Se inte The American.

Va på bio igår med Cissi och jag måste säga att det nog va den sämsta filmen jag sett på bio någonsin faktiskt. Handlingen va aningen tunn, om ens existerande. I hela filmen så gick George runt och fikade, pratade i tel eller knullade en hora, nått enstaka mord va även med, men i övrigt hända fan ingenting. Det två som hade roligast på bion va nog de två killar som satt långt fram och verkade aspackade.

Hur som helst va det ändå en mysig kväll och ångrar verkligen inte att vi gick på bio.


EFBE 2 och 3

För er som undrar så försvann ju inte EFBF i tomma intet. Vi har allt haft en del för oss, 3 avrättningar och ett murbygge som dock tyvärr ägdes upp lite av data då de rev våran mur och byggde en egen över vårt monument.

Ni har säkert sett hur vi torterade en tomte. Han blev så illa där an att hans liv inte gick att rädda så avrättning va det enda rätta. En snabb och smärtfri avrättning med ett redskap han redan stött på innan blev vårat självklara val...vinkelslipen.


Den näst sista avrättningen skedde efter en lång och plågsam tortyr med hjälp av hemmagjord bengalisk eld, smällare, alcogel och borrmaskin. Vi tänkte göra lite napal med men vi sket i det till slut.



Vi bydde sedan en mur runt Datas monument med 1.8 ton tegel. Tyvärr hade Data inte heder och humor nog att låta det stå ett dygn och sen göra någonting åt det. Istället rev de vår fina mur och ägde upp oss samtidigt som det tog all credd.





Niklas och Niklas kan det där med att mura.


Vi kallar oss Frimurarna aka EFBF.



Efter detta hade vi ytterliggare en avrättning på scen under sittningen med Data och Kemi. Tyvärr har vi inga bilder eller filmer från detta, jag vet inte om någon fotade det men jag ska försöka leta u pp lite bilder. Om inte annat sitter det blodfläckar på väggen i foajén i form av gips.

Detta är inte det sista ni ser av EFBF det kan jag lova er. Data kommer att få en hämnd på ett eller annat sätt va så säkra på det.

Dagens Citat:

"Du är äcklig, gå härifrån, jag vill inte ligga med er!"
//Sagt av en tjej liggandes på marken efter att vi frågat om hon inte ville festa med oss istället för att ligga där på marken, men vi va tydligen äckliga.


EFBF!

Say no more... (kommer en med bättre kvalite så fort Vimeo vill göra som jag vill)


SVEP och faddermiddag.

Våra nollor va duktiga och byggde en robot till tävlingen med SVEP, tävlingen gick väl kanske inte jättebra i sig men de va duktiga och arbetade ihop riktigt bra. GRUPP 9 FTW. Vann pris för snyggaste robot iaf och det är alltid nått.

Detta va dagen efter en rätt lång kväll så alla faddrar va inte jättepigga vill jag lova.



På väg in mot stan så gick bussen sönder som jag och Erik åkte så det va bara att hoppa av och vänta på en ny


Nollor sitter spänt och väntar på mat :D





Har faktiskt en Vänersborgare i gruppen vid namn Niklas Palm. Se så glad man är när man är från vbg.


Efter middagen drog vi iväg på årets (näste) grymmaste disco. Utediscot 2010 som blev en riktig höjdare faktiskt, oerhört kul kväll faktiskt, tack faddrar och nollor som gjorde den möjlig.

Ska lägga in mer uppdatering snart då vi har en hel del händelser kvar men nu orkar jag inte mer på ett tag.

Dagens (andra) Citat
:
Hellre majskolv på hyllan är bajsporr på fyllan.
//Älskade Ligga-med-killar-bandet Thungur aka Mats.


Lekar och FIngE

Dålig uppdatering igen men har så jävla fullt upp nu så har inte riktigt orkat skriva nått men ska dra allt lite kort även om det finns massor att skriva.


