Person 7

X och jag har kännt varandra stor del av livet
Har kommit varandra ganska nära, bokstavligt.
X och jag har ingen superkontakt längre, vi pratar ganska ofta men ses otroligt sällan tråkigt nog.
X är inget vidare på långa förhållanden
Tror X är ganska mån om sina vänner och har en skara vänner som lär stanna.
X brukar inte banga en grogg eller två men har dålig smak när det kommer till krogval.
X handlar ofta först och tänker sen har jag fått en känsla av.
Samma sak gäller vid tal.
X är inte supersmart alla gånger och kan fälla en hel del dumma kommentarer.
X vet väl inte alltid hur mycket alkohol som är lagom.

Svåraste personen att beskriva hittills. Kanske fyller på lite efter hand.

Spottad i ansiktet.

För första gången, ja på många många år, blev jag spottad i ansiktet av ett litet luder här om dan. Allt började med att min älskade vän Michan fällde en ganska onödig kommentar om ludrets syster. Hon hade tydligen ingen humor och lackade vilket resulterade i att Michan fick en loska i ansiktet och blev totalt rasande. För er som sett Michan arg vet att det inte är en person man bråkar me så tjejen begick ett stort misstag. Jag gjorde mitt bästa för att hålla fast Michan från att flyga på ludret och hon försvann iväg en stund.

30 sek senare kommer ludret och sätter sig brevid mig och Michan enbart för att provocera. Det växlas lite ord och vad som händer där efter låter jag bli att skriva här, men eftersom jag sitter i mitten fick jag aggera vägg vilket resulterade i att jag till slut fick en loska i ansiktet även jag. Jag som normalt är ganska lugn av mig och inte hettsar upp mig tappade här totalt kontrollen. Hon ska vara glad att hon inte fick en rak höger av mig för det va va hon hade förtjänad. Istället tog jag ett stadigt tag i håret på henne och drog ner henne till bordet och "viskade" några väl valda ord till henne i hennes öra. Några sekunder senare kom vakterna och släpade ut ludret och även Michan fick följa med ut och prata med farbror blå som stod utanför. Michan fick stanna kvar medans ludret fick tillbring en mysig natt i fyllecell.

Lyckades även göra mig ganska bra ovänn med Fimpen. Skickade ett sms till Link, men tydligen så är inte sms privata utan mobilen langades över till Fimpen som läste allt och ringde upp mig och va fly förbannad. Jag sa som det va men verkade inte hjälpa, men kan inte mer än skratta åt situationen om jag ska vara ärlig. Shit happens, jag har gjort bort mig mer än så i mina dagar vill jag lova.

Nu har Ulf gått över gränsen.

Nu orkar jag inte skriva sambo längre, från och med nu skriver jag Ulf som han faktiskt heter. SÅ jävla trött på idioten så det finnns inte.

 1. Skidåkningen.

Idag skulle han tydligen med ut och åka puder med oss även om han varken har utrustning eller kunskap för det och han VET att vi inte vill ha med honom ut. Hur som helst följde Ulf med oss ut till en Grymt bra offpist med upp mot 1m lössnö. Jag, Satan, Arvid och Timon drog ner först och stannade kanske 100-200m ner i backen...men ingen Ulf kom. Väntade...och väntade......OCH väntade. Slutade med att vi fick ringa honom, då hade han trillat efter ca 30-40m och tappat båda skidorna. Tog han kanske 20 min att komma ner till oss.
Vi körde vidare och Ulf trillar självklart på nytt och denna gången tappar han bort skidorna under snön. Tar honom x antal minuter att leta upp dem och istället för att bara sätta på dem så Går han ner till oss och ska sätta på sig skidorna där. Detta resulterar i att vi får vänta ytterliggare 15 min på honom. Efter detta går det hyffsat bra för honom ända tills sita biten där han faller och blir liggandes igen och nu tar det han ytterligare 20 min.
En sträcka som borde tagit oss ca 10 min tog oss istället över en timme och i kriget om pudersnö.

