Hultan + Stockholm?

Drar idag upp till stugan en sväng, får se hur länge jag blir kvar där men tors-fre nångång iaf vad det ser ut som just nu. Sen bär det möjligen av upp till Jonte i Stockholm för att sedan hänga på han och gänget till Hultan för en veckas festival. Ska bli rikigt skoj att träffa alla igen och festival blev det ju inte av förra året så har verkligen längtat nu.

Har inte så mycket mer att skriva men ett citat ska det bli iaf

En nätpolare skrev detta i en diskution om kamphundar:

"Om man tittar på tex vovve.net så är många av dom som har kamphundar tjejer vilket kan bero på kvinnans mindre utvecklade förmåga att förstå saker o ting
"

King of Pop

Båtturen
Hade en helt sjukt kul kväll igår. Blev en gumibåtstur utan dess like, med många ölpauser och skratt. Tog oss iaf 2 -3 timmar att ta oss från blåsut till pårmen skulle jag tippa på. Väl framme i hamnen började det spåra ur lite, Satan tog sikte mot fontänen, Göthejävel snodde mina åror (eller ådror som satan säger), timon anföll allt som fanns medans jag och satan körde en dubbelåbåt sista biten. Båtturen slutade mindre lyckligt med en hel del förluster i form av mobilen, kameror, bilnycklar, glasögon etc som nu ligger på botten av sjön.

Efter att ha börjat ta upp båtarna va de dags förbad, Satan tog sats och voltade ner i vattnet och verkar landa på fötter, nått jag inte märker utan tar satts även jag för ett dyk varpå jag hör i luften "OSCAR NEEEEEJ" av Satan nere i vattnet. Så just nu ser min rygg ut som om någon har kört ett rivjärn på min rygg. Med andra ord dyk inte där det är 1 m djupt, det gör lätt ont.

Senare på kvällen mötte jag upp Louie och tog oss en liten tur med en övergivem båt, paddlade ut till bryggorna och tog oss ett dopp. En lite underlig kille bjöd in oss till hans båt där vi satt och ölade ett tag. Mötte sen upp Lamadjuret och 2 randoms och slog oss ner hemma hos mig. Jag och Lamadjuret aka Malin hade en riktigt trevlig kväll medans det andra sov. Hade ju lite otalat mellan oss haha.

MJ
Måste ändå ta och skriva nått. Han va den största och kommer alltid att vara. Har svårt och tro att nån kommer bli större inom en ganska lång framtid. Beatles och Elvis kanske ses som större, men med tanke på att Elvis säkert släppt 40 skivor och Beatles minst lika många medans MJ inte ens släppt en bråkdel och ändå blev så stor som han blev förtjänar han all respekt. Ullevi lördagen 16 augusti -97 är en upplevelse man sent kommer glömma, en show utan dess like och med. Bästa födelsedagspresenten jag någonsin fått. Minns verkligen kvällen totalt, minns spårvagnsresan till mina kusiner på kvällen, paret som kystes utanför fönstret, filmen vi såg på kvällen, ja Allt. Som sagt en kväll jag aldrig glömmer.

Blev lite mycket nu men en legend förtjänas att kommas ihåg. You will be sadly missed and never forgotten


Snabb update

Har vart lite dålig på att skriva sen jag kom hem från sjukhuset, men ska försöka bättra mig lite.

Midsommar
Har vart lite upp och ner sen jag kom hem, men mest på den goda sidan får jag väl säga. Har haft en riktigt rolig helg i Varberg om man bortser från nån timme. Alltid lika kul att komma ner till Johan & Jennha och hälsa på. Denna gången blev vi riktigt många även om ca ett 10-tal inte kom men de gav ju betydligt med sovplats. Vissa fick sova på golvet, ganska ordagrant men jag sov riktigt skönt på en madrass och andra natten på en soffa så jag ska inte klaga ;) Körde 3 bilar ner från Vänersborg och jag stod ut ganska bra med Carro och Emelie. Sandras varningar va lite överdramatiserade måste jag erkänna.
Men minst sagt en händelserik helg helt klart, vi får sattsa på en farvorit i repris nästa Midsommar tycker jag, då i en ännu större lägenhet :)

Sommarlov
Har ju börjat mitt "sommarlov" nu med för första gången sen jag gick i 8an har jag inget sommarjobb, mer än mina dagar på sjukhuset. Känns riktigt härligt att bara kunna ta de lugnt en hel sommar utan någon som helst stress eller nått. Tar alla dagar som de kommer och försöker njuta så mycket som möjligt. Blir en hel del tid på Sanden me vollyboll i sköna vänners sällskap.

