Person 3

Ok, efter lite tjat ska jag ta och beskriva en ny person.   X

Vi har kännt varandra större delen av livet
X känner mig oerhört väl och jag känner nog X minst lika väl
Vi har haft våre dispyter men inget långvarigt.
Detta är nog den enda personen som jag faktiskt tror jag skulle klara av att bo ihop med en längre tid.
X är bra på att komma på kul ideer och genomför dem gärna, inte bara massa snack.
X har lite svårt med spriten men öl är inget problem
X är väl kanske lite väl snäll ibland även om meningar som "skit ner dig" är standard.
X ogillar mycket kläder och undviker jacka så långt det går, som jag me andra ord.
X är musikalisk men kunde ändå inte läsa noter i början av gymnasiet

Lavinolycka i Kanada.

Tänkte kanske att det är dags för ett seriöst inlägg.

Mellan den 25-26 dec föll det över en meter snö i Jackson Hole i USA vilket resulterade i ganska stor lavinfara. Även områden intill liften som är "in bound" som det kallas är farliga hur säkert man än tror det är. Den 27e gick en lavin under en av liftarna om jag fattade det rätt vilket begravde den 31 årige David Nodine. David hittades efter bara 10 min men det gick inte att få liv i honom. :(

Även Kanada har fått problem med laviner, Igår drog en lavin över ett grupp skoteråkare i British Colombia och begrade samtliga sju personer. En annan grupp på 4 åkare hörde deras rop och åkte till undsättning. Oturligt nog gick ytterliggare en lavin när det grävde efter begravda och begravde ytterliggare personer. två undkom lavinen och kunde gräva fram ytterliggare en person. På grund av det hårda vädret och lavinfaran fick det avbryta sökandet som senare kunde återupptag. Sju av personerna har hittats döda och ytterligare en saknas fortfarande när jag skriver detta, sökandet ska återupptas idag.

Alperna har haft helt sjuka snödump hittils och snödjup på över 3 meter, dock inte st, Anton tråkigt nog. Men vad jag har hört har det trots allt varit ganska lungt med laviner. Så långt har det varit ganska lite turister men nu när högsäsongen dragit igång, och oerfarna åkare utan någon utrustning ger sig ut i pudret händer det för det mesta olyckor. Man kan aldirg veta var eller när en lavin ska gå. Det gäller att ta det försiktigt och hellre låta ett underbart åk vara än att riskera sitt och sina vänners liv. Förra året klarade sig st, Anton helt utan dödsfall (bortsett från en hjärtattack på afterskin), och jag hoppas att året blir lika lungt. Vill kunna träffa alla skiums om jag kommer ner till påsk igen och vill inte höra att någon omkommit i en lavinolycka. I februari 2006 omkom 2 svenska snowboardåkare här i st, Anton begravda i en lavin, nått som berört många här nere.

Laviner är verkligen inget att leka med, hela marken försvinner under en innan man hinner reagera och man sugs ner under snön. Laviner har några extrema krafter, för 20 år sen förstördes stora delar av centrala st, Anton av en lavin. Laviner bryter av träd på mitten och krossar allt i sin väg så man ska ha respekt för dem.



Tjock = Liten penis?

Hade en otroligt roande diskution med en polare här om dan angående fortplantning och olika personers "utrustning". Det är ju ingen hemlighet att tjocka människor har ganska små könsorgan, jag pratar självklart om männen. (NEJ jag har inte sett min sambo naken för er som undrar) Varför är det så, räcker det inte med att det har svårt att få tjejer/ragg som det är? Ska det vara dåligt utrustade med? Är detta naturen/guds sätt att straffa peronerna i fråga. Eller är det tänkt som hinder för att föra tjocka gener vidare? Här hade vi vår utgångspunkt i diskutionen.

Ok, tjocka har för det mesta en liten penis, och vi kom fram till en möjlig förklaring på det hela. Men varför har mörkhyade jätteorgan? Är det för att öka sin population eller är det För stora och har nån liknande effekt som tjockisarna?