Ulf har nog vart här i ca 50 dagar nu och han har kanske åkt skidor 10 gånger på sin höjd. Vad gör han här?

2. Penagar:

Ulf ligger nu 20 dagar efter med hyran. HUR I HELVETE kan man vara 27 år och ligga efter med hyran i 20 dagar. Jag önskar så att våran värd hade kastat ut honom så hade vi fått lite mer plats här i källarn. Skämms han inte? Jag skämms iaf för honom.

Här om dagen va vi och handlade och Ulf föreslog att vi kunde köpa nått ihop alla 4 och laga vilket vi nappade på, men sen vissade de ju sig att Ulf hade ju inga pengar. Så jävla fult av honom. Han har även lånat pengar av Satan då vi käkade på donken, betalar han inte tillbaka innan vi åker imorn tar jag fan hans jävla kamera i pant.
Enligt han själv ska han få pengar imorn av CSN, men han har inte fått det senaste 3 veckorna som han borde så inget talar för att han ska få det imorn.

3. Fett
Ulf är vad man i Sverige brukar kalla för brutalt överviktig. Han har sagt att han ska gå ner i vikt denna resan men av att äta fet mat varje dag och ligga i sin säng och spela WoW har jag aldrig hört någon gå ner i vikt, men vem vet han kanske är ett underbarn. Han har världens möjlighet att ta tag i sitt viktproblem med träning som faktiskt är kul: skidåkning. Det är väl ändå det han är här för trodde jag men jag börjar undra.

4. Rösten
Alla ni som tagit studenten på BSG har hört Vänersborgs skolminister eller vad han nu är som håller tal varje år under studenten. Hans tal kanske inte är det mest intresanta men han har en sjukt bra röst att lyssna till. Ulf har raka motsattsen, en röst som man stör sig på så fort han öppnar munnen. Det spelar ingen roll vad han säger inget går in, det går rakt igenom huvet och ut på andra sidan. Sen att han inte säger nått kul Nångång gör inte saken bättre heller, och för att inte tala om när han väl försöker vara rolig och misslyckas totalt.

Idag från ingenstans påpekade han att nått företag skulle ta över pendeln i Stockholm...WHO GIVES A SHIT. Det va verkligen en "intresseklubben antecknar" på den.

Fatta att jag levt såhär i 2 månader. Men imorgon är det slut på det, då bär det av hemmåt, stannar en natt hos syrran i lund så landar jag i vbg vi 23 snåret på fredagen, hoppas nån vänlig person kör mig till mitt nya "hem" som är hos mina föräldrar.

Over and out....

Sista puderåken.

Äntligen har det kommit snö, lyckas här hos oss va obeskrivlig igår när Anton ringde och sa att det snöade. Vi rusade alla upp ur källarn och skrek, tyst, av glädje när snön låg på marken och yrde runt i luften. Tyvärr slutade det ganska kvickt och hoppet om puderåk idag sänktes.

Vi kämpade oss upp, lite sent men upp kom vi och vilken dag. Inget extremt åk men hade iaf runt en 20-30 cm snö. Dagen började lite sådär med att Satan låg och spydde i pudret pga snor i halsen. Förstöra det fina pudret på det där sättet, och för att inte tala om alla osm åkte förbi oss och fick vår orörda snö. Efter 2 åk gav Satan upp och begav sig hemåt, men jag och Timon kämpade vidare i snöfallet och fick iaf ett till bra åk. Även ett som kanske va lite mindre bra men det behöver vi inte gå närmare in på. Ska snöa inatt och hela dagen imorn så blir att ta med videokamera, hjälmkamera och min digitalkamera ut till snön imorn och fixa lite fina bilder och filmer.

