Svälja en Ipod.

Svälja en Ipod
Haha fick förut idag reda på att min kära vän Isak har svalt en Ipod nano. Verkar vara nått ganska genomtänkt vad på fyllan där Isak skulle svälja Mats Ipod nano inkl öronsnäckor och sladd. Spelaren va igång enligt säkra källor och samma källa meddelade att det just nu är låten San Sebastian med Sonata Arctica som går på repeat nånstans i tjocktarmen. Spelaren kommer om några dagar ut den naturilga vägen. Om magsyran har tagit hand om spelaren eller om den fortfarande spelar återstår att se.

Högskoleprovet
Ja då har man gjort det med, och jag får erkänna att det gick riktigt dåligt faktiskt. Mattedelen gick riktigt bra som jag antog, och ord-delen gick ugnefär som förväntat men engelska- och svenskadelens läsning va mycket svårare än jag hade hoppats på och tiden va knapp. Aja jag hade väl inte tänkt söka på högskolepoäng ändå om jag inte fått riktigt bra resultat. Vet ju änna inte riktigt vad jag vill söka till heller. Civilingenjör med kinainriktning kanske är nått att söka, har ju ca 2 veckor på mig att klura ut vad jag kanske vill göra resten av mitt liv. Någon som har tips?

Valborg
Valborg närmar sig med stormsteg, en månad kvar idag. Då bär det av ner till syrran i Lund. Blir jag och Satan som sticker ner som förra året. Hoppas på en favorit i repris då Valborg va helt klart bästa dagen på hela förra året.

Stockholm
Innan valborg ska jag och Satan till Stockholm med en sväng är tanken. Upp och öla med Casparii, Petra, Peter, Evan mfl mfl. Förhoppningsvis ska även Sandra me ut denna gången. Va bra många år sen nu vi fick ta en öl ihop och jag har saknat henne massor så det ser jag fram emot.

Såga upp min bröstkorg?

Pratade lite me min syster idag om sommarjobb och att "jobba" som försöksperson lite i sommar för att dra in pengar. Hon nämnde då att forskare söker försökspersoner som de ska testa bröstkorgssågar på. Ska tydligen ge upp mot 100,000 i betalning men frågan är om det är värt de pengarna för att de ska testa såga upp min bröstkorg med en ny såg för att se hur den fungerar. Bara tanken på att någon ska ta och såga upp min bröstkorg får mig att må ganska illa faktiskt. Tänk om något går fel? Det träffar nått organ med sågen? Benen inte läker ordentligt? Smärta för varje andetag ånga veckor...kanske månader framåt? Och tydligen ska man må ganska illa långt efteråt. Tänk om man inte ger någon respons på sömnmedlet och är "vaken", ilningarna när någon sågar i ens kropp kan inte vara nådiga.

Ne, jag tror jag klarar mig utan att testa bröstkorgssågar. Testa medeciner känns kanske inte mindre riskabelt men får mig lite lugnare iaf :D

Snö?

Vår
Ok att det är gött med snö, det vet vi ju alla men nu längtar jag faktiskt lite efter våren och sommarn. Visst, jag hade inte sagt nej till några sista åk med skidorna innan all snö i Sverige försvinner men får se om jag hinner med det. Har gjort mina första dagar utomhus i t-shirt vilket känns riktigt skönt. Solen steker på som en perfekt för-vår så får hoppas på en bra sommar. Bättre än de tidigare två borde väl inte vara några problem.

