Plupp retar världen.

Plupp goes fucking with queen evil.
Haha här om natten roade sig Plupp med att dra iväg ett sms till en viss person uppe i Stockholm, nått som tydligen tog hus i helvete. Hon fick sen en del arga sms och blev till slut hotad över telefon. JAg känner mig lite skyldigt i detta men kan verkligen inte låta bli att skratta.


2010

Idag är det sista dagen på detta året, ett år som gått skrämmande fort, så som åren har en tendens att göra nu för tiden. En ganska enkel förklaring till att åren nu för tiden går så fort är väl för att det är mindre del av mitt liv, nästa år som går kommer vara en 1/24 av mitt liv, medans när jag va 6 år så va de en hel 1/6 av mitt liv och antar att de kändes mycket längre. 
Helt galet att man fyller 24 år 2010. Hur ska man för övrigt säga 2010. En bil som va gjort 2009 va ju en 09a. men ska man säga en 10a till en bil som görs nästa år. Och ska man säga 10-talet, vi står inför ett stort dilemma.


Nyår.

Ikväll blir en kväll jag länge INTE sett fram emot kan jag ju säga, hade helt andra planer från start för att slippa fira nyår i vbg, men eftersom priset på tågbiljetter ligger på runt 1000kr enkel väg till Stockholm och mina vänner tjatat så så har jag inte så mycket till val kanske. Får göra det bästa av situationen och har lovat en grej dyrt och heligt till Satan.


Hemresan.
Jag kommer nog att åka hem tidigare än tänkt...igen. Från första början va de 12-13e som gällde, sen blev det 10e efter de 7e och nu åker vi nångång mellan 4-7e skulle jag tro. Måste verkligen ner och plugga samt att lite andra saker lockar me. Men jag kommer ju hem igen den 29e jan tror jag bestämt, då blir det sälen med delar av gänget. Backarna är ju en fis i rymnden jämfört med alperna men de blit vad man gör det till och jag tror vi kommer få grymt roligt.


Gott Nytt år.

Är katten död eller levande?

När jag släppte in den där katten här om dan så kom jag och tänka på en ganska intressant teroi.



Schrödingers katt.
Schrödingers katt går ut på att man tänker sig att man lägger en katt i en låda stor metallåda med ett radioaktivt ämne med 50 % sannolikhet att sönderfalla inom en timme, om det gör de kommer en flaska med cyanid att gå sönder och lägger sedan på ett lock. Efter en viss tid kan katten antingen vara död eller levande, men man kan omöjligt vara säker föräns man lyfter på locket. Man kan med andra ord inte dra några slutsattser utan måste hela tiden utgå från att katten faktiskt kan vara levande...eller död. Man kan aldrig ta ut något i förskott utan måste hela tiden. Detta är ett ganska intressant tankesätt faktiskt, men man kan tänka sig helt galen på det till slut.



Grodan och de kokande vattnet
.
Om du har en gryta med kokande vatten och släpper ner en levande groda i vattnet kommer den göra allt för att ta sig ut därifrån, men om du istället lägger grodan i kallt vatten och ställer kastrullen på spisen så kommer vattnet temperatur att stiga gradvis. Grodan kommer nu istället stanna kvar i vattnet ända tills vattnet blir så varmt att grodan dör.

Ungefär samma är det med oss människor, vi anpassar oss efter vår miljö även om den är fruktansvärd att leva i. Skulle vi istället ta en person som levt med orörd natur som sin omgivning hela livet och sen slänge in honom i en smutsig stad me sopor överallt så kommer han göra allt för att ta sig därifrån medans en person som levt med att de sakta men säkert blir smuttsigare och smuttsigare kommer befinna sig i det tills dess att den dör.


Dagens citat:
"gaaaaash.... urs. naturfetta
"  //kär vän om en annan person.

Nyår och...ja vad?

