"Så det knullar i munnen"


M.J

En av vår tids absolut största artister gick bort för snart ett år sen. En oerhörd förlust faktiskt då han va en av mina största idoler. Städade ur lite hyllor för några dagar sen och hittade min biljett från M.J konserten på Ullevi den 16 augusti 1997. Det blev min första konsert och att börja med att gå på M.J med ca 60.000 i publiken va ganska mäktigt faktiskt.

Sadly missed, never forgotten.

En grym cover på Beat it, framför av Richard Cheese

Paolo Roberto uttalar sig om feminister.

Paolo Roberto är en ganska intressant person här i Sverige och han har inga problem att uttala sig om vad han tycker och tänker om olika saker. Här är en inspelning från P3 där han säger vad han tycker om feminister och han har verkligen en poäng.

Last Chance Lost.

Tänkte bara göra lite reklam och be mina snälla läsare om en tjänst.

Gå in på http://gpscen.gp.se/Topp.aspx och sök på "lastchancelost" (räcker att söka på "last") och klicka på tummen upp.

IM NOT DEAD...

Har senaste dagarna funderat på vart Ginger-Kid aka CopperCab tagit vägen. Ni vet den söta lilla rödhåriga killen som får sina små utbrott för att folk har kul på hans och andra rödhårigas bekostnad. Men tydligen så lever han och han ska åka på en festival för rödhåriga (WUUUT?). Han är som vanligt ganska arg.



Han snackar för övrigt om en video med M.I.A, de som gjort Paper planes som nog INGEN missade förra sommarn då den va en riktig plåga. Videon heter Born Free och handlar om utrotningen av rödhåriga där rödhåriga samlas in och avrättas.


Tjejer är falska svin...

Att tjejer är rätt falska och svinaktiga av sig, även mot sina när och kära, är väl kanske inget nytt. Men nu har det faktiskt kommit en fin liten studie på det hela som lägger svart på vitt :D

En brittisk studie ( Artikeln ) visar att 4 av 10 kvinnor ljuger om sina vänners kläder för att själva se snyggare ut. Istället för att vara ärlig och snäll och säga att nått ser förjävligt ut så säger de att outfiten är snygg så att de själva ska framstå som snyggare. Ibland är man glad att man är kille, vi säger iaf precis vad vi tycker. Har min polare på sig nått som ser helt åt helvete ut när vi ska ut så säger jag det, inte för att vara elak utan för att vara snäll då jag hoppas min vän gör samma sak mot mig.

Med andra ord är det kanske inte den fula tjejens fel att hon ser ut som hon gör utan hennes lite snyggare polare. Sluta upp me detta nu tjejer och låt "alla" på krogen vara snygga. Självklart finns det ju hopplösa fall med brudar som inte blir snygga oavsett va de sätter på sig, men man kan ju se mindre ful ut iaf.

Dock behöver jag ju inte kolla på krogen när jag kan kolla på en snygg person varje dag  ;)




"Lite Ecstasy har ingen dött av"

Har precis skrivit linalgen, för andra gången, och det känns faktiskt som det kanske gick denna gången. 3 st standardfrågor som jag är 99% säkra på att jag satte helt och hållet och sen flummade jag lite på de övriga tre som kanske ger några småpoäng. Så om jag har rätt så hamnar jag på nånstanns mellan 3-3.5 poäng och 3 behövs för godkänt i kursen så jag hoppas på det bästa. Men som vanligt har man väl nått slarvfel :(

Ska möta upp Cissi senare idag så ska vi ta en sväng på stan. Ska försöka hitta ett par skor till och kanske även nått annat kul ;)


Dagens citat:
"Lite exstasy har ingen dött av" //Lady Gaga uttalar sig efter att hon säger sig slutat med kokain.

Snurrigt.

Just nu känner livet ganska rörigt och snurrigt. Orkar inte direkt förklara men denna bilden visar ganska bra hur det känns i huvet ibland.

Das party.

Har ju kikat på två datum för festen i stugan. Två datum som jag tror mina päron skulle släppa stugan för så festen kan bli av. Båda datumen krockar med något, det första med Fallens och det andra med VBG-Festivalen. Helst av allt vill jag ha den när Fallens är, till största del för att jag tror folk hellre skippar en dag på fallens än Hofmaestro.