Sommarjobb
Som det ser ut just nu har jag inget sommarjobb men ska anmäla mig som försöksperson hos Astra Zeneca, får väl hoppas på att bli antagen och ligga inne 2 veckor så har sommarn löst sig sen. Lite riskabelt "sommarjobb" kanske, men man måste våga chansa lite här i livet och lite spill får man räkna me många gånger =D

Sex Drive (Special edition)
Nyss hemkommen från Timon där vi kikat film, även Göthe och Bea va me. Kikade på Sex Drive och jag rekomenderar den starkt. "Collegefilmer" brukar vara lite halvtaskiga men denna va jävligt kul faktiskt. Finns tydligen en vanlig version på den men SNÄLLA ska ni se denna film ta och se Speciall edition, tror det gjorde halva filmen faktiskt. Lite mer naket, lite mer sjuk humor och feltagningar som det faktiskt har med istället för att ta om någon scen. Sen att en av mina favoritskådisar Seth Green va me gjorde inte filmen sämre. SE DENNA FILM

Dagens citat (från filmen)
"I love you and I have a boner"

Dagens Drink

Apple Martini / Appletini görs på mängder av olika sätt. Tänkte jag lägger upp det simplaste och sen lite varianter på den.

Det absolut viktigaste i en Martini-drink är att kyla drinken. MEN man ska inte ha någon is i den. En bra grej är att kyla glaset och även det kan vara en konst. Ett sätt är att fylla det med is och häll i sodavatten som kyler otroligt bra, sen hälla ut vattnet och skaka ur glaset när drinken väl ska i. Drinken sen ska skakas, eller röras om ni så vill, med Stora isbitar  för att isen inte ska smälta och spä ut drinken, och sen silas ner i glaset.
Drinken ska drickas upp relativt fort så den inte hinner bli varm, där av det lilla glaset.

"grundrecept" att utgå ifrån.

Appletini
4cl Vodka
2c. Äppellikör.

Vodkan kan bytas ut mot Vanlijvodka om man vill.
Vill man ha en syrligare drink kan man använda tex Sourz Sour Apple som äpplelikör.
Vill man ha den mer Martini-liknande kan man blanda i någon cl Torr Vermouth (vit)
Vill man ha ytterliggare syra kan man alltid pressa ner lite Lime.
Tycker man den är lite för stark kan man minska mängden vodka/likör och fylla på med lite äpplejuice.

Är inte mycket för martinidrinkar, Dry Martini smakar enkligt mig riktigt illa men denna är inte helt fel, och man kan exprimentera mycket med den.

Ingen tenta ne2!

Gick upp tidigt imorse och gjorde mig psykiskt förberedd på tenta idag. Men när vi kom dit va det ingen annan i klassen där, och ingen tentasal uppsatt. Knepigt tyckte vi, men efter lite diskution visade de sig att tentan visst inte var idag, den är tydligen Imorn. Mono hade tagit fel på dag, tack mono. Jaja tur att han inte tog en dag för sent iaf så vi missat den. Fick iaf en extra dag att plugga vilket gjorde gott.

Drog hem till Viktor en sväng efter "skolan" och hjälpte han med hans dator. Först verkade det som hans nätagg inte riktigt orkade så vi drog och köpte ett nytt. Då orkade nätagget men istället startade inte skärmen av någon konstig anledning. Vet inte riktigt vad som kan vara felet men vi jobbar påt.

Dagens citat:
"Ärlighet är inte att säga vad man tycker, utan att stå för det man säger"

Tenta nr 2

Dags för ny tenta idag. Har sovit skitdåligt hela natten och vaknat och haft siffror i hela huvet detta kan inte vara nyttigt alls. Får väl se hur provet går, klämmer jag bara in så jag slipper göra omprov så är jag nöjd sen. Måste säga att det är skönt att det är så ljust ute som det är nu. Gick upp halv 6 imorse och de va ljust ute. Sommar och sol brukar alltid sätta fart på känslor och bättre på humöret lite så detta ser vi fram emot.

Over and out...

Dagens Drink

Lägger ju inte upp några personbeskrivningar längre så tänkte jag kunde slägga upp lite drinkar då och då som jag själv gilar och brukar blanda till när jag är sugen på nått gott. Först ur är P2.