Vi kom även att tänka på asiater, och då främst kineser/japaner då många inte direkt tänker på Indier när man pratar om asiater. Även här, så som med tjockisarna, är redskapen ganska klena. Asiaterna är ju Ganska många och tanken slog mig att det kanske kör på kvantitet hellre än kvalitet. Eller är det för att tjejerna är välldigt "smått" utrustade eller vad man nu lite fint ska säga. Ingen erfarenhet av detta tyvärr så får återkomma med fakta om jag får reda på med.

Borta på andra sidan Atlanten har vi ju högst upp jänkarna, och med tanke på att ca 1/3 av USA's befolkning räknas som överviktiga kan vi väl placera dem i kategorin för "tjockisar", är vi överens om det? Självklart finns det undantag lika väl som det finns Danskar i alperna (hur danskarna får för sig att åka skidor när det inte har några berg ska vi inte ta upp idag).
Längre ner har vi ju mexicanare, chilenare, brassar mfl....har faktiskt inget vettigt att skriva här så får bli tomt.

Hur det ser ut lång uppe i norr, på Island och Grönland, vet jag faktiskt inte. Men med tanke på hur kallt det är konstant där finns det väl inte en ärlig chans i helvete att det kan jämföra sig med tex afrikaner. Sorry guys men det var nog inte tänkt att man skulle bosätta sig där från första början så där av blev det "straffade" av naturen/gud, om man nu inte gillar styva bröstvårtor vill säga.

Sen har vi ju ett litet underligt fenomen som heter Dvärgar. Här är min vetskap inte så stor men jag kan ju gissa och googla mig till att det ligger i lä. Känns ologiskt om hela kroppen skulle krympa, allt utom deras könsorgan. Så sätter nog storlek: Liten här och genom min och polarns gemensamma slutsats så är nog det värsta man kan vara en asiatisk dvärg. Då har man inte direkt oddsen på sin sida, för att få till det här snackar vi Extrem personlighet.

Vad det gäller oss, normalbyggda, nordbor/västeuropeér så ligger vi väl nånstans mitt emellan det flesta andra. Får väl använda det typiskt svenska ordet Lagom i detta sammanhang. Vad det gäller Sverige så vet jag inte om det är på gott eller ont, vi kvalar ju inte ens in på 10-top av det länder som har mest sex.

1: Storbritannien
2: Tyskland
3: Holland
4: Tjeckien
5: Australien
6: USA
7: Frankrike
8: Turkiet
9: Mexiko
10: Kanada

Känns skönt att man iaf åker igenom Tyskland på hemvägen så kanske man kan ta med sig lite hormoner hem till Sverige sedan. Är väl lika bra att ta Frankrike och Holland medans man ändå är i farten, så kan ni ju höra av er sen om någon vill ha lite hormoner.

Gamla tankar.

För en 5-6 år sedan, på den tiden då Lunarstorm va poppis bland min generation, så skrev jag ganska mycket "blogg" i form av dagbok på deras hemsida. Minns att jag skrev ett långt inlägg om jorden och dess överbefolkning, natuerns försvar etc. Jag jämförde människor olika "värde", inte i ras, hudfärg, religion, kön eller läggning utan i betydelse till vårt samhälle och vår planet.

Citerar lite från vad jag skrev 2004 "ex: jag ser en uteliggare är mindre ”värd” än en person som arbetar och gör nått viktigt för samhället, ett fattigt barn som bara drar runt och lever på bidrag från FN och andra organisationer mindre värt än ett barn som går i skolan och lär sig massa saker som den sedan kan ha nytt av för att tillföra något till samhället..."

Lite kul att läsa vad man skrev då och hur man tänkte. Men att jorden är "överbefolkad" stod jag hårt fast vid och hade ganska starka åsikter för att jordens befolkning borde minska eller iaf inte öka så som FN hade förutspått att den skulle göra och nästan fördubblas fram till år 2050. Nu ser dock befolkningsökningen på jorden ut att avta och problemet kanske inte är så stort som man från början var rädd för men det återstår väl att se.

