Lustigt

Vart lite dålig på att uppdatera men här kommer lite iaf.

Tisdag:
Hade en väldigt "lustig" kväll hos Jokob här om dan då han fyllde år, 20 till och med. Blev jag, mono, Kristina, Jakob, nån random brud och och lite annat löst folk. Riktigt rolig kväll faktiskt på alla sätt och vis behövde koppla av lite och bara sitta ner och tjöta i goda vänner lag. Ska se omjag inte kan få upp nån rolig bild från kvällen, har en film men tror jag ska låta bli att lägga upp den :D visas bara i slutet sällskap.

Lair:
Va på Lair ikväll som vanligt på torsdagar. Ett litet tillhåll för oss nerdar som gillar bräd-/kortspel av alla dess slag och vill koppla bort skolan en kväll i veckan. Riktigt härligt att tänka på nått annat lite då och då, skolan kan verkligen bli lite för mycket ibland.

Sångarstriden:
Som om inte skolan är tillräckligt så har vi fullt upp med Sångarstriden me, vi har fått klart manuset till vår musikal och är i full gång med att repa Varje dag efter skolan. Om en vecka ska vi spela upp den inför 600 personer så det gäller att det blirbra. Tror inte vi har nån sportslig chans mot tex Fysik som har planerat detta i säkert ett halvår och hade sitt manus klart redan i sommras. Medans vi fått kämpa för att hitta folk som vill vara me så har Fysik haft uttagning för att få de bästa, men vi är nöjda som är med iaf, ska bli sjukt roligt.

Dagens citat:
"På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem."

"Du är rund!"

Idag hade vi haft får första riktiga föreläsning i programering och jag gillar de redan. Tyvärr är vi runt 200-250 pers som läser skulle jag tro, bara på E är vi ju 116 och sen är även Matte och I med, så det gäller att vara i tid för att få en plats på föreläsningarna.
Idag fick vi lära oss göra ett program som räknade ut ens BMI samt kommenterade om man va överviktig eller inte. Så hade man ett BMI över 30 fick man "Du är rund" som kommentar och under 15 så va men "benig". Gillar vår lärare riktigt skarpt han har helt underbar humor och drar sig inte för att driva med saker som kanske är lite under bältet.

Ska nog bort en sväng till Jakob sen och "fira" att han fyller år idag, Jonas lär ju dyka upp, och sen kanske jag även får me mig Christina och Sissi, men får väl se hur trötta alla är, kändes som det va fler än jag idag som höll på att dö i skolan.


Where the Wild Things are.
Idag är de exakt en månad kvar tills filmen jag gått och väntat på i snart ett halvår kommer på bio i Sverige. 27e november har den premiär och det ska bli helt underbart att se den. Kommer väl sitta där och lipa som en liten barnunge men det kan jag bjuda på. Hoppas jag får me mig nån som har samma filmsmak som jag, men det kan inte vara så svårt...Link kanske?

Dagens citat:
DET FINNS INGET JÄVLA FRANKYS! - Satan
Jo...det gör det - Timon

The Irony of Dying on your Birthday

Tänkte denna låten skulle passa in idag. Varesgod Jakob, hittar jag inte nått helt onödigt till dig imorn, så som en öl eller nått så får du denna låten av mig iaf haha.


Pustar ut i Lund igen.

Helgen va minst sagt händelserik får jag säga, fick inte en lugn stund och jag som faktiskt hoppads på att komma hem och koppla av lite. Har inte sovit ut på 2 veckor och inte fått mer än 5-6 tim sömn nån natt under denna tiden och helgen blev inget undantag.

Kom fram vid halv 8, mat hos mig, vidare till viktor, släpade me honom till Johan där de blev mer mat. En sväng och hälsa på Emelie och Hanna, tillbaka till och plocka upp Viktor, vidare hem till honom för några enkla öl innan jag begav mig hemåt för att sova nångång mitt i natten.

Lördagen blev lite frukost innan jag knatade bort till Magnus och Johanna, ett oerhört kärt återseende <3 Viktor slöt upp och vi gick ner på marknaden, tog några snabba svängar innan jag och viktor besökte glasfabriken. Besök hos mormor och morfar, hem till Satan och Johanna, klippning, Anna och Jonny kommer, bastu, efter vi bastat va de en hel del folk uppe i lägenheten, många härliga ansikten där me som man inte sett på ett tag, riktigt roligt.

Vad som hände resten av kvällen vet nog folk bättre än jag, men nått som är säkert är att gå in i en fylla med grov ångest och försöka hålla sig på topp samtidigt som man ska bli totalt dyngrak (vilket ja lyckades me) är ingen vidare kombo. Slängde ur mig en hel del dumma grejer som jag sett frått be om ursäkt för, och ja skämms verkligen för mycket av de :( Men nu kommer jag inte hem föräns till jul men jag hoppas iaf på lite besök här nere, ni vet att ni alla är varmt välkomna ner och hälsa på i mån av tid.

Detektivbyrån den 9 dec, och vill absolut ha sällskap under spelningen. Såg även att CKY ska spela här i Lund, om pengarna räcker blir de nog även de.


Dagens citat av vår nya lärare Christian Söderberg:
"Det finns inga människor som gör så, eller jo det finns människor som gör så, men inga vettiga människor"

Fredag.

http://isitfriday.biz/

Än så länge om ni nu klickar på länken idag, torsdag, så kommer ni få ett snällt NO, men om ni istället väntar tills imorn och klickar så får ni det glädjande beskedet YES. Imorn är de som säkert alla gissat Fredag och det betyder superstor megaångest idag. Min mage mår bra men istället har huvudet fått sig en släng av ångest, men som tur är fick mono aldrig min sista alvedon igår så jag kan trycka den ikväll innan jag går och lägger mig.

