Emelie

Det vore en lögn och säga att jag inte saknar dig. Men jag står fast vid vad jag sagt och jag står fast vid mitt val. Ibland måste man göra val även om det gör ont på ett eller annat sätt. Vi har haft sjukt kul ihop och de är få personer som är så kul att dansa med som dig, men jag tar inte hur mycket skit som helst. Nånstans sätter man en gräns och jag har satt den gränsen här.

You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know

Dikeskörning.

Fick detta medelandet av Johan för en stund sedan

"Har 2 spekulanter som är intreserade, men måste fixa spolningen först bara.

HAHAHAHA, det va inte igår som man fick plocka upp dig ur diket, med trasig spolarvätskebehållare som följd. får bannemig se om viktor har kvar några kort från detta härliga tillfälle. ha det gött, sladdkungen! ;)
/johan"


För att göra en lång historia kort så vad jag och Emelie Bohman upp på berget för ca 3 år sedan med PewPew. Det va min och PewPew's första vinter ihop och vi va väl inte riktigt vana med varandra och speciellt inte med vinterunderlag. Hade vart och plockat upp Emelie i Vargön och vi skulle bara ta en sväng på berget i brist på annat. Upp på halleberg och kom till en fin raksträcka, det gick inte så fort men blev distraherad av nått Emelie gjorde eller om det va stereon som trilskades. Iaf bilen drog åt vänster och så for ena däcket kommit utanför väggrenen va diket ett faktum. Vi gled fint ner och kom inte upp på egen kraft utan fick ringa Johan. Han och Viktor kom och jag har nog aldrig sett två vänner så nöjda. =D

Efter mycket tankeverksamhet och manlig handling så fick vi upp bilen utan några större skador, dock gick min spolarvätskabehållare sönder och den har varit trasig sen dess. Men jag har klarat mig fint utan spolartvätska, som ändå bara smuttsar ner naturen, och gått igenom 3 besiktningar utan några som helst problem.


Dagens kloka:

Vänta inte på den stora lyckan
så att du missar den lilla!

Försenade tåg

Imorse när vi skulle me tåget 06.50 från vbg så stod där en buss istället. Aja tåget va väl inställt så vi skulle åka buss. Nej då tåget körde oss till Öxnered där ett tåg skulle hämta upp oss....50 MIN SENARE. Blev ett jävla liv på folk och efter mycket om och men lyckades vi pricka ett tåg som även det var försenat från Karlstad så behövde bara vänta 20 min. Anledning till att vårt första tåg va försenat fick vi med förklaringen.
-"Tåget till Göteborg med avgångstid 06.50 från Öxnered beräknas ankomma 07.45 pga...tidigare personal"

Undrar just vad "tidigare personal" syftar på, nån lokförare som försovit sig kanske. Tåget som vi sen tog hade dock en vettig förklaring till sin försening. "Krock med älg" kändes iaf lite mer normalt.

-

Börjar få lite abstinens nu snart. Varje dag hem från skolan passerar vi Burger King där de ständigt visar en skid-/snowbaordvideo och man blir ju inte mindre sugen. Ska se om man kanske kan få sålt bilen innan påsklovet och dra 1-2 veckor till Österrike kanske. Jag MÅSTE få åka av mig lite innan sommarn kommer annars vet jag inte vad jag gör. Jag vill känna pudret under skidorna, snön som piskar upp i ansiktet och allt där till. Pirret i magen varje gång man på kvällen märker att de börjar dumpa och man vet att nästa dag då Jävlar får man åka puder. Har jag otur blir det bara en dag eller två i hovfjället men bättre än inget. Även där kan man bryta ben, vill någon me så hojta till.


Person 1-7

Har fått lite önskemål om att skriva upp vilka alla beskrivningar är. Tänkte låta person 8 stå kvar nån dag till, vore intresant och se om X känner igen sig själv :) Tror inte jag kommer lägga upp några fler, om jag inte får nån speciell person på begäran. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om istället, kanske recensera lite olika skumma saker då och då. Allt från öl och filmer till krogkvällar och förstaintryck av personer kanske.

