Onödiga saker att skicka till ett fadderbarn.

Är ju en sväng i Vänersborg nu som det flesta av er vet, där av min inaktivitet, men det kommer mer.

I lördags när vi satt på bussen på väg till Backstage så kom vi in på ett väldigt kul samtalsämne...fadderbarn. Nu mernar jag inte fadderbarn på så sätt att det är Nollor på LTH utan fadderbarn i tex Afrika. Vi började diskutera vilt vad man Absolut inte behöver i Afrika när man inte har några pengar så vi började göra en lång lista på saker som vi kan skicka ner till ett fadderbarn bara för att det är roligt.

Rattmuff
Mobilladdare
GPS
Drinkpinnar
700kr parfym (Carola)
Presentkort på Systembolaget
Shotsglas
Kapsylöppnare
Isbitsformar
Kokbok
Cd/dvd-skivor
Grenkontakt
Bananer

Listan va oerhört mycke längre på bussen men det kanske kommer mer senare

Dagens Citat:
"Om den inte va äcklig, då får du ha mer sprit i" //Erik Lind i torsdags


"...skickas vidare till Inkasso..."

Inkasso.
Fick ett brev på posten för ett tag sen från Vänersborgs Kommun om att jag inte hade betalat boken från Biblioteket som jag inte hade lämnat igen i september förra året och fått kravbrev på innan jul på 400kr. Dock så va ja på bibblan i julas och kollade upp det där. Boken fanns på bibblan hela tiden som jag trodde, men stod på fel hylla och va inte inläst. "Inga problem" sa gubben på bibblan, fakturan skulle strykas och allt va frid och fröja. Men som sagt så damp det ned ett nytt brev här om dan där det stod att mitt ärende skulle skickas vidare till INKASSO då jag inte betalat min faktura. Jag fick lite smått panik, man vill ju inte ha Inkasso på sig, än värre om det är Balkan Inkasso deras metoder är ju mer fysiska är statens.

Men sen fick jag ett medelande på mitt IQ-svar här om dagen om att min faktura va stryken i januari och att jag kunde bortse från brevet jag fick. Men va fan skickar de ut det för om det inte gäller. Det får sluta skrämmas sådär.

Moralkärringar?
Tydligen så finns det en hel del moralkärringar på Aftonbladet som inte tycker att man ska få driva me kändisar och offentliga människor. Varför får man inte skämta om att Tiger har varit otrogen? För att han blir ledsen? Ne stackars Tiger som är så sjukt rik och fått mängder av fitta samtidigt som han va otrogen mot sin fru, stackars Tiger.

The way you have a sense of God!


Gåshud
Sitter med gåshud just nu när jag lyssnar på denna låten. Säga om man vill om Depeche Mode men det har allt gjort en del jävligt bra musik faktiskt. Linkin Park har gjort en ruggigt bra remix på Enjoy the Silence med, det är svårt att inte tycka om den.

St.Anton
Hade faktiskt en dröm om St.Anton inatt. Jag måste säga att jag saknar stället nått fruktansvärt stundtals. Att bara ta varje dag som den kommer, glida ut i backen och ta några åk, lägga sig i solen me sina vänner och glassa med några öl. Vi levde verkligen livet där nere och det är inget snack om saken, det SKA bli en säsong till men det dröjer nog 2 år kanske. Vart och med vilka återstår att se men det ska allt bli av.

Affe och Mange på vårt favoritställe. Många timmar har spenderats i solen bakom dessa träd



Igonerar den äckliga Ulf på denna bilden :P


Under tiden som Satan och Timon hälsade på hade vi 2 helt sjuka puderdagar. Detta va en av dem.

Ca 2-3 min senaste gjorde jag mitt livs vurpa och va efteråt ganska glad över att vara vid liv.


Dagens Citat:
"The way you have a sense of God, I have a sense of snow"
//citat ur Smillas känsla för snö

Labby

Hade lab i fysik idag för första gången på LTH, och jag vet inte om jag vill kalla det lab direkt. Vi använde lite mätningar vi hade gjort (innan labben) och satte in i Matlab som är ett matteprogram på datorn kan man säga. Sjukt jävla smidigt att använda om man förstår hur det fungerar, men det va väl där jag och Anders körde kan man säga :D Vi hade noll koll på mycket grejer, men blev till slut klara 10 min innan lektionen va klar.