Nu är det bara 2 dagar tills jag åker hem med. Känns riktigt skönt även om det suger nu när det äntligen kommer snö. Blir en lång och seg resa hem. Får se om jag stannar hos syrran i Lund eller om det bär av direkt hem. Hänger lite på väder och hur trötta vi är. Bör vara hemma i vbg senast fredag kväll/natt iaf. Sen på lördagen blir det ju party, var när hur och varför är inte riktigt bestämt ännu, men party ska vi ha och du är inte bjuden...eller kanske. ;)

Kommer varken ha ork eller tid att ringa runt till folk när jag kommer hem så vill ni nått så får ni lite snällt höra av er. Annars ses ju några av oss på lördag ändå.

Over and out
.

Totalt möbultad.

Efter gårdagens bravader är jag totalt död idag. Haft ont varenda muskel i kroppen, lite blåmärken här och där, konstant värk i axeln och ryggen och nu har även handleden börjat värka. Har legat i sängen hela dagen idag, gjorde några försök att ta mig till köket och laga lite mat men blev inte av föräns kl va halv  7. Orkade verkligen inte röra på mig, kravlade mot sänggavlen men somnade på vägen. Ungefär så sleten har jag varit idag. Sen blev det några öl igår med och det satte sina spår med huvudvärk som inte gjort saken bättre. Är otroligt glad att jag kör med hjälm och ryggplatta och det är nog mina päron med hehe är ju ändå de som betalat för skydden.

Igår kväll tog vi några öl här och drog sen in till stan med våran stammistaxi, ett pris på 13 euro när det flesta andra kör för 19,90 så är det helt ok. Blev ingen lång krogrunda direkt, en knapp timme på Funky Chicken sen drog vi till Kandahar där stor anton och tog betalt på skoj av folk som gick in, va det inte visste va att det riktiga inträdet betalades 2 trappor ner, men Anton fick ändå in 6 euro innan vakten slängde ut honom. Vi sket i att gå in och tog en taxi hem och drog igång en liten efterfest. så vi satt 7 pers i vår lilla mysiga källare till sent in på småtimmarna.

En grej som är lite anorlunda från Sverige är att när vakten säger att det är fullt på krogen så menar han verkligen fullt, då kan man knappt röra sig där inne men eftersom det är sånt flöde ut och in på folk så kommer man in välldigt fort ändå, köar högst 5 min. Att hitta baren kan vara en omöjlighet, ändå så går det sjukt mycket snabbare att göra en beställning här än i Sverige, skärpning svenska bartenders och krogar.

Tänkte jag skulle ta och lägga upp en film på vad som kunde ha hänt med mina ben OM skidorna inte löst ut när jag krockade in i Victor.

Mitt livs vurpa.

Imorse tog vi bussen iväg till Lech för lite härlig åkining bland allt rikemansfolk som bor där, staden som stänger av vägarna genom byn för att inga "slödder" så som skibums ska åka igenom för att komma till st, Anton. Vi är tydligen inte lika mycket värda som det rika. Hur som helst, jag, Timon, Satan, Stina, Arvid, Anton, Victor, Mange och Affe drog till Lech isf och dagen har vart helt underbar, sol, 1-3 minus och klarblå himmel.

Efter halva dan sa Satan lite på skoj "försten ner" för en riktigt brant backe, med en hel del krön där backen sen fortsätter ner efteråt. Vi drog iväg i full fart ner, en hastighet som lätt går upp mot 100-130 km/h. Victor ligger snett framför mig och får ett felskär och faller in rakt framför mig. Jag har inte en suck i världen att väja undan utan brakar rakt in i honom, mina skidor åker in i hans arm och sida och jag flyger rakt över han precis framför ett krön. Detta resulterar i att skidorna löser ut direkt, till min stora glädje annars hade jag inte haft mycket till ben kvar just nu. Jag flyger framstupa och slår en volt ner över krönet och över på andra sidan och faller handlöst ner för backen. Glider på rygg hela vägen ner och stannar till slut, ligger kvar en stund ont i hela kroppen och känner efter om nått är brutet men allt verkar vara på sin plats även om axeln värker nått fruktansvärt. Reser mig upp avger ett indiantjut och visar att jag är ok. Victor verkade klarat sig bra även han och han kan resa sig efter en stund och kommer ner med mina skidor.