Är inte själv nått direkt fan av Hofmaestro vill jag lova. Här i Lund är de en sjuk hysteri över Hofmaestro verkligen och sen jag flyttade hit har de spelat i Lund 2 gånger redan och folk blir som tokiga när de spelar. Det har gjort några ok låtar,Higwayman tex, men så mycket mer är det nog inte som tilltalar mig iaf. Men är alltid kul när det händer något i stan för en gångs skulle. Men OM det visar sig att det är enda helgen jag kan ha fest i stugan så kommer det att bli så och sen får folk som blir bjudna göra sina val. Festen kommer bli av oavsett antal =)


Dagens Citat:
Om alla människor gick runt nakna skulle vi inte ha några krig.

Årsfesten.

Som många vet brukar jag hålla en årlig fest i stugan. Den började för några år sen som en liten fest och har sen vuxit större och större. Förra året tror jag vi va ett 20-tal och det blev en sjukt bra och lyckad heldag verkligen. Allt från golfspel i sjön till bad till grillning och ölspel till livemusik. Dock ingen bastu konstigt nog. Nu i sommar har vi faktiskt två stycken bastuar (säger man så?) och det MÅSTE bli bastu.
Jag har kikat lite på datum och förmodligen kommer det att bli antingen den 17 juli eller den 7 augusti. Allt hänger på när mina föräldrar kan tänka sig att lämna stugan för en helg. Det Kan rent av bli en vardag mitt i någon vecka men det är inte så troligt, så dessa två datum är det jag skulle kunna tänka mig.
Jag lovar

  • Grillning
  • Drivingrange ut i vattnet
  • Ölspel
  • Bra musik
  • Gratis bål
  • 13-15 sängplatser (resten får ta me egna madrasser)
  • En sjuhelvetes kul fest
En av de härligaste bilderna från förra årets fest :)


Bildregn från Hofman.

Som jag lovade ska jag lägga upp lite bilder. Varning för långt inlägg nu, kommer inte skriva nån "wall of text" utan blir bilder me kommentarer till varje bild istället.
På fredagen vid 6-tiden stod jag på Varberg tågstation och blev mött av Magnus, Viktor och Johan. En snabb sväng hem till Johan och Jennha för att hämta upp en sovande Jennha och sen drog vi för att handla lite kläder och nödvändigheter för helgen. Eftersom det fanns några öl över än de 20 vi skulle dricka dagen efter så tog vi en uppvärmningsöl på kvällen.

Vår klädsel blev oerhört snygg. Tanken va först string och fluga, men några string fanns inte och nån fluga va helt hopplöst att hitta i den ändå rätt STORA affären. :( Men till slut hittade vi kläder och såhär blev det till slut.

På lördag morgon öste regnet ner, men vi hängde inte läpp för de. På med våra kläder och sen regnkläder utanpå de, knatade bort till uppsamlingen med den fina vagnen som Magnus och Viktor hade snickrat ihop. Där fick vi vänta på bussen i nästan en timme. Och att få in vagnen på bussen va inte de lättaste men med lite övertalande till en snälla chauffören gick det till slut fint.

Mannen på bilden här delar ut startnummer till oss. Totalt gick 430 personer av de 550 betalande. Efter han delat ut våra startnummer så kommer han på att han glömt sin öl i en annan buss och ropar ut:
-Fan, jag har glömt min öl i den andra bussen är de någon som kan bjuda på en öl.
Lång bak i bussen hörs en röst
-Gillar du Carlsberg Hof?


Oscar räddar dagen.
När vi hade åkt halvväg så hör jag hur chauffören ringer till bussen framför oss och ber dem stanna och ge oss lite papper då våran ruta håller på att imma igen totalt och vi skulle bli tvugna att stanna. Men ICKE tyckte jag så jag rotade fram en handduk ur våran säck med grejer och började torka rutan åt henne. Vi slapp stanna och kunde åka vidare mot vårat mål.

Väl framme i Dagsås hade det faktiskt slutat regna helt och hållet men vi valde att behålla våra regnkläder på för att kunna strippa mer och mer ju längre vi gick istället.


