Inflyttningsfest hos Mirre och Jonas

Jonas och Mirre har inte flyttat ihop, för att klargöra det. Men det bor nu grannar och hade inflyttningsfest ihop, en fest som blev oerhört rolig och lång.

Tänkte bara slänga upp lite bilder här, lite bilder som kanske inte ska ligga på facebook och för folk som inte har facebook...nämner inga namn.


Anton är inte sen med att gluffsa i sig maten som kom sådär 1.5 tim försent.

 

Man kan ha kul utan att dricka alkohol, och man kan dricka alkohol utan att ha kul. Men när anton dricker alkohol så har han ganska roligt vare sig man vill eller inte. :D

 

Som sagt :D

 

Att kittla Jonas har varit något jag tyckt vart roligt i sådär 15 år nu, och det är dags att andra får ta del av det roliga.

 

Detta är en sån bild som nog en viss person inte vill ha på facebook. Men du får bjuda på den här Mirre :D

 

Jonas är full och Anton...ja han är mest glad :D

 

"En bild säger mer än tusen ord" heter det ju men jag vet inte om denna bilden riktig avslöjar sanningen här. Två däckade människor kan hamna i väldigt roliga ställningar :D

 

Haha man skulle kunna tro att Anton håller på att få till det här.

 

Frida får bjuda lite på sig själv med.

 

Ganska härligt foto på Rebecka. Tur vi åkte förbi donken på vägen hem och fick i oss lite mat =D

 

Har en känsla av att Jonas rygg kan blivit lite blöt någon sekund efter detta kortet togs.

 

Fråga inte...

Denna bilden får bli den sista. Kommer upp betydligt fler på fb sen men valde ut lite guldkorn här :P


Sommaren 2011.

Har börjat planera sommaren sakta men säkert nu, även om det är svårt då mycket hänger på vart jag jobbar i sommar. Alloys ligger helt klart högst upp på listen då det är för mycket pengar för att inte söka, samt att jag älskar att jobba där på sommaren.

Lite planer som finns just nu:

20 km Hofman 2011  (4 Juni)

Detta kommer att bli av det är inget snack om saken. Anmälningsavgiften är betald och vi har sista tentan den 3 juni så det passar bra. I år ser vi ut att bli minst dubbelt så många som förra året. Nya tillskott är: Jonas, Isak, Jennha och Niclas. Även min syster funderar på att följa med om hon har någon från hennes sida som joinar vilket jag verkligen hoppas. Maggan kanske?

Hofman 2010



50/2 års kalas.

Jonas och jag planerar ett stort kalas i stugan iår då vi båda fyller 25. Jonas innan sommaren och jag i slutet av sommaren. Festen kommer att hållas i stugan och det blir inte nån liten stugfest som tidigare år utan vi ska försöka göra något stort av det. Vet att Magnus va sugen på att ha fest ihop han med så vem vet, kanske rent av blir 75/3 års kalas. Vi ska fixa mat och dryck till alla och kanske även försöka få lite livemusik och hyra ett stort tält. Kan bli lite trångt om vi ska basta men basta är ett måste. Vet inte alls hur många vi kommer att bjuda men när vi diskuterade det på fyllan pratade vi om 50-60 personer men vi får väl se vart det landar till slut, än är det ett tag kvar.

Folk på äventyr under stugfesten 2010.



Flytta.

Tanken är ju att jag och Cissi flyttar ihop efter sommaren och jag är oerhört kluven på hur jag ska göra med rummet som jag har nu. Det står mellan att säga upp det och flytta alla saker till Vänersborg för att sedan köra ner allt igen när jag börjar eller ha kvar rummet och betala 6000 i hyra under sommaren för att slippa köra upp allt. Har ungefär en månad på mig att bestämma mig innan jag måste säga upp rummet. Packa får jag göra oavsett innan jag åker till Vänersborg.

Är så oerhört jävla less på att bo där jag bor nu men kan inte offra min köplats hos AFB för att ta någon 1a fram till hösten då jag inte kan ta någon större lägenhet då. Jag har inte heller råd att dra hyran för en 2-3a själv heller tyvärr. Måste helt enkelt stå ut tills jag flyttar ihop med Cissi.