Nu såhär ca 7 tim senare är jag totalt mörbultat och ont överallt, den ytliga smärtan har lagt sig men nacken och ryggen värker ganska bra, en lång massage och ett varmt bad är vad jag behöver just nu. Men får ta mig lite mat och en kall öl och hoppas det hjälper, i värsta fall får det bli några alvedon.

Over and out.

ps, jag lovar att ta det lite lugnare sista dagarna....eller iaf försöka, ses om en vecka, ds

person 6

  • Person x och jag står varandra ganska nära, även om hon/han inte alltid vill visa det känns det som
  • Kan berätta nästan allt för henne/honom och tror faktiskt det stannar där.
  • X är otroligt rädd för att släppa personer in nära i sitt liv.
  • Hon/han vågar sällan visa sina känslor
  • Försöker vara mycket hårdare än vad hon/han är i verkligenheten vilket man som nära vän kan se rakt igenom.
  • En otroligt djurvän
  • Ljuger ganska dåligt
  • Kan få folk att smälta samtidigt som hon/han kan få folk att hata henne/honom.
  • Ganska ruggiga humörsvängningar.
  • 2 helt olika personligheter nykter som full, både på gott och ont, gillar båda på sitt sätt, men önskar det hade vart nån mix.

Sammanfattning...

Nu va det ett tag sen jag skrev sist, bättring bättring. Har hänt mycket sen senaste. Timon och Satan har kommit ner och vi har gått ut hårt vill jag lova både i backen och på krogen. Gör en snabb sammanfattning.

Haft 2 ritkigt goa krogrundor än så länge båda har gått ganska hårt till även om vi lugnade oss betydligt efter den första, ska försöka att inte göra om den. Båda gångerna har vi förfestat här vilket vart riktigt kul även om inte utrymmet är på vår sida. Satan tog med sig en dubbelsäng ner vilken tar upp lite väl mycket plats så vi får ha den uppfäld mot väggen, när den är nedfälld har vi ca 3kvm golvyta vilket känns som lite lite utrymme att röra sig på.

Lite andra små grejer vi lyckats me än.

*slått sönder ett vinglas i huvet på timon
*skålat sönder 10-12 glas på krogen (som sagt man är inte smart på fyllan men kreativ)
*hoppat ner för en 4 m hög mur med Victor, jag siktade på en buske men missade totalt
*ätit på DUNKEN
*pratat med polisen och blev nog ganska genomskådade.
*videobloggat i all oändlighet ( www.satanistanton.blogg.se finns filmerna på och mer kommer upp.)
*slått oss ganska bra i "skateboardåkning" på snö.
*fått några andra utslängda från krogen som va helt oskyllldiga
*fixat taxiresa hela vägen till Sverige, skulle gå på 2000 euro.
*uppfunnit massa nya groggar.

Nu är det bara 10 dagar tills vi åker hem, mycket blandade känslor fortfarande. Har fått erbjudande om att bo med min polare i gbg och dela en lägenhet med han och hans polare. Får se hur jag gör med det, vore skönt att slippa pendla och kul folk att bo med, men jag kommer ju plugga med Mono och Jocke och vore smidigt att bo nära dem då vi kan plugga ihop på kvällarna. Och jag ska ju ändå, förmodligen, flytta ner till Lund i 5 år till hösten så kanske ska bo mina sista månader i vbg nu. Vem vet det kanske blir det sista månaderna här i mitt liv, för ska jag vara ärlig tror jag aldrig jag kommer flytta tillbaka till vbg, möjligen Vargön när jag blir äldre och skaffar familj och barn. Usch vad jag saknar promenader genom Vargön på kvällarna med Johan.

Äntligen är det här!