Våran 2 mil långa promenad började strax efter kl 12 och vi bestämde oss för att hålla ett högt tempo i början. Sagt och gjort så drog vi på riktigt bra och tog faktiskt de första 2km på mellan 15-20 min vilket får ses som skapligt då vi samtidigt drack 3 öl (en extra alltså). Vi tog även av oss lite kläder efter 2 km.



Vid 18 km så tog vi av oss på överkroppen som en liten teasing för vad komma skulle.


Den första timmen så körde vi som sagt ganska hårt för att få en bra placering och vi låg länge top 10. är kan man tydligt se hur bra vi ligger till. Att ligga top 10 av 430 pers får väl ändå ses som skapligt då vi började bland de sista.

15 öl kvar.





Vid "14 öl kvar" träffade vi ett par riktigt trevliga människor som vi gick med en bit.




En intern tävling vi hade va att den som kissade först förlorade. Detta va nått som Johan till sist inte kunde stå ut med utan slog en drill vid "13 öl kvar" bakom ett träd. Straffet blir, om jag inte minns fel, att han ska få dricka några öl extra nästa år under 20km Hofman 2011.


Vi drack ju alla lite olika fort så klart. Men en regel vi hade va att en öl SKULLE drickas varje km. Så varje gång vi kom till en km-skylt så stannade vi upp så alla drick dricka upp sin flaska så vi kunde öppna var sin ny Hof samtidigt. Magnus va nog den som i början drack fortast medans jag och Johan blev jävligt bra på att svepa. Men de visade sig sen att den bästa taktiken va att dricka fort när man öppnat ölen och hålla ett högt tempo för att slippa svepa vid nästkommande skylt.


Viktor visar hur det går till.




"12 öl kvar" och vi började närma oss milen.



För er som inte redan räknat ut de va årets tema Erotik (jämfört me förra årets tema Sexigt). Och det va ju inte bara killar som klädde ut sig även om det kändes som de va vi som märkte ut oss mest.


Vi stötte på lite Wanna B Y-front men som inte lyckades riktigt lika bra som vi gjorde.


Lite asgnuggning.


Om jag inte minns helt fel tror jag här att vi passerar milen och vi stöter på både det ena och de andra. Dels en liten familj som står vid vägen och kollar på oss. VI framför ett intränat nummer för dem och jag "vinner" en otroligt snygg mössa som vi kör våran sedvanliga pose i, även kallad Y-fronten.



From behind.


Polisen stod även här och pratade och va snälla mot oss. Vi fick ju trots allt dricka på allmän plats med vilkoret att vi INTE kastade flaskor längs med vägen utan i sopsäckarna som fanns vid varje km och det såg ut som de hölls ganska bra faktiskt. Vi fick även kissa längs me vägen så länge vi gjorde det snyggt och inte på folks tomter.


Johan va den enda av oss som hade riktiga skor och de fick han självklart visa genom att löpa en liten bit.


"8 öl kvar" och vi började se målet på den långa vandringen även om vi hade säkert halva kvar tidsmässigt.




Här vid denna tunnel fick magnus för sig att göra nått väldigt smart. Innan tunneln var det en liten backe, där släppte Magnus vår vagn för att skojja lite och i hopp om att någon skulle ta tag i den. Något som Ingen gjorde så viktor fick rusa efter den men utan lycka. Vagnen välte men ingen öl gick sönder som tur va. Istället gick en öl sönder när jag skulle ställa tillbaka flaskorna.


Nått som vi missade i tunnel va faktiskt ett litet party som hölls där en bit bakom oss. Nästa år ska vi gå lite saktare så vi inte missar sånna här grejer.


Även om vi nu hade sådär 15-16 öl i kroppen så började det faktiskt bli lite kallt, så vi tog på oss lite kläder för att inte totalt frysa ihjäl.




Här har magnus gått iväg en bit i förväg medans vi andra satte oss i en busshållsplats för att vila benen lite. Vi hade ju trots allt inte haft en enda paus på hela vägen so far och va ganska trötta i fötterna. Jag tror även jag kan tala för alla när jag säger att ingen riktigt har några solklara minnen här ifrån och in i mål. Denna bilden tex har jag NOLL minne ifrån.


Johan va nog den som utan tvekan pissade mest under dessa 2 mil.