Korpen
Imorgon (Onsdag) har vi tyvärr vår sista match innan uppehållet. Lite tråkligt att ha uppehåll mitt i sommarn de är ju nu man Vill spela, inte sen i höst, men även dommarn vill väl ha lite semester antar jag. Hur som helst möter vi Dalslands Finaste imorgon 18,45 och tror nog vi ska kunna knipa vår andra seger imorn. Hur som helst kommer de bli en intresant match utan tvekan. Ser ut som vi slår publikrekord imorn me om vi har lite tur :D

Skola
Imon 2-3 veckor tror jag vi kommer att få svar om jag kommer in på det skolor jag sökt. Börjar ärligt talat att bli riktigt nervös, det är ju trots allt min framtid som kommer att avgöras på sätt och vis. blir 5 års pluggande, en helvetes lång tid, men blir nog ganska kul med. Kommer jag inte in på mitt förstahandsval vet jag inte om jag vill läsa heller. Jag vill ju inte läsa för läsandets skull utan för att jag tycker det ska vara kul och intresant och nått jag vill jobba med i mitt liv sen. Inget som säger att jag MÅSTE jobba med den, men har jag läst 5 år och sen inte jobbar me de jag lärt mig känns det ganska idiotiskt.

Hunden?
Du beter dig precis som en hund med en pinne, så fort du hittar en ny intresant pinne släpper du den du har i munnen och lämnar den liggandes på marken och glömmer bort den helt och traskar istället iväg med din nya pinne. Precis så känner jag mig just nu, som pinnen som ligger på marken. Vissa vet vem "hunden" är, vissa inte.


Ne nu ska jag ner till sanden en sväng med, mono, satan bea & co. Over and out.

Dagens citat blir av min kära vän Nalle Puh, sagovärldens klokaste lilla björn
Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också.

Sahara Hotnights - Quite a feeling

Quite a feeling, quite a relief, quite a mess
Quite a feeling, quite a relief, quite a mess, quite a mess

Someone convinced me of jealousy
It's the best compliment I'll ever get
So I shouldn't be the sad girl
shouldn't but I said I was
And who's going to tell
who's going to tell this time?

It's a blizzard outside
Don't you dare stay inside

Quite a feeling, quite a relief, quite a mess
Quite a feeling, quite a relief, quite a mess, quite a mess

And what of the light boxing in the back
Why do I fear the poison I spread out
There's no need to swing back coasters, the bottle display
And who's going to fail,
Who's going to fail this time

It's a blizzard outside
Don't you dare stay inside

Quite a feeling, quite a relief, quite a mess
Quite a feeling, quite a relief, quite a mess, quite a mess

It's a blizzard outside
Don't you dare stay inside
It's a blizzard outside
Don't you dare stay inside

Quite a feeling, quite a relief, quite a mess
Quite a feeling, quite a relief, quite a mess
Quite a feeling, quite a relief, quite a mess

Brainpool.

Hittade lite nostalgisk musik på Spotify igår, Brainpool. Det va verkligen inte igår man lyssnade på. fick låna en skiva av syrran när jag gick på högstadiet. Visst att de är jävligt mesiga och fjantiga men vissa låtar sitter allt rätt skönt i högtalarna. För att ta nån så är At School en klassiker. :D
Det drivs ganska hårt med Brainpool i Nile City för er som minns de ;)


Brainpool - At School

I used to hate this place but i love it now.
Cause i have given myself a secret vow.
Gonna stay all day cause i´ve seen this special face.
She had the bluest eyes i´ve ever seen,
just like she stepped right out of a movie screen.
I´m in heaven now though ut seems like hell somehow.