Ska iväg till stationen nu och plocka ut mina biljetter för hemresan imorn eftermiddag. Varberg blir första anhalten, hälsa på Johan, Jennha och nu även Aero. Johan och Aero ska följa me till Vänersborg men Jennha ska tyvärr jobba, men ska bli kul att säga hej iaf, true friends. Väl hemma i stan blir det till att lasta av i Vänersborg och sen åka vidare till Vargön, kära Vargön. Blir en lång promenad massa tjöt och gamla minnen me 2 av mina absolut bästa och äldsta vänner.
Ska även svänga förbi Satan och Johanna på vägen och säga hej iaf.

Så morgondagen ser ut som följande

08:00. Tenta i Matte B1 (ca 25-35% brukar klara skiten.........)
13:00. Lämnar som senast tentasalen
14:00. Knäcka en öl precis när Jonas och Jakob går in för att skriva tenta.
15:00: Tåget går mot Varberg
16:30. Framme i Vargberg
19:00. Borde vara framme i VBG

Sen blir de fullt upp till sena natten då de gäller att sova ut inför lördagen som är minst lika fullspäckad den.

Dagens citat:

Man borde gå på en sån här fjollig konsert nångång.

//Jonas "mono" Svensson under tentaplugg


Saknar St, Anton så jävla mycket, speciellt de 2 veckorna som Satan och Timon va nere. Det två bästa veckorna av de totalt 6 månaderna jag vart i st, Anton. Denna dagen va den absolut bästa även om jag höll på att stryka me i den värsta vurpan i mitt liv. 10m flygfärd ut över ett krön i +100khm Ibland är man glad att man har hjälm och ryggplatta men jag va mörbultad som få efteråt. Men smakar det så kostar de :D



.

2 dagar kvar, en tenta "avklarad", och en på g. Ångesten har väl inte lagt sig helt då jag har en tenta kvar och vet inte ens om jag klarade första men det ger sig. Tänker inte kolla facit utan väntar på mitt resultat istället, vill inte spekulera i det just nu.

Sitter och hjälper satan med att leta lurar just nu, det va fan inte det enklaste vill jag lova men hoppas de går vägen. Ett par snygga lurar kan göra att musiken blir Mycket bättre :D


Dagens citat blir en bild:

1 tim

Då va de mindre än en timme kvar till tentan. Läste lite innan jag gick och la mig igår, annars satte min ångest och mage stopp för allt plugga igår. Elektroniken får gå som den går just nu, har ja lite tur så.

Och FY FAN va ja längtar hem nu, även om jag är lite kluven till en del grejer. Hade ett samtal igår som både gjorde mig glad, arg och och lite besviken, men får väl se vart det slutar. Och än en gång ett tack till mina vänner som stöttar mig och säger saker som jag nog Behöver höra ibland. Ses till helgen.

Dagens citat:
Det är bra att det blivit bättre
Men det vore bättre om det blivit bra

what make a man?

What make a man?
Is it the woman in his arms?
Just cause she has big titties?
Or is it the way he fights every day?

....No, it's probably the titties

Usch och fy

Tentaångesten fortsätter i magen,
Mår så sjukt dåligt just nu, min mage totalstrejkar och har bråkat me mig hela dagen. Har knappt kunnat öppna mina böcker pga ångest inför tentan imorn, känns som det kommer gå skit oavsett om jag pluggar eller inte. Kommer få en 3a med en jävla massa tur, några lätta frågor i början på theveninekvivalent och nodanalys kanske kan rädda mig, annars vette fan. Har fått i mig lite mat nu och magen har lugnat sig lite iaf så jag hoppas den är ok imorn, jag får gå in med inställningen att det är kört ändå så kanske jag inte är lika nervös hehe. Visst det är inte hela världen att missa en tenta, det gör alla som går linjen. MEN det vore så oerhört surt att få åka ner på jullovet för att skriva omtenta, det har jag inte direkt lust me vill jag lova.

Matten på fredag går nog betydligt bättre iaf tror jag, den är inte i närheten lika svår även om många säger att matten är mycket svårare och de är ungefär 25-35% som klarar första mattetentan men hur svårt kan de va. GIVE ME YOUR BEST SHOT.


Alloys
Läste idag på ttela.se att Alloys ska dra igång 12an igen. Skönt och höra att de går mot de bättre, hoppas det fortsätter så kanske man har sommarjobb till sommarn sen med lite tur. Det är trots allt ett jävligt bra jobb med riktigt bra betalt som sommarjobbare.


Dagens citat:
"Om man adderar två saker med varandra kallas de addition och det är p.g.a att man adderar två saker med varandra"
. //Håkan "Dellywood" Deleskog

...

Bara innan jag somnar, Citat:
'Vet du inte det! då ska du fan inte få veta det heller"

Förkrök

På fre kommer jag hem och på lör ska de bli ett jäkla förkrök. Ser ut som vi kanske kan vara hemma hos min moder och fader innan de blir utgång. Vi kan inte bli överdrivet många då jag inte längre bor där och ska städa upp lite innan vi sticker ut. Men fan de som är sugna kan väl höra av sig på ett eller annat sätt och hojta till så styr vi upp nått jävligt roligt. Skriv en rad här/msn/sms eller slå en pling så jag vet och kan planera lite, (hör ni inte av er tar jag de som ett indirekt "nej tack" hehe)

Vet inte riktigt vart vi drar ut än, hänger på vad folket känner för och vilka som hänger på ut, har blivit lovad en efterfest me, men jag nämner inga namn ännu. Men efterfest ska de bli :D länge leve festen.