...Medans andra roade sig med att "spilla" ut sin öl. Viktor ser dock inte så missnöjd ut.



Den här skylten minns INGEN av oss då vi va helt säkra på att det inte fanns några skyltar de sista 4 km av vägen. Men tji fick vi när bilderna sen kom fram. Tydligen så va de skyltat hela vägen


Lagom tills vi gick i mål så kom solen fram. Det hade inte skadat om den kommit sådär 5 tim tidigare. 5 tim tog det för oss att gå. Om man tänker på att vi gick våra första 2km på ca 15-20 min så skulle det bara tagit oss strax över 3 tim att gå men vi saktade ner ganska rejält till slut...av flera anledningar. Dels blev vi inte konstigt nog fullare och fullare medans vi gick. Dels så blev de lite tråkigt att gå så ensamt där framme så vi saktade ner och väntade in lite folk att gå med. Och sen började vi roa oss längs vägen.







Denna person förtjänar faktiskt en liten hedersomnämning. Jag tappade bort min kamera vid mål och Alla bilder va borta. Men sen på söndag morgon får Johan ett sms av Sara som hittat min kamera. Ett STORT tack till Sara, som även hon tog en hel del bilder. Men de ligger utspridda på facebook så ni får leta där ;)




Hoppas ni gillar bilderna och så, jag kommer säkerligen att lägga ut fler bilder sen då det finns mycket mer. Hemsidan och facebook har mängder av bilder för er som vill se mer men kan dock inte publicera det här pga upphovsrättslaget.

STORT tack till mina kära vänner Magnus, Johan och Viktor som gjorde denna dagen till den underbara fest det faktiskt blev till slut. Vi ses i sommar och även i Varberg nästa år på 20km Hofman 2011.

Ledsen för dålig uppdatering.

Har vart lite dålig påa tt uppdatera, men har haft mycket för mig och dålig ork.

Hofman är nu avklarat och jag kommer att ösa upp bilder, förmodligen ikväll. Eftersom inte alla vill att bilderna ska upp på facebook så kommer det att komma mer bilder här än på Facebook till slut, iaf mer vågade bilder. Ska göra en längre uppdatering sen när jag kommer hem. Just nu sitter jag i skolan och tar en "liten" paus i pluggandet. Ska hem snart och åka lite inlines och kanske äta en glass i solen och förhoppningsvis plugga lite till.

Bu hu hu

Thailand har ju varit ganska mycket i tidningarna nu det senaste, hur synd det är om dem och hur jobbigt och svårt det har det. All misär, våldet, kravaller, död etc. Men hur hemskt är det egentligen. Alla vet ju att Aftonbladet är väldigt bra på att ge en verklig skildring på saker och ting och nu har de lyckats igen.

Tycker denna bilden säger ganska mycket om hur hemskt det är. Ser ni NÅGON på denna bilden som verkar ledsen,
jag tycker allihopa ler och ser ut att ha riktigt kul faktiskt.

(klicka på bilden för artikeln)

Rapporter...

Rapport
Sitter i skolan nu på min lediga dag och skreiv rapporter till fysiken. Går ganska bra faktiskt och är snart klar men den längsta och två mindre är Anders snart klar med tror jag så vi har inte överdrivet mycket kvar. Är 4 st som ska vara klara tills på måndag och den första tror vi inte ens att vi klarar av så den kanske vi skiter i helt.

20km Hofman
Imorgon sticker jag till Varberg och direkt så drar jag och Johan till Ullared för att köpa kläder inför promenaden på 2 mil dagen där på. Våran utklädnad kommer bli Y-front med fluga till, oerhört hett måste jag säga. Så vi kommer att vara 4 stiliga män vill jag lova och bilder kommer, va så säkra.

Alloys
Jag har fått reda på nu att jag börjar på Alloys den 14 juni så jag får några dagar ledigt så det är riktigt härligt. Kommer nog att stanna i Lund till den 11-12 iaf tror jag lite beroende på vad de kostar att åka hem och så. Sen slutar jag den 18 Augusti och då blir det raka vägen ner till Lund för att vara med på förfesten inför nollningen samt plugga till tentor....suck. :(

Uppvärmning på Hof'en

Va bara tvungen att provsmaka en Hof idag då man ändå ska dricka, eller försöka dricka, 20 st på lördag. Tågbiljetten är nog bokad dit men har inte hittat någon bra biljett hem ännu så får se hur jag gör med det lite sen. Hem kommer man alltid och jag har ju hela helgen på mig, eller njae inte helt sant kanske jag har en hel del som ska vara klart på måndag så jag borde vara hemma tidigt på söndag.