See you tomorrow when the clock strikes eight.
At the place i hate and i won´t be late.
People say i´m stupid but i´m not a fool.
Cause the only place where i see you is at school
 
So i´m here every day and though i´m sitting down.
It feels like i am ten feet above the ground.
But i´m falling down if i don´t see you around.
And all my friends try to tell me that it´s no use.
And i can´t think straight cause i´m so confused.
Gonna pass this test if it´s the last thing that i´ll do.

So when the clock strikes three, it feels like my luck is leaving me.
In a flashy car sitting next to you.


Brainpool - Bandstarter (hittade inte At School på youtube)

Kortklippt.

Har legat i solen hela dagen idag och degat, en hel del fotboll och vollyboll blev det allt me. 1-1 i set mellan lag Jonas/Oscar VS Timon/Satan. imorn kommer avgörandet.

Har klippt mig kort me, men nu ringer satan och säger att ja måste komma till han så bild kommer senare ikväll.

Tack och hej, leverpastej.

Fri.

Äntligen är man ute, fan va skönt de va och jäklar vad jag uppskattade att komma ut i de dåliga vädret igår haha.
Blev inte riktigt vad jag hade räknat med igår kväll, inte för 5 öre faktiskt =/ men blev en ganska soft kväll ändå. Lite magic med johanna, satan och mono. Drack upp de rödvinet jag fick av syrran efter att jag hämtade henne i stugan. Nått jag känner idag att jag kanske inte skulle gjort. Har haft världens bakfylla idag och ändå blev de inte såå mycket igår, men hur som helst, aldrig mer rena rödvinsfyllor iaf det är nått som är säkert.

Får se vad som händer ikväll, är bjuden hem till Johanna men just nu vet jag inte om jag orkar. Hoppas på en filmkväll som alternativ :)

Dagens citat blir faktiskt några st tagna från våra gamla lärare på gymnasiet. Håkan och Tobias va 2 helt underbara lärare båda på sitt lilla egna sätt :D

'Ibland får jag en känsla att jag luktar spy' - Håkan Deleskog

'En spik i foten vad är det?' - Håkan Deleskog

'Jag skall inte säga att han var störd men,,,, det var han' - Tobias 'Tobiqs' Järvdalen

'hur går det med?? öhh,,hmm,,med?,,,hmm,,öh,,,,hur går det?...' - Håkan Deleskog

'Jag är ju inte dum......i huvet' - Håkan Deleskog

'Det finns ju vissa punkter som inte finns, det är de viktigaste punkterna' - Tobias 'Tobiqs' Järvdalen

'Petra må se ut som ett berg, men hon är inget berg, för hon går att prata med' - Håkan Deleskog

Sista dagen.

Sista dagen idag, imorn bitti efter frukost bär de av hemmåt, och fy fan va skönt de ska bli. Slippa denna hårda sängen och få träffa sina vänner igen, har vart riktigt tomt här måste jag säga. Har bara två st blodtryck kvar och sen har vi inget mer alls. Blir äpplepaj ikväll för att fira. Sen bär de av raka vägen till närmaste kiosk imorn och köpa lite godis, några öl på systemet och sen chilla imorn kväll. Får se vad de blir imorn, kika fotboll, skräckfilm eller promen. Hänger nog på väder och ork skulle jag tro.


DAG 8 - What the hell is going on?

- Hell is Exactly what is going on!

Då har sista dagen med medicinering börjat med allt vad de innebär, ett rent jävla helvete för att inte överdriva. Väckt kl 7 för att kissa i en liten mugg och har vart sängliggandes tills dess. Vart EKG och blodprov om vartannat, de gånger jag fått resa mig från sängen är när vi ska ta stående blodtryck men nu äntligen har jag paus en timme tills det är Lunch. Denna luncehn kommer vara grymt uppskattad då min frukost bestod av 1.5dl yoghurt...YEAH. :P
Efter lunch blir jag sängliggandes några  timmar till ser det ut som och vi ska inte ha lunch föräns 21,40 ikväll, så blir till att äta upp sig nu.