Dagens Citat:

"Jag är så jäkla knäckt och förbannad.
Men det är inte så konstigt att jag är det när en jävla junior med galler slog sönder min hand" //Jesper Eriksson (bandyspelare)

Lösa våld med mer våld?

Blir man förvånad över att det är just Texas som kommit på den oerhört smarta idén med att barn i skolan bör ha med sig skjutvapen för att Undvika att folk blir skjutna. Det kan vara lite svårt att se logiken in detta men tanken är väl att om en skolmassaker sker så ska alla barnen kunna skjuta tillbaka...smart va?

Jag kan verkligen se kedjereaktionen framför mig när en elev (person 1) börjar skjuta och sen i sin tur blir skjuten av en annan elev som drar vapen (person 2). I samma stund kommer en ny elev (person 3) och enbart ser hur person skjuter vilt omkring sig och han kommer då att försöka skjuta ner person 2. Detta skulle kunna eskalera i världens blodbad på skolan. Men alla är ju glada och nöjda för personen som tänkte skapa en skolmassaker kanske inte hann ta livet av någon alls, detta fixade ju alla hans klasskompisar istället.

Att inte USA inser vad deras vapenlagar har ställt till med redan, och nu vill man göra något åt det genom att tillåta ännu mer vapen på offentliga platser. Vet inte om man ska skratta eller gråta men några utlandsstudier i Texas lär det ju aldrig bli.

Artikeln - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8599166.ab


Dagens Citat:

"Analogen är lång och jävligt hård, precis som min snopp"
//Johan Larsson

Från det fjolliga till det hårda?

Efter att jag igår gjort ett väldigt "fjolligt" inlägg enligt Jakob så tänkte jag att jag skulle lista det absolut bästa skivorna genom tiderna som JAG lyssnat mycket på. Kommentarer som "men Metallica/Iron Maidens/Pink Floyd/Beatles/Kiss album blablabla från 19XX" är ganska meningslösa då jag i stort sett aldrig vart så mycket för dessa stora legendariska band, med några få undantag.

För att lägga upp top10 utan någon speciell ordning så:

Hårdrock/rock:

Helloween - The Dark Ride
(2000)
Ett något mörkare album från Helloween men klassas nog fortfarande som det bästa de gjort under sina drygt 30 aktiva år.

Children of Bodom - Follow the reaper
(2001)
Ett av de banden som fick mig att börja lyssna på "hårdare" hårdrock. Alexi vet hur man behandlar en gura och han gör det verkligen med stil.

Blind Guardian - Nightfall in Middle-Earth
(1998)
Tror inte man behöver säga så mycket om detta album.

In Flames - Clayman
(2000)
In Flames i särklass bästa album.

In Flames - Jesters Race
(1995)
Skivan som fick mig att börja lyssna på In Flames. Köpte den av en ren slump från Ginza för mågna herrans år sen. Skivan är inte alls likt deras övriga skivor men ack så bra och har många guldkorn.

Linkin Park - Hybrid Theory
(2000)
Den enda skivan som LP gjort som faktiskt håller måttet och den gör det mer råge. Alla låtar är bra rakt igenom med undantag för möjligen Puching me away som är lite tråkig.

Lok - Blästrad levande
(2003)
Den enda hårdrock där det sjungs på svenska som faktiskt är bra i mina öron. Tråkigt att de lade ner med så mycket bra material och potential. Visserligen finns ju Lillasyster nu, men det spelar ju i en helt annan division tyvärr. Skivan spelades in under deras sista konsert i Göteborg 2002 innan bandet lades ner.

The Offspring - Smash
(1994)
Come out and play, Self Esteem, Bad Habit, Smash......kommentarer överflödiga.

Norther - Dreams of endless war (2002)
Ännu ett finskt band som släppte ett sanlöst bra album som sitt debutalbum. Tyvärr har övriga skivor inte haft riktigt samma klass.