Johan har nu iaf införskaffat 20 Hof till oss var, och Viktor har även sina nu är det bara Magnus kvar. Vi har även bestämt våran "utklädnad" med. Temat iår blev Erotik, till skillnad från förra året då temat va "sexigt". Så på tapeten står just nu Y-front och fluga. Tror det kommer att bli en riktigt hit faktiskt så länge vädret tillåter, men enligt Johan så regnar det Aldrig i Varberg. Jag har ju varit där några gånger nu och jag kan nog bara minnas regn en gång och då badade vi ju faktiskt så kallt va det då rakt inte.


Kommer att komma massor med bilder efter helgen, men tills dess får ni hålla till godo med min uppvärmningsöl.


Dagens Citat:
"så kan det gå" (Behövs nog ingen närmare förklaring)


Vi startar en strippklubb.

Nu har vi framtiden säkrat för mig och Cissi. På torsdag sticker hon ner till Berlin och rekar läget och kikar hur marknaden är. Sen kommer jag ner så ska vi starta en egen liten strippklubb. Har inte berättat för Jonas än men tänkte ta me honom ner så får han arbeta för oss. Vi har inte bestämt om vi ska ha "happy ending" på våra danser men allt som ger pengar ;)


Kommer ju få köpa in en hel del sånna här =D


Nallen har blivit lagad.

När jag föddes fick jag en nallebjörn i form av en koala av min mormor och morfar. Denna nalle har följt med mig hela livet och är nu med mig i Lund. När jag va riktigt liten hade jag med honom på alla resor då han fick sitta i min ryggsäck med huvudet utstickandes så att han kunde andas :P

På senare år har dock nallen blivit ganska sleten så lite reparationer har fått göras och nu va de dags igen. Igår när jag och Cissi va och handlade så skaffade vi lite Karlssons Klister, för att kunna limma fast nosen på nallen som höll på att falla av. Nu är han som ny igen och sitter så snällt på mitt rum.

Det kanske inte är den snyggaste nallen på jordklotet men det är få saker man har sen när man föddes och detta är en av få som jag kommer hålla hårt i livet ut förmodligen. :D

Storstädning och uppröjning

Gjorde igår allt för att slippa plugga. Detta resulterade i att jag storstädade mitt rum. Jag kastade alla gamla papper jag inte behövde ha kvar, rensade upp i hyllor, sorterade mina mappar och slängde dokument, kvitton och kontrakt jag inte längre behöver ha kvar. Ganska skönt att få det gjort och jag fick även bort massa lådor och skit från golvet så nu är det rent och snyggt här.

Senare på kvällen kom Cissi förbi efter att hon vart iväg och fotat massa bilar och flygplan en hel dag. Blev lite mat (för mig) och sen lite dippade grönsaker för ovanlighetens skull, inga chips denna gången inte. Riktigt härlig kväll och det va nog tur att vi va ensamma hemma haha.

Ska dra mig till skolan om ett tag tror jag så får vi väl se om jag får något gjort där. Måste ta och skriva klart en labrapport och sen även göra lite fysik.


Dagens Citat:
Mycket få människor lever idag, de flesta gör förberedelser för att leva imorgon.

Laughing 'n a 1/2

Bjuder på en låt som snart är 20 år gammal men fortfarande lika jävla bra.

Disneyland After Dark - Laughing 'n a 1/2

Gårdagens strömavbrott.

Igår hade vi för övrigt ett strömavbrott, igen. Hela vår del av huset blev kolsvart då det verkar som det kör ALLT på en och samma säkring för oss (smidigt?). När vi sen ringer vår kära hyresvärd så svarar hon inte, och inte heller på sms. Barnen som tydligen är hemma i huset öppnar inte när vi knackar på. Efter lite letande hittar Lena och jag dock 2 uttag som faktiskt har spänning i sig och me lite fördelning ger vi nu ström till frysen, tvn och våra datorer. Men vi har fortfarande inga som helst lampor. Men jag måste säga att det är ganska mysigt att ha hela "huset" fullt med värmeljus. När jag vaknade imorse va strömmen tillbaka iaf.