FINGE

Förra helgen hade vi Finge (Sittning med F, Ing och E) som blev riktigt lyckad om man bortser från min lilla tupplur utanför sjukhuset mitt i natten där polisen kom och väckte mig och frågade hur jag mådde. Jag som va helt säker på att jag bara nickat till någon minut sa att min buss kommer snart...då hade jag sovit i 2 timmar och missat bussen me nästan lika mycket.

Nollorna leker i maskinparken. Dagen resulterade dock i att en kille slog axlen ur led.


Bästa faddergruppen. Grupp 2 aka Grupp 9


Senare på kvällen drog jag och Alex me några datafolk ner i katakomberna och kikade lite. Första gången där nere och jag vågar nog lova att man inte får va där, men coolt va det :)



Vackra nollor i vackra overaller, efter lite elektroslide =)


Dagens Citat: Om jag får välja mellan att dö ensam på långvården eller med 100 kilo raketbränsle i röven så väljer jag det senare.

Random...

Vill bara först säga att jag INTE ska rösta på SD om nån nu får för sig det.

SD har ju fått väldigt mycket uppmärksamhet inför valet nu i spetember och om det gör dem gott eller inte återstår att se. Att inga partier står sida vid sida är inte direkt svårt att se och så fort SD kommer på tal eller är med i en debbat så riktas allt ljus mot dem och de ska tryckas ner snabbare än kvickt. Oftast slutar dessa debatter i patetisk pajkastning. Istället för att höja sitt eget parti så försöker man trycka ner de andra partierna. Känns som SD är det enda partiet i dett valet som faktiskt står för va de tycker och vill framföra sina åsikter. Hittade detta klippet vilket är ganska roligt att kolla på.

Jag säger inte att det SD säger är rätt på nått sätt MEN lyssna på RP och hur han verkligen inte kan lägga fram några belägg för det han säger eller säga vad han själv står för. Allt som kommer ur RP är "SD är rasister"...Ja ni får se själva, det är som sagt ganska underhållande.


Random...

En av lunds absolut snyggaste och mest rörande gravstenar. En liten pojke som sitter och spelar på en Gameboy Advance.




Den maffiga domkyrkan nere i stan. Måste skaffa ett fetare vidvinkel känner jag haha.



bokbål?

Bokbål?
Kom nyss på att jag släpade en bok fram och tillbaka till Vänersborg i somras, märkte att den låg kvar i botten av väskan när jag kom hem. Har länge funderat på att bränna upp hemska matteböcker (från chalmers som ändå ingen vill köpa här) och kan ju passa på att bränna denna bok me :P Gjorde faktiskt ett tappert försök att läsa boken förra året men kom knappt halvvägs tills jag gav upp. Totalt nonsens i hela boken, och boken som skulle vara "den roligaste bok jag läst" enligt en viss person va i mina ögon bara jävligt tråkig och jag drog nog inte på smilbanden en enda gång.

Nollning.
Nollningen har nu gått ur sin första och hårdaste vecka. Har varit brutalt jävla roligt faktiskt och mer ska det bli. Har tagit runt 600-700 bilder och ska lägga upp lite här när jag har ork och tid men itne just nu. Nu är jag sjuk och hemma från skolan, näsan rinner som aldrig förr och jag nyser titt som tätt. Det är inte direkt något jag vill sätta mig under en försläsning och göra bland 200 andra elever som försöker koncentrera sig.

Imorgon är det festival utanför Kåren och ska försöka ta mig dit även om det nog måste bli lugnt för min del.
Fredag är det EM i ölhäv (Elektro och Maskin)
Lördag har vi flying i Helsingborg

Sensation Red
Den 2a oktober går Sensation Red av stapeln igen på kåren. Tyvärr missade jag detta förra året men iår ska jag verkligen försöka gå. Har kollat med arrangörerna och det går att fixa gästleg för icke studenter så ska förska få ner lite folk hit kanske och dra en redig förfest och sen dra dit ett gött gäng. Förra året va Anna och Viktor nere under Husfesten på kåren och det va riktigt lyckat så hoppas på nått liknande iår men förhoppningsvis med mer folk.


Dagens Citat:
"Florian är konstig för han är tysk, vilket inte alls är konstigt"




RSS 2.0