Raised Fist - Sound of the republic
(2006)
Ännu ett svenskt band som platsar bland top10. Skivan är hård, aggresiv och bra rakt igenom. Totalt livsfarlig att köra bil till men jävlar va pepp man blir om man ska tagga till för någonting.


Övrigt:

Vibe Tribe - Wise cracks
(2006)
Att jag lyssnar på goa/spy-trance är väl kanske inte många som har koll på. Det finns riktigt mycket bra musik att inom denna gren men även riktigt mycket skit. Några som märker ut sig extra är Vibe Tribe och detta album. Det är svårt att INTE köra för fort med Lfobia i högtalarna i bilen.

Dia Psalma - Efter allt
(1995)
Ett av många bra album, men detta är nog det som jag lyssnat på absolut mest och som satt sina spår.

Alice in Videoland - Maiden Voyage
(2003)
Svenskt elektro-/synthband som gjort riktigt bra musik.

Coldplay - Parachutes
(2000)
Coldplays debutalbum blev ruggigt bra med få dåliga spår för att kanske rent av säga Inga. Ingen festmusik men perfekt bakgrundsmusik till det mesta.

Silverchair - Neon Ballroom
(1999)
Ett guldkort bland bra musik verkligen. Låten Anthem for the year 2000 är det nog få som missat om man följde Voxpop i slutet av 90-talet.

Michael Jackson - HIStory
(1995)
I stort sett alla bra låtar MJ någonsin gjorde samlades på detta album (med undantag för Smooth criminal) innan hans turne med samma namn 1997, en turne som gjorde att jag fick se honom live på Ullevi.

James & Karin - Djurens brevlåda
(1976)
LP-skivan som jag växte upp med. Den stod där bland päronens hundratals lp-skivor mellan Hola Bandola Band, Bo Kaspers, Ebba Grön, talböcker med TinTin och Bamse. Alla låtar sitter som ett smäck från när man va liten.

No doubt - Tradic Kingdom
(1995)
Har inte riktigt nått att skriva mer än att det är ett riktigt, riktigt, riktigt bra album.

Prodigy - Invaders must die
(2009)
Den senaste skivan bland de 20 jag listar. Gillade låtar som Firestarter och Mindfield som liten och när de efter många herrans år släppte denna skiva blev man verkligen inge besviken.

Teddybear Sthlm - Rock'n Roll highschool (2000)
Sista bandet på listan. Skön musik som fått en att sjunga många gånger. Minns starkt när Teddybears tar emot en grammis för årets pop/rock-grupp och en för årets album. Aspackade på scen och hur pratar om hur moderaterna säljer ut alla bostäder.



Finns många skivor som borde nämnas, och många band som förtjänar flera platser. För att nämna några band som borde vart med men inte fick plats: Rhapsody, Dimmu Borgir, SMK, Avantasia, Guano apes, Green day (dock inget efter 1997), Marilyn Manson, Black Sabbath, mfl mfl.

Will you be my valentine?

Idag är det 10 månader sedan jag och Cissi officiellt blev ihop om man ska sätta ett datum på det. Att det blev den 14e va väl egentligen bara en slump, det va ett bra läge att ta upp det på tal.

Tyvärr jobbar mitt hjärta idag men hon finns i mina tankar en dag som denna, och även andra dagar. Att allt började med en filmkväll hos mig för lite mer än ett år sen och vi nu sitter där vi gör kunde nog ingen tro, allra minst vi två.
Jag har dig att tacka för oerhört mycket. Du får mig att bli glad när allt i skolan är ett helvete eller när vissa idioter beter sig som svin, ska inte nämna några namn även om personen i fråga inte läser detta. Du får mig till att vara vaken på tok för länge så jag försover mig till skolan och nickar till under föreläsningar. Du får mig att sakna någon när jag åker Ifrån Lund. Du ger mitt hjärta något speciellt att slå för och jag kan nog inte beskriva med ord vad du betyder för mig.

