E ägde upp F

Gårdagen va heeelt sjuk verkligen. För några veckor sen gav vi oss in på nått som vi med största sannolikhet skulle få storstryk av Fysik i, sångarstriden. Men igår när allt begav sig så skedde motsattsen. Efter att F hade gjort sin körsång med 40 pers på scen så va de dags för E, med sina 8 pers såg vi väl med ut som ett skämt, men jag tror inte någon inte skrattade MED kören och ingen kör fick sånna applåder som våran. Efter första delmomentet kör/snappsvisa så ledde vi med 136 poäng mot maskins 128, ingen stor ledning men ändå en ledning.

Det blev 2 tim seg väntan på våran tur att inte scenen med vår musikal och som vi gjorde de. Hjärtat slog i 200 när man stod där på rad med teknologmössan ned över ögonen och blicken ner i marken och när Sissi började spela introt till Hardrock Halleluja började adrenalinen pumpa som aldrig förr. Vi totalt ägde hela scenen med vår musikal och sopade banan helt och hållet. Poängen va högre än alla andra just då, de enda som fick högre poäng än oss va Kemi och Fysik om jag fattade det rätt som faktiskt va riktigt duktiga men de hjälpte inte med de försprånget vi hade sen kören.

Så vi vann hela skiten och jag har aldrig sett Fysik så sura förut. De började med detta i Maj och har haft uttagningar för att få ut de bästa av de bästa, med 40 pers i sin kör mot våra 8, och våran orkester på 4 pers mot deras megaorkester. Sexan efteråt blev riktigt kul även om de till slut bara va vi på Elektro som festade de andra hade inte så mycket att fira ;) Kom hem kl 5 imorse och bakfyllan idag är ett faktum.


-If that's what you want, i wont stop you!
-Dont even ask where Im going.
-Dont even imagin I care
-Exactly the problem.

Kommentarer
Postat av: Malena

Fy va grymt de låter... Är de ngt man får se på film nån ggn? =)

2009-11-06 @ 21:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0