Det är dock lite intresant hur "naturen" har sitt eget sätt att hindre en överpopulation av någon djurart på med hjälp av sjukdommar och starkare djur som äter upp det svagare. Men människan har ju sett till att eliminera så gott som alla hot mot oss själva. Förr hade vi pesten och andra mindre trevliga sjukdommar som tog ihjäl oss, sjukdommar som man numera kan bota. Det enda vi inte har botemedel mot och som hotar oss är väl AIDS/HIV men det dröjer väl inte länge föräns vi har det med, och vad ska stoppa vår framfart. Svaret är förmodligen vi själva. Förr eller senare kommer vi att ta kol på oss men tyvärr säkerligen också denna planeten och allt som bor här.

Blev mest svammel...men orkade inte lägga ner nån vidare tid nu.

Missade bussen

Jag och mi sambo skulle med bussen, vi har 2 busshållplatser att välja på, en precis utanför huset och en ovanför en liten backe. Bussen skulle inte stanna utanför huset utan bara ovanför backen, men min sambo är ju tjock och lat och tyckte de va en bra ide att chansa för att slippa gå upp för backen. Sagt och gjort, bussen stannade inte och nu sitter vi här inne igen och väntar på nästa buss som går om 30min...


Julafton - Can you take a child?

Igår va det julafton och jag tror inte direkt någon missade det. Spenderade hela dagen i skidbacken med strålande solsken, underbar åkning och kall dricka mitt i backen. Jobbade lite på min googlebränna igår med ;) Runt 3 snåret drog vi oss vidare till KK (Krazy Kanguru) för lite afterski. Va ganska dåligt med folk när vi kom dit men började ströma in folk efter ett tag och va till slut helt fullt när jag och Arvid drog oss, efter några kannor öl. Stötte på en Discobuss (österrikes svar på partytaxi) men tyvärr va det inte den vi skulle med så vi fick åka en vanlig buss :P VÄl hemma blev det julmat i form av tacos. Riktigt gott men ingen vidare julstämning på det inte. Kvällen resulterade i huvudvärk så det blev ingen utgång för mig, ganska skönt såhär i efterhand även om det säkert va en helt underbar kväll ute igår, men det är ju ändå snart nyår.

Angående "Can you take a child?" så fick jag ett litet barn igår på kanske 4-5 år med mig i liften. En skidlärare kom fram till mig och undrade om jag kunde ta ett av hennes barn så jag fick snällt släpa fram barnet till liften och lyfta på honom på sittliften och sen se till att han inte trillade ner. Jag va helt sjukt nervös när barnet roade sig med att luta sig fram över bygeln och titta ner, Men allt gick bra till slut och barnet åkte av liften välbehållen. Dagens goda gärning :)

Såhär i efterhand är jag glad att jag inte sökte jobb som skidlärare, USCH för att ta hand om 10 små 5 åringar och släpa runt dem i liften, tänk att tappa bort ett barn, hemska tanke.

God Jul.

St. Anton


Person 2

Gör en beskrivning på begäran:

X och Jag står varndra ganska nära.
X är välldigt bra på att lyssna och ge råd, oftast råd man Bör höra men kanske inte Vill höra.
X är ganska självsäker eller försöker iaf få folk att tro att hon är det.
Tror att X har ganska svårt att släppa in folk i sitt liv.
X tar nog lite för mycket för givet ibland och borde vara rädd om det vänner hon/han har.
Det är ganska lätt att störa sig på X
Till skillnad från person 1 är denna personen INTE konflikträdd
X är ärlig och säger precis vad hon/han tycker, både på gott och ont
Har X att tacka för ganska mycket

Shoot

Min sambo är tjock. Del 2

Är bara tvungen att skriva lite om min sambo Z med, han är nog till och med latare än vad jag är. Han har 2 st jobb på g och skulle åka och kolla båda, men när han kom fram skulle inte chefen komma föräns ca 30 min senare och istället för att hänga i nån affär och chilla lite, ta en öl på afterskin eller vad som helst och kanske få ett bra jobb åkte han hem *suck*.