Nu är det bestämt att jag hakar på till Randhemsvallen på nyår. Folk tjatade från alla håll och kanter och jag vill verkligen fira nyår med mina kära vänner. Så det blir tyvärr inget stockholm nu över lovet, men ska allt åka upp i vinter/vår och hälsa på er där uppe. Det kommer bli en minst sagt intressant nyårsfest måste jag säga, av flera anledningar, men jag ska iaf gå in för att ha kul. Får väl se om någon håller sig tillräckligt nykter för att skjuta upp fyrverkerier vid tolvslaget sen på natten.

Ska försöka få till ett vinterbad me innan jag sticker hem till Lund igen. Evelina va inte sen på att haka på nu när hon inte behöver vara lika rädd om sin hals längre, Johan tar jag för givet att han är på, Mono har ingen talan utan är självutvald, Niclas har redan tackat ja, Isak va ju me senast så jag kan väl räkna med honom me kanske. Om fler folk är sugna så är ni oerört välkomna att bada med oss. Allt hänger på om vi kommer igenom isen, som många vet har vi haft ett misslyckat försök för några år sedan.

Jag kanske drar tillbaka till Lund ytterliggare lite tidgare än tänkt igen, den 7e ser det ut att bli nu. Jag måste tyvärr ner och plugga samtidigt som det finns annat där nere som lockar :)



Dagens citat blir lite inspererat av nyårslöften:
"Det bästa sättet att hålla sitt ord är att inte ge det"



Bild tagen förra våren =)


Oscar räddar liv.

Ska strax gå och lägga mig men tänkte bara skriva att jag nyss kanske räddade en liten katts liv. Kom med bilen efter att ha vart en sväng i Vargön. En jäkla massa snö och -5 grader ute, när jag är vid grannporten i vårat hus ser jag hur en liten katt står och jamar och fryser vid porten. Den går direkt fram till mig när jag går förbi. Tycke riktigt synd om katten så testade om min nyckel funkade på grannporten och hade riktigt tur för det gjorde den så jag tog och släppte in katten i trappuppgången iaf. Vem vet, kanske räddade jag kattens liv.

Dagens citat är taget från Highlander:
"In the end, there can be only one"

Du ritar fult!!!

Har ju blivit en jäkla hysteri om de där två killarna i kallingar som sitter i soffan och tjötar om bögar och bögeri, så tänkte post en annan rätt kul grej de gjort för ett tag sen som föll mig mer i smaken. Lite mer min typ av humor kan man väl säga.


Min jul ska inte vara ful

Nu är man äntligen hemma i vbg då, otroligt skönt måste jag säga. Jag får väl se lite hur länge jag stannar men det blir nog runt 10e jan jag sticker hem skulle jag tro. Har allt hunnit me lite sen jag kom hem.

* Överby med Mono och även Magnus va me oss en liten stund innan han skulle iväg och äta.
* Sångarstridstittande och kycklingätande på spökvinden med Anna.
* Magic och chokladätande hemma hos Satan och Johanna.
* Julklappshandlande me pappa och systeryster.
* Filmkväll och kaffe hemma hos Emelie <3
* Julgranskllädning me mina kära syskon.

Får se vad som händer idag, ska nog iväg en sväng till stan och kika på skor. Ska även slå en pling till Viktor när han vaknat och se om han är sugen på att festa loss på juldagen. Vet inte exakt vart det bär av men är lite sugen på att hänga på syrran och folket till Swania, men vi får väl se lite vad folket tycker.

Hinner nog inte pulkaåk idag tyvärr och kanske är bra det då jag antar att många har mycket att stå i. Men funderar på om man inte ska ta det på juldagen som "förfest" kanske, tidigt på förmiddagen me glögg i backen och tusen hål i nacken. Då blir Anna glad me haha.

Dagens citat:
Om man vill ha eld, får man tåla rök


Home sweet home.