Hur som helst här är listan. Vill ni läsa de tidiga beskrivningarna får ni klicka på December samt Januari till höger.
  1. Satan
  2. Carro B
  3. Johan
  4. Sofia
  5. Niclas W
  6. Emelie aka Link
  7. Linda

Person 8

Detta får bli sista personen innan sammanställningen. Har tänkt beskriva personen ganska länge men har änna inte blivit av bara. Kommer bli svårt...

  • Vi känner varndra ganska bra men ändå inte på nått sätt.
  • Står varnadra när men samtidigt långt ifrån varandra.
  • Har kännt varandra i några år bara.
  • Xbetyder välldigt mycket för mig och står mig varmt om hjärtat.
  • Vi har gått igenom en hel del "svåra" perioder och vart nära att tappa kontakten många gånger, men nått håller oss kvar.
  • X har ganska bra smak vad det gäller det mesta, allt från musik och klädsmak till öl och djur.
  • Ses väl lite väl sällan kanske men våra möten väcker mycker känslor och vi har lite minnen ihop.
  • X är lite väl feg många gånger och verkar dra sig för saningen ibland.
  • X är nog inte konflikträdd men tar man upp seriösa ämnen undviker X många gånger att svara och låtsas som hon/han inte sett eller hört nått.
  • Vet inte alltid vart jag har X, även om jag tror de inte är så långt borta.


Huvudvärk.

Måndagar: Usch vad jag ogillar måndagar. Haft ont i huvet varje måndag i 3 veckor nu, är väl hjärnan som får en shock efter helgen då den måste arbeta i skolan igen. Inget verkar hjälpa heller, ätit ordentligt, druckit, tagit ett varmt bad (vilket va första badkarsbadet på 2.5 år) och tryckt alvedon men fortfarande är huvudvärken bestående. Blir nog till att lägga sig tidigt, läsa några sidor i sista delen i Millenium-serien. Första filmen har ju preimär på fredag, får förhoppningsvis råd och drar dit med Jonas eller nån annan som läst boken och är intreserad :)

WoW: Funderar på om man kanske ska börja lira lite wow igen. Måste faktiskt säga att jag saknar mina vänner runt om i Sverige, kanske inte själva spelet i sig men just stämningen när vi lirar. Men jag har ju ändå lovat mig själv att aldrig börja spela igen, men suget är stort.

Personerna X
: Tänkte jag skulle göra min sista personbeskrivning sen efter detta och ta och sammanfatta allt och ge ut "svaren" på vem som är vem. Jag är ganska nyfiken på hur folk skulle beskriva mig med faktiskt. Vore intresant och se hur folk ser på mig både på gott och ont. Men får väl se om det dyker upp nått.

Kommentarer: Jättekul att folk läser och kommenterar, men skriv gärna namn när ni lägger en kommentar. Får en del "Anonyma" kommentarer och folk tror väl att de är just anonyma och kan skriva precis va de vill. Ett IP-nr är inte så svårt att spåra. Detta är inte riktat till någon speciell person så inga spydiga kommentarer nu.

Dagens citat:

Livet är inte de dagar som gått

utan de dagar man minns.


Familjen på plats.

Så då har 10 dagar gått och familjen är hemma igen, iaf de jag bor med, så nu är det slut på lugnet. 10 dagar har gått välldigt fort och har inte hunnit göra så mycket som jag hade hoppats på men lite blev det iaf.


Hade en ritkigt fin ölprovning ute på Hisingen hos Viktor i fredags, 14 olika öl blev det till slut och Sandras tips om Amstel stod sig riktigt bra =) Sen begav vi oss in mot stan för utgång på Gretas och för att träffa Bella men Johans "attitydsproblem" gjorde att vi aldrig fick komma in. Eller ska man vara petig fick alla komma in utom johan så nästa gång får han allt stanna hemma.

Igår blev det innebandy på hög nivå. Sata, Timon, Bodd, Kajsa, Kaggen och jag brännde många många mer kallorier än vad man kan få i sig på en dag, tyvärr kunde jag inte följa med ut på krogen och ta igen. Ångrar ganska mycket att jag inte följde med som chaffis, men får bli att tag igen sen. Hade en riktigt bra kväll ändå, Bea kom förbi och vi hade ne trevlig kväll här, Bea ringde till Mr: okänd och hade ett timmes långt samtal, jag klagade inte då jag va rätt trött och fick mig några minuters sömn. Sen behövde jag inte heller köra folket hem från krogen och gick och la mig och sov som en stock.