Jag hoppas verkligen våra planer blir verklighet efter sommaren så vi kan få vårt eget lilla tillhåll att bo i här i Lund. Även om de två trevliga killarna på Sensation Red varnade oss för att flytta ihop så tror jag nog vi kommer klara det fint, även om jag kommer få lära dig ett och annat ;)
Det tar emot att veta att jag med stor sannolikhet kommer att behöva åka ifrån dig i sommar för att jobba, även om vi klarade det ganska bra förra året och ditt besök i Vänersborg va den bästa veckan på hela sommaren.

Vill bara säga att jag älskar dig något fruktansvärt och du är om möjligt (bortsett från Sally, hehe) det absolut bästa som hänt mig.

Få vet vad bilden symboliserar, men för oss säger den mer än tusen ord, det va här allt började en dag i november 2010.


Dagens citat:
Jag älskar dig.

Nostalgi så det skriker om det.

Har länge funderat över vad serien hette som gick på sommarlovsmorgon i början av 90-talet som jag bostavligen älskade. Idag gav jag mig fan på att hitta serien och det enda jag hade att gå på vad ju pojken som låg i koma. Men med Google och Flashback som bästa vänner är inget omöjligt.

Serien hette tydligen Resa i det okända (The Odyssey). Man borde nästan tanka hem hela serien och se den igen för galet va bra jag tyckte att den va då.




Du ska få för "fula hängslen"!

Jag borde ha någon som piskar mig lite då jag blivit väldigt dålig på att uppdatera. Cissi klagar på mig lite och det har fått lite fart på mig ändå.

Har ingen som helst lust att skriva något om vad jag gjort senaste så det får komma imorgon eller något. Jag tänkte istället ta upp en grej jag diskuterade med Thea för ett tag sedan.

"Varför bloggar du?"
va frågan hon ställde och svaret är ganska enkelt egentligen: "För att jag gillar att skriva". Jag har alltid gillat att skriva ner tankar och åsikter och sen är det alltid trevligt när folk tycker om det man skriver eller kanske rent av blir förbannade. Att väcka tankar och känslor hos folk med vad man Själv tänker och tycker har alltid vart ett intresse hos mig. Lite som att föra en diskussion med sig själv som andra kan ta del av och kommentera.

Började skriva "dagbok" på Lunarstorm (eller Stajl Plejs som det hette då) när det kom då man fortfarande satt på 56k och chattade på DoBeDo, va en flitig användare av ICQ och ingen skulle höra talas om MSN på flera år. På den tiden va man ung och hade ständigt bekymmer med kärlekskänslor som ändrades hit och dit och massa tankar som flög genom huvudet. Inläggen blev ganska djupa och stundtals ganska destruktiva men det va skönt att få skriva av sig lite.

De handlade om allt från överbefolkningen och mitt (dåvarande) sätt att se människor "värde på jorden" i hur mycket en person faktiskt tillförde eller sög ur samhället till hårdrock och redan då rätt sjuk humor.



Gör ett litet break med en av mina absoluta favoritbilder på nätet. Minns att jag vek mig av skratt när jag såg den här bilden för första gången för kanske 5-6 år sedan.



När jag diskuterade med Thea kom det även upp ifall man ska skriva precis vad man tycker och tänker, svaret blev ganska enkelt JA. Det är inte för andras skull jag skriver och jag kommer alltid skriva vad jag tycker om saker och ting. Att jag inte är något större fan av tjocka personer har väl aldrig vart en hemlighet och jag älskar att driva med allt och alla. "Förbjudna" skämt är alltid de roligaste även om kanske hälften av alla som hör dem tar illa upp.

"Det bästa med en tjock flickvän är: Skugga på sommarn och värme på vintern"

Detta skämt fick en bekant till mig att säga upp kontakten helt då hon tyckte jag va en okänslig idiot som saknade någon som helst respekt för andra människor. Det får stå för henne men min humor kommer inte ändras för att Andra inte gillar den.


Dagens Citat:

"Jag dör hellre än blir överviktig. Om jag blir tjock kommar jag ta livet av mig"
//Klasskamrat idag under föreläsningen.


RSS 2.0