Mono tar över

Gästbloggar nr.2
Oscar har alltså dragit till sälen och har då gjort misstaget att lämna över bloggen till mig. Eftersom att den tidigare gästbloggaren fick kritik för att inte presenterat sig så ska jag börja med att göra just detta.

Jag heter alltså Jonas "Mono" Svensson, även numeara kallad "intim med alla" (ett smeknamn som jag inte tycker att jag förtjänar). Precis som Oscar så kommer jag från "the big city of" Vargön och är 23 vårar gammal. Även jag har i år flyttat ner till Lund för att plugga till civilingenjör, dock pluggar jag på den lite finare linjen infocom!

Data-tjej bankett
Ja för att då börja blogg så ska jag lite snabbt berätta om mina nattliga äventyr, var på något så fint som en bankett igår. Vilket betyde att det var dags att dra fram den gammla kostymen igen! upptäckte dock att den inte riktigt var så fin som den engång var. Jag hade nämligen bara hängt in den i karderoben efter senste "finsittnigen"
så upptäckte att skojrtan inte var vad brukar kalla ren ... men efter att ha handtvättat denna så blev det ändå duglig.

Sjävla banketten blev en mycket trevlig tillställning med godmat och dryck, och även för en gång skull fler damer än herrar. Natten avslutades i alla fall med en långprommenad i en inte allt för varm kostym.


Filmklippning
Idag ska vi försköka bli lite seriös och klippa lite film inför nästa års nollning. Ska bli riktigt kul att leka med, dock är det väldigt mycket hysand runt alltihop och kan  tyvärr  inte berätta vad filmen handlar om(skulle jag få för mig att göra detta skulle jag antagligen bli av med mina möjligheter att vi framtiden reproducera mig ...) men ska tvinga Oscar att lägga den senare.

Dagens citat
:
"Det enda som kan göra drömmen omöjlig är rädslan för att misslyckas." - Paulo Coelho


Hem till lägenheten för sista gången :(

Idag är sista gången jag åker hem och hälsar på mina päron i deras lägenhet, det är nämnligen i full fart med flytt just nu. En lite mindre lägenhet, av nån anledning tyckte de inte att de behövde en 6a på 3 personer. Men ska bli kul att se den nya lyan och jag får väl säkerligen konka möbler och skit hela kvällen när jag kommer hem.

Som vanligt när man ska hem så är de ju snö i skåne och alla vet ju att 5 cm snö i skåne betyder kaos, även om det ska ha beröm för att de faktiskt plogar nu, så tågen är försenade men förhoppnigsvis inte mitt. Blir X2000 hela vägen till GBG, har ju lyckats får biljetter för 190 kr T.o.R hela vägen hem, sjukt billigt.

Ska försöka få in 1-2 gästbloggare nu när jag är borta, om ni är sugna får ni höra av er, annars står bloggen still fram till fredag.

Nu när vi ska till sälen får det bli ett skidcitat.

Dagens Citat.
"Hä löns int´ förklar´ för den som int´ begrip."
//Ingemar Stenmark

Robinson gör det igen.

Så, här kommer bilderna jag lovade. Tydligen så blev de "lurade" och tv-teamet skulle bara filma deras ryggar men om man vänder sig mot kameran får man väl ändå skylla sig själv :D Robinson är bra tv helt enkelt.



Även lite manlig nakenhet måste ju mina läsare få ;)

Naket incoming.

Naket...snart!!!
"Nakenbilder" verkade ju onekligen väldigt poppis att posta här på bloggen så tänkte jag skulle ta och posta lite till men det får bli sen när jag kommer hem, men tydligen så har Suzanna från Robinson, ja ni kanske minns detta inlägget, gjort det igen. Denna gången står det och dushar vilket gör det lite mer intressant. Men just nu sitter jag i skolan så ska slänga upp bilderna sen när jag kommer hem, vet inte riktigt hur poppis det är att pilla me massa "nakenbilder" i skolan.

Sälen :(
Fick ett telsamtal av Magnus förut då han berättade att han fått ett jobb. riktigt jävla kul för honom MEN detta betyder att han inte kan följa med till sälen vilket suger getpung, har sett fram emot det här hela hösten och vintern, så som det ser ut nu är vi väl bara 7 pers kvar om micke ska med :/ Blir ju inte alls samma sak utan vår oslagbara trio med Timon. får väl se om det löser sig på nått sätt eller om vi får in nån mer till slut. Uppdatering kommer.