Detta är verkligen inte första gången vi får strömavbrott och säkerligen inte den sista heller. Men vår plan är nu att koppla allt som drar mycket ström på dessa 2 uttag vi hittat och ifall vi överbelastar dessa två uttag så kommer det att gå en säkring som påverkar DERAS del av huset till största del medans vi har alla uttag utom två fungerandes ;)

Alloys it is.

Alloys
Det va med en klump i halsen som jag ringde till Inger på Alloys och berättade att jag tog jobbet hon erbjöd mig. Önskar så att jobbet i Malmö hade gett mer pengar, isf hade det inte vart nått snack om saken. Men tyvärr som urfattig student måste jag ha cash till hösten så det fick bli Alloys efter mycket övervägande. Tur att vi har frishift på 4-5 dagar titt som tätt så man har lite tid över till att åka ner till Lund och även till att plugga.

Kommer sakna en viss vacker person här nere i Lund galet mycket så blir nog några resor ner och jag hoppas verkligen på besök uppe i Vänersborg :) Så får jag visa dig det fina med Vänersborg/Vargön med. Även om jag snackat ganska mycket skit om hålan så har den allt sin charm och jag lovar att du kommer förstå om du är där på sommaren Cissi.


Gratis + Gratis = gott.
Nu har jag fixat så jag har både gratis sms OCH gratis samtal till alla i hela Sverige. Allt detta får jag för ca 140 kr i månaden och jag måste säga att de är pretty awesome. Har kvar min gamla deal från Tele2 med halverad månadskostnad, nått de skulle höja efter ett år men aldrig gjorde. Sen igår la ja till ett smspaket för 60 kr med 3000 fria sms i månaden :D


Dagens Citat:
Problemet med att göra saker sista minuten är att de alltid tar mer än en minut.

Kluven utav bara...

Just nu står jag inför ett ganska jobbigt val. Imorse ringde Johanna från Adacemid Work och sa att jag fick jobbet i Malmö om jag ville och att jag skulle komma in om ca 2 veckor och skriva på kontrakt och så. I samma veva som jag lägger på ringer Inger från Alloys och säger att jag fått jobb där och måste lämna besked senast idag helst.
Mår verkligen skit nu samtidigt som jag självklart är glad. Men från att gå från noll jobb och kanske leva snålt hela sommaren till att ha två jobb att välja mellan, min vanliga tur/otur.

ALLOYS:
Födelar

  • Pengar
  • Mer tid i Vänersborg
  • Möjligt jobb med Magnus och Timon
  • 5 dagars ledigheter då jag kan åka till Lund och Cissi

Nackdelar

  • Jobbar "hela" sommaren
  • Kanske sumpar mina chanser på Academic Work till andra jobb

Malmö/Lund:
Fördelar

  • Mer tid med Cissi
  • Mer tid med syrran
  • Referenser från ett nytt jobb
  • Bättre chanser till fler jobb genom Academic Work
  • Jobbar bara halva sommaren och har resten ledigt
  • Ledig på lite festivaler samt midsommar

Nackdelar

  • Mindre pengar
  • Mindre tid me vänner i vbg
  • Fattigare höst
  • Pendla en timme till jobbet varje dag
  • Har "bara" syrran och Cissi här i Lund i sommar

Moahahahah

Fick detta som kommentar på mitt senaste inlägg:
"VBG festivalen är SISTA veckan i Juli :P"

Antar att det va en liten pik för att jag skulle missa festivalen eller nått sånt. Synd bara att den är 4-7 augusti och inte alls i Juli så skrattar bästa som skrattar sist ;)

I tuk der jerbs!!!

I tuk der jerbs.
Igår vad jag på min andra intervju för sommarvikariatet i Malmö. Åkte dit så jag hade en halvtimme till godo vilket va mer än tillräckligt med min extrema skill i att hitta saker på nya platser. Chefen, Kaj, va en tjock och trevlig prick som visade mig runt på stället. Påminner ganska mycket om DHL/Exel även om det va lite mindre och inte bildelar utan kosttillskott, piller och diverse hälsoprodukter.

