Original Gangsters har tagit över kriminellt.com

Ja nu har Original Gangsters (OG) tagit över sidan kriminellt.com där sexbrottslingar hängs ut med bild, personupg bostadsadress och dom i rätten. Innan drevs sidan av 4 föräldrar som ville "skydda" sina barn genom att hänga ut brottslingar. Efter att ha mottagit allt för många hot gav det upp och OG va inte sena med att ta över sidan. Så nu framstår det som änglar som gör samhället en sk tjänst.

Ok för det första.
Hur hindrar detta folk att bli våldtagna? Ska alla tjejer gå in och memorera ansikten och undvika dem på krogen. Ska man visa sin 4 åriga son vilka han inte ska följa med hem för att äta godis? Ja hur vill det detta ska skydda barnen. Har man inte bättre uppsikt på sitt barn än att någon kan gå och ta med sig barnet hem kanske man borde funderar över vad man är för förälder.

För det andra.
Detta känns vekrligen som ett desperat försök för OG att försöka rentvå sitt namn. All denna skit som OG sysslar med, allt från väpnade rån, narkotikahandel, misshandel etc skadet nu försöka vända till något possetivt, vilket det verkar lyckas oroväckande bra med. som för oss till...

För det tredje
OG verkar få med sig oerhört mycket folk på sin sida. för att citera lite grejer från forumet på kriminellt.com
"Alla brott som inte är relaterade till barn, sexuella och kvinnor är i min värld ok"
"Vi stödjer inte brottsliga organisationen utan stödjer den brottsliga organisationen för att dom håller denna sida levande"
"Dock är det bra att aktörer som OG tar över siten, dom rädds ju inte hot, Go on stå på er OG"
"Man kan säga mycket om de här 2 killarna men de gör ju faktiskt en riktigt god gärning i och med detta"
Skulle kunna hålla på att citera i all evighet men lika bra ni går in på sidan själva för att få en uppfattning om vilka idioter det är som hänger där.

För det fjärnde.
OG's "president" talar ut:
Det låter som dubbelmoral. Kan du förklara vad du menar?

– När vi till exempel rånar en kvinna med en AK-47:a är det inget personligt mot den personen. När en sexbrottsling gör sitt blir det en helt annan sak."


Asså hur jävla dum får man bli. Vadå inte personligt, hade nån kört upp en Ak-47 i ansiktet och rånat mig hade jag tagit det jävligt personligt och förmodligen vart rädd för att gå utanför dörren resten av mitt liv. Hur kan man inte ta något sådant personligt. Om en någon våldtar en tjej är inte heller det direkt personligt, han/hon vill förmodligen bara tillfredställa sig själv, jag tror de ger blanka fan i offret.

"...det handlar om ett ansvar vi har att hänga ut omoraliska kriminella personer för att på så sätt informera det svenska folket, säger Acar innan han avslutar samtalet"

Även detta är ju ett helt idiotiskt uttalande, som att det som OG syslar med är moraliskt rätt? Yeah right. Vart fan är Sverige på väg?

//O

Jorden tillhör inte människan, det är människan som tillhör jorden

Kommentarer
Postat av: Niclas

Go, girl! :)

Näfan, OG kan ta sig i röven!

2009-01-06 @ 20:30:06
URL: http://asbranamn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0