Har fått en ny sjuksköterska idag me, en jättesnäll tjej i min egen ålder. Va rädd att hon skulle ha dålig koll på nålar och skit, men känns knappt  när hon tar blodprov vilket är en lättnad då vi ska ta X antal prov idag. Inte lika duktig som farbror Bosse men inte långt ifrån haha.

Fick tillbaka min nål idag me, jäklar va pepp jag va på de, så nu känner man sig handikappad igen och kan knappt röra armen :(

Sverige - Malta
Ikväll spelar Sverige mot Malta med, en otroligt viktig match som ändå är den enklaste vi har kvar av slutspelets 5 matchar var av vi måste vinna allihopa för att ha chans att gå vidare till VM. Man kanske skulle sätta alla sina besparingar på att Sverige inte går vidare, det känns som en given vinst. Dock ger de bara 1,08 gånger pengarna så att sattsa 1000 kr och vinna 1080 känns lite sådär haha.

Fredag
Just nu öser regnet ner i Göterborg men jag hoppas verkligen att de blir bättre till fredag när jag åker hem, min kära vän Hanna har ju LOVAT att komma och möta mig på stationen, förhoppnignsvis med blommor me haha. Är det fint väder bär det väl av till skräckland en sväng för att ta en kall öl i solen. Annars blir de nog hemgång och mat.


Need more friends with wings....

DAG 7

Idag har de smygstartat med helvetet igen. tog 10 blodprov imorse och imorn ska de köra igång på allvar riktigt. Sista dan med medicinering och en jävla massa blodprov (22-25 st), spirometri, telemetri, ekg, blodtryck och sånt hela dagen. och vi får inte middag föräns runt 22 på kvällen heller så kommer bli riktigt segt :(

Bara att bita ihop och tänka på att vi snart kommer ut härifrån, om ingen coolar imorn då vill säga haha. :P

DAG 6 - Del 2

Vart en riktigt bra dag idag. Fick mitt första besök, av Lantz och jag vill lova er att de va uppskattat. Att ha någon här och prata med som man faktiskt känner och inte bara massa random folk, ok Diana du är ju här titt som tätt me men du jobbar ju :P
Och vilken match det blev i fotbollen, ska vi säga lika haha? Synd att du inte stanade så länge men kommer snart ut igen, det är ju inte många dagar kvar nu. Imorn kommer förhoppnigsvis Niclas förbi en sväng me.

Sitter just nu och kollar på "Wristcutters. a lovestory", har haft filmen på datorn länge men har aldrig vart sugen på att se den. Men vad passa bättre på ett sjukhus än en rätt sjuk film med folk som tar sitt liv haha.

Midsommar närmar sig med stormsteg me, ser ut att bli ett jäkla gött gäng som åker ner till Varberg. Det som verkar klarar är jag, kotten med respektive, Evelina, Isak och Niclas. Sen har vi även Lantz, Lina, Viktor, Madde, Satan och Johanna som inte är helt 100 ännu men jag hoppas verkligen alla hakar på ner och får en kanonmidsommar med oss. Nerifrån blir de ju ett gäng me som ska haka på och festa med oss. Blir fotboll, grillning, bad och massa snapps och öl. Hallands Fläder eller va säger du Johan?
 Va fan vänersborg/trollhättan är ju samma varje helg ändå och midsommar lär inte bli nån undantag då det blir gillning som hela sommarn ändå består av. Varberg är nått utöver de vanliga, det vet ni som brukar åka me ner :D Längtar som saten nu verkligen :D

Dagens citat kommer från Varberg senast.
Viktor rusar ut i vattnet och ska bada, jag ser i panik hur han rusar ut med sin mobil i handen
Jag - "VIKTOR DIN MOBIL"
Viktor tar och dyker i, reser sig upp ur vattnet och kollar på mig
Viktor - "Va`? Nej de va kameran"

DAG 6 Hahaha.