Bara för att Jakob tjatar.
Detta är ett av Jakobs mått på...ja ni förstår säkert.

Skulle lätt med livet som insatts
Skulle lätt med gråten i halsen (tror detta är vårta, "Duger i krig")
Skulle lätt med viss tvekan
Skulle lätt


Drömde om skidor inatt, va iväg me en vän och köpte nya till mig och henne...dock tror jag inte hon kan åka :D




Planschen

Stort tack till Timon som gjorde slutfinishen på bilden som jag ska göra en plansh utav. Kommer bli så jävla grymt när den klär min annars så ganska tomma vita vägg sen. Har letat upp ett bra företag www.crimson.se som fixar posters till ett helt ok pris så blir nog där jag beställer ifrån. Blir en tidig julklapp till mig själv från mig själv.

Skola och tentaångest.

Dags att bege sig till skolan igen då, ännu en dag i skolan trots att vi inte har några som helt lektioner eller föresläsningar. usch :(

This isn't me Im not mechanical, Im just a boy playing suicideking.

Udda saker i kylen.

När jag va liten minns jag att vi hade filmrullar i kylen, jag vet inte varför vi hade de, men det hade vi iaf. Antar att det skulle hålla bättre innan man framkallade dem eller nått. Idag när jag skulle lagat mat, riktigt god mat för övrigt, så hittade jag en liten rektangulär ask på en av hyllorna som Inte tillhör mig. Nyfiken som jag är kunde jag inte låta bli att kolla. Jag ska inte säga vems hylla den låg på ;)

Detta va vad jag fann i Kylen:



Min matlagning för övrigt, lite kyckling med citron och gött på samt min alltid så goda tzatsiki, den passar verkligen till allt.



Idag har jagt faktiskt lagt tentaplugget på is, har vart så sjukt trött på det. Siffror och termer hit och dit, har visserligen övat lite trigonometriska funktioner som glosor så som:

sin(2x) =  2sin(x) cos(x)
sin (x+y) = sin(x) cos (y) + sin(y) cos(x)


Finns en jäääävla massa sånna här jag ska kunna tills på fredag. Nån kanske vill låna min roliga bok på 2000 sidor me, bara att säga till.




Dagens citat är rätt tänkvärt, man ska akta sig vissa gånger, går saker inte som man tänkt kan de slå tillbaka hårt mot en själv:

How do you shoot the devil in the back, what if you miss?


Tillskott i familjen.

Ny kusin på ingång :D
Fick ett sms av far min förut idag om att vi skulle få tillskott i den stora familjen. Fick ringa upp och fick reda på att farbror Jan och Olga ska tydligen få en liten pilt runt påsk. Ska bli kul med en till kusin på den sidan då jag bara har 2 st på pappas sida, och 7 på mammas och ett kusinbarn. Tycker väl kanske att Jan är på gränsen för att vara för gammal för ett barn, visserligen väldigt ung i sinnet, och det uppskattas alltid. Men han är ju närmare 60 så det är väl lite på gränsen, men men kusiner är alltid kul att ha många av.

Carl-Erik.

Kikade lite på Robins idag med, och vem dök upp där om inte Carl-Erik från Vänersborg, va inte igår man såg honom och att se han på Robins va riktigt roligt faktiskt. Han och hans sångkollega, som jag tyvärr inte minns namnet på, sång en låg om samlag om jag fattade låten rätt. Rolig va den hur som helst och passade in bra där på slutet i programmet.

Tågtomten.

Diskuterade för ett tag sen att jag och Frida ska ha med oss en trädgårdstomte på vår tågluff (mycket tjöt om tågluffen, men ser fram emot det som fan :D ), hur som helst så har jag hittat en tomte värdig vår resa genom europa.


getting old...


Nu när man ändå pluggar en rätt nördig linje kanske man ska slå på stort. Varför inte tatuera in en funktion på sina knogar. men jag hade nog valt en snyggare kurva isf. en 1/x är ju inte så jävla rolig.



"I get older, they saty the same age"

Besök och pengar.

Först och främst, Fan va dåliga ni blivit på att kommentera, har mycket fler läsare nu än innan, men mycket färre kommentarer, bättring...

Cashmoney:
Nu har jag äntligen fått mitt CSN, har lagt undan 13,000 rakt av som jag ska spara tills i sommar, om nu inget dyker upp på vägen som skapar dumma utgifter eller om planerna ändras, men som det ser ut just nu så ska de få ligga där utan att jag rör dem. Skönt att kunne leva me nu, slippa tänka på minsta krona man lägger ut även om jag måste hålla i pengarna ändå, men det har jag vart van vid senaste tiden.


Besök:
Idag får "jag" besök med, min mor kommer ner med Maria och Birgitta. Ska bli kul att träffa lite folk hemifrån även om det nu bara är en vecka kvar tills jag sitter i Johans bil med en öl i handen på väg hem från Varberg. Har ju inte riktigt haft tid med besök heller senaste tiden, men nu efter tentaveckan kommer jag nog ha lite tid, så besök är väldigt uppskattat. Har ju lite små grejer inplanerade innan julen me, mer om det senare i höst.

Plugg: Nu har jag suttit i skolan till minst 23 varje dag sen i söndags, känns jävligt bra att kommit igång att plugga på allvar även om det tar på krafterna och min sömn blir grymt lidande, har blodsprängda ögon, försökte ta ett kort på det, men det gick sådär så ni får klarar er utan. Jag ger istället lite Högergränsvärde där lim x--> 0



Dagens citat:
"Jag tycker om knark, men jag vill inte att DU, ska hålla på med det" //Carl Bildt

Ohh yeah


Ryggmärgsvätska.