Efter 24 tim bilfärd, bensinstop, poliseskort, löpning på autoban, 10-12 videobloggar, 4-5 tim felkörning, bromsar som rasade och mycket annat trevligt är nu ÄNTLIGEN Satan & Timon här nere. Vi har möblerat om hela lägenheten för att få plats och det blev faktiskt jävligt mysigt. Vi bor nu 4 personer i en "lägenhet" som är tänkt för 1-2personer och kan säga att det är Ganska trångt...men mysigt.

Vi har tagit 2 kalla precis och Satan ligger och försöker sova brevid mig, hans uppblåsbara dubbelsäng är uppfäld mot väggen nu för att vi ska kunna få 1-2 kvm golvyta att ha bordet på, så trångt har vi det, men än en gång...Mysigt. Ska snart lägga mig med och upp imorn och promenera bort till affären i morronsolen och köpa nybakat bröd, skaffa lite varmchoklad till backen.

Är så otroligt glad att det är nere så jag har någre vettiga personer runt mig och inte bara tjockisen. Ska bli 2 helt underbara veckor här nere nu innan det blir hemfärd. Ska bli ganska intresant och se om jag kommer få plats i bilen hem, men det löser sig säkert, annars får jag väl stanna vintern ut eller ta tåget hem, det löser sig allt.

Bea: Jag vill ha en update snart hur det går där hemma, hur går det med alla killarna? (det är ju mer än en eller hur hehe)

Link: Fixa din dator så vi kan spela.

Mono och Lina: Mono leder nu med 4-5 men den senaste personbeskrivningen va inte direkt på din sida Lina, men det kommer mer

Hannes: Du får ligga i lite i träningen nu, är uppe i 63 armhävningar, du har några att ta ikapp, ska lyckas med 100 innan jag är hemma ;)

Systeryster: Hoppas vi stannar hos dig på hemvägen men vågar inte lova nått.

och till sist

Magnus & Timon: STORT tack till att ni kommit ner, ni kommer inte ångra er, snarare lär alla andra ångra sig som inte kommer ner.

Dagens citat, sagt av den dumma lilla björnen Nalle Phu:
"Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två".

Person 5

Kan bli svårare för en del:

Detta är nog den en av de absolut smartaste personerna jag känner.
Otroligt musikalisk och behärskar en hel rad instrument.
Inte kännt varandra sådär överdrivet länge men känner väl varandra ganska bra ändå.
X är välldigt snäll och ärlig.
FÅtt uppfattningen av att X är ganska mjuk och känslosam som person.
X bangar inte en öl eller två om tillfället ges.
Ganska politiskt insatt men inte politiskt aktiv.
X är bra på att hitta på kul grejer och även genomföra dem. Även de mest sjuka saker genomförs.
X är som jag svag för kyla och snö och vill gärna bo i ett vitt landskap.

Timon & Satan

Nu är det ca 3 tim kvar tills Timon & Satan är framme på garageuppfarten utanför huset. Det har haft 19 ganska sega timmar i bilen kan jag tänka mig med. Satan ringde vid 1 inatt då det hade kört 3 tim han behövde hjälp att komma på ett djur på A, han fick albatros av mig efter lite fundering. Antar att de lekte lekar för att hålla sig vakna haha. Det kommer bli 2 helt sjukt kul veckor här nere nu.

Va länge sen jag skrev om min sambo med (får snart säga mina 3 sambos). Frågade han igår innan jag la mig om han skulle åka skidor idag "ja jag hade tänkt det" fick jag till svar. Nu är kl 14,00 och han har fortfarande inte åkt nått, han åkte senast i...ja inte på hela veckan tror jag. Vad gör han här egentligen? Ska föreslå att vi ska städa snart så det är hyffsat snyggt här nu när vi ska bo 4 pers i vårt lilla trånga rum.

Ska dra iväg och skaffa mig ett par nya stavar tänkte jag, jag är sugen på nya, lite längre, samt att satan skulle behöva låna ett par av mig. Lite får jag änna offra mig nu när det är så snälla och kommer ner till mig :D


Dano

Är inte OG's ledare lite lik  the Hood från Thunderbird ni som minns serien från när man va liten.