Detta kan INTE vara bra för min puls, höll bokstavligt på och dö, och så är de 3-4 sjuksköterskor och läkare här inne och ja håller på att bryta ihop och skratt. Jag tycker att Eva-Britta & co kollar lite skumt på mig just nu :D



Ska NOG snart få besök me föresten :D WIHIIII

Nog

Du ska NOG få stryk på bodsfotboll imorn ;)

DAG 5

Inte så mycket att säga idag. Dagarna ser ganska lika varandra ut nu när de lugnat sig lite. Imorn får vi tillbaka telemetrin tyvärr :( lite tråkigt då jag förhoppningsvis får besök med och ska utmana en viss Lantz i bordsfotboll och måste hålla min puls nere haha men de ska nog gå bra. Bered dig på en match som heter duga.

Va ska man säga om match igår då. Va fan gör Källström i startelvan egentligen. Varför fick inte Zlatan slå straffen, en kille som har lite mer erfarenhet och självförtroende en Källström. Varför sätter inte Lagerbäck in Rasmus lite tidigare i matchen för? Men vi ska vara glada att de inte blev 0-2 med egentligen, lika väl som det hade kunnat blivit 2-0 till oss. Men är väl tur att vi skämmer ut oss i kvalet istället för i VM sen dit vi nog inte kommer om vi fortsätter spela såhär.

Nu har vi gjort halva tiden me kan man ju säga. Än så länge mår jag bra, lite mindre huvudvärk till och från men annars är de ganska lugnt.

Tog mig friheten igår att lägga upp en fin låt på youtube. Kaggen och ni andra grundare till låten får väl stämma mig om ni misstycker.



DAG 4

Förvånandsvärt lugnt idag faktiskt. Enbart ett blodprov idag, två EKG och sen några blodtryck/temp/puls som alltid. Får fortfarande 4 doser medicin varje dag som måste sväljas utan protest även om man många gånger gärna hade avstått.

Fick ta min första dusch igår me. Fick ta ut kateten 2 tim efter dosering och strax efter 23.00 igår fick jag ta en dusch och den gjorde verkligen gott vill jag lova, men de va lite bökigt att duscha med 5 elektroder på kroppen som inte fick ramla av vilket självklart 2 gjorde så de började pipa, men men.

Ikväll är de match, Sverige ska besegra Danmark och avspark är väl 20,00 om jag inte fattat det hela fel. Skönt att vi i vårt rum inte behöver ha pulsmätare på oss under matchen, men de 4 i rum 2 kommer att ha pulsmätare, ska bli kul att se hur mycket det tjuter ikväll. Det oturliga är att jag mitt under matchen kommer behöva ta min medicin, men vi ska förhandla lite här ikväll så vi kanske får sitta i tv-rummet  efter vi fått vår medicin istället för i våra sängar. Jag ser inte hur de skulle göra någon skillnad då det bara verkar som vi ska sitta upp och ha en övervakare 20 min efter medicinering.

Imorn ska Diana jobba hela dagen, ska bli kul och då jävlar är de payback som gäller, nu ska hon allt få igen. Ska se till att köra med henne riktigt mycket. Hoppas hon är inne i salarna och tar hand om oss, det underlättar ju jävlandet en hel del.
Ska få komma ut en sväng me innan matchen är tanken, men så som vädret är nu är ja inte så sugen men långt bort börjar de faktiskt klarna upp lite så man kan ju hoppas.

DAG 3 - del 2

Idag fick jag komma ut i "solen" för första gången sen jag kom hit. :D Vi fick gå ut 20 min och lufta oss lite, va riktigt skönt att få röra på sig faktiskt. Lirade lite basket med en lutande korg och halvpumpad boll. Men vi hade kul iaf och nu ligger jag inne i min säng igen. Är faktiskt inte det minsta avundsjuk på er som står på torget i pissväder just nu, då ligger jag faktiskt i min goa säng och lirar Settlers 4. Ska snart få lite mer "droger" som de kallar de här. 16.40 för att vara exakt. Efter det är jag ledig fram till 18.00 tror jag.