En nätpolare har nu vart och lämnat ryggmärgsvätska. Fick en fin liten beskrivning på hur det gick till. Är ju en del pengar med det där med nålen låter lite sådär.


"Det var för att studera ryggmärgsvätska hos friska personer. Lite pappersifyllande och sen fick jag sätta mig på kanten av en säng och fötterna på en pall. En kudde i knäet och så böja ryggen framåt. Först lades lokalbedövning som under några sekunder spände som fan i ryggslutet och sen fördes en lååång nål in mellan två kotor och in i ryggmärgskanalen under ryggmärgens slut. Det sticket kändes inte alls. Däremot ilade det till i vänsterfoten en gång och sen kändes inget. Tappningen tog 5-10 minuter och det tappades 12 ml. Lite, lite huvudvärk i en halv minut och sen släppte det. Vätskan sades återbildas på cirka 30 minuter. Sedan fick jag lämna lite blodprover (totalt 20 ml) och mäta längd, vikt, blodtryck (120/75) och buk-, höftmått och sen bjöd de på frukost. Ta-daa och cirka 3000 kronor rikare gick jag därifrån. Lite spänd i ryggen av bedövning men annars inget."

Dont play catch without arms.

Halv 12 igår då, detta tar verkligen musten ur mig även om det är ganska skoj stundtals så sliter det verkligen på en. Men nu är det bara en vecka kvar av plugg, sen bär det av hemmåt och förhoppnignsvis en lite lugnare preiod sen efter tentorna är klara. Då är det bara ytterliggare 8 veckor tills jullovet kommer, återstår att se om jag har nån resttenta då eller inte, hoppas fan inte det.

Och förlåt Bea för att jag inte ringde och störde igår haha, men jag glömde bort det mitt i alla böcker, slår kanske en pling lite senare idag istället och kollar hur de gick igår. Vore en lögn att säga att jag inte är nyfiken.

Hanna,
lider verkligen med dig, vet hur det är att förlora en vän, och det är kanske inte någon tröst men efter ett tag kan man instället för att gråta av tankarna på sin vän, le åt alla stunder man haft ihop och skratta åt allt kul man gjort.



Dagens citat grundande jag själv igår.

Kasta inte en boll till någon som inte vill vara med och leka, på samma sätt som du inte ska be någon kasta en boll till Dig om du inte har några armar att fånga den med.
//Oscar    15/10 - 2009

No doubt

Denna låten dök upp som förslag på youtube igår kväll, en låt som jag lyssnade otroligt mycket på för snart 5 år sedan, en låt som betydde otroligt mycket för mig då och som speglade precis hur jag kände. Tyvärr slutade inte den historien speciellt lyckligt och jag förlorade min allra bästa vän och själsfrände.
Tänker på dig väldigt ofta och mitt liv har inte vart desamma utan dig. You are sadly missed...

No doubt - Don's speak

You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts



9 dagar kvar.

Då har vi 7 dagar kvar till första tentan. Elektronik står på schemat, är jävligt nyfiken på hur det kommer gå, det är ju inte som gymnasiet när man undrar om man ska få vg eller mvg direkt, här handlar det om man ska bli godkänd eller inte. Elektroniken är jävligt svår och jag är långt ifrån me på allt vi gör och vissa grejer känns som rena djungeln och jag är nog inte ensam om att tycka det heller. Har suttit i skolan till 23 på kvällen senaste 3 dagarna och tror det blir samma sak idag med.

Det är nu även 9 dagar kvar till mattetentan och även hemresan. En timme efter tentan är klar sätter jag mig på tåget mot Varberg, ska bli sjukt kul att hälsa på Johan och Jennha igen, va nog midsommar som jag träffade jennha senast om jag inte minns helt fel, Johan va ju med oss i stugan, ska för övrigt lägga upp lite fler nakenbilder därifrån.
Sen får vi väl se, vem vet vi kanske stannar i Varberg den helgen och skiter i Vänersborg, men tror iaf några där hemma skulle bli lite besvikna då haha.


Dagens citat:
"Men ligger inte Blekinge i Skåne?"
//Yvonne

CSN...igen.

Så då fick jag äntligen mitt svar från CSN, va tydligen ett argt mail som behövdes för att få fart på dem. Nu ska jag snart få mitt studiemedel och eftersom jag får de retroaktivt så kommer jag få ut för ca 3 månader vilket blir ungefär 24,000. Perfekt. Ska ta och söka bostadsbidrag me, och räknade på att jag kommer få ca 600 kr i månaden vilket ju ändå blir en del så ska nog gå att finansiera mina studier. Annars så tittade jag och mono lite på detta med att bli spermadonator haha. Tydligen så får man 300-600 kr per prov och man kan lämna mellan 6-10 prov på en och samma gång. Nackdelen med detta är ju att det ger ju 6-10 barn som sen i "mogen ålder" som det så fint heter, har rätt att söka upp sin bilogiska fader. Är inte så pigg på detta så tror jag hoppar det med spermadonator, men man kan ju alltid lämna lite benmärksvätska, 2500kr efter skatt för en timmes arbete ;)

Dagens andra citat:
Men en man är ingen man innan han kan vara utan en kvinna.