Tråkgheter.
Har skett lite tråkigheter i mina vänners omgivning på senaste tiden. Lite folk som trillat av pinnen så att säga, vilket är jävligt tråkigt för de berörda och beklagar verkligen. Hoppas inte 2010 fortsätter i samma anda, vi vill ha ett glatt år inte massa tråkigheter, men vi har en hel del kul att se fram emot så vi håller humöret uppe.

Lite av de saker som är tänka att ske iår än så länge är ju:
  • Sälen
  • Valborg i Lund
  • Lundakarnevalen (sker var 4e år)
  • Midsommar i Varberg
  • Hultsfred och förmodligen även Roskillde

Dagens citat:
"Jag kände att jag inte haft så bra skjut på flera år.
" //Magdalena Forsberg.

Programering of hell.

Skolarbete.
Sitter än en gång i skolan och programerar. Men denna gången går det betydligt bättre, har fått lite hjälp på traven och börjar faktiskt fatta riktigt bra vad jag håller på med nu. Borde vara klar om en 20-30 min, då blir det hem till att cykla hem i snöstormen vi har här nere i Lund. Sen ska jag nog gå bort till Netto och köpa lite mjölk och sitta med varm choklad hela kvällen, kanske räkna ett och annat tal i matten så man kommer ikapp lite.

Sälen - T minus 5 days.
Märks att det närmar sig nu, ringer satan och johanna dagligen kollar efter uppdateringar. Satan köpte sig för övrigt ett par redigt snygga googles igår med, så nu blir de åka av. Mina bandanas har kommit och det klär en verkligen. Snön öser ner i Lund och således även i stora delar av Sverige, så vi kan nog vänta oss lite puder kanske. Men jag hoppas verkligen inte det snöar på vägen upp bara för det är lite segt att köra bil i snöstorm :(

Drömmer i stort sett varje natt om skidåkning nu och det rycker verkligen i benen när man vaknar, man vill bara hoppa i understället, slänga på sig ryggskyddet, några tröjor (ingen klumpig jacka), hjälm och googles. Sedan full fart ut i backen för att sedan komma hem till en varm bastu och kalla öl. LIVING THE DREAM...
Ska föreslå en videoblogg även denna resan, men vi får väl se vad vi lyckas få ihop.

Dagens citat:
Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.


.

Näsblod och för lite sömn

Näsblod
Vaknade helt död imorse verkligen, jag måste försöka vrida tillbaka dygnet nu detta går inte längre. Klev in i duschen och stod/satt där ett bra tag, nått av det skönaste som finns på morgonen, kan komma på några saker som är bättre men en lång varm dusch är underskattat. När jag väl skulle torka mig märkte jag att det va lite blod på handduken och såg senare att jag blödde lite näsblod. Kroppens egna lilla sätt att säga "Nu sover du allt för lite pöjk" och min kropp har helt rätt. Dags att göra nått åt det, för vem vill vara trött i Sälen? ;)

Drömmar
Det enda possetiva med att jag sover så lite som jag gör är att jag drömmer mer och drömmer framför allt sjukare saker. Inatt var jag mitt inne i ett krig men inte vilket krig som helst utan ett krig fullt med robotar och konstiga maskiner. Min kompis som jag va där med blev skjuten och jag blev gripen av en stor järnarm, lyckades ta mig loss men gav sen upp då jag hamnade i ett trängt hörn och lät roboten börja skjuta på mig. Som tur va så stormades rummet av massa robotar i stil med dessa:



Så jag blev räddad och drömmen slutade väl hyffsat lyckligt iaf men som vanligt vaknade jag för tidigt och hade velat drömma klart, men så är det ju alltid.

Dagens citat:
sprit är som förälskelse, det enda det gör är att skjuta upp problemen och i vissa fall kan man bli beroende
//Mono

Programmering

Just nu vill jag bara spy på programmeringen, suttit idag från kl 11 till 21 med skiten och är långt ifrån klar. Det ska vara klart imorgon men kommer inte så får får ta en "dispans" och lämna in på fredag sen istället. Jag gillar programmeringen egentligen, det är det roligaste ämnet vi läser just nu, men inlämningsupg är ett helvete ibland verkligen och vi får inte sammarbeta eller diskutera uppgifterna...jojo.