På tal om labbar så ska vi ha lab i matte kl 15,00 på Valborg, jo men lycka till att nån kommer gå dit och vara nykter när vi ska ha alkisfrukost kl 8 på morgonen. Vår lärare skulle försöka flytta labben men man vet ju aldrig hur det går, får hålla tummarna helt enkelt.


Dagens Citat:
"Le du, jag är iaf inte handikappad". Fin kommentar av mig igår när vi kollade paralympix

Modevisnig.

Drog på modevisning idag med Jakob och Jonas då jag kände mig ganska tvungen eftersom Cissi skulle vara manekäng. Min livs första modevisning faktiskt och jag är väl tveksam till om jag gillade det. Jag har alltid haft fördommar om modevisning och jag hade väl på sätt och vis rätt måste jag säga. Många som var där va äckligt kulturella, satt med glasögon, benen i kors och händerna på knäna knutna, och sen i konstiga kläder. Så vi 3 passade inte riktigt in...konstigt nog. Att Jakob sen hade en skinjacka på sig såg väl lite skumt ut med kanske.

Hur som helst så va Emil Jensen där och pratade och spelade vilket va riktigt kul, en gratis konsert tackar man aldrig nej till och han kommenterade självklart att han blev nedslagen av nasister när han va i Trollhättan på en turne i Sverige...thn i ett nötskal.

Hur som helst, bandet som spelade va riktigt grymma, kul med liveband me faktiskt. Men sen måste jag säga att mina fördommar om att killar som är med på modevisningar är ganska bögiga och de stämde Jävligt bra. Det va två killar som uppenbarligen va homosexuella och jag har nog aldrig sett något bögigare. Kastade runt håret, gick runt me höga knän och sprättande fötter, vinklad handled i 90 grader som de viftade men och pussade åt publiken. Första gången en av dem kom ut så skrattade alla i publiken i tro om att han skojade, men ju fler gånger han kom in desto mer insåg folk att han va seriös och folk slutade skratta =D Jävligt kul....men bögigt.

Efteråt blev det lite kebab på "No name" vilket jag fortfarande är skeptisk till och sen hem till mig. Ska nog lägga mig om ett tag, trots allt skola och lab imorgon. :(

Lägger in lite bilder me, kommer fler när jag fått av Cissi då jag inte tog så många själv.




Kommentarer igen.

Nu verkar det som man måste skriva in en irriterande text igen på bloggar på Blogg.se. Va är deras problem, det är väl upp till mig om jag vill få massa spam eller inte. Ber om ursäkt för detta och hoppas det försvinner snarast möjligt.

Dagens Citat:
"Det krävs oftast mer mod att ändra sin mening än att förbli den trogen"  //Willy Brant


Och så måste jag bara slänga in en fin video med som kontring på den vidriga jag postade nyss.


Veckans Vidriga.

Skulle ju posta nått sjukt och vidrigt varje vecka. Denna vecka är det indier som flår en sköldpadda levande. Vissa verkar inte ha några som helst spärrar för vart djurplågeri går, det kunde väl iaf ha slagit ihjäl stackarn eller skurit halsen av den. Ne men tydligen är de roligare att flå den levande.

Tackfest.

Igår va det tackfest för vår vinst i Sångarstriden 2009, det va ju nästan ett halvår sen vi vann nu men bättre sent än aldrig. Det va mat (som jag inte va me på) och sen gratis alkohol under kvällen. När vi va klara drog vi till till SyndSkånska. Första gången som jag va där faktiskt och det va helt ok måste jag säga. Lite klaustrofobiskt kanske men kul. :)

Träffade Hampus aka Humba i kön me, det va verkligen inte igår så det va riktigt kul. När kvällen började då ut för min del tog jag sällskap med Hampus och nån tjomme in till stan, käkade lite mat på donken och mötte upp Linnea så gick vi tillbaka till LTH och hämtade min cykel och sen tog vi sällskap en bit på vägen hem.

Vaknade upp idag med strömavbrott i hela området, sådär måttligt glad :( Sen när strömmen väl kom tillbaka så va internet helt borta så fortfarande en seg dag. La mig och kollade på the Parfume, är nog 4e gången jag ser den nu men kan vara en av de bästa filmer jag sett så den tål att ses igen, dok somnade jag när det va sådär 30 min kvar. Vaknade upp för ett tag sen och nu funkar internet så nu kan man ju underhålla sig lite på bakfyllan iaf.

