu är vi hur som helst klara med skiten och skaffat oss 4.5 poäng och nu är det bara tentan kvar. Får se hur det går där då det är en ganska lurig kurs.

Sladdar from hell


Nytt objektiv.

Köpte förra veckan ett beg objektiv som jag gått och väntat på med spänning sen dess. Hade ju ingen aning om personen verkligen hade ett objektiv eller om han bara lurade mig. Men så idag låg det en avi i brevlådan till mig stora glädje och objektivet funkar prima. Ska bli kul att komma ut och fota lite med det i helgen. Något som jag precis upptäckte när jag skulle prova objektivet är att det knappt finns några fåglar alls i Lund på vintern. Då och då dyker det upp en koltrast eller skata utanför fönstret men så mycket mer är det inte. Vart är alla söta bofinkar när man ska testa fota. Jag får helt enkelt fota roliga människor på stan eller något :P

Nya objektivet vid minsta brännvidd.


Dagens citat:
"Det finns säkert något som är bättre än sex, och säkert något som är värre. Men det finns inget liknande."


"Nakenbilderna"

Verkar som det va väldigt många som Inte genomskådade mitt lilla bus angående nakenbilder. Va många som inte insåg att länken jag postade länkar till klickarens facebook, så länge man är inloggad. Fick väldigt många oroliga meddelanden men ironiskt nog inte från Någon av mina kvinliga läsare. Antingen vågar de inte fråga eller så bryr det sig helt enkelt inte. Men jag kan ju iaf lugna många av er med att det hela va ett skämt även om det finns nakenbilder på många av er ändå ;)

Dagen citat:
Ursäkta jag måste prata med Cissi. //Erik Lill-E Lind går mellan när en viss person börjar stöta på Cissi på krogen.

Öl-resam

Förra helgen va Elektro och Fysik iväg på en oerhört episk ölresa som blev oerhört lyckad för de flesta av oss. Resan dit började väl förhållandevis lugnt. Efter en knapp timme var det dags för det första stoppet...kissepaus. En liten tradition på dessa resor är att det ska snos så mycket skyltar som det möjligt bara går så sagt och gjort. När vi hade kissat så fanns det gott om små och stora skyltar på bussen. Vi hade även fått med en liftare in i bussen men han blev tyvärr avkastad senare för att chafören vägrade ha med honom.

Fysik hjälper till med insamlingen av skyltar

Vår ny entertainer, Ola, får sig en liten vaxning med silvertejp

När vi hade kommit på bussen och åkt iväg hann vi inte åka mer än 5 min innan vi såg en Mc.Donalds-skylt och det va dags för matpaus. I detta läget kändes ju kissepausen hyffsat onödig men men. Åt en riktigt dyr lunch tack vare att varken jag eller Emil förstod va den danska tjejen i kassan pratade om så vi fick allt vad plusmenyer och extra tillbehör hette. 200kr slutade till sist notan på för oss två.

En av brännarna på bryggeriet

Väl framme på bryggeriet så var de en kort rundvandring följt av ca 1tim fri öppen bar. Både roligt och livsfarligt. Jag kan tyvärr inte riktigt beskriva hemresan då det är mer och mer defust ju längre hemresan går men jag minns att vi kom fram. Hemma i Lund drog vi bort till John och (tydligen) spelade biljard innan vi bastade lite. Klockan kändes oerhört mycket när vi bastat klart så jag och Emil begav oss hemåt medans de andra drog på nation. Sedan visade det sig att klockan nog inte vart mer än 8-9 på kvällen när vi drog hem. Men 12 timmar fest räcker för mig, jag är ju trots allt gammal ;)

Lite random bilder från resan:

Ungefär såhär ser det ut när Elektro har fri tillgång till alkohol.

Vet inte om det bara är jag, men tycker det ser ut som Adam inte ens håller i sin kö


Adam goes gangsta i bastun medans Micaela mest ser trött ut.

Dagens citat:

Du kan inte stanna i ditt eget hörn av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland.
//Nalle Puh (vem annars)

.

Från en dyr hobby...

Sigma
Jag slutade ju hoppa fallskärm mer eller mindre för att det va på tok för dyrt i längden samt för att jag vantrivdes i klubben. Hela mitt liv har dock vart fyllt me olika hobbies av alla dess slag och fotografering får väl komma att kallas min nya. Om denna är billigare är svårt att säga då suget efter objektiv och allt där till är stort. Har just skickat iväg 2500kr ut i cyberspace som just nu ligger och väntar på att en, förhoppningsvis, snäll person i Stockholm ska skicka mitt objektiv så jag sen kan godkänna transaktionen.