Vaknade nu på morronen med ett stort leende på läpparna, de enda jag har att klaga på är väl att vi åkte från 30-35cm snö till...1 cm? och det snöar faktiskt fortfarande i skåne, men men det är ju iaf kallt här nått annat kan man inte säga. Sover i min gamla gamla säng över lovet nu, den jag har när jag bodde i Vargön. Helt jäkla otroligt vad en säng kan göra försömnen, måste verkligen fixa den där hemma eller va säger ni som har testat på den, tycker ni den är mjuk och go? :D

Idag blir det shopping me Satan och Mono, sen får vi väl se lite vad som händer, ska försöka ta mig ut till Vargön en sväng me och säga hej till diverse människor. Anna vill nog ha sin plattång me om jag fattat det rätt så den ska hon väl få så slutar hon tjata sen, för er som missat de som högg anna av sig halva fingret igår när hon skulle pilla loss en köttbulle ur en liten låda ur frysen....med en matkniv. High Five.

Dagens citat får Nalle Phu stå för (igen):
"En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket"


Eftersom Bea la upp så fina julsånger tänker inte jag vara sämre.
Men jag vet En person som kommer bli galen på låten, men den är fin.


Snöröjningen som gud glömde.

Vad fan är de för fel på er?
Vad är det för fel på skåningar. Nu har det snöar oavbrutet i ungefär 2 dagar och jag är som vanligt helt till mig av lycka, MEN det får gärna ploga vägarna. Jag va ute och cyklade igår vid 3 tiden, cyklade genom halva Lund och såg inte EN enda gata som va plogad, varken cykel- eller bilväg. Sen drog jag ut på kvällen vid 22 tiden och inte heller då fanns det en enda plogad väg. Nu när jag vaknade upp på morronen, va ser man, jo bilar som står fast i snön och spinner för att det INTE är plogat.

Visst kan jag ta att skåningarna inte är vana vid snö och kanske inte va beredda på att den skulle komma såhär tidigt och i dessa mängder, men det kan inte vara någon nyhet för dem att man kan få snö i Sverige. Ploga vägarna för helvete. För tillfället så står det 5 bilar i rad utanför mitt fönster och ingen kommer nånstans, ganska underhållande ändå.

Hemgång

Nu har jag haft en lång nedräkning, men idag ska jag äntligen åka hem faktiskt. Ska bli helt galet skönt att träffa familj och vänner igen, och nu har jag lite mer tid för mina vänner me då jag stannar iaf 3 veckor ser det ut som.
Blir tåg hem idag vid 3 tiden tror jag och jag hade planerat att INTE vara bakis idag, men drog ju soms agt ut igår vid 22 efter att Anders hade ringt och sagt att jag va tvungen att följa me, tog bara me mig 100 kr till krogen (man kommer en bra bit på det här) och tänkte att jag går hem när mina pengar är slut, men tydligen fick Anders och Erik för sig att de skulle supa ner mig så de blev nog en 5-6 shots utöver det jag hade planerat själv. Stryk ska ni ha.

Men jag känner mig duktig som i fredags inte gick på gillet där de kostade 20 kr så va de fri alkohol i baren sen, eller bar och bar, det hade slängt upp massa flak och sprit på bord så man fick ta hur mycket man ville. Härligt moget av mig att inte gå dit tycker jag. :)



Dagens citat:
En bonde är alltid en bonde, om han såg går klädd i silke.
(Ryskt ordspråk)







Skit...

Mattetentan gick väl ungefär som jag hade räknat me, att de ska vara så förbannat svårt att bara läsa på Rätt grejer nån gång, självklart kommer sånt som jag inte räknat på, så mitt pluggande kändes rätt meningslöst. Men får ta och spika omtentan istället.

Kom hem nu och tänkte pigga upp mig lite med god mat, en kall öl eller två och lite bra musik. Så får jag denna länken till en film, en film som personen tyckte jag borde se. Visst detta kan vara nått av de vackraste på länge, men inte gjorde det mig direkt glad. Tvärtom drar de upp massa känslor och minnen. Alla djurälskare SE denna filmen, men jag utfärdar en liten varning.

 

Såg nu att premiären för "Where the wild things are" har blivit uppskjuten i Sverige till den 29 jan, en hel jävla evighet, detta är vad jag läste om den precis.

Where the wild things are.....var fullständigt överjävligt bra. Jag har lite svårt att andas, jag har nog aldrig sett en sådan här film någon gång.

