Programmering

Just nu vill jag bara spy på programmeringen, suttit idag från kl 11 till 21 med skiten och är långt ifrån klar. Det ska vara klart imorgon men kommer inte så får får ta en "dispans" och lämna in på fredag sen istället. Jag gillar programmeringen egentligen, det är det roligaste ämnet vi läser just nu, men inlämningsupg är ett helvete ibland verkligen och vi får inte sammarbeta eller diskutera uppgifterna...jojo.

Sälen närmar sig med stormsteg men tyvärr har några dragit sig ur i sista sekunden, så är du sugen på sälen söndag till torsdag så hör av dig snarast möjligt, har nån plats kvar. Sälen kommer bli BANGERANG och sjukt roligt, vi är ett gött gäng som drar iväg så det blir mycket åkning, bastu, snörullning och fest :D

Vår kära Vänersborgare Mayborn va ju i tidningen idag, inte bara ttela utan även Aftonbladet, SvD, Eurosport mfl för ltie smidiga uttalanden han gjort på sin blogg. Så dagens citat får Mayborn stå för.

Dagens citat:

”Sen väntar kvällens drabbning mellan vackra Pool och de giriga judarna och ikväll vill jag se Liverpool forcera frammåt hårdare än tyskarna gjorde under kristallnatten....”


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0