CSN

Börjar bli jävligt trött på detta nu. Har fortfarande inte fått mitt csn sen jag började plugga, jag anmälde visserligen lite sent men såhär lång tid ska det verkligen inte ta. CSN.se har krånglat en del men nu när allt funkar som det ska igen så tycker jag fan de kan ta och titta på min ansökan och ge mig mina pengar. Kommer bli en FET but cash jag får visserligen men vad hjälper det när jag behöver dem nu. Blir som sagt till att lägga undar några tusen till nästa sommars planer. Hultan är så gott som inbokad nu, med Maggan- Gröntröjan- Svensson som arbetsledare och sen får jag väl min utmärkta arbetskolega Frida till somman igen. Kaffe och blöta kläder är en höjdare när man är på festival så länge man håller humöret uppe. :D





Dagens citat är egentligen bara ett sms jag fick här om dan.

"Saknar dig sjukt mycket"

Supercool!!!

Såhär känner jag mig ganska ofta faktiskt.



Har för övrigt suttit i skolan idag från 13.30 till ungefär 18.00 och sen tillbaka från 19.00-23,00 känner mig som en riktig pluggis men det är ganska kul när man har skoj folk att plugga me :D


Dagens andra citat är även de från Pang Prego på frågan vilket djur man vill vara:

En igelkott, vi kan båda verka farliga och bitska att närma sig,
men kommer man och ställer sig nära kan man klappa på vår mjuka mage
men vi är snabba att sticka taggarna i en om man beter sig illa...och det gör ont.

Fotbollen = Besvikelse

Fotboll
Kikade fotbollen igår, och som vanligt går de som det går när Sverige spelar. Igår va dock matchen rätt spännande om man jämför med matchen mot Malta senast. Sverige skapade faktiskt en hel del men hade lite svårt att få in den bara. Fick dock två "bortdömda" mål då det ena iaf va jävligt tveksamt till om det skulle dömmas bort.

1-0 i röven tyvärr.

Hade på sätt och vis gärna vart me där hemmai Vänersborg då det verkar ha haft jävligt roligt, men fick ju min förfest med satan över webcam om inte annat, tack ska du ha vännen. Nu är det bara 12 dagar tills jag sätter mig på tåget hem, blir mer och mer spänd för varje dag. Får se vad som händer på lördagen, blir marknad hur som helst och sen på lörkväll får vi väl se. Är bjuden på fest hem till Jocke i Upphärad, en fest som faktiskt lockar lite måste jag säga. Men vill självklart festa me mina vänner där hemma med, men då får vi se till att styra upp nått kul :)

Sitter lite och väntar på ett, eller möjligen två, telefonsamtal som jag är väldigt tveksam till om det kommer komma. Det kommer nog inte komma av två olika anledningar men om inte det ena kommer får jag väl göra de själv. Time will tell.

Dagens citat hämtat direkt up Pang Prego:

Att gifta sig är som att hugga en julgran, när man huggt en hittar man direkt en bättre.

Kvinnor kan göra allt som män kan göra bortsett från....

Den sanna faktan om kvinnor? :D Tror jag har fått en ny idol när de kommer till ståupp.


Fussball

Ikväll är de fussball på TV, får se om jag hittar nånstans att kika matchen då jag själv har fel kanaler. Men detta är ju en match man ska se om nån i kvalet, helt klart, så måste fixa detta på nått sätt. Annars får de bli till att åka till Sektionskampen och kolla när Mono & co tävlar mot alla andra sektioner. Klart jag ska kolla på Elektro med och inte bara data/invofcom men va fan.

Jag har för övrigt strukit en grej från min lista över "framtiden" som inte hände och kan även imorn med största sannolikhet kryssa i en som gick som jag hade trott. Det är de två som hade med denna vecka att göra, nästakommande har med mina tentor att göra, får se om de går som jag trott.

Dagens citat kommer från gårdagens Idol:
"Jag har satt mig på ett tåg som har börjat rulla och det är klart att det är tråkigt att bli avkastad i farten"

Satan goes pasta

Kan man inte äta med sina vänner irl får man väl göra det över msn. :D
Men snart så...bara 2 veckor kvar idag, sen ses vi igen.


Tony Olsson

Bloggen från Kumla
Har börjat läsa en riktigt intressant blogg senaste dagarna faktiskt. Tony Olsson som va me vid rånet/polismorden i Malexander bloggar tydligen innifrån Kumla där han sitter på livstid. Rn riktigt bra blogg, och är intressant att läsa hur det är på insidan av murarna. Man får se saker och ting från ett helt annat sätt, sen om allt han skriver är sant eller inte ska man självklart ta med en nya salt men bra läsning hur som helst.

En sån sak som att när man gick i skolan klagade folk på att i fängelset fick fångarna minsann dyrare mat än vad vi fick i skolan. Tydligen (enligt Tony) så går deras mat på ungefär 40kr de gånger de får handla mat själva. Vad man dock ska ha i åtanken är att detta ska räcka till all mat under ett helt dygn. Frukost, lunch, kvällmat och va man nu mer vill äta. Då är 40 kr inte speciellt mycket pengar att äta för.

Och för er som undrar, NEJ, jag är inte imponerad av Tony på nått sätt och tycker att han är ett jävla as för de han gjorde, läser inte hans blogg för att läsa om honom utan för att få en blick från fängelset.

Labrapport.
Jag och Kristina lämnade in våran labrapport igår me efter jävligt mycket strul med skrivare, linux, windows, hotmail och system som ska fungera med varann. Får väl se om vi blir godkända eller om vi måste göra om skiten eller kanske bara kompletera nånting.

Redovisade även min inlämningsupg i elektronik igår. Läraren verkade riktigt nöjd me mig så fint som jag hade ställt upp och skrivit allt, markerat med märkpennor i olika färger (tack systeryster och lillbrorsan för pennorna, och tack Frida för lite insperation). Så den blev helt klart godkänd, även om jag fått lite hjälp och tips från olika håll så fattade jag ju ändå vad jag gjorde till slut. Får se om tentan går lika bra sen, hoppas verkligen det nu.