Original Gangsters har tagit över kriminellt.com

Ja nu har Original Gangsters (OG) tagit över sidan kriminellt.com där sexbrottslingar hängs ut med bild, personupg bostadsadress och dom i rätten. Innan drevs sidan av 4 föräldrar som ville "skydda" sina barn genom att hänga ut brottslingar. Efter att ha mottagit allt för många hot gav det upp och OG va inte sena med att ta över sidan. Så nu framstår det som änglar som gör samhället en sk tjänst.

Ok för det första.
Hur hindrar detta folk att bli våldtagna? Ska alla tjejer gå in och memorera ansikten och undvika dem på krogen. Ska man visa sin 4 åriga son vilka han inte ska följa med hem för att äta godis? Ja hur vill det detta ska skydda barnen. Har man inte bättre uppsikt på sitt barn än att någon kan gå och ta med sig barnet hem kanske man borde funderar över vad man är för förälder.

För det andra.
Detta känns vekrligen som ett desperat försök för OG att försöka rentvå sitt namn. All denna skit som OG sysslar med, allt från väpnade rån, narkotikahandel, misshandel etc skadet nu försöka vända till något possetivt, vilket det verkar lyckas oroväckande bra med. som för oss till...

För det tredje
OG verkar få med sig oerhört mycket folk på sin sida. för att citera lite grejer från forumet på kriminellt.com
"Alla brott som inte är relaterade till barn, sexuella och kvinnor är i min värld ok"
"Vi stödjer inte brottsliga organisationen utan stödjer den brottsliga organisationen för att dom håller denna sida levande"
"Dock är det bra att aktörer som OG tar över siten, dom rädds ju inte hot, Go on stå på er OG"
"Man kan säga mycket om de här 2 killarna men de gör ju faktiskt en riktigt god gärning i och med detta"
Skulle kunna hålla på att citera i all evighet men lika bra ni går in på sidan själva för att få en uppfattning om vilka idioter det är som hänger där.

För det fjärnde.
OG's "president" talar ut:
Det låter som dubbelmoral. Kan du förklara vad du menar?

– När vi till exempel rånar en kvinna med en AK-47:a är det inget personligt mot den personen. När en sexbrottsling gör sitt blir det en helt annan sak."


Asså hur jävla dum får man bli. Vadå inte personligt, hade nån kört upp en Ak-47 i ansiktet och rånat mig hade jag tagit det jävligt personligt och förmodligen vart rädd för att gå utanför dörren resten av mitt liv. Hur kan man inte ta något sådant personligt. Om en någon våldtar en tjej är inte heller det direkt personligt, han/hon vill förmodligen bara tillfredställa sig själv, jag tror de ger blanka fan i offret.

"...det handlar om ett ansvar vi har att hänga ut omoraliska kriminella personer för att på så sätt informera det svenska folket, säger Acar innan han avslutar samtalet"

Även detta är ju ett helt idiotiskt uttalande, som att det som OG syslar med är moraliskt rätt? Yeah right. Vart fan är Sverige på väg?

//O

Jorden tillhör inte människan, det är människan som tillhör jorden

Person 4

Mono aka Jonas ska ha en stor eloge som faktiskt än så länge har prickat in alla rätt på personerna 1-3. Kommer inte att lägga upp några svar ännu. Vill ha fler gissningar men inget fuskande :p

Person 4:

X och jag kan man säga är rätt nära vänner, men ses välldigt sällan och har ganska dålig kontakt.
Kännt varandra sen sommarn 2002 om jag inte minns helt fel.
Lärde känna varandra på "gamla" för er som vad det är för ställe.
X är lite feg och undviker gärna konflikter, tror han/hon är lite rädd för att verka "dålig".
Ofta mycket snack, men välldigt lite hockey här.
Ganska mjuk som person, djuren har kanske spelat in sin roll här.
Borde väl kanske ses som rätt mogen för sin ålder ibland.
Tror X är ganska osäker på sig själv många gånger.
Hon/han vill nog flytta härifrån men är kanske lite för väl hemmakär för att verkligen göra det.
X visar sin uppskattning välldigt dåligt och hör oftast bara av sig då hon/han vill ha hjälp med någon. (systemet, skjutts etc) vilket inte uppskattas nått vidare.