Såg den igår, det kan ha varit den tystade 1½ timmen som har upplevts mellan mig och min polare.

Man blir ju inte direkt mindre sugen att se den efter detta. Men ska man behöva vänta lite över 1 hel månad till, men vill ju gärna se den på bio och inte ladda ner den, så får nog snällt vänta.

 

Dagens citat:

"Miriam kan nog vara den nördigaste personen jag träffat" //Jonas om våran vän Mirian.


Jul närmar sig me stormsteg.

Nu är de bara 8 dagar kvar till jul och 4 dagar tills jag och mono åker första klass hem till Vänersborg. Det ser ju till och med ut att bli en vit jul även iår för mig, men kanske första vita julen i Sverige för mig på ganska många. Till och med Skåne har fått sin första snö, folk här kollar undrande på det vita guldet som om det vore från en annan planet. Folk tycker som vanligt att jag är knäpp som kommer genomblöt efter en cykeltur med ett leende på läpparna.

Jag har tänkt att dra ihop ett redigt pulkarace i mellandagarna me för alla som är sugna. Vi drar upp och åker på hunneberg, där finns en fin och brant backe att åka i. Så det blir pulka, glögg och pepparkakor för alla som är sugna. SJälvklart får vi fixa någon form av tävling där vi utser en vinnare, vare sig det är den snabbaste eller den som skadat sig mest, för känner jag denna backen rätt så är skaderisken ganska hög ;)


Dagens citat
:
"Jag kom på en sak igår, min mormor och morfar, det är ju min mammas föräldrar"

// Ingrid - Österrike 2007/2008.

I hail Satan.

Lovade att jag skulle skriva klart det jag började för 2 dagar sen, innan jag blev avbruten av Plupp.

Jag skulle kunna nämna hundratals bra och mindre bra ideer jag och Satan har haft och även genomfört dem, otroligt roliga stunder som jag inte skulle byta bort för allt i världen. Vi har väl självklart även haft våra stunder där vi vart mindre glada på varann. Men våra sk bråk är ändå ganska underhållande. Oftast är det på fest, vi går ut från huset jag som blir arg på Satan och skriker lite på honom, sen tittar vi på varann helt tysta ger varann en kram och går in och tar en öl ihop.

Du är nog den personen som känner mig bäst av alla jag känner, även om du inte kännt mig längst så känner du mig helt klart Bäst. Som när man ringer till dig och måste berätta en grej och innan jag hinner säga mer än "jag måste snacka me dig om en grej" får jag "NEEEE, NEEEEE, jag sa de hela tiden...NEEEEE" tillbaka. Du visste direkt va de handlade om, och ska jag vara ärlig så önskar jag såhär i efterhand att jag lyssnade på dig från början, men alla gör vi misstag.


Våra härliga roadtrips till Stockholm, Lund, Varberg, Hultan, (hem från) Österrike mfl. Haft några sjuka stunder uppe i Stockholm vill jag lova. Det är ta mig fan bara DU som på fyllan kan försöka ge bort din jacka och 20 kr på krogen och sen när du nyktrat till inte tacka utan skälla ut mig för att jag stoppade dig :D

Minns du gången vi satt och kikade film och du sa "uuuhaäaäea" och jag visste precis va du menade och av en ren reflax sträckte över lite

För att inte tala om alla gånger vi suttit och snackat skit på Alloys om diverse människor, diskutera känslor och minnen. 2-manna fyllorna efter jobbet brukade vara ganska oslagbara stundtals, va mer behöver man än EN riktig vän på fyllan, sen spelar inte mycket annat nån roll.

Vem skulle jag annars ringa och ta en promenad mitt i natten me när man är riktigt ledsen, vem lyssnar annars så bra som du och ger så bra råd, som jag nu lärt mig följa? Det är grymt tomt utan dig här nere och du anar inte hur mycket jag längtar hem till jul nu. En vecka kvar exakt idag sen ska jag plocka upp dig så kör vi raka vägen till donken och snackar skit :D


Dagens citat:
"Jag får ta av mig glasögonen, jag ser ju ingenting"
//Magnus kör bil mitt inne i Stockholm utan att se.