Hoppades att Cissi skulle komma hit idag men hon hinner inte verkar det som, och imorn är hon upptagen hela dagen. Ska väl iväg och kolla på henne när hon är mannekäng (säger man så?) på en modevisning imorn,. Fick erbjudande att vara me men jag tackade nej. Hade vart kul men vet inte riktigt om det vart min grej haha.

Valborg.

Har lite smått börjat planera Valborg nu. Har tänkt dra ner ett gäng vänner, som många vet om är det en fest utan dess like. Har snackat me några än så länge men ska kika runt med lite fler, sovplatser borde inte vara några problem alls, det löser sig allt. I min säng kan man lätt sova 3 pers och sen har jag en madrass där 1-2 kan sova och även en soffa så det fixar sig. Även Jonas ska kunna ha lite plats för golvbehövande.

I Lund finns ca 27,000 studenter och ALLA festar (Utom Anders som fått för sig han ska till Stockholm då???) och jag skulle nog vilja påstå att Varje student bjuder hit några vänner så säg att det är runt 100,000 ungdommar som festar i denna lilla fina stad. Och av kvaliten av tjejer förra året så lär ni inte bli besvikna, och om nu några tjejer tänkt komma hit så finns det ju självklart killar me :P

Så tveka fan inte nu, ta ert jävla pick och pack och palla er hit. Ni vet nog själva om ni är inräknade även om jag inte pratat med er, men jag kommer snacka personligen me lite folk självklart. Men vill ni komma så är det bara att höra av er så ska jag boka in lite golvplatser :)


Lite bilder från förra året:

Stadsparken (rätta mig om jag har fel)


Nöden har ingen lag.



Innan Magnus började gråta ;)

Du har fått ett mail från Roger Johansson

Brevet.
Här om dagen när jag satt och småpillare lite på internet ploppade msn-rutan upp med ett medelande..."Du har fått ett mail från Roger Johansson". Jag blev helt paff och samtidigt gick en iskall känsla genom kroppen. Skrev direkt till Cissi och vi satt ett tag och spånade på vad de kunde vara för nått innan jag öppnade det. Tyvärr va det ett tråkigt spam, men det skapade iaf lite spänning där på kvällen =P

Programmeringen
.
Hade tenta i programmering i lör och jag måste säga att den gick riktigt bra. Efteråt kom jag på att jag hade glömt en liten sak samt att jag inte till 100% kom ihåg en viss funktion som vi dock använde ganska mycket. Får jag underkännt på denna tentan blir jag riktigt arg och jag blir inte alls förvånad om jag får en 4a så det känns ritkigt skönt faktiskt.

ET.

Efter tentan hade vi Et-slask (slaque) i vår bar på Elektro, en riktigt lyckad kväll med mycket kareoke och festande. Nene - 99 luftbaloons gav vi oss direkt på i hopp om att det va den tyska versionen, men till vår stora besvikelse va det den engelska :(  Tror vi körde 4-5 låtar under kvällen och jag vill väl inte påstå att någon av dem va speciellt bra, vi sjöng nog varken rätt eller snyggt, men vad gör det.

Jonas blev dock skallad av Angelica om jag inte minns helt fel och diverse intriger ska ha utspelat sig under kvällen men allt som allt en sjukt bra kväll. Fick ju vårt kommande Överfös (Överphös) att spy under kvällen så jag kände mig ganska nöjd faktiskt.

Dagen efter va väl dock inte den bästa kanske men det va det ändå värt.

Fysiken

Några har redan hört mig klaga på fysiken men jag gör det här med...FY FAN säger jag bara. Vi har en bok på närmare 4 kilo, ca 1400 sidor skulle jag tro. Den ska vi nu plöja igenom till oktober, bara denna veckan har vi 200 sidor fysik att läsa, med tillhörande uppgifter...på engelska. Som om det inte va svårt som det är redan, och samtidigt har vi flerdim att göra på detta. Men det är bara att bita ihop och kötta skiten.

Shopping på Nova Lund

Igår drog Jakob, Jonas, Cissi och jag till Nova Lund för att shoppa lite skor och möjligen kläder, eftersom vi har så otroligt mycket pengar som studenter..... Men skor behövs och på Nova har det funnits Converse-kopior innan. Men icke sa nicke. Så några skor blev det inte, va inte jättesugen på att köpa ett par äkta för 700kr när man kan få ett par kopior för 100-200 som håller i regel lika länge, eller lika kort om man nu vill det. Sällan man kan ha ett par längre än en vår/sommar, lika bra att köpa 3 par kopior så kan man ha lite olika, det ser ju ändå exakt likadana ut :D Ekonomisk måste man vara som student.