En vän är en som vet allt om dig och ändå tycker om dig

Nyår och 3 veckor kvar

Ja det har ju vart nyår vilket ingen av er undgick att lägga märke till. Även om det verkade som halva Sverige låg hemma i sjuka, va sysslar ni med? Hur som helst så va min nyår riktigt lyckad, va lite skeptisk till en början...ovanligt. Men vi käkade god mat här hemma jag och min tjocka sambo. Strax efter 11 drog vi oss in mot stan, firade 12-slaget på st, Antons gator vilket verkligen är en upplevelse. När vi kom fram va där fullt med folk och en liten cirekel hade bildats av människor där folk sprang fram och avfyrade raketer, tårtor och smällare utan någon som helst tanke på folket runt om. Raketer sköts iväg från händerna, tårtor placerades på kullerstenarna och hoppade till av varje skott som flög upp, ett under att ingen välte. Strax efter 12 springer en kille fram med en stor raket i handen och skjuter upp, den träffar nått som jag inte hinner uppfatta, förmodligen ett träd eller en balkong, hur som helst vänder raketen Rakt ner i folkmassan. Ungefär hälften av personerna uppfattar vad som händer och kastar sig därifrån. Men folket som stod med ryggen mot eller hade dålig uppsyn fick känna på hur det är att få en jätteraket exploderandes några cm från kroppen. Jag som stod 4-5m ifrån kunde känna tryckvågen och fick huka mig för stjärnor och eldbollar :) Smällare tänds på och kastas in bland folk som om det vore snöbollskrig. Har inte läst nått om hur många som skadades men det va nog ett antal.
Skumpa sprutades till höger och vänster. Nu ska ni inte tro att vi är några rikemansbarn, den skumpa vi hade kostade allt från 1 euro och uppåt, vi lyxade till de och la stra över 3 euro, det va ju trots allt nyår.

Runt halv 1 sticker vi vidare till ett ställe som heter Fang, ett litet afterskiställe egentligen, men som va fullpackat med folk, som firade det nya året högt och lågt. Satt där och drack ööl och skrattade fram till en 4-halv 5 då vi bbörjade bege oss hemåt. Dagen efteråt tog väl ut sin rätt. Det märks att man inte är 18 längre, låg som en zombie i sängen till och från till att kl va 18,00 då kunde jag få i mig lite mat.


För er som inte uppfattat det ännu så åker jag hem om ganska exakt 3 veckor från och med nu. Ska faktiskt bli skönt. Det är inte samma känsla här nere som förra året, mycket för att jag inte har nån polare här antar jag, så inte så konstigt att jag längtar som fan tills Satan & Timon kommer ner. bara en vecka kvar nu. Längtar lite hem faktiskt, saknar min familj och systra min som jag inte sett på evigheter nu. Får se om vi stannar på vägen hem och hälsar på henne, ska diskutera saken med mina vänner som jag bilar hem med.

Anledningen till att jag åker hem är först och främst för att jag inte har nått jobb, slutade söka efter ett tag och bestämde mig för att leva på det pengarna jag har och njuta av tiden här nere och sen åka hem med ett leende. Sen har jag även kommit in på en baskurs på Chalmers i matte/fysik, så det blir ett halvår där med Jonas och Jocke. Ska även söka ner till Lund och börja högskolan där nere om jag kommer in. Så flyttar ifrån Vänersborg, kanske för gott vem vet.


Det finns två sorters människor: Dom tokiga och dom tråkiga

RSS 2.0