DAG 3

FIck lite sovmorron idag, blev väckt 07,15 wihii. Dock är jag den som väcks först då jag står som "nr1" och således även får medicin, eller "drogen" som de kallar de här, först av alla så ifall jag får några större biverkningar så stannar de medicineringen av de andra inlaggda.  Känns ju skönt att de är jag som sätter ribban haha.
Tagit runt en 12 blodprov nu på morronen och några EKG, bara 3 provrör kvar i stället nu så blir bara 3 prov till idag det känns skönt och förmodligen inget med EKG idag heller.

Vi skulle fått komma ut en sväng idag men vädret suger verkligen så är inte det minsta sugen på det. Dock är jag sugen på sjukt mycket annat just nu. Godis, öl, bada, sola, frisk luft ( i solen ), fotboll mm mm. Tur att jag har många vänner här på msn som teasar mig hela tiden och gör livet lättare för mig här inne haha.

Vi slipper kissa i burk idag me, så nu kan man göra sina behov som folk igen. Min katet i armen känns mycket bättre idag me, känns knappt att den sitter där och mina blåmärken håller på att försvinna helt med. Ska förhoppningsvis få duscha lite senare så man känner sig som en människa igen sen.

Jag har märkt 2 possetiva saker med detta än så länge. För det första lär jag inte ha någon som helst skräck eller förbi för sprutor efter detta, och för det andra så har jag blivit riktigt grym på att ligga HELT stilla, vilket är ett måste när vi tar våra EKG. Som tur är slipper vi de gamla EKG när man fick ligga still i flera timmar, våra tar på sin höjd 10 min.

Ska snart på lunch, sen är det med medicinering.

Over and out.

DAG 2 - del 2

Glömde säga förut att vi idag har fått var sin fin stor brun burk där vi kissat i hela dagen :P
Har även ganska ont i armen av katetern som jag haft, och fått några fina blåmärken av den, men ska bara ta ett blodprov till idag vid 20.30 tror jag sen ska jag nog bli av med den.

La mig och vilade lite förut och somnade, Vaknade sedan upp av att en välldigt söt sjuksköterksa vid namn Cicilia väckte mig, ett ganska behagligt sätt att vakna upp på :D Ibland trivs man bra här.

DAG 2

Igår fick jag ta 3 blodprov vilket ja tyckte va lite "mycket" idag har jag tagit ca 10 st, blodprov, 7-8 EKG, 3 spirometri (lungkapacitet), svarat på upprepade frågor och fyllt i ett forumlär 2 gånger, eller om det är 3 och jag har bara vart vaken 5 tim. Har "rast" fram till kl 2 nu då ska jag lägga mig i sängen igen och vila 10 min innan nästa EKG och blodprov tror även vi ska ta spirometri igen då. Har även fått min första dos medicin, och än så länge står jag på benen. Höll dock på att svimma under ett blodtryck stående. Hade legat ner hela dagen och sen skulla ja resa mig direkt och stå rakt upp och ner i flera minuter. Gick sådär haha :D

Blev väckt idag strax innan 7 och fick min frukost bestående av ett litet glas yoghurt runt 9 sen. Men nu har jag äntligen fått äta lunch. Fick även träffa Diana som jag "känner" sen tidigare, hon jobbar i köket här och fixar till min mat varje dag. Kul att få träffa henne i verkligheten, även om hon tyckte jag skulle kolla upp om jag hade damp haha.