Dagens citat:
Att lära sig utan att tänka är värdelöst, allvarligt, men att tänka utan att lära sig är rakt av farligt.
//Pst-Q


Slänger in lite nostalgi när jag ändå håller på.

Radioskugga.

Då va de dags för "radioskugga" igen, kommer bli kontaktlöst kommande dagar, får se om man kommer ur skuggan sen efter helgen kanske, vem vet nångång kanske skugga består.

Dagens tips.

Satt och lyssnade på Pang Prego förut och vad passar bättre än att Jesper får ge ett "Dagens tips"




Fotboll och helgen som kommer.

Fuzzball
Nyss hemkommen från min andra fotbollsträninge. Körde 11-manna match idag, dock bara med 8 pers i varje lag så fick ju springa arslet av mig. Det va snälla och frågade vad jag spelat innan, jag sa som det va att jag lirat forward innan men att min kondition säkerligen inte skulle klarar av de i dagens läge, possitioner delades ut i vårt lag, och vart hamnar jag om inte på höger yttermitt ne för där behöver man ju inte springa mycket. Satan i gatan va trött jag är nu. Blir lite pasta och en god kycklingburgare snart så jag får tillbaka lite energi i kroppen. Sjukt kul att spela fotboll igen iaf och hoppas verkligen vi kör vidare.

Carl och Perta tjötar på mig att jag ska haka på till Sensation White, men jag tror jag bangar, om jag ska dit så är de ju med Link & co och som de ser ut just nu är de DJ's som ska spela inge vidare, bara massa House och mina pengar räcker tyvärr inte till. Jag ska ju trots allt åka hem och hälsa på mina vänner :D

Helgen som kommer
I helgen ska jag göra nått som jag egentligen väntat på i snart 5-6 år. Ska träffa en gammal nätpolare, vi har planerat att träffas många gånger men saker har alltid kommit emellan men nu när vi bor så pass nära varann och Julia, som hon heter, ändå ska på fest en bit utanför Lund kunde jag haka på. Ska bli riktigt skoj faktiskt, även om jag kanske borde vara hemma och plugga så får jag offra mig lite, jag festade ju faktiskt inte förra helgen.

Plansch
Jag har för övrigt börjat pilla lite på en plansch jag har tänkt trycka upp och sätta i mitt rum. Den återspeglar väl lite livet här i Lund sen jag flyttade ner, och den kommer stå för och betyda ganska mycket, är jävligt nöjd över den än så länge, ska se om jag kan snygga till den lite, om nån är haj på photoshop så skrik gärna till så kan ni få hjälpa till, all hjälp jag kan få uppskattas :D Vad motivet föreställer är än så länge hemligt, bortsett för de persone som hjälper till så klart.


Dagens citat är taget från en oerhört stor och klok människa, Bruce Lee:
"Empty your mind, be formless, shapeless — like water.
If you put water into a cup, it becomes the cup.
You put water into a bottle it becomes the bottle.
You put it in a teapot it becomes the teapot.
Now, water can flow or it can crash.
Be water my friend."


Oscar kommer hem.

Så nu va resan hem helt bokad och klar. 16,30 landar jag i Varberg, därefter blir det bil med min älskade vän Johan hem till Vänersborg, så är väl hemma nångång runt 18-19 skulle jag tippa på, lite beroende på när vi kommer iväg från Varberg. Ska bli sjukt kul att komma hem faktiskt. När jag bodde i Österrike va jag borta 4.5 månad som längst, men efter bara 6 veckor här nere är fan saknaden efter mina vänner störra än den någonsin va när jag bodde i Österrike, har nog att göra med att där hade man alltid nått att göra och hade kul varje dag. Här nere blir dagarna ganska sega stundtals och man har rätt stor press på sig varje dag, nått man inte har i Alperna vill ja lova :=D

Jag pratade med en polare i klassen idag som tydligen hade gjort samma prov som Frida till ljugbyhed. Även han sa att matten va helt fucked up, och vi som ändå läser en hel del matte här på LTH, så jag tycker de säger en del om provet. Håller tummarna för att du iaf är en av de som går vidare till nästa prov Frida. go go go.


En öl när ja kommer hem till den som lyckas gissa vad bilden förestället (Jakob får tex inte gissa då han redan vet och inte bor i Vänersborg)

Peddobear goes bananas.

Peddowedding.
Vissa saker äcklar mig verkligen och detta är en av dem. Att Hamas inte är guds änglar har väl inte direkt undgått någon men detta tar ta mig fan priset. Det stod som arrangör för ett massbröllop över 400 par med minderåriga flickor ner till en ålder på 7-8 år med män runt 30. Få saker äcklar mig så som pedofili. Var är det för jävla värd vi lever i egentligen. Många av tjejerna "våldtas" av sina män och får föda barn med en kropp som har många år kvar innan det ens är praktiskt möjligt att föda ett barn. En del av flickorna förblöder till döds under födseln, hur fan kan de tycka att detta är rätt. Hur missanpassad är man inte som man om man inte kan hitta en kvinna i sin egen ålder, eller är det så att det inte finns några kvinnor i den åldern som är singlar då alla blir bortgifta som barn.

Är inte mannen lägst till vänter rätt lik Obama????



Vill inte påstå att tjejerna ser glada ut direkt. Det har ju en bröllopsnatt att se fram emot, men om jag fattat det rätt måste männen vänta 3 år innan det har sex...men om det gifter sig med en 7åring så flickan ändå bara 10 år. Men jag kan ha fel i det där så vågar inte svära på att det är så.