MEN vet ni vad han hade med sig hem. jo 1kilo jordnötter och 1,5 liter cola. Han va helt till sig då det hade kostat endast 2 euro (ca 22kr). Gillar Z's uttalande när vi diskuterade matvanor första dagarna på säsongen: "jag ska försöka gå ner i vikt denna vintern". Jo men det kommer gå så bra så :D.
Så nu ligger han i sängen och kollar på film i HD kvalitet på sin 15" skärm och vräker i sig jordnötter och dricka. Lite intresant när han tar upp all bandbredd på internet för att få ner en film på 8gig i HD kvalitet. En kvalitet som du knappt kan utnyttja på en 32" tv och ändå envisas han med att se det på en 15", men alla är vi olika.

Tack och hej leverpastej!

Julkort ---> Alla hjärtans dag-kort

Blir inte mycket till julkort iår, fått ett av mormor och morfar och ett av familjen. Sen så kommer det att ligga ett och vänta på mig när jag kommer hem från "Lillan" i thn om jag inte misstar mig. Skulle bli någon form av inbjudan till öldrickande när jag anländer till Sverige så det ska bli kul.
Har själv inte skickat nått men tänkte att det är ju roligare att få ett kort på Alla hjärtans dag och har börjat spåna på lite olika kort och tagit hjälp av Robins.

Här kommer några exempel, tänk er kort som man viker upp med en text på utsidan och sen fortsättning på insidan:

  • Jag är glad att du finns hos mig - Så slipper jag vara fulast.
  • Vi har ett starkt band ihop - Du sjunger och jag spelar banjo.
  • Jag kommer alltid stå vid din sida - Allt för att slippa se dig framifrån.
  • Tack för allt - Först en fläskläpp och sen ett krossat hjärta.
  • Du är verkligen speciell - Både ADHD och klamydia.
  • Du har fått mitt hjärta - För 30,000 får du mina lungor också.
  • Rosor är röda, violer är blå - Mögelost luktar illa och du lika så.

Kommer att bli fler kort, då jag har ett tag kvar innan de ska skickas ut. Vem vet kanske blir du en av det lyckliga som får ett kort. Om du har gjort dig förtjänt av ett vill säga.

Min sambo är tjock

Har ni lätt för att ta åt er, är du tjej och tror att du är tjock, eller är du rent av överviktig och har självmordstankar så sluta läs här...

Just nu bor jag ihop med en person vid namn Z. Man kan säga att Z är min raka motsats både fysiskt och psykiskt, enda likeheten är väl att vi båda kan vara lite lata ibland men annars är vi totalt olika

Z är, vad man brukar kalla för rejält överviktig. Jag skulle gissa på att han väger runt 100-120 kilo utan problem och samtidigt 10cm kortare än mig. Jag har aldrig varit överviktig så kan inte riktigt sätta mig in i hur det är, men har tänkt taken många gånger. Jag skulle må grymt dåligt psykiskt av att vara kraftigt överviktig, skulle verkligen gå in för att gå ner till normal vikt. Jag kan ibland känna att jag mår dåligt om jag sitter inne en hel dag och äter skräpmat, hur känns det då att samtidigt vara tjock? Vill inte tjocka personer gå ner i vikt? Varför gör det inte något åt det? Z i detta fallet har världens chans att gå ner i vikt på ett sätt som är Kul, skidåkning. Istället sitter han inne, spelar wow (inget fel på wow) äter chips och dricker dricka i mängder, mår han inte dåligt psykiskt, vill han vara tjock? Man kan höra hur tungt han andas, som om han kommit in från en joggingtur...fast hela tiden.