Hur som helst verkar han nöjd med mig och vi kom bra överens och det slutade med att jag fick jobebt faktiskt. Så som det ser ut nu kommer jag jobba 28 Juni till 30 Juli. 5 veckor totalt och kunde möjligen bli 6 men det återstår att se. Vore surt att jobba första veckan i Augusti då Vänserborgsfestivalen ser ut att faktiskt kunna bli kul iår med rätt hyffsade band...Tummen upp.

Hade väl gärna jobbat på Alloys i sommar som många andre, men Alloys är fan kände för att vara sega och aldrig kunna lämna besked i tid så nu blir det inget där. Senast man jobbade där fick man ju svar samma dag som vikariatet gick ut om man skulle få förlängt eller inte. Framförhållning vet de inte ritkgit vad det är för något tydligen.



LAIR.
Ska faktiskt på Lair ikväll för första gången på oerhört länge med Jonas & co. Hoppas det blir trevligt annars så får jag väl ta och cykla hem på Cissis cykel som jag lånat. Har för övrigt lagat växlarna på hennes cykel idag, är jag inte händig? ;)


Dagens Citat: Om man ser sig själv i alla och alla i sig själv kan man inte skada någon då det skulle betyda att man skadar sig själv.

Im going to (g)rape you in the mouth!

Ber om ursäkt om den är lite stötande men WKUK gör sjukt bra grejer.

Irritation.

Tänkte jag skulle göra en snabb liten lista på saker som jag irriterar mig på i min vardag runt omkring mig.
* Folk som inte stänger skåpsluckor efter sig. (inte speciellt jobbigt, så varför inte stänga dem?)
* Folk som pratar när det borde inse att man inte vill prata.
* Att det ALLTID blåser i Skåne.
* Folk som beter sig allmänt illa och idiotiskt.
* Folk utan respekt för andra människor...(nämner inga namn).
* IF Metall....(behöver inte säga mer)
* Idioter som sitter och pratar på föreläsningarna.( Nu låter jag säkert som en pluggis men det är sjukt störande när folk (ofta samma personer) sitter och pratar som man inte hör ett skit på föreläsningarna. Vi går inte på högstadiet längre.)
* Vänner som inte lärt sig be om ursäkt.
* Att mina skor har gått sönder efter ca 6 veckor.

De omtalade bastubilderna.

Har fått bilderna från bastun nu, som tyvärr jag inte är med på då det va jag som fotade här på kvällen. Så här har ni två av det snygga bilderna.

3 otroligt stiliga killar på väg in i bastun.

Som vanligt slet Jonas av sig alla kläderna och även Anton ville vara med på bild.

TACK.

Glömde ju.

Tack för en helt underbar helg mina älskade vänner. Ni gjorde verkligen denna valborg till nått oförglömligt och det känns som ingen av er ångrar att ni åkte ner. Mycket skratt och glada miner trots vädret som va i början. Ni ska ha världens tack för att ni kom och vi ses om 2 veckor i Varberg på 20km Hofman. Får väl se om vi kan göra en lika bra helg där.

Tack.

Tack mina kära vänner :D

Så, då va Valborg över för detta året, ett valborg som blev något över det vanliga. Iår så va kanske inte vädret det bästa men det slog nog alla valborg nere i Lund tidigare år och förmodligen den bästa festen på år. Ska försöka dra igenom dagen lite i korthet utan att det blir allt för långt även om mycket hände.

Torsdag.
Johan, Viktor och Magnus skulle inte dyka upp förrens vid 10 på kvällen så tog och träffade cissi en stund innan men rätt som det va när klockan va runt 18.00 så knackade det på på dörren och vilka står inte där om inte mina kära vänner. Lite överraskad men oerhört glad att se dem. Vi tog några öl, försökte få hit Jonas som inte trodde på att det hade kommit så vi fick skicka ett mms till honom som bevis. Blev några öl på torsdagen men ändå tidigt i säng för att vara uppe i tid på fredag sen.