Tyskland.

Resan till landet med lädret.

Ja vad ska man säga, vi överlevde ju iaf till slut. Kl 7 imorse efter lite guidande och bara en felkörning av Johan, som vi beskyller Jimmy för kom det äntligen fram till Netto där jag mötte upp dem, direkt vidare till Jonas för att hämta upp honom och sen raka vägen mot Öresundsbron.
Resan blev inte riktigt som vi hade tänkt från början, allt va planerat tills vi igår kväll kom på att man inte får ha dubbdäck i Tyskland och alla släp vi kunde få tag på hade dubbar, så efter mycket övervägning bestämde vi oss för att skita i släpet och körde ner enbart med bil. Resan gick ju nu betydligt snabbare, även om Johan ibland kör som en *host* kärring *host* och billigare då både färjan och bron blir betydligt dyrare med släp.



Va mycket får vi lasta?

Vi hade många djupa hettsiga diskutioner i bilen om hur mycket vi får lasta. Vi kommer enväldigt överens om att Johan borde ha nått som kallas "utökat bagage" och vi borde få lasta 250 kilo. Även om vissa av oss kanske tycker att den siffran borde vara 130 kilo.

Väl framme i Tyskland bestämmer vi oss för att skita i att stressa tillbaka inom 3 tim för att få tillbaka 200kr utan vi kör till donken för att få oss lite att äta. Blir drive in, men tjejen i luren kan ingen engelska så vi får vänta tills de kommer nån vi kan prata med. Johan gör så gott han kan och får till en bra beställning åt oss, men eftersom Mono ska vara matmongo så blir beställningen krånglig och vi får vända tillbaka för att han fått fel mat, eller ingen mat alls snarare.

Efter att ha käkat blev det en bra stund inne i affären, letande efter whiskey, övervägande vilken öl som är godast, vilken som är billigast, hur mycket sprit vi ska köpa och framför allt, hur mycket klarar nu egentligen bilen? Vi kör ut med det vi har och lastar, märker att bilen går satans lågt men bestämmer oss för en runda till i affären.


Lufttryck?

Vi pumpade däcken innan vi åkte men Johan är inte så bra på detta me siffror så han tror han fått in fel tryck så vi kollar en gång till, siffrorna visar sig nu vara Aningen över vad vi hade tänkt oss så det blir till att pysa lite luft :P
Bilen går otroligt fint hem och vi får en galet kul resa även hem, även om denna är lite segare än resan ner. Såhär i efterhand hade vi kunnat lasta iaf 30-40 kilo till men de kommer att bli en resa så fort kravet på vinterdäck är över nästa år, då blir de en pure ölresa med släp och kombi.



Dagens citat:
"Ni lever ju alla bara en tumör från döden trots allt, ändå så jagar ni genom livet som om ni va rädda att ni inte skulle hinna dö, det hinner ni det lovar jag, Men hinner ni leva?"




Va lång är bron egentligen? Lägg även märke till Johans "no hands" körning.



Jimmy verkar nöjd med att Johan är den som beställer (och betalar) maten.


Johan i full fart med att njuta av maten som inte va speciellt god.


Om ni tycker den är låg kan jag säga att detta är INNAN vi satte oss 4 pers i bilen.


Man ska INTE ha 3 bar tryck i en fulpackad bil =D dags att pysa luft.



Mono håller koll på läget medans de andra pyser ut den svenska luften i tyska Burg.



Senaste inköpet blev på Smirnoff och dess smaksatta vodkor, dags att se om Svensk Vodka har nått att komma mer.



En liten flaska Absinth fick det allt bli med, fick med ett glas och en "sked" me så man kan tillreda den på rätt sätt.
Utöver detta så köpte jag lite skumpa till nyår och även lite Captain Morgan samt lite öl/cider. Borde klara mig tills vintern är över.


11 dec.

