Raketforskning på hög nivå.

Ibland undrar man hur folk får pengar till sin forskning. Aftonbladet publicerade idag en artikel om en forskning där man undersökt varför folk blir snyggare när man super. Va de kom fram till va väl i korta drag att man får sämre omdömme och har svårare att se symetri i folks ansikten. Symetri i ansiktet är ju något som man generellt sett ser som snyggt över lag när det kommer till människor. Personer sopm har sneda tänder, olika stora kinder/bröst/ögon/öron etc eller kanske skelar ses hos de flesta inte som lika snyggt som om personen har perfekt symetri i ansiktet.

Så efter några öl så ser fula människor snyggare ut helt enkelt, frågan är om redan riktigt snygga personer blir Ännus snyggare. Undersökningen visar även att kvinnor påverkas med av detta fenomen än vad killar gör, så om man är bisexuell och har tänkt supa ner någon för att själv bli snyggare så bör man helt enkelt gå på kvinnan.

Dagens citat:
"Du är grym" - Kommentar av ganska grovt alkoholpåverkad person när han sa att han gillade min blogg.

Kommentarer
Postat av: Plupp

Eftersom det är min plikt att kommentera småfel, sedan när har man bröst i ansiktet? :P Förutom killar då som får en tjejs bröst upptryckta, men det är en annan femma...

2010-08-20 @ 00:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0