Men som sagt, inge skor blev det men istället en lång middag på MAX, tror vi satt där en bra bit över en timme och tjötade, sen tog vi bussen hem till Jonas medans Jakob städade sitt rum. Hann kolla lite på Håkan's Bar på 5an och vi va fast direkt. Till slut åkte vi dock ändå hem till Jakob och såg på Ace Ventura innan vi gav oss hem till sitt.

Tack för en riktigt trevlig dag gott folk :)

Dagens citat:

När man hör sig själv säga "en 10a Captain Morgan" bör man nog gå hem.
//Lars Lindstål om lördagen

Dubstep

Dubstep brukar verkligen inte vara min typ av musik, men jag fastnade verkligen i denna låten och den har gått på repeat x-antal gånger senaste dagarna. Riktigt skön att ha i bakgrunden när man sitter och grejar med annat. Kan inte sätta fingret på vad det är, men den är ruggigt bra på nått sätt.



Träningsvärk.

Träningsvärk
Träningsvärk 2010 idag, satan i gatan. Bara att gå till köket och göra frukost tidigare va en riktig pina verkligen, men det känns riktigt skönt. Skulle verkligen inte tacka nej till en lång massage över mina ben just nu. Springningen gick inte superdåligt men jag måste säga att min kondis är ju inte va den va en gång i tiden, men det ska det bli ändring på. Jag och Jonas ska ju bli riktigt fit till sommarn, även Lollo och nu även Hanna har ju fått ett litet schema av mig så vi får väl se om de hänger på.

Sömn?
Blev en riktigt dålig sömn inatt, vaknade flera gånger och somnade inte förrens kanske 4 imorse. Nu blir det till att plugga så kanske jag klarar tentan imorn, tror inte den ska vara så svår men man vet aldrig med tentaskrivarna här nere det har ju sina stunder.

Textfärg.
Göthe tyckte jag skulle byta färg på min text då den va lite jobbig mot den svarta bakgrunden. Kommer nog att ändra om hela designen tids nog, men så länge så slängde jag bara in random färg som inte va vit, får väl se om den är snällare mot ögat, annars får ni klaga igen :P

Sömnproblem

Va länge sen jag hade sömnproblem nu faktiskt, va nog i höstas senaste, men så ikväll så slog det till igen. Vore en lögn att säga att jag inte vet vad det beror på, men inget jag tänker gå in i detalj på här direkt, men kände ändå att jag behövde skriva nånting.

Det finns några saker som gör mig oerhört irriterad och en av dem är folk som inte klarar av att ha en diskution utan att bli förbannad och sen lämna mitt i diskutionen. Om en person ber om att få veta nånting så tycker jag man har all rätt att förklara sin åsikt om det med sen, men det kanske va för mycket begärt. Och att sen få höra att personen i fråga ser ner på en och att man är en idiot gjorde ju inte saken bätre direkt :( Hade ju underlättat om man hade fått en ärlig chans att förklara, men ne...

Så nu sitter jag istället här, ska försöka göra ett nytt försök till att sova snart och hoppas det går bättre, hade inte detta området vart så jävla tråkigt hade jag gått ut på en promenad. Det är i sånna här lägen som man faktiskt kan sakna VBG lite. Att dra på sig kläderna och promenera genom nordstan, kanske ringa och väcka Satan mitt i natten och dra med honom ut för lite bra åsikter och diskutioner.

Får väl se vart detta leder nu, men ska försöka rensa huvet imorn iaf och plugga det sista inför tentan på lördag, sen blir det ET på lördag och en lugn söndag.


När jag låg och funderade förut slog det mig att det finns ett till sätt att lösa tuggummiproblemet på, man kan ju ta in den i munnen eller låta den explodera i ansiktet, men man kan även ta tag i den försiktigt, skruva den några varv så den blir till en boll och sen knippsa av den och kasta bort bubblan, alt lägga den nånstans och sakta se hur luften pyser ut...

The Ginger Kid gör det igen...eller?