11 dec är för en del människor en speciell dag, denna dagen för exakt 23 år sedan föddes min bästaste bäste vän, då, när jag va sådär 4 månader kunde jag inte ana att denna dagen egentligen skulle förändra mitt liv. Jag har dig att tacka för så sjukt mycket och har några av mitt livs bästa och roligaste stunder me dig och jag Vet att det kommer bli fler. Jag antar att alla som känner mig vet vem jag pratar om.

Ska skriva lite mer, men fick besök nu, more to come så att säga.


Dont you dare leave me....

Min egen julklapp.

Igår beställde jag och mono var sin fin liten Dingoo. Ska bli riktigt kul att få hem den och se om den är nått att ha men det hoppas jag verkligen, jag har bara hört gott om den än så länge iaf. Hoppas bara den dimper ner i brevlådan innan man åker hem till vbg bara annars måste jag ju vänta ända till efter jul innan jag får den :(

Imorn bär det av till Tyskland, får väl se om danska tullen släpper igenom oss nu när det har stränga bevakningar i och med klimatmötet i Köpenhamn. Nu ska jag till skolan och plugga lite iaf, tentaångesten är här igen som en stor klump i magen.

För övrigt är det en väldigt speciell dag idag, men ska skriva mer om det sen när jag har lite mer tid.


TIll Göthe

Hehe tänkte direkt på Göthe när jag såg den här filmen, hoppas du inte tar illa upp men du gillar ju ändå energidryck.


Första banden till hultan.

Hultan är ju lite av en tradition, även om man kanske är lite äldre än de flesta där vissa år. Men nu har iaf det första 4 banden släppts och dessa är Kent, Familjen, Maskinen och Shout out loud. De tre första banden tror jag inte behöver nån närmare presentation så alla är svenska och ni säkerligen har hört talas om dem och kan nynna på nån låt, vem kan Inte "Alla som dansa" med Maskinen och "Det snurrar i min skall" med Familjen tex.

Shout out loud är även dessa svenska men kanske lite mer okända och jag hade aldrig hört talas om dem innan, men gillar man (indie)pop så tror jag det faller en i smaken faktiskt, men är nog inget jag prioriterar framför några kalla öl i solen eller under en presenning i regnet om det nu blir så, men man gör det bästa av situationen och hultan är alltid hultan. Nästa år ska jag försöka få ett "ligga med killar-band" av Mats me, så man kan vara lika cool som honom men det kommer bli svårt.

Hoppas på mångabra bandsläpp innan sommaren, om inte annat så lutar det år Sweden Rock med hårdrocksgänget från Vargön...och lite runt om. Isak, Johan, Niclas, Max, Viktor mfl mfl mfl hoppas verkligen det blir av, senast vi va iväg ihop va Gates 2006 tror jag.


Dagens citat:
Om kärleken vore värdelös bara för att den inte varar för alltid, vore livet värdelöst av samma skäl.
/Per Wästberg


Stort Grattis Adam och Josefin.

Stort Grattis till Adam och Josefin som idag fick sig en liten pojk, några dagar senare än beräknat. Men som jag sa till Adam, "bättre sent än aldrig". Riktigt kul och hoppas man får se den lille när man kommer hem sen. Jonas beskrev detta med att bli farsa rätt bra, men de kommer som Dagens citat sen.

Suttit och pluggat i skolan idag. Lite komiskt ändå att jag inte pluggar me de i min klass utan me folket från jonas klass. No offence Elektro, men data/info-com är de för de mesta roligare. Samt att i idét, som deras tillhåll heter, så spelas de hög och bra musik, så man blir motiverad till att plugga me.


Dagens citat:
"Det är ju större än att fylla 50år"
//Mono om att bli farsa.

Detektivbyrån.

Imorgon lirar Detektivbyrån på Mejeriet här i Lund. Jäkligt sugen på att gå och kika på dem, men tyvärr ganska få som förstår tjusningen me deras musik. Dragspel, marima/xylofon, piano och thermin tillhör ju inte alltid den vanligaste kombinationen av instrument i ett band (orkester?). Får se om jag sticker dit imorn men visst är man sugen alltid.



Julgille, "saftsås" och avdomnade armar.