Skolan
För att skriva om nått "roligare" så har jag suttit kvar i skolan idag igen till ca 20,30. Inte riktigt lika länge som igår men bra länge när man egentligen börjar kl 8 på morronen, det tar på krafterna men nu börjar man sakta men säkert komma in i det iaf, det känns rätt skönt måste jag säga. Imorn blir ännu en heldag och fotboll som avslutning sen på kvällen :)

Dagens citat, vet inte om jag får det helt rätt men nått i denna stilen iaf:
"Han borde komma hit och ta en ordentlig jävla misshandel, för det är det man gör om man är en riktig man"
//A

Rapportskrivning + listan

Rapport
Sitter med en rapportskrivning i skolan just nu, har suttit sen ca halv 4 och är långt ifrån klar :( Kommer nog ta några timmar till och lär inte bli klar idag så får väl se när jag har ork att göra allt klart. Ska förmodligen skriva en till rapport tills på fredag me, på en grej som jag inte ens har hunint göra ännu, men det kommer det kommer.



Listan:
Jag sa ju att jag skulle lägga upp en punkt eller två från listan jag skrev inatt om någon begärde det och nu har jag fått en begäran av kära Bea, vem annars är så nyfiken hehe. Så här kommer 3 punkter som Inte har nått att göra med folk personligen, de håller ja för mig själv eller delar möjligen me någon närstående som ja litar på.

[ ]. Högst 5 dagar med snöklädd mark i Lund vintern 2009-2010
[ ]. Kommer träffa Arvid innan 4/10 - 2010 (ett år från skrivande stund)
[ ]. Tror (och hoppas) att minst Satan, Johan och Viktor kommer ner Valborg 2010.

Dagens, andra?, citat är myntat av vår kära Niclas aka Mutant om jag inte minns fel.
"Bajs med pärlsocker på är fortfarande bajs"

Innebörden av detta citat är ganska djup egentligen även om första intrycket kanske inte verkar så, allt handlar om att hur mycket man än låtsas vara någon annan med te,x smink och falsk personlighet så har man ändå samma inre som inte går att dölja.

Listan

Jag hade lite svårt att sova igår när ja gick och la mig så jag gjorde nått jag funderat på att göra väldigt länge. Jag satte mig och skrev en liten checklista på vad jag tror om framtiden, eller snarare om kommande året. Det blev totalt 30 punkter med allt från vad jag tror kommer hända me mina tentor, om min hälsa, om mina planer och hur jag kommer förhålla mig till vissa saker om ett år. Alla punkter har en kryssruta så får jag väl se hur många rätt jag har om ett år. Vissa punkter går att kryssa i redan om en vecka, vissa av den till jul, andra till sommarn 2010 och de sista om exakt ett år.

Tror jag kommer kunna kryssa i de flesta rutor även om alla kanske inte är direkt possetiva, men brukar för de mesta ha rätt, men vi får väl se. Hoppas jag har fel på en del grejer iaf haha.

Listan är och förblir privat av väldigt personliga skäl, möjligen kan jag posta nån punkt om ni ber om det.

Dagens (första) citat:
Att va kille och feminist är som att slå sig själv i ansiktet.

Justice

Suttit och lyssnat på Justice större delen av kvällen. Lyssnade mycket på den i våras men sen tog jag av nån dum anledning bort albumet Cross, och jäklar va jag har saknat det, sjukt bra verkligen. "Industi-Elektro" när den är som bäst, eller vad man nu väljer att kalla deras stil, bra är det hur som helst.

Blev en kall ikväll me, det är ju trots allt kanelbullens dag som ska firas, och jag hade ingen mjölk hemma då ja glömde köpa det. Men öl har funkat förr så det funkar prima nu med, men jag måste säga att jag är lite avis på Lollos bullar som hon bakat idag, du vet då hur man firar.


Kvällens citat får Jakob stå för, tänker inte gå in i detalj vad det handlar om haha:
De är som nötter... de är inte så goa, men när man väl tagit en måste man ta 2 osv
...



Kanelbullens dag.

Kanelbullens dag.
Idag är det den 4 oktober, vilket bara betyder en sak...Kanelbullens dag. En dag man ska ta på fullaste allvar, en mycket stor och värdig högtid. Har firats många år i familjen Larsson med diverse vänner från massa olika håll, allt från seriös bullbakning till hetsätning med öl mitt i natten, men ett firande är alltid ett firande. Iår ser de dock ut som det blir utan firande, ska väl iväg och köpa mig några bullar sen. Det känns oerhört fel men en bulle är alltid en bulle även om den ska bakas själv.

Sångarstriden.
Idag har vi möte med gänget i Sångarstriden, är just nu inte så sugen på att delta men det är nog jävligt roligt. Striden består av 3 moment.
1. Körsång - detta är en seriös gren där man ska sjung, helst, 4 stämmigt på ett känt verk.
2. Snappsvisa - Laget ska komma på en fin och rolig snappsvisa, med känd melodi som ska framföras.
3. Spex/musikal - Detta är den stora grenen som kommer ta mest tid och folk. Vi ska sätta ihop en liten musikal på mellan 10-12 minuter där vi själva ska spela och sjunga allt vi gör, inget tal får göras inte heller rap, det ska Sjungas.

Bullfitta:


Vår inhyrda bagare för kvällen.


