Plupp skriver historia

TihI, nu får ni stå ut med en liten historia som jag och Världens Sämsta Människa (aka Caj) skrev någon gång förra året.

Det var en gång en liten tjej som hette Tje. Hon bodde i en liten stuga. Stugan låg ute på en åker. Det var en väldigt mysig liten stuga. I stugan bodde också Tjes mamma, pappa och hamster, Kurt.
Tje tyckte väldigt mycket om Kurt, hon ville alltid att han skulle ha det så bra som möjligt. Det bästa Kurt visste, enligt Tje, var att leka under Tjes kjol. Inte nog med att Kurt "tyckte om" det, det gjorde Tje också.

En dag när Tje skulle till skolan ville hon ta med Kurt för att visa hans trix för sina vänner.
Hennes föräldrar tyckte det var en mycket dålig idé, tänk om Kurt skulle bli överkörd av en rattfyllerist. Detta trodde inte Tje skulle ske men utifall att gömde hon Kurt i sina rosa-blommiga trosor. Det skulle hon inte gjort, för rent av så kom där en onykter förare som körde på henne.
Tje flög flera meter hundra meter upp i luften och Kurt trillade ur hennes trosor. Han landade på vindrutan på en bil, men föraren trodde bara det var smuts och satte igång vindrutetorkaren. Kurts tass fastnade mellan rutan och torkaren! Och hans inälvor och lilla pung smetades bara ut mer och mer.

Men hur hade det då gått för Tje?
Efter sin lilla tur upp i luften trillade hon ner och spetsades på kyrkogårdens metallstaket. Blodet sprutade åt alla håll och Tje började känna sig lite dåsig. Det sosta hon någonsin såg var Kurt, helt utsmetad på vindrutan.

Slut!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är ju tröjan bakom ser du väl? :P

2010-01-13 @ 07:11:51
URL: http://hannooh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0