Lustigt

Vart lite dålig på att uppdatera men här kommer lite iaf.

Tisdag:
Hade en väldigt "lustig" kväll hos Jokob här om dan då han fyllde år, 20 till och med. Blev jag, mono, Kristina, Jakob, nån random brud och och lite annat löst folk. Riktigt rolig kväll faktiskt på alla sätt och vis behövde koppla av lite och bara sitta ner och tjöta i goda vänner lag. Ska se omjag inte kan få upp nån rolig bild från kvällen, har en film men tror jag ska låta bli att lägga upp den :D visas bara i slutet sällskap.

Lair:
Va på Lair ikväll som vanligt på torsdagar. Ett litet tillhåll för oss nerdar som gillar bräd-/kortspel av alla dess slag och vill koppla bort skolan en kväll i veckan. Riktigt härligt att tänka på nått annat lite då och då, skolan kan verkligen bli lite för mycket ibland.

Sångarstriden:
Som om inte skolan är tillräckligt så har vi fullt upp med Sångarstriden me, vi har fått klart manuset till vår musikal och är i full gång med att repa Varje dag efter skolan. Om en vecka ska vi spela upp den inför 600 personer så det gäller att det blirbra. Tror inte vi har nån sportslig chans mot tex Fysik som har planerat detta i säkert ett halvår och hade sitt manus klart redan i sommras. Medans vi fått kämpa för att hitta folk som vill vara me så har Fysik haft uttagning för att få de bästa, men vi är nöjda som är med iaf, ska bli sjukt roligt.

Dagens citat:
"På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0