Efter mycket letande blev det till slut ett beg Sigma AF 70-300 / 4-5.6 DG OS. Att säga att detta är något monsterbar objektiv är verkligen att ta i men jag tror det kommer duga gott och väl för mig faktiskt. Sen efter sommarn får det väl bli något ljusstarkare men nu när jag vill ut och fota i snön så får jag nog det ljus jag vill ha ändå på dagtid.

SNÖ
På tal om snö så har vi faktiskt fått ännu mer nere i Skåneland. Det har snöat konstant i 2 dagar nu även om snöflingorna inte är större än bananflugor så är det just känslan av att det faktiskt snöar och är kallt. Jag går runt och ler konstant och är bara överdrivet glad medans alla andra går runt och svär över hur kallt det är.

Das Alps
Snart är det bara en månad kvar till skidresan till Österrike blir av med härliga vänner. Lär bli en oförglömlig resa om jag känner dettaf olket rätt. Hoppas verkligen vi får lite dump så jag får dra iväg de av gänget som inte testat offpist på en härlig repa. Få saker gör en människa så glad som att känna pudret under fötterna och få kallsupar av snön. En stor del av mitt hjärta, den del som inte Cissi äger, brinner för skidåkningen och det känns härligt att veta att jag får åka av mig lite även denna vinter. Så Kanske Kanske överlever jag till nästa vinter igen.


Dagens Citat:
"Skiing: I do not participate in any sport with ambulances at the bottom of the hill"

Snö även i Skåne.

Tro det eller ej men detta är nog 4e gången det snöar denna vintern i Lund. Jag va helt bombsäker på att jag aldrig mer skulle få uppleva en vinter me snö när jag flyttade hit men förra vintern tog ju mig verkligen med storm. Nu när jag tittade ut, va gör det om inte snöar. Jag saknar dock stativ när jag fotade nu, soptunnan funkade inte jättebra.


Nakenbilder.

Jag har lyckats få tag på massa nakenbilder på den här personen ( http://www.facebook.com/profile.php?=743264506 ) men vet inte riktigt om jag ska lägga upp dem nånstans eller inte men hade onekligen vart lite roligt ;)

Moahahaa

Digi =)

Labbade lite igår men gick tyvärr inte som vi ville. Att felsöka nått sånt här är fan inte alltid roligt. VARFÖR kan de inte ha fler färger på sladdjävlarna, om man vill bygga en bomb som är svår att desarmera kan man med lätthet göra det på LTH.


Löfte.

Har lovat Jonas att jag ska bättra mig här så jag får ta och skriva lite då det hänt ganska mycket sen senast.

Arvika.
Ganska länge nu så har jag och Askilsson pratat på att åka upp och hälsa på vår käre vän Isak Stenvall men det har lixom inte blivit av. Men så nu äntligen fick vi våra tjocka men ganska snygga tummar ur rövarna och gav oss iväg, på vår resa tog vi även med oss Jonas och Viktor. Lite tråkigt att Magnus inte kunde hänga på men är gald för hans skull att han har jobb nu iaf och det blir allt fler resor.

Blev ju lite av en överraskningsresa då Isak inte hade någon aning om att vi skulle komma så det va ju lite av en chansning, en chansning som gick hem. Vet inte hur det är med er andra men jag hade en toppenhelg verkligen och gör gärna om det igen.

(Jag orkar inte lägga upp massa bilder från Arvika då de kräver att jag förminskar dem, men de finns på facebook)

Fick mig en natt i Vänersborg med, även om det va ofrivilligt. Tog med mina älskade Skidor ner till Lund inför Österrike så nu har jag mina S3 BC liggandes under sängen, redo för att pumpa lite pist och puder till vintern.


Objektiv.
Jag har märkt mina begränsningar me min fotografering rätt skarpt nu. Jag saknar verkligen ett objektiv med större räckvidd och är lite sugen på ett sånt här just nu. Inte så extremt ljusstarkt men med mitt 18-55 kommer jag inte direkt långt när man är ute och fotar. Sen vill jag har ett fast kortare objektiv med med mycket ljusstarkare som man kan fota lite med inomhus men det får bli efter sommaren då man kanske jobbat ihop lite mer pengar.


Grattis Plupp
Cissi har tydligen skaffat sig ett jobb med, stort Grattis. Mitt hjärta ska gå i sin mammas fotspår och jobba lite extra på posten. Med det sifferminnet lär det ju inte vara några större problem direkt och pengar är alltid uppskattat så hon kan köpa mig ett objektiv i julklapp *host host*


Dagens Citat:
Kaffe ser ut som russin, om man är blind.

Saknar!

Cissi har bara vart iväg 3 dagar men ändå känns det som en hel evighet. Det sure är väl just att ute i skogen eller vart de nu är finns de ju ingen täckning what so ever så att få sms att komma fram tar en smärre oändlighet så ringa kommer inte på frågan. Men ska nog slå en pling imorn till det skumma nr jag fick.

Kom hem snart älskling.

RSS 2.0