Sälen närmar sig med stormsteg men tyvärr har några dragit sig ur i sista sekunden, så är du sugen på sälen söndag till torsdag så hör av dig snarast möjligt, har nån plats kvar. Sälen kommer bli BANGERANG och sjukt roligt, vi är ett gött gäng som drar iväg så det blir mycket åkning, bastu, snörullning och fest :D

Vår kära Vänersborgare Mayborn va ju i tidningen idag, inte bara ttela utan även Aftonbladet, SvD, Eurosport mfl för ltie smidiga uttalanden han gjort på sin blogg. Så dagens citat får Mayborn stå för.

Dagens citat:

”Sen väntar kvällens drabbning mellan vackra Pool och de giriga judarna och ikväll vill jag se Liverpool forcera frammåt hårdare än tyskarna gjorde under kristallnatten....”


Gingers have souls!

Folk lägger ju upp videor och grejer på saker de tycker är roligt titt som tätt. Detta tycker jag är roligt.
Inte det att han är rödhårig eller bli mobbad utan videon i sig, hur han jämför sig med mexikaner :D

Obekväma slutsatser!!!

För många år sen hittade jag en lista på nätet (www.exet.nu för att vara exakt) med lite Obekväma slutsatser som listan så fint hette. Den är lite rolig att läsa, vissa punkter är rätt logiska andra helt tvärtom och så vissa man blir lite fundersam över. Tänkte i alla fall posta listan och samtidigt passa på att säga att jag INTE har skrivit den själv eller håller mer om allt som står men man ska inte censurera så jag postar hela.



* Hat fyller en funktion.
* Olika människoraser existerar.
* Våldtäkter är upphetsande.
* Skadeglädje är skönt.
* Folk använder droger.
* Ju yngre desto bättre.
* Ibland är det bättre att dö än att fortsätta leva.
* Ensam är starkast.
* Intelligens går i arv.
* Mobbning är naturligt.
* Girighet fungerar.
* Människor är djur.
* De första AIDS-fallen var homosexuella.
* Prostituerade kvinnor kan vara lyckliga.
* Omsorgen är mindre för människor du inte känner.
* Svergedemokraterna har en del bra förslag.
* Invandrare är mer brottsbenägna.
* Adolf Hitler var intelligent.
* Vissa människor passar inte in i samhället.
* Hämnd är skönt.
* Vissa kvinnor är äckliga fittor.
* Att jaga är livsbejakande.
* Vi ska alla dö.
* Estonia borde ha bärgats.
* Människan plågar ihjäl djur för pengar.
* Rättsövergrepp och korrumption är vanligare i Sverige än du tror.
* Sex säljer.
* Dödsstraff skulle reducera brottsligheten med minst en person.
* Svenska pensioner finansiseras genom att svenska företag i Baltikum betalar slavlöner som tvingar många kvinnor att prostituera sig.
* Vissa människor är menade att dö unga.
* Det går inte att rädda alla människor till ett bättre liv.
* Sveriges stat har nästan utrotat samerna.
* Nazisternas rasideologi kommer ifrån Uppsalas rasbiologiska institut.
* En liberal narkotikapolitik ger mindre narkomaner än en restriktiv.
* Världen kommer en dag att gå under.
* Att få en livshotande sjukdom som cancer, kan vara befriande och ge livet mening.
* Utvecklingsstörda har ett sexliv och blir kåta som alla andra.
* Gud finns.
* Det är svårare att ha kul utan droger.
* Adrelin är ett rus.
* Det finns fler idioter per 100,000 invånare i Sverige än i något annat land.
* Man har roligare i Holland än i Sverige.
* Homosexuella är mer sexuellt aktiva än heterosexuella.
* Just nu våldtas och mördas människor.
* Handikappade runkar.
* Nollvision i trafiken är lika troligt som ett narkotikafritt samhälle.
* I vissa religioner representerar inte swastikan något fult.
* Man kan begå mord om man inte åker fast.
* 9 av 10 svenskar skulle döda en person som anföll dem.
* Rasistiska och sexistiska skämt är roligare för att de är förbjudna.
* Snutar är hatade av en stor del av befolkningen.
* Rätt många inom sexindustrin har utsatts för övergrepp som barn.
* Lutheraner kommer inte till himlen.

Projekt.

Projekt
Har börjat med ett projekt i skolan nu i elektroniken, så jag, Kristina, Jocke, André och Marcus har idag under lunchen suttit och spawnat på vad vi skulle göra för något och kom efter mycket om och men fram till att vi ska göra en solcellsdriven USB-laddare. Det verkar inte överdrivet krågnligt men man vet aldrig. Men gruppen är riktigt härlig, lite tråkigt bara att Kristina sen ska byta program och Marcus kanske kommer in på Ljungbyheds flyglinje, han har gjort alla tester nu och va hos psykologen för några dagar sen, jävligt kul för honom men tråkigt att mista bra klasskamrater. :/

Paket på posten???