South Park goes Ginger again.
Fick precis en länk av Anna och jag trodde jag skulle falla av stolen. Har ju postat några klipp me Ginger-killen och hans våldsamma utbrott på folk runt om i världen som klagar på att rödhåriga inte har någon själ samt att han är fet. I senaste klippet han gjorde så vill tydligen inte hans närmaste vänner umgås med honom offentligt för att han skämmer ut dem.
Som många vet kommer ju ordet Ginger till stor del från South Park och vilka passar då inte bättre att driva med GInger Kid än självaste Matt och Trey.
Kom inte och säg att ni inte skrattade.

Träningsschema åt Lollo
Hade inget att göra sent igår kväll efter att Cissi hade åkt så satte mig och gjorde en översättning på det träningsschemat som jag och Jonas följer. Så nu har Lollo sitt egna schema som hon kan följa och hålla jämn takt med mig och Jonas. Hoppas bara du du följer det nu me så allt slit inte va i onödan ;)


Dagens Citat:
This year I've started feeling like I have nine lives, but I've also felt like I've spended sex. //Kaj Zackrisson

Situps.

Träning.
Har ju börjat göra armhävningar med jonas och det går skitbra. När det ändå gick så bra tänkte vi att vi skulle ge oss på situps me, så nu kör vi armhävningar och situps varannan dag. Imorgon ska vi även ut och springa är tanken så vi får upp lite flås.
Äckligt.
Fick ju en del fina kommentarer angående tjejen i badkaret. Va väl inte så förvånad iofs, det va ju trots allt inte världens mysigaste bilder. Ska se om jag kan lägga upp nått mindre vidrigt nästa gång kanske, eller iaf nått som inte får en att avstå saker...som att bada badkar. Lollo jag hoppas du fortfarande kan bada badkar, vore tråkigt om jag förstört ditt största nöje :D
Linjär Algebra.
Har tenta igår i Linjär Algebra (matte) och den gick väl inte alls som jag hade tänkt tyvärr :( Så blir omtenta på den om 3 veckor. Kursen är inte så svår egentligen så det borde allt gå, men tentan vi fick va rätt skum tyckte jag och jag verkar inte vara ensam.
Programmering.
Har ju programmeringstenta på lördag och jag tror nog den ska gå lite bättre iaf. Den kursen är aningen lättare och man är inte helt fucked på provet känner jag. Tror det kommer gå hyffsat ändå, vore skönt att sätta en 5a på den men det ska nog mycket till.
Lite tankar.
Har haft en hel del tankar som flugit runt sista tiden i mitt huvud, på gott och ont som det mesta. Fick en bra jämförelse på tv för ett tag sen, med "problem" som man borde ta tag i. Saker växer bara större och större och förr eller senare måste man ta tag i dem. Lite som ett tuggummi som man tuggar på och blåser bubblor av. Hur stor vågar man blåsa bubblan innan den spricker i ansiktet på en. Det kommer nån gång till en punk då man ska sluta blåsa och ta in tuggummit i munnen igen och göra nått av de. Antingen tugga vidare på det eller så får man helt enkelt spotta ut det. Men en sak är iaf säker, man kan inte blåsa den större i all oändlighet....när ska jag dra in den?
Dagens citat:
"Det är för väl att lögnen finns, tänk om allt man hörde va sant"

Tic Tac

Blir många inlägg idag men jag måste bara skriva några rader till en riktigt grym skådespelare som tyvärr inte hann göra så mycket i sin karriär. Är nog inte många som missat att Emil Forselius dog för några dagar sedan, visade sig att det va ett självmord som för så många andra kändisar. Riktigt tragiskt då det känns som han hade kunnat gå mycket längre. Många av er har nog missat hans insattser i filmvärldens, men ska ni se något med honom så ska ni absolut kolla på Tic Tac, skulle väl kunna säga att det är Sveriges svar på Pulp Fiction, som även va Emils första film. I filmen medverkar även Tuva Novotny och Oliver Loftéen (aka Åke i Bert) som folk kanske känner till lite mer :) Hur som helst SE filmen. Men försök inte få ihop filmen tidsmässigt, det är ingen ide, den fungerar som Pulp Fiction, filmen hänger inte ihop som man vill.

7.1 på IMBD...fan inte illa :)


Du hade kunnat blivit nått riktigt stort grabben...

Veckans Vidriga.

