Valborg i Lund

Då har man spenderat ännu en Valborg nere i Lund, Lika underbart som förra året. Drog oss ner vid halv 7 på valborgsmorron. Timon körde första timmen, efter det erbjöd jag mig att köra men Satan skulle bestämt köra nästa sträcka. Va han inte visste var att jag va lite väl sugen på öl och knäckte en i baksätet vilket resulterade i att Satan fick köra det kvarvarande 30 milen ner till Lund, (första ölen gick väl ner runt 8-halv 9 på morronen). I Halmstad satte han sig på en sten och surade lite och väntade på att donken skulle börja servera mat och inte bara frukost. Jag och Timon tog oss friheten att gå in på donken och tiggde till oss lite is genom att säga att Satan hade en stor bula vi va tvugna att kyla. Isen passade istället utmärkt till ölen.

Väl framme stekte solen nått extremt, tog en buss in till stan och promenerade bort till parken. Stekande sol, ca +15.000 ungdommar i parken, filtar, fika, ÖL, lite musik och massa trevligt folk. Mötte upp Mange, träffade Björn, Paulina, mfl. mängder av julias (syrran) trevliga vänner, bland annat Lina, Emelie, Johan, Stine, Sandra mfl som även va med oss förra året och Lina hälsade även på nere i Österrike förra säsongen.

Runt 5 snåret tog satan sin sita öl vilket kanske även va tur det. Han fick en fin liten minneslucka och va han gjorde under denna lucka berättar han själv i filmen längre ner. Vidare till Johan för grillning och lite mer ölandet och folk. Hängde här till strax efter 1 då vi begav oss hemåt. 16 tim festande tog ganska hårt på orken och har man bara sovit 4 tim natten innan så blir det lite segt. Men en toppenhelg verkligen. Vi ses i Lund nästa år



-Do we need it,?
-NOOOO!!!
-Do we want it?

-YEAAHHH!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0