Satan goes bullgalen


Best friends ♥


Dagens citat kommer från en bastukväll hemma hos Johanna, ganska internt skämt:
"jag har inga problem, det är de som har problem" //Oscar

Drömmar

Har haft mycket knepiga drömmar senaste tiden, både bra och dåliga. En del som man vaknar upp och med ett lende på läpparna och ibland mer än så haha. Sen har vi de drömmar när man vaknar upp och tänker "va FAN va de där för nått". Har blivit några sånna drömmar nu, och jag brukar vara ganska bra på att styra mina drömmar nu för tiden. Jag kan leva lite som jag vill i dem, och vaknar inte upp alls lika lätt som jag gjorde för några år sedan, vilket är ett stort plus. Sen VILL man vakna upp många gånger me och slippa drömmen.

Senaste drömmen ska jag nog inte gå in på vad den handlade om, men drömde här om natten om åkning som så många gånger förr.

"Ingen plats är mig så kär, som de snöklädda bergen är"
//Oscar


Kvällens 2 citat.

Sitter och tar några öl och tjötar me gamla vänner och fick två underbara citat nyss som jag är tvungen att posta.

1. "Det finns ett gammal ordspråk som lyder:  Slå din fru med en käpp varje dag, vet inte DU varför så vet HON det."

2. "Jag fick ett medelande från Knullkontakt.se här om dan som löd: Nu har din annons vart ute 8 veckor utan svar, ska vi testa 2 veckor utan bild?"

5-tim lab

Hade lab idag, änkte på morronen att den skulle gå snabbt och smidigt som den förra gjorde. Men när vi sen kom till skolan fick jag höra att INGEN hade lyckats med labben igår för de som gjorde den då, så jag blev lite skeptisk. Hade lab från 13-17, kl 17,55 va jag och Kristina klara och då hade vi ändå hoppat över en del grejer som vi får göra hemma, nu väntar bara en raport på ca 15 sidor som ska skrivas med va nu vi ska fylla dessa sidor me. Jag klarade för övrigt labförhöret med, så kör hårt mot mina 70% rätt för att få en 3a på tentan sen til jul utan att ens behöva göra den. Ligger för tillfället på 80% rätt.

Lugn helg i helgen, kanske några öl men inte mer än så för min del, behöver plugga och komma i fas lite. Ligger fortfarande ca 1,5 vecka efter i både matten och elektroniken.

Tim Burton ska göra en ny inspelning på Alice i Underlandet, kommer visserligen inte föräns mars 2010 men ska ändå bli skoj att se. Johnny Depp är med som vanligt i alla Burtons filmer så det är väl inte direkt nått nytt.

Dagens citat från Alice i underlandet (som det för övrigt kommer en ny film på) och jag måste säga att det är väldigt klokt sagt. Jag hoppas jag får leva så nästa sommar, bara välja en väg på måfå och se vart vi stiger av, det bästa sättet att se sig omkring på:
"Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar"


Hagel.

Idag har de haglatl ite här nere i Lund, det lär väl vara det närmsta vi kommer snö iår så jag sken upp som en sol när jag såg haglet medans alla andra klagade på vädret, det går alla och väntar på sommarn igen medans jag vill ha SNÖ. Skulle valt att plugga högre upp i Sverige hehe. Lite roligt att skåne blir totalt lamslaget så fort det kommer ner nått vitt från himlen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5890990.ab

Kaffe.

Just det, tänkte bara säga att jag börjat dricka massa kaffe, något jag vart väldigt emot innan. Jag tycker visserligen att kaffe är gott men jag vill INTE bli beroende av skiten, har väldigt många exempel på hur det går när man är beroende av kaffe och inte får sin dagliga dos. Folk kan bli outhärdliga att umgås med.


Kontrakt.

Kontrakt.
NU har jag äntligen fått mitt kontrakt av hyresvärden, jag har ju bara bott här i över en månad nu och ringt 3 gånger utan att hon svarat, haha. Det jobbiga med detta är att jag nu ska betala in 2,5 hyror på raken vilket blir lite mycket för min ekonomi då jag inte fått mitt CSN ännu, men jag får ju en jäkla summa från CSN när det väl kommer sen ;)

Fotboll:

Hade min först fotbollsträning igår för första gången på över 5 år, då jag slutade spela fotboll. Det va ruggigt kul att få lira igen, blev lite 7-manna spel, nått som man kört hela sommarn, en jäkla tur det inte blev 11-manna då hade jag kreverat. Gjorde kanske inte världens bästa insatts men kul var det. Efteråt drog jag och Mono till Max och beställde gratis vatten, man får inte vara dum.

Spelkväll:
Idag är det spelkväll egentligen men får se om jag sticker dit, jag borde verkligen plugga lite.

Dagens citat:

Optimisten ser grönt ljust överallt, medan pessimisten bara ser det röda stoppljuset. Men den verkligt kloke är fägblind. //Dr Albert

Hem den 23e

Är så gott som klart att jag sticker hem helgen den 23-25 oktober. Känns som det är långt dit men är ju egentligen bara 3 veckor. Blir att åka hem över oktobermarknaden, om jag nu inte helt ändrar mig men det tror jag inte. Ska bli rätt skönt att komma hem och träffa lite vänner och bekanta. ÄR jävligt glad att jag har Mono här nere men självklart saknar man alla där hemma hela tiden. Hoppas det styrs upp nått skoj, en redig fest hade inte skadat efter marknaden. Men tills dess har jag två tentor som ska göras, vette fan hur det ska gå om jag ska vara helt ärlig, vore så sjukt surt att köra första tentan, inte direkt så det är motiverande till plugg :(


Dagens citat:
Det är en svår konst att se folk i ögonen- samtidigt som man går bakom ryggen på dem
. /Stig Johansson

RSS 2.0