Hade jag vart tjock hade jag börjat lipa varje gång jag såg mig i spegeln och såg 4-5 cykeldäck runt magen, eller att ständigt få köpa större och större kläder. Att veta att man med största sannolikhet kommer att få problem med hjärtat. Blev mycket skit skrivet nu men kände att jag ville skriva av mig lite bara. Och jag menar inte att tjejer som tycker de är "tjocka" ska börja banta, det är skillnad på tjock och tjock. och visst OM man nu är Tjock och trivs med det så fine, men jag hade inte gjort det. Ska spöa skiter ur Link nu så hon aldrig i hela sitt liv mer vill spela patiens med mig...

Over and out.

Person 1

Tänkte jag skulle ta och berskiva en person jag känner varje gång jag bloggar, så länge jag har folk att skriva om men mamma brukar alltid säga "hur många känner du egentligen" så kan borde gå bra. Ni, om nu någon läser, är fria att gissa vilt på vem jag besrkiver, och tar något åt sig och kanske rent av illa upp så säg till. Jag kommer skriva Precis vad JAG tycker och tänker om personen.

Ok here we go, börjar med en ganska lätt. kommer bli svårare och mer personligare längre fram.

Kännt X stor del av mitt liv.
Jämngammal med mig
X är en av det som känner mig bäst.
X är ganska konflikträdd och undviker gärna konflikter så långt det går, både på gott och ont.
X är otroligt rädd för att såra folk och vill alltid väl, även om det vissa gånger blir fel.
Det är relativt lätt att störa sig på X, även om det för det mesta bara är småsaker och vi blir sams rätt fort.
X med 3 ord: Snäll, generös och mjuk.

Tankar 1

Ok.

Efter mycket funderingar fram och tillbaka fick jag tummen ur och skapade en egen blogg. Tanken med den är att få skriva av mig lite oavsett om det intreserar folk eller inte, mer troligt är att det retar upp personer. Folk som känner mig vet att jag har en ganska speciell syn på saker och ting och gärna yttrar mig om saker som man kanske borde vara tyst om. Jag har en humor som välldigt få förstår sig på, och har fått folk att skratta, gråta, bli förbannade, säga upp kontakten med mig mm.

Började skriva ett inlägg om min tjocke sambo, som vi kan kalla X, men avbröt efter halva. Kankse inte ska börja sin blogg med att klaga över tjocka människor, det får bli ett senare inlägg.

Just nu sitter jag och har precis ätit, lite halvont i magen och sett på en riktigt bra film. Bang Bang your dead. Helt klart sevärd film om man vill se något som berör. Har inte åkt skidor sen i lördags då jag och Paulina va ute och åkte en sväng, mest för att det hade snöat och fanns chans till lite puder. Vi hittade några sweetspots och Paulina gjorde en härlig vurpa i pisten med lite kullerbyttor och en skida som satte sig rakt upp i vädret i pisten, helt utan några skador. När vi 10 min senare skulle gå av liften föll hon och skadade armen och fick avbryta för dagen. Avlöste henne gjorde Hanna, Ullrik och, nån jag inte minns namnet på. Åkte några timmar innan jag drog mig hemåt.

Den 9 Januari kommer förmodligen Mattias aka Timon & Magnus aka Satan ner och hällsar på. Ser fram emot detta sjukt mycket, ska bli riktigt kul med lite besök då jag faktiskt inte har någon nära vän här nere. Alla relationer man får här är ganska ytliga har jag märkt, man bygger inte upp nån direkt relation med Någon både på gott och ont.

Fick lite julklappar idag från familjen, Tusen Tack :) så har 5-6 st som jag kan ta och öppna om 2 dagar. Här nere firas inte julen direkt nämnvärt och julstämningen är högst påtaglig tyvärr. Saknar att fira en Riktig jul med släkt och vänner så nästa år blir det en jul hemma.

RSS 2.0