Nu hinner jag inte mer då det är andra halvlek i matchen IFK Vänersborg - Kungälv. 2-1  än så länge och mycket står på spel. Får se om jag gör ett genomtänkt inlägg senare ikväll.

Dagens tänkvärda citat:
Du har inte ärvt jorden av dina föräldrar.
Du har fått låna den av dina barn.

Mitt i natten

Kl är just nu 5,16 på söndag morron. Har suttit och snackat med Kajsa halva natten, och du ska ha ett stort tack vännen. Jag vet att vi inte ses så ofta och det är väl kanske bådas "fel" men har fått prata ut lite iaf inatt och får se om jag hinner med en kaffe med dig imorn.

Har suttit och lyssnat på Fredrik Lidström och hörde just "för om man älskar någon är det klart att man ringer" och det stämmer så bra. Man märker ganska fort vilka vänner som bryr sig och vilka som bara snackar. Det är ofta man hör "klart vi ska ses" från flera håll men sen så låter personen i fråga allt bara rinna ut i sanden. Om man inte vill ses eller hitta på nått kan man inte bara säga det isf? Är folk vekligen så fega? Tråkigt att människor inte kan vara ärliga och säga vad de tycker och tänker. Jag tvingar ingen att hitta på nått men vill man hellre sitta hemma och ha tråkigt så visst.

Tar ett citat från tidigare som är värt att nämnas igen och detta borde flera av er ta åt det av.

Vänskap är som ett bankkonto: man kan inte ta ut gång på gång utan att sätta in något.


3 veckor har gått.

Har vart hemma i Sverige i snart 3 veckor nu. Tiden går otroligt fort och min vardag har lugnt sagt förändrats, till det bättre eller sämre går ju att diskutera. Saker och ting blev inte riktigt som jag hade tänkt mig när jag åkte iväg i slutet av november förra året. Såg fram emot 5 månader av vinter och snö för att sedan komma hem och leva på a-kassa fram tills jag tänkte börja plugga i höst sen, men riktigt så blev det inte.
Åkte hem efter 2 månader, 2 jävligt bra månader visserligen, flyttade hem till mina päron och lillebror. Lever nu i en lägenhet på 160kvm men mitt rum är knappt 8kvm stort. Sagt upp min lägenhet och får se hur allt löser sig med nycklar och grejer som är borta. Pluggandet går ganska bra men känns som man börjar falla tillbaka till den person man va när man började gymnasiet, då matten va lätt och man sket i att plugga och sen när det va svårt så hade man ingen motivation alls till att läsa och så gick de inte lika bra längre.

PewPew
: Ska sälja min älskade PewPew med, kommer inte ha råd att ha honom påställd när jag pluggar, det kostar tyvärr för mycket så han är just nu till salu. Har 2 spekulanter som är intreserade, men måste fixa spolningen först bara. Kommer sakna att glassa runt med nedvevade rutor sommartid och sladda runt på vintern. Men får bli en liten Mini Cooper S sen så fort jag pluggat klart om sådär en 5.5år.

Helgen är totalt fullspäckad just nu. Päronen drar iväg till Österrike på fredag så har lugn och ro i lägenheten i 10 dagar framöver.
Imorn (torsdag redan) tycker Hultman & co att jag ska me till Lipz, men va fan, 18 på Lipz, inte så lockande, har en fribiljett men den kan nån annan stackare få.
Fredag: 2x innebandy, båda kl 18,00 så får se vad jag ska välja och sen även snack om utgång till Buddys. Johan tycker jag ska komma ner till Varberg och hälsa på, vilket hade vart jävligt kul men tajt om tid.
Lördag: Ska väl fira Bea på ett eller annat sätt så nån form av utgång är tanken. Var när hur och varför återstår att se.
Söndag: Hade vart kul att träffa lite folk, dra en filmkväll eller nått kanske, men har ju märkt hur det brukar gå.

RSS 2.0