P2

Glas: Highball
Garnering: limeklyftor

Mycket is (isbitar)
3cl Vaniljvodka (tex Absolut Vanilj)
3cl Sourz sour apple
pressad lime

Fyll upp med 7up / Sprite

Tenta nr1

Tentor
Då va första Mattetentan klar. Pluggade väl kanske aningen för lite men gick riktigt bra och har nu istället lite ångest för Fysiktentan på torsdag morron. Går den lika bra så är det ju chill men man vet aldrig. Sitter och kikar på lite övningstentor nu och en del saker är man ju helt ute och cyklar på. En dag kvar att plugga, har gått att lära in saker på en dag förr så det ska nog gå bra. Vi får ju ändå inga betyg i detta så blir ju bara G eller IG.

Mobilen
Har fått tillbaka mitt mobilnr med nu efter att nån tattare snott min mobil. Det där med att skilja på mitt och ditt är ju inte alltid så enkelt för en del tydligen. Så vill nån något så finns jag nu igen på 073-7589885. Mobilen är min gamla så om ni inte hör vad jag säger så skyller jag på att mobilen suger.

Ulf
Jag har nästan helt glömt bort min fd "lilla" rumskamrat Ulf där nere i Österrike. Undrar hur det går för honom. Bor han ensam nu? Får han betala dubbel hyra för att jag drog? Fick han någonsin nått jobb där nere? Fick han sina pengar från csn? Gjorde han klart sin film? Tankar han fortfarande HD-filmer och ser på sin 15" skärm? Listan på frågor kan göras lång och kommer jag någonsin få ett svar. Men den stora frågan är...åker han några skidor?

Dagens citat:  - Om du påstår dig respektera alla, respekterar jag inte dig.

Mobilen borta.

För första gången i mitt liv har jag tappat bort / blivit bestulen på min mobil, ok jag har tappat den på hultan 2007 med men de räknas inte, då hittade ju Jennha den ändå ;) Hur som helst nu är den borta. Jag skiter väl i mobilen så sätt hade ju ändå "fått" den. Men själva grejen att någon har MIN mobil och kan läsa mina sms, se mina bilder, alla mina nr etc etc.
Har många medelanden som jag haft i många många år och som betyder mycket för mig, så som
"Har försökt så många gånger men sluta tänka på dig går inte".

Minns du detta Sab, om jag kommer ihåg det rätt:
 "...och i mitt hjärta finns bara du, jag vet inte om jag gjorde rätt och jag kommer älta detta i all evighet, älskar dig så det gör ont  //S"

Har beställt ett nytt sim-kort så kommer fortfarande ha kvar samma nr men behöver ERA nr igen då allt låg på mobilen/simkortet. Man är sjukt handikappade utan mob och framför allt utan folks nr, vill ni få tag på mig så har jag ett hem-nr så länge, det är mitt gamla nr som jag hade i Vargön. så ni gamla vänner har de säkert ni andra får snällt be om det.


"Lillaflikka"

När jag kom hem igår så hade "Lillaflikka" lagt till mig på msn. Jag visste så väl att jag kände igen de där namnet men jag kunde verkligen inte placera det. Lille snabb sökning på google gav mig svaret på det jag sökte. En person jag aldrig trodde jag skulle komma i kontakt med igen har lagt till mig på msn. Jag och "queen evil" sa upp kontakten för ungefär 1.5 år sedan nu efter en lite incident hemma hos mig. Sen hon bokstavligen kröp ut ur min dörr har jag inte hört så mycket som ett pip från henne. Jag visste inte ens om hon levde eller om hon hade knarkat ihjäl sig, eller om hon flyttat utomlands eller bor kvar uppe i Stockholm. Vissa av er vet vad som hände i min lägenhet den helgen som gjorde mig så fly rasande, resten får stå frågvisa då jag inte har lust att vika ut allt av mitt privatliv på nätet.

