Lundabesöket

Va nere i Lund förra ledigheten och hälsade på Cissi en sväng. Fick några riktigt mysiga dagar där nere ihop med en hel del mys och bus.
Fredagen spenderade vi i Malmö för att kolla på rugby, äta god mat och senare på kvällen avsluta med bio. Tyvärr gick det inte så bra i de matcherna vi såg även om det faktiskt spelade riktigt bra i båda de två vi såg.


Även Thea och syrran va med oss där nere även om Thea kom lite sent och hade svårt att hitta i Malmö, hon har ju bara bott där hela sitt liv om jag förstått saken rätt. Inte lätt alla gånger ;)
När vi ändå va nere i Lund (Malmö) så passade vi på att dricka några kalla öl på allmän plats.


Vi diskuterade varför många av spelarna hade nån form av cykelbyxor under sina extremt korta shorts. Efter att ha kikat igenom bilderna jag tog kom jag fram till att detta måste vara anledningen


På väg från rugbyn så stannade vi och kikade lite på kanotpolo. Detta är en helt ny sport för mig och kan ses som en blandning av vattenpolo, kanot och rugby. Man får tacklas och knuffas men inte slåss me paddlarna, så sporten är ganska våldsam och det är många som snurrar ett varv under vattnet titt som tätt. Ganska kul att kolla på en stund men blev lätt långtråkigt tyvärr.


Att hitta en restaurang som passade mig och Cissi va inte det enklaste, kändes som vi gick genom halva Malmö, satte oss på en som verkade okey men där de knappt hade någon mat alls. Vi tog oss en öl och traskade sen istället tvärs över torget och satte oss och käkade thaimat. Brukar inte vara så mycket för de men det var riktigt gott. Cissis förätt tog ganska lång tid att få in då de glömde av den men när hon väl fick den fick hon mer än tillräckligt. Vi orkade knappt någon