Börjar bli lite irriterad på att Shock inte har skickat mina grejer som jag beställt heller, jag måste få mina grejer innan sälen och det vore ju trevligt om Plupp får sin födelsedagspresent närhon fyller år med :p men det ger sig nog, den som vätnar på nått gott. Annars får jag klagar på hennes mamma då hon faktiskt jobbar på posten, med just paket. Hade saker och ting vart anorlunda nu så hade det även legat en Diabolo på posten, men saker är som det är istället, man gör sina val...

Olika sätt att se på saker.

Tjejer, och även en del killar säger ju ofta saker i stil med:

"Om en kille har sex med flera olika brudar så är han tuff och matcho, men om en brud har sex med flera killar så är hon en slampa, varför är det så?"


Det finns en ganska bra förklaring på detta och ett fint sätt att se på det. Om du har en nyckel som passar och kan öppna flera lås så är det ju en ganska grym nyckel eller hur, men om du istället har ett lås som kan öppnas av flera olika nycklar som är oberoende av varandra så är det ett ganska skitigt lås eller hur? Bara olika sätt att se på saker.


Linjär Algebra.

Har börjat med en ny mattekurs nu som verkar lite roligare än den förra vi läste (Endim). Vi har även bytt föreläsare vilket är oerhört skönt då Johan va riktigt dålig på att lära ut. Risken med den nya är visserligen att han är lite oerfaren då vi är hans andra grupp någonsin men han verkar mycket bättre pedagoisk än va Johan va. Har även lyckats hitta en av matteböckerna beg så jag lägger 80 kr på den istället för 250 kr.

Orkar inte skriva mer nu då jag är sjukligt trött, får bli ett längre imorn.


Dagens citat får vår nya föreläsare stå för.
"Vi ska jobba i oändligt många dimensioner, eller inte oändligt men hur många som helst"

I had a dream.

Innan jag snabbt förklarar vad jag drömde inatt vill jag bara säga att jag redan vet att jag är lite knäpp ibland.

Som alla vet är min säng ett hett ämne hos mig just nu så det va inte så förvånande att jag faktiskt drömde om min säng, MEN att jag va ute och åkte skateboard med den va lite förvånande faktiskt. Vi va ute och gick i Vargön sängen (?) och jag för att jag inte kunde sova. Det va för övrigt mitt på dagen och jag får för mig att jag vill ner till Hilldings-Kiosk och köpa lite godis. Så vad gör man när man är ute med sin Longboard och sin 120 säng, jo jag åker inte skateboard till kiosken utan jag tar och lägger mig på sängen och tar och puttar ifrån med benen. Vid detta läget är jag vid Vargöns kyrka och ni som har någorlunda koll på stället vet att det lutar nästan hela vägen fram till kiosken. Så jag glider ner på sängen ända till kiosken. Väl framme så ställer jag mig upp och i full fart kommer Lillen (Fråga mig inte va han gör i min dröm) på min skateboard då jag tydligen bett honom köra ner den till mig. Just som han åker förbi mig sätter jag foten på skateboarden så den stannar och han flyger iväg och slår sig, blir sur och säger på engelska (?) att jag kan behålla brädan.

Märker sen att jag inte har några pengar med mig så ska promenera bort till Satan som bor i närheten, men märker att jag inte har nån mobil med mig, den ligger hemma men jag börjar ändå gå. Sen ringer kl och jag vaknar.



Ganska underhållande dröm, men lite udda.

The irony of dying on your birthday.

Underligga dödsfall...fall...haha
Hittade en artikel på Aftonhoran som fick mig att tänka på just den låten. Men jag måste säga att det är ganska ironiskt. Bruden har fest då hon fyller år, går på toa och låset går i baklås, istället för att bara vänta på hjälp från sina vänner ska bruden vara smart och klättra ut genom fönstret. Hon är på tredje våningen så va hon ska göra utanför fönstret vette fan. Har sagt det förr och säger det igen, alkohol må inte göra dig smart men den gör dig oerhört kreativ. Om det nu är någon som läser detta och mot förmodan känner den här tjejen så får ni väl hojta till, men tror inte jag kommer ändra min text för det direkt.