Queen Evil verkar har växt upp lite iaf och det kanske fanns hopp för henne ändå, även om jag verkligen tvivlade på det sista året vi kände varandra. Hon verkar fortfarande lika ostabil men ser ut att ha fått ordning på livet lite iaf. Skaffat pojkvän och har fortfarande kontakt med sin mamma och bror. Även om jag hatar henne för allt vad hon lever och står för så är jag väl på sätt och vis lite glad över att hon tagit sitt förmnuft till fånga och Inte drog ner sig totalt i skiten.

Undrar om du för övrigt läser detta. Isf....Kul att de går bra för dig, men jag står fast vid det jag sa sist vi sågs.

"Jag vill aldrig mer se dig, jag vill aldrig mer ha med dig att göra, försvinn ur mitt liv"

Hellre pilsner än en puss...

Så, nyss hemkomen från en rätt lugn kväll på Olearys. Va bra länge sen man va där nu måste jag säga, va väl i sept senast kanske. Kvällen börjad med 2 öl i mitt kök med Bea för att sedan ta bussen in till thn. Blev en rätt trevlig kväll på Olearys även om man höjer medelåldern där inne med 3-4 år bara genom att kolla in genom dörren. Timon, Fidde, Lollo och Anna slöt upp efter nån timme.

Timon ville promt gå och köp mat innan vi skulle med bussen hem, så vi fick bege oss till grillhouse. Där "träffade" vi Erik som låg och sov på ett bord, medans Bea satt brevid och såg måttligt road ut. Till min och Timons stora glädje fick vi Eriks mat som han hade somnat ifrån. :D tackar.

Hemvägen blev den "farliga" bussen. Bussen där man hamnar i Mellerud om man försover sig, men vi klarade oss även denna gången utan några större problem. Fick mig ett litet snack med Satan me, även om det va svårt och förstå vad han menade mer exakt så förstod jag nog saken i det stora hela. Diskutionen handlade väl i grund och botten om ärlighet, och det är inte nått jag tänker ändra på. För övrigt får folk gärna komma med kritik, såväl possetiv som negativ om folk har synpunkter på det jag skriver här.

Ska ta och lägga mig nu, känns skönt att kvällen blev lugn utan speciellt mycket öl så kan man må som folk imorn när man vaknar. Annat än vad Malin gjorde imorse när hon vaknade, hon mådde väl som hon förtjänar haha. Men hänger man över en stol på Backstage och spyr ner i en ölhink så förtjänar man allt att må lite dåligt ;)

Dagens citat är faktiskt från Bea

Ganska konstig kille -" Jag känner igen dig från nånstans"
Bea.- "Ja vi har haft sex" 

Tack för ett underbart skratt vännen.

Millenium

Va på bio igår med Mono och Gabriella. Har inte sett henne sen jag gick i lågstadiet och jäklar va hon hade förändrats =D kul med lite gamla ansikten. Träffade även Sixten, och va de hans nya kanske? Hur som helst såg vi första delen ur Millenium serien, "Män som hatar kvinnor". Jag va lite skeptisk till filmen till en början, När man har fått en bild i huvet av hur en person i boken är så är de inte ofta den stämmer in med skådespelaren i filmen sen.

  •  Mikael Blomkvist kändes inte riktigt helt rätt. Kändes fel på nått sätt han har inte den där nyfikenheten och beslutsamheten som han skulle ha men de funkade hyffsat.
  • Lisbeth Sallander satt som ett smäck, helt underbar insats. Kanske lite väl lång jämfört med i boken men annars va det riktigt bra spelat av henne. Sjukt söt utan smink med måste jag säga.
  • Nils Bjurman (det jävla svinet) va även han perfekt, man verkligen hatade honom från hans första mening vilket också är meningen i boken.
  • Dirch Frode va EXAKT så som jag hade tänkt mig "stänkarn" gjorde rollen helt underbar haha
Filmen får nog 7/10 i betyg, ingen superfilm men helt ok med tanke på att många filmer baserade på böcker blir välldigt missvisande och fel. Tråkigt att de 2 andra böckerna inte blir till filmer utan miniserie som ska sändas i SVT. Men de får gå, så länge jag får se dem är jag nöjd.