Julgille
I lördags hade vi vårt omtalade Julgille på skolan. Det va sittning med julbord och allt vad de innebär. En grej som är lite speciell med just julgillet är att detta är dagen då Elektro ska jämna ut sin budget då sektionerna på skolan inte får gå med vinst. Bästa sättet att jämna ut ett överskott är ju att sälja saker till under inköpspris och vad säljer man i skolan om inte alkohol. Så i lördags kostade ölen mellan 5-40kr beroende på ölsort, 10kr för ett glas vin, 15 för valfri shott tex.

Saftsås
Maten va verkligen helt underbar, första gången på 3 år som jag äter julmat, för de vi åt i österrike va inte mycket att hänga i granen vill jag lova. Men en sak som jag blev förvånad över va att när vi skulle få risgrynsgröt aka tomtegröt, så fick vi inte mjölk till NEJ NEJ NEJ. Vi fick nått som skåningarna kallar för "Saftsås". Det va nån blandning mellan saft och kräm, det är nog bästa sättet att beskriva skiten på. Det kollade på mig som om jag vore dum i huvet när jag sa att resten av Sverige har MJÖLK. För att bevisa detta skapade jag en omröstning på ett större forum, och 95% av alla svarade att de har mjölk och inte nån jävla saft på gröten. FY FAN för skåne, nu vill jag hem och äta gröt me Mjölk i götet.

Baren
Efter maten så drog de flesta iväg ut på nation, men jag Anders och nån gamal elektrokille hängde i baren, även Johan Larsson joinade oss ett tag, vilket han sen ångrade tydligen haha.
Att lyckas bränna 250kr i en bar när de dyraste jag köpte kostade 15kr är fan bra gjort, blev dessutom bjuden på minst lika mycket som jag köpte till mig själv. Vid 3 blev vi utkastade och jag och Anders drog hem till mig. Söndagen gav mig den värsta bakfyllan på sjuuukt länge och jag va verkligen inte ensam vill jag lova. Det sista jag minns från baren är att jag står med flaskorna på bardisken och blandar mina egna shotts, så jag mådde som jag förtjänade, men gaaaaalet rolig kväll tack ska ni ha alla som joinade.


Avdomnade armar.
Idag domnade mina armar av helt och hållet, det började med att de från armbågarna kom en krypande känsla, ni vet myror i armarna. Sen gick det sakta men säkert ner genom underarmarna och ut i fingrarna, lite läskigt men samtidigt jävligt skönt. Skakade i armarna ett tag efteråt men nu har allt lagt sig. Vissa få har fått veta vad jag tror va anledningen till detta fenomen, men de för nog också förbli dessa få ;)


Dagens citat:

"Fyfan va du ska få spö för gårdagen. Har aldrig vart mer bakis. Vodka-shot wtf!!!" //Johan till mig, dagen efter julgillet.

Vm i bakis.

Har haft VM i bakis idag, gick ur sängen för ca 45 min sedan, kommer inte orka skriva nått längre nu men har en del att skriva efter gårdagen så de kommer, de kommer.

Kikade film me mono igår, Flickan som lekte med elden. Helt ok faktiskt även om det har hoppat över massor men serien ska ju bli längre än filmerna så hoppas verkligen att de kommer me sen.

Dagens citat blir från filmen.


-Jag vet inte varför jag inte sa hej då!

-Därför att du ärligt talat inte bryr dig om andra människor. Du behandlar folk, som faktiskt försöker vara dina vänner, som skit. Så enkelt är det.

Vaccin.

Vaccin och gamla gubbar.
Jag och mono va och vaccinerade oss igår för er som inte redan listat ut det. Blev mottagna av två trevlia tjejer, en snygg och en lite mindre snygg, vid ingången som bad oss fylla i ett litet papper och sen va de bara att få sin spruta, dricka lite sagt och äta kakor och sen gå tillbaka till skolan.