Det nya i min blogg kommer att bli "Veckans Vidriga". En gång i veckan kommer jag att posta nått vidrigt på bloggen. Behöver inte vara virdigt i den bemärkelsen att det har med kadaver att göra utan kan ju vara allt från Colombianer som knulla åsnor till allmänt sjuka saker. Idén backas upp av två st vänner här i Lund, så jag vet att jag kommer ha minst två st läsare som gillar det iaf. Är hyffsat nöjd med dagens länk men har lovat Jonas att jag ska bättre mig så att han inte är hungrig varje gång han läst bloggen och riskerar att bli tjock.
Om Mir(r)iam uppskattar det lika mycket vet jag dock inte, har inte fått nån uppskattning om hur kräsmagen hon är än men det lär ge sig.


Varning med stort V

Har postat en del sjuka saker på bloggen senaste tiden men detta tar nog priset. Ni klickar på länken på egen risk, men jag måste säga att jag själv är lite fascinerad me vad som faktiskt händer med kroppen i vatten en längre tid, och då syftar jag inte på russinhud efter någon timme :P

Simmat i badkar.

Ja som sagt, ni klickar på länken på egen risk. Jag rekomenderar det inte om ni käkat nyss eller om ni tänkt ta ett bad :P


Dagens Citat:

"Men jag viste inte"
//Kenneth Hallsten.

Roppar.

- Vet du vad Rohypnol är?
- Nej?
- Vill du ha en drink?

100 armhävningar

Jag och mono har börjat köra schemat för 100 armhävningar nu http://hundredpushups.com/index.html, börjar från vecka 3. Följde detta senast jag bodde i Österrike då jag kom upp till 65-70 st men sen kom den där dumma vurpan och efter de va inte min handled helt 100 och jag fick lägga av. Nu är vi igång igen och handleden bråkar fortfarande men den är iaf bättre så det är alltid nått. Får väl se vem som kommer först.

Så efter dagens citat, 3 gånger i veckan, kommer det ligga en liten notis hur många armhävningar jag klarade som max efter att jag kört igenom schemat. Va helt slut idag när jag skulle maxa den så blev inte så många men det kommer nog. Ni behöver inte bry er om det, det är för min egen skull så ja inte glömmer bort att göra dem.

Dagens citat:
Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck




max = 23

Hemfärd?

Hemfärd?
Har vart ett jäkla tjat på en del där hemma att jag ska åka hem till påsk. Tanken va ju från början att jag skulle till Hemsedal över påsk men så är nu inte fallet och jag kommer med största samolikhet att åka hem istället. Dock måste jag plugga en hel del tyvärr, har 2 tentor sen när jag kommer hem som jag måste klara av. Men lite tid för mina vänner ska jag allt ha, det är ju trots allt därför jag åker hem.

Rapport 1 klar.

Gjorde klart en av rapporterna i skolan idag me Kristina, även Otto va me fast över Google.wave. Måste säga att det är ett sjukt smidigt program, rekomenderas starkt om man är flera som skriver på samma dokument eller arbetar ihop med vad som helst. Lämnade även in en av mina programmeringesupg idag me som blev godkänd, då har jag bara en kvar som ska vara inne på fredag. Har tyvärr inte börjat me den än men det ska nog lösa sig, lämnar jag inte in den får jag inte skriva tentan så mycket hänger på den skiten :(

Nya leksaker.
Min skärm dog hyffsat lägligt måste jag ändå säga, just denna månaden har jag en del pengar kvar så igår kväll beställde jag ny skärm, nytt tangentbord och mus. Borde få grejerna imorn, ska bli riktigt skönt faktiskt, en 24" Samsung kommer sitta som ett smäck på på mitt rum så nästa gång det blir film blir det på ny skärm och nytt ljud.



Har lite tråkigt så lägge upp en bild. Den må vara grov men när jag hittade den för några år sen så höll jag på att dö av skratt bokstavligen, jag kunde inte sluta skratta.


Dagens citat:
"Lögnen kommer skada dig även om den tycks vara till gagn, sanningen kommer gagna dig även om den tycks vara till skada"
//Text på mormor och morfars kylskåp.

Not in the mood...

Hade tänkt skriva nått ganska djupt och genomtänkt ikväll men är verkligen inte på humör för att skriva alls. Ont i huvet, trött, (tenta)ångest, saknad och som alltid trött. Sen gick min cykel sönder igår med, köpte en bok i skolan för 600kr och när jag kom hem pajjade min skärm...sicken jävla fittdag rent ut sagt. Har nu beställt ny skärm, tangentbord och mus och även lite minne till mono.

Får bli nått djupare imorn.

Dagenes Citat:
JAG TILLHÖR DE COOLA KRISTNA. //Marcus Ylupukki

RSS 2.0