Sommarn och festival(er)

Våren
Märker för var dag som går att det blir ljusare och varmare för var dag som går nu. Snart går vi ju över till sommartid med. segt att "behöva" gå upp en timme tidigare men lätt värt det. Kommer självklart sakna vintern och vem vet när jag får åka skidor nästa gång. Hur som helst ser jag fram emot en toppensommar.


Hultan
.
Hultan är inbokad även om banden än så länge faktiskt suger ganska hårt jämfört med det flesta andra festivaler. Coldplay till Roskilde, Manson till Metaltown, Alice in videoland till Arvika, D.A.D till Rockweekend, listan kan göras lång. Håller fortfarande tummarna för Manson till hultan då han har en ledig dag där då hultan är, men han kanske nöjder sig med Göteborg i sommar.

Blir jag och Maggan som drar till det småländska skogarna i sommar, hoppas syrran följer med hon också. Satan & Timon räknar jag kallt med och vore kul om även Bea följde med. Stockholmarna (cio, björn, martin, jennha mfl) ni? Wilon (Pavel aka "Linda") och finnarna? Natta kommer ju ner (upp för er?) vore kul om Sabina tog sitt förnuft till fånga, även om jag vet att hon kommer säga att hultan är för småbarn och att hon inte ser det roliga i att sitta på en äcklig camping och vara dräggfull och att SRF är bättre...ja ja ja. Har en hel del annat folk me jag önskar följer me, ni vet säkert vilka ni är.

Sommarjobb
Ja, pga. den rådande ekonomin i Sverige och övriga världen med för den delen (Tack som fan USA) så är det ju inte det lättaste att få sommarjobb iår. Får ligga i lite mer än vad jag brukar, annars får jag försöka leva på pengarna jag får när jag säljer bilen, ingen jättesumma men bättre än inget.

Ne nu ska jag återgå till mina studier, vill någon läsa matte åt mig så kör på bara.
Matte =(

Where is my mind.

Låt som satt sig stenhårt på hjärnan.

The Pixies - Where is my mind.


Glömde en halv mille på tåget.

Man får ju ofta höra att gamla tanter gömmer sina besparingar hemma i madrassen. Denna tant kom på bättre tankar och skulle sätta in sina pengar, en halv miljon i runda slängan. Hon la ner sina pengar i en plastkasse (?) och satte sig på tåget på väg mot banken. Gick av tåget, men glömde pengarna på tåget. Snopet? jo tack.

Ärligt, för det första vem förvarar en halv miljon liggandes hemma i en skrivbordslåda, ok "cash is king" heter det ju men det finns gränser. Och sen om man ska sätta in sina pengar så åker man väl inte tåg med en halv miljon, verkligen inte själv och framför allt inte i en plastkasse. Jag blev glad som hittade ett flak öl i en påse här om natten, tänk då hur glad personen blev som hittade en halv miljon.

Undrar lite hur ärlig man hade vart i ett sånt läge? Det är visserligen sjukt mycket pengar och räknas ju som stöld om man hittar och inte lämna in det. Hittelönen bode ju vara ganska fet på ett sådant belopp om nu inte tanten är otroligt snål, men hon ser ju så snäll ut. Hur mycket pengar skulle man behöva hitta för att lämna in det till polisen. 1000kr hade man ju utan minsta tvekan stoppat i fickan. Men 500,000? Jag som då är student hade nog haft lite svårt att förklara hur jag helt plötsligt har massa pengar. Vad skulle banken säga om man kom och ville sätta in 500,000 på sitt konto och vad skulle "storebror" säga om någon utan jobb sätter in en sådan summa bara sådär. Svarta pengar? Ne en halv miljon hade jag lämnat in till polisen, synd bara att de förmodligen aldrig kommer att hända. 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4529568.ab

RSS 2.0