Sillfrukost och parken del 1.
Runt 9 på morgonen började Viktor, Johan och jag promenera bort mot Jonas där även Magnus befann sig då han sov där. Plockade upp dem och gick vidare mot syrrans lägenhet. Åt en riktigt god frukost och väntade på att vädret skulle bli bättre, vilket det blev. Solen kikade fram och vi tog vårt pick och pack och gick vidare in mot stan och stadsparken.

Klocken är 9 och dags att röra på sig.

Pga av tidigare vädret så va det inte lika mycket folk i parken som tidigare år men har uppskattats till runt 15000 vilket får ses som skapligt. Sveriges största spontana uppsamling av folk faktiskt. Började dugga lite efter en stund men det hindrade oss inte det minsta från att ha trevligt och en hell of a time. Viktors kusin Patrik hittade oss efter ett tag med, även Lotta dök upp och hälsade. Eftersom Bun dock verkar vara en fegis fick jag inte träffa henne idag heller.

Eftersom Johan bestämt va tvungen att vara med på bilden fick inte Viktor plats.



Mellanfest och en svimmande Jonas.
Efter att ha suttit i parken en stund drog vi på mellanfest hos nån tjomme som jag aldrig sett förut. Medans vi står där i köket och snackar lite så börjar Jonas klaga på att han är extremt hungrig, inget som vi andra direkt lägger märke till. Helt plötsligt faller Jonas ihop som en säck ner på golvet och dunkar huvudet i ett skåp. Jag och Magnus som ser det tror att Jonas skojar med oss men det kommer rätt fort fram en snubbe och kikar hur det är med honom eftersom jag och Magnus inte gör det :P


Mat och Parken del 2.
Jonas vaknar till liv, får i sig lite cider (socker behövs) och vi drar vidare in mot stan för att äta istället. Får i oss lite mat, även om jag knappt käkar då det va jävligt starkt och inte föll mig i smaken riktigt. Snabbt vidare till en andra gång i parken, möter upp Cissi och Caj och sitter här en bra stund tills klockan (tydligen) närmar sig 18. Jakob dyker även han upp efter en stund.

Co. äter mat utanför No Name.

Lunds dödliga trio.

Lunds inte alltid lika dödliga duo...men jävligt bra.

Caj va inte riktigt med på hur Viktors WalkyTalky funkade, inte heller insåg hon att det va Magnus som satt 2 m bort som hon pratade med.

Mellanfest, sprit och fotboll.
Vi börjar snart inse att ölen vi har med oss inte kommer räcka, trots att vi haft med oss runt 16-18 öl var. Så jag Johan, Viktor och Jakob tar bussen hem för att hämta mer öl och sprit medans det andra drar drog hem till Philip för att mellanfesta...igen.

Mellanfesten vi andra missade.

Medans vi väntar på bussen dyker en redigt packad Thea upp från ingenstans.

På väg hem stöter vi på några trevliga småbarn som vi utmanar på fotboll, en lätt match som vi tar och vinner mer 2-1 trots att det får leda med 0-1 från start. Killar kan helt enkelt....
Hämtar spriten och ölen, ringer en taxi och tillbaka in till stan, tyvärr somnar Jakob här och åker inte tillbaka med oss in till stan. Väl inne möter vi upp gänget för att gå till kvällens stora fest. Vi kommer till en sjukt fet lägenhet där tydligen en student bor med sin flickvän. Om jag minns rätt va det en vidrigt lyxig 3-4a, man blev änna lite irriterad då det finns studenter som lever så pga rika föräldrar.


Bastu och tillbaka till feta festen.
Mitt under festen får Anton för sig att vi ska dra och bada bastu på skolan. Sagt och gjort drar vi ihop hela gänget och börjar gå bort för att basta lite i skolans feta bastu. Har en fin bild här som jag tyvärr inte kan lägga upp då den innehåller lite väl mycket naket. Tror nog bara vi bastade 2-3 min innan vi tog på oss kläderna och gick tillbaka, men trevligt va det. Hängde kvar på festen till runt 2 tiden då vi drog oss hemåt efter en helt underbar dag.
Finns mycket mer småsaker att berätta men skulle inte göra det för långt och det har redan blivit en hel del. Men för att nämna, 2xdonken, lurig taxichaffis, Magnus ägning av Simon, djupt samtal mellan mig och Cissi, etc etc.

Dagens Citat:
"Jag sparkar in fittan på dig"

RSS 2.0