Robin som lades in igår med oss fick för övrigt lämna oss imorse. Vi skulle sätta in en kateder i armen för att de lättare ska kunna ta blodprov på oss. Han blev illamående och stel  i kroppen och kunde på så sätt inte lämna några vettiga prov vilket är lite tråkigt då han va den jag hade mest gemensamt med här inne verkade det som. Han hade vart och säsongat i st, Anton och vart en av de som grävt upp de två svenska lavinoffren 2006/2007 som drogs med i en gigantisk lavin och omkom.
Hur som helst nu har jag en kateder i armen där de titt som tätt tappar mig på blod. Alla emos borde skaffa en sån här tycker jag. Då slipper de skära sig hela tiden utan kan när de känner för det tappa sig på lite blod bara genom att vrida på kranen, snabbt och enkelt. :D

Just det ja. Jag tar jättegärna emot besök nu medans ja ligger inne. Så länge ni säger till innan så går det att läsa så jag kan ta emot besökare de flesta dagar, är väl idag och 2 dagar till som kan bli lite tajt att ta emot besök på men annars går det fint :)

Dages citat:
"Du, dra inte in mig i vårat förhålllande"

DAG 1

Ok. Första dagen påbörjat. Har fått ett stick i armen och blodprov taget, EKG, alkoholtest samt
lungkapacitet. Ska dra och pissa i min lille mugg sen så fort jag känner mig pissenödig.
Jag har för övrigt fått raka 2 fina runda fläckar på bröstet för EKG-mötare me, samt fått små prickar ritade lite var stans på huden för att de ska hålla koll på vart de ska sätta mätarna varje gång. Så min överkropp ser lite udda ut just nu.

Vi bor just nu 5 killar i ett och samma rum så nått direkt privatliv är det inte tal om här inne.
Dock ska snubben i sängen brevid min lämna undersökningen, eller ta över någon annans plats då han är här som reserv. Så är mina världen helt åt helvete fel så kanske han tar min plats och jag kan åka hem och supa i helgen istället. Men hoppas verkligen allt är som det ska och jag får stanna kvar.På väggen ovanför dörren finns de 2 monitorer med pulsmätare där man kan se allas puls vilket är ganska underhållande om man har tråkigt.

Har nu inte ätit på 19 tim men hungern har gått över ganska bra, men känner mig sjukt tom i magen
och är nog mest hungrig psykiskt. Vet inte hur många gånger jag gick in i köket idag och öppnade
kylen för att sedan hindra mig själv från att äta. Är inte direkt van vid att fasta kan jag ju
säga, fy fan vilket helvete muslimerna måste ha under sin fasta. Haha =D Hört rykten om att de
ska serveras mat kl 19,00 sen bara 2 timmar kvar tills dess.

Bye Bye.

Då är de bara 2 timmar kvar tills jag drar till gbg och Sahlgrenska för att läggas in i 10 dagar. Börjar bli lite nervös nu faktiskt, men ska bli riktigt intresant detta. Hoppas att det är några vettiga personer där, eller som jag och Anna kom fram till igår. Det kanske inte finns några vettiga personer som söker till detta så jag får hoppas på likasinnade. Ska iväg till biblan och låna lite böcker nu, har hört att Tärningsspelaren ska vara en riktigt bra bok som är ganska rubbad.

Vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med medans jag är borta, men får ju ha me mig en laptop iaf så jag kommer att ha kontakt med omvärlden. Kommer gå att nå mig på mobilen me, men vet inte hur mycket jag kommer att kunna sitta i tel.

Hungern har för övrigt börjat avta lite nu, har ju inte fått äta något sen igår kväll vid 22-tiden. Ska hålla mig fram till 16,00 så jag hoppas jag får mat direkt när jag kommer fram, annars kommer jag väl att krevera till slut.

Ska förbi retrohouse me och se om de har diablo 2 där så kanske man kan sitta och slölira lite med satan över nätet nån dag kanske, men jag har ett svagt minne av att de sa att man inte fick spela spel över nätet men jag kan ha fel. Annars får de blir mycket msn haha :D

Özz Nujen får pryda min blogg idag. Sjukt rolig komiker som jag fick upp ögonen för när han va radiopratare i P3 när jag jobbade på Alloys sommaren 2003. Han har min typ av humor helt klart och han vågar skämta om allt.

Dagens citat kommer av Özz själv:
"Det här jävla utrycket halva inne, va fan är det för nått, Mitt halva kan vara Hela ditt"



RSS 2.0