På tal om ironiska olyckor så kommer jag och tänka på denna lilla olyckan som skedde för snart ett år sen. 111 människor dog när det i stekande sol skulle samla upp läckande bränsle ur en krockad tankbil. Det krävs ju inget högt IQ för att inse att det är som gjort för att en olycka ska ske.


Dagens citat:

"Var snäll mot människor på vägen upp, för du kommer möta dem igen på vägen ner
" //Wilson Minzer


Hittade en gammal bild jag gjorde för många herrans år sen, det ska föreställa blommor/svampar för övrigt.



Before i die...

Hittat nått jag måste testa på innan jag dör.


2 dagar till ny termin och nya tag.

Då va det lördag och bara två dagar kvar till nya terminen startar. Med andra ord har man gjort 1/10 av hela sin utbildning...wao. Känns som en evighet kvar samtidigt som det går äckligt fort, både tiden och tempot i skolan.

Sängen.
Ska prata med min hyresvärd nu så jag verkligen får ta ner min säng. Har mätt fönstret och det är 130cm brett, så med andra ord kan jag trycka in min säng på 120 den vägen. Vore helt underbart att få en säng som är skön att sova i och som inte låter som den ska väcka en hel arme bara för att man rider på sig lite. Sängen knakade lite när jag flyttade hit men det har blivit Mycket värre senaste tiden vill jag lova. Och jag tror min familjen som bor i andra delen av huset även har glädje av att jag får en tystare säng haha =D


Pink Park.

Idag öppnar parken i Sälen med, helt underbart. Va faktiskt rädd att den inte skulel hinna öppna i tid tills vår resa men den öppnar ovanligt tidigt iår så de blir fint. Nu gäller det bara att inte bryta nått eller ha sönder sin kropp på annat sätt, Norrback drog ju tydligen sönder ledbandet i knät här om dan i Idre om jag förstått saken rätt. Skadeglädje :D
Helst av allt skulle jag vilja få lite sån här åkning men det är svårt i Sverige.  Får bli en till säsong till i Alperna om 2-3 år.

Bra beskrivning på riktigt fin offpiståkning.
"But what you dont realize, half the time you're blind"




Dagens citat:

En vän som måste köpas är aldrig värt priset.
//G D Prentice

Tillbaka till verkligheten.

Gästbloggare nr 1.
Så, då har min första gästbloggare haft sin stund i rampljuset, och hon har redan fått lite kritik från läsare. Bea tyckte tex att hon skulle skrivit lite mer om sig själv och även lagt upp en bild, men vi får väl se om hon får en ny chans, annars får väl jag ta och lägga upp en bild på henne.


Tentorna.
Jag hade ju tenta igår och även idag. Gårdagens mattetenta gick, som förväntat, käpprätt åt helvete. Men sen hade jag elektroniktenta idag, till en början kändes det helt hopplöst, men sen lyckades jag löste en upg, en till och sen även en och en halv till. Med andra ord 4,5 lösta av 6 möjliga och man behöver 30 poäng av 60 för 4a (G) så det kan gå med lite tur, även om den inte brukar vara med mig på tentor längre.


Sälen.

Ja sälen närmar sig med stormsteg och jag måste säga att FY FAN va jag längtar. Väskan är redan packad där hemma, ska beställa lite bandanad sen som man kan åka med så man inte förfryser sitt ansikte samt att det är jävligt snyggt. Funderar på denna men vet inte riktigt ännu hur cool den egentligen är.



Annars får det bli några klassiska bananad/skarfs med det härliga fina gamla mönstret.






Dagens citat:

Vi ligger alla i rännstenen, men somliga av oss tittar på stjärnorna. //Oscar Wilde (får aldrig nog av denna underbara människa)

Plupp skriver historia

TihI, nu får ni stå ut med en liten historia som jag och Världens Sämsta Människa (aka Caj) skrev någon gång förra året.

Det var en gång en liten tjej som hette Tje. Hon bodde i en liten stuga. Stugan låg ute på en åker. Det var en väldigt mysig liten stuga. I stugan bodde också Tjes mamma, pappa och hamster, Kurt.
Tje tyckte väldigt mycket om Kurt, hon ville alltid att han skulle ha det så bra som möjligt. Det bästa Kurt visste, enligt Tje, var att leka under Tjes kjol. Inte nog med att Kurt "tyckte om" det, det gjorde Tje också.