Jag måste säga att jag lärt mig nånting genom sprutan igår och alla de sprutor jag fick på Sahlgrenska. Om man får välja vem som ska ge sprutan ska man sikta in sig på en man, och ju äldre desto bättre. På Sahlgrenska satte de nog nålen i armen kanske 20 gånger på mig totalt och vissa gånger gjorde det jävligt ont medan när "gubben", som jag tyvärr inte minns namnet på (Bertil?), satte nålen i armen på mig kände jag inget alls. Samma va de igår, jag prickade in den äldsta gubben jag såg i rummet. Eftersom jag inte älskar sprutor så kollade jag bort och jag kan helt ärligt säga att jag inte kände Alls när han stack mig, inte föräns han drog ut nålen kände jag av vaccinet som började värka i armen men nålen kändes inte det minsta.
Så dagens tips, ska ni ta en spruta, be en gammal gubbe göra det.




Elektroniken.
Fick idag en länk till en sida som faktiskt förklarar elektroniken på förstålig engelska och med bra bilder och underbara exempel så nu börjar jag faktiskt förstå lite om "tau" och allt va de heter. Måste sätta en 4/5 poäng imorn på labbförhöret för att slippa göra tentan, eller rättare sagt automatiskt få ett G. Isf har jag bara mattetenta att oroa mig för om 2 veckor. Håll tummarna för mig.


Dagens citat:

"Kvinnor klagar över att de bara får 85% av mannens lön, men va fan det har ju sin egen lön med"



Eftersom det blev vaccin så är jag bara tvungen att lägga upp denna filmen igen för er som missat. Kan inte sluta skratta åt den.

Glömde frosten.

Jag glömde ju det viktigaste på riktigt riktigt länge. Det är Frost ute här i Lund, med andra ord minusgrader och små isfläckar här och där. Jag antar att om detta håller i sig kommer vi ha panik här imorn då jag inte sett en käft byta till vinterdäck här nere ännu. Alla tycker nog att jag är dum i huvet men jag skiner som en sol när man känner kylan ner i halsen för varje andetag, frosten på bilrutorna, alla vattenpölar är frusna till is och folk huttrar, nu är det bara snön som fattas.

Frost > Blött

2 veckor kvar

Nedräkningar
Mycket olika typer av nedräkning just nu faktiskt. Just nu är det mindre än 2 veckor kvar till tentavecka, och lite kortare tills jag, jonas, johan och jimmy drar till tyskland. Satt och skrev en lista på vad jag tänkt köpa, den landande på 12 liter sprit, 10 flak öl och 1 flak burn. i runda slängan 2500kr kommer det att landa på men får räkna med 3000 då man altid köper mer när man väl är där. Lite vin är alltid bra att ha hemma med, som brudöppnare om inte annat haha.

Är även bara 18 dagar kvar tills jag och jonas sitter i förstaklass på väg hem till Vänersborg. Lite delade känslor om hemgången, men många av mina vänner är sjukt saknade och ni vet mycket väl vilka ni är. Saknar er så jag blir galen och ska bli grymt kul att komma hem till er igen. Riktigt skoj att Niclas kommer hem me, och jag lovar dyrt och heligt att det blir hunnebergsbacken om det finns snö.

22 dagar till julafton me, mitt första firande av julafton på 3 år. Iår ska tydligen Elin vara me och fira jul med oss, lite udda men du är så välkommen så. Lite omväxling förnöjer bara. Julafton har dock inte varit desamma sen vi tog bort Sally och på sätt och vis har de vart skönt att inte firat jul för att slippa bli påmind om det. Men det är rätt förbi nu och man kan istället se tillbaka på allt med ett leende på läpparna.

You are sadly missed and will never be forgotten.




Spion
Jag har även fått en spion på halsen ser det ut som, så Bun om du läser detta.
I know you are out there, I will hunt you down...hard.


Denna fina bild satt på högstadieskolan som jag och jonas jobbade på här om natten. För er som inte är så insatta kan jag berätta att detta är Towelie (eller Towelieeeeeee) från South Park, en högteknologisk handduk som är otroligt smart men måste röka på för att komma på bra ideer. Att ha denna i på väggen i en skola känns måttligt genomtänkt men det är samtidigt grymt roligt.



Dagens citat:
"Jag leder inte världens mest briljanta regering"

/Göran Persson




RSS 2.0