En dag när Tje skulle till skolan ville hon ta med Kurt för att visa hans trix för sina vänner.
Hennes föräldrar tyckte det var en mycket dålig idé, tänk om Kurt skulle bli överkörd av en rattfyllerist. Detta trodde inte Tje skulle ske men utifall att gömde hon Kurt i sina rosa-blommiga trosor. Det skulle hon inte gjort, för rent av så kom där en onykter förare som körde på henne.
Tje flög flera meter hundra meter upp i luften och Kurt trillade ur hennes trosor. Han landade på vindrutan på en bil, men föraren trodde bara det var smuts och satte igång vindrutetorkaren. Kurts tass fastnade mellan rutan och torkaren! Och hans inälvor och lilla pung smetades bara ut mer och mer.

Men hur hade det då gått för Tje?
Efter sin lilla tur upp i luften trillade hon ner och spetsades på kyrkogårdens metallstaket. Blodet sprutade åt alla håll och Tje började känna sig lite dåsig. Det sosta hon någonsin såg var Kurt, helt utsmetad på vindrutan.

Slut!

Plupp takes over

Maha, eftersom jag redan fick en fin liten introduktion med starka bilder och dyl så behöver ju inte jag varna folk ^^

 

Anyhow, vi hade en väldigt rolig biologilektion imorse vilket inte hör till det vanliga. Och om jag ska ta hela historien från början så sa jag till Oscar att jag skulle sitta och fundera ut vad jag skulle skriva under biologilektionen om det nu inte var så att vi skulle dissekera, vilket gav mig finfina idén om att jag kan berätta om den utförligt istället.

 

Dagen började alltså med att komma in i en biologisal där det ligger en massa grishjärtan á la detta

Ser lite ut som en val på denna bilden

 

Och efter en kort introduktion så får vi vårt hjärta och eftersom varken Bun eller Världens Sämsta Människa (aka Caj) ville skära i hjärtat blev jag utsedd till cuttare. Så glatt på med handskar, sådana som tandläkare har så man fick tandläkarvibbar, och fram med skalpellen.

Efter några små tag med skalpellen och saxen såg hjärtat ut såhär istället

 

När vi hade dissekerat lite så skulle vår lärare visa oss hjärtslaget och blåsa upp lungorna på det, vilket var ganska roligt.

Sen skar han upp en njure vilket var lite mindre roligt eftersom det började stinka (mer än det nu gjorde med hjärtat vilket luktade ganska illa det med).

Och för er som nu inte är naturare och vet vad ett hjärtslag är så får ni en fin bild på det också :D

Här ser vi tungan längst till höger och en bit av luftstrupen och matstrupen, till vänster har vi lever, gallblåsa, diafragma och njurar. Under till finns även lungorna. Slangen längst till vänster använde läraren för att blåsa upp lungorna

 

På lektionen efter biologin får jag dessutom ett sms av en kompis som undrade om det var någon i vår klass som hade svimmat vilket jag inte trodde. Men tydligen så gjorde en kille det utan att jag märkte det och sånt är ju alltid lika skoj. Är ju inte alla som är lika morbida som jag och bara njuter av att skära i hjärtan :P

 

Dock så får jag ju faktiskt säga att det var betydligt roligare att dissekera gristestiklar. Det luktade lite värre, men vem har inte funderat på hur en sådan ser ut inuti?! De är väldigt tråkiga iofs, men alla killar kan ju skatta sig lyckliga över att de inte är grisar för inte nog med att de har en väldigt stor lever så är testiklarna jäkligt stora de med… och väger säkert runt ett kilo st, om inte ännu mer.

Och det är ju inte alla heller som kan skryta med att de fått en död gris att komma ^^

 

Eftersom nu Oscar redan kommit med dagens citat så får jag komma med ett motto som blev högst aktuellt när några i klassen föredrog att ha ett prov imorgon istället för att ha det på fredag: Gör inte idag det du kan skjuta upp till morgondagen!


Gästbloggare, varning utfärdas!!!

Idag kommer min första gästbloggare att göra ett inlägg, jag har inte tid då jag ska iväg och tenta och sen måste plugga ikväll. Jag tänkte utfärda en liten varning då jag har en svag känsla av att de kan komma upp bilder me lite stötande material. Det är nog mest vegetarianer och kräsmagna som varningen är riktad till, jag säger inte mer nu så får vi se vad som händer med bloggen idag.


Dagens citat (ifall min gästbloggare inte fattar att hon ska fixa ett citat med):

"När en dörr stängs öppnas en ny för oss, men vi står ofta och tittar så länge och ångerfullt på den stängda dörren att vi går miste om den som nyss öppnats för oss"
//Alexander Graham Bel

Gästbloggare?

Gästblogare?
Jag har haft lite dåligt med uppdateringar stundtals så jag funderar på om jag ska skaffa mig en gästbloggare. Lite som Timon hade hand om Lollos blogg när hon va borta. Plupp verkade lite sugen på att skriva en rad eller två men jag vet inte om jag vågar låta henne göra de, men vi får väl se.


Omtenta
Har tenta imorn, kommer gå käpprätt åt helvete kan jag säga redan med en gång, men tentan på onsdag har jag väl ändå en sportslig chans att klara hoppas jag. Vi får väl se, det hänger sjukt mycket på vem som skriver tentorna och sen även vem som rättar dem.

Naket.
Tydligen va det ganska poppis me naket så jag får se om jag slänger upp nån nakenbild då och då här kanske.


Dagens citat:
"Kuken ska ha sitt"  //Frank Andersson



Robinson goes XXX

Kikade på Robinson igår kväll me Plupp en sväng, inte direkt nått jag brukar följa men det är ändå ganska underhållande. Vi kom in mitt i programmet och såg tills det va slut. Sen idag läste jag på Aftonbladet att Suzanna hade flashat brösten i TV nått som vi, till min stora besvikelse, hade missat helt. Vi fick bara se en massa nakna mansrövar men det va väl varken jag eller Plupp speciellt glada över. Det va tydligen hur som helst inte medvetet som hon visar bröstet, även om det faktiskt ser ut så sen när jag såg klippet, hon flashar ju bröstet lite snabbt mitt framför kameran. TV4 vet verkligen hur man ska göra bra TV. Från och me nu ska jag nog kika på de avsnitten som är kvar.


Cuntpunch.

Igår gjorde jag något som inte hör till vanligheten, jag gav en tjej en rak höger. De som känner mig vet att jag otroligt sällen slåss, men slår någon mig är jag inte den som inte slår tillbaka vare sig det är en tjej eller kille och så va fallet igår. Alla som nångång har festat med Mirriam vet att hon är ganska våldsam av sig och igår på festen så fick jag ett slag mitt i bröstet från ingenstans så jag tappade luften, sjönk ihop på marken för nån sekund då jag inte riktigt hängde me på vad som hände. Som svar fick Mirriam en rak höger mitt i skrevet, inte nån liten knäpp utan tog i för kung och fosterland. Tror hon fick lite ondare än vad jag fick men hon förtjänade det allt. Efteråt tackade hon mig till och me för att jag va den enda killen som vågade göra motstånd, men det är klart att man slår tillbaka, man ska aldrig öppna upp för mycket för en brud, de ska veta sin plats.

En jävligt rolig kväll igår, men mindre roligt att jag tappat bort en grej som krånglar till min tillvaro rätt rejält dock, får se hur jag ska lösa detta på bästa sätt, förhoppnigsvis så kommer det att lösa sig och mina borttappade grejer kommer fram, men man vet aldrig  =/


Dagens citat:

Mita Hugdahl är också noga med att poängtera att det är kvinnans eget ansvar att se till att hon njuter under sex.

Den bördan kan aldrig läggas på mannen, säger hon.

 

.


Black and White

En speciell låt beskriver ganska mycket hur jag känner just nu och har gjort ganska länge, har postat delar av den innan, men här har ni hela. Körde det mest intressanta i fet stil.


In Flames - Black and White
.

I am one with the world tonight
I am proud to be this far from you

You say that you have no regrets
But I know that you do
You told me someone stole the eye
I know him too

I've come to the conclusion - Yes, I know
That between black and white there is no room for two
The scale might be wide
But there is no need to be blind
Cause between black and white, there is no room for two


I leave all of the grey behind
I see clear, I know that I'll find

You claim that you are innocent
But tell me who ain't
You think that you are going to be saved
There's no such thing as a saint


I've come to the conclusion - Yes, I know
That between black and white there is no room for two
The scale might be wide
But there is no need to be blind
Cause between black and white, there is no room for two


All black and white
There is nothing in between
Black and white
Nothing what it seems

I've come to the conclusion - Yes, I know
That between black and white there is no room for two
The scale might be wide
But there is no need to be blind
Cause between black and white, there is no room for two






Dagens citat kommer från en av världens bästa människor när det kommer till klokhet, Oscar Wilde.

"Man ska aldrig fuska när man har vinnande kort på hand".



.

The list!!!

Listan.
Jag skrev ju som flera av er vet en lista för några månader sedan me lite olika tankar om vad jag trodde skulle hända och inte hända inom en viss tid. Jag och Mono gick igenom listan idag. Än så länge har jag haft rätt på 12 punkter och fel på 4 så har gjort en ganska bra bedömning tycker jag, men än återstår ca 25 punkter och det ska fyllas på med fler. En del punkter innefattar personer i min omgivning och andra jag känner, vissa är med fler gånger än andra visserligen men är inte så konstigt men de flesta punkter innefattar mig på ett eller annat sätt.

Ex på vad jag har haft rätt

  • Träffar Arvid inom ett år
  • Ner i vikt till julen 2009  (blev 2 kilo)
  • Minst en omtenta
  • Varken Sandra eller Frida hälsar på innan 2010.
  • 90-gräns
  • Tysklandsresa innan julen 2009
Och några av det jag haft haft fel på

  • Sångarstriden blir ett misslyckande för E-sektionen (vi vann)
  • Frisk fram till sommaren 2010

Tillbaka i Lund.
Så va man även tillbaka i Lund och jag måste säga att det är riktigt skönt. Ingen i korridoren mer än jag som är hemma. Skulle ha en myskväll me Plupp i tis men så hade våran boxer slutat fungera tydligen så fick inte in några kanaler men vi lyckades underhålla oss ganska bra ändå. Till min (vår?) stora glädje fick jag även en madrass att lägga på min säng me så den går att sova i utan att ryggen dör. Dock fick jag en 90-madrass och min säng är 105 men blev lovad en riktigt bäddmadrass snart så det hoppas jag verkligen. Tyvärr sov ja likt förbannat dåligt den natten då nån hade bestämt sig för att vara vaken och peta me fingret på mig halva natten :p

Börjar plugga lite smått me, har ju som sagt omtenta nästa vecka och vi får väl se hur det går. Jag ska ta mig fan klara en av dem iaf så får jag väl köra de andra till påsk sen om de återstår nått. Imorn ska jag verkligen försöka komma iväg till skolan i hyffsad tid med. Blir nog jag Cissi, Niclas mfl som sitter där och kör lite elektronik så får jag se om jag får hänga med Mono & co på fest sen, om jag vågar...Mirriam ska ju dit ;)



Dagens citat:

"I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel."
- Maya Angelou.

Tror detta stämmer ganska bra faktiskt, känslor stannar kvar även om man kanske inte minns just Varför en person gav en känslor så minns man känslan.


Värsta grymma hårdporren

För några dagar sen kunde man läsa i Aftonbladet om en stackars man som hade köpt en dvdfilm på Konsum till sin dotter i julklapp (vem köper julklappar på konsum?). Men när de sen skulle kolla på filmen så visades inte riktigt vad som va tänkt utan, jag citerar, "Men det blev rena chocken när det plötsligt rullades upp värsta grymma hårdporren". Jag tycker inte riktigt det verkar som mannen i familjen va speciellt ledsen över detta, men han kanske inte vill att dottern ska se.

Ni får avgöra själva, men jag tycker inte han ser så ledsen ut.



Nu ska jag och mono snart iväg och hämta upp Satan, ska bjuda ut honom på middag då han ju har fyllt år medans vi vart borta. Blir nog en bra avslutning på denna hemresan. Om det blir som planerat så kommer jag hem till påsk men bara för att åka me familjen till Hemsedal så det blir nog ingen tid över för vänner föräns till sommarn, men som ni alla redan vet så är ni välkommna ner till Lund och besök uppskattas alltid.


Dagens citat:

"Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival."
//C. S. Lewis


Lund nästa

Då åker vi hem snart då. Tiden här uppe har gått fort som jag antog att den skulle göra men så stannade vi ju lite kortare än tänkt me. Omtenta på G när jag kommer ner, inget jag direkt ser fram emot för 5 öre men är så illa tvungen. Imorn blir de till att packa ner alla mina saker här då morsan och farsan flyttar ur lägenheten om en knapp månad så nästa gång jag kommer hem bor de på ett nytt ställe, jag som gillar denna lägenheten. En 6a kommer de nog inte bo i nån mer gång haha.

Dagens citat:


- The C.L.I.T is not real.
- No the clit is real. Its the female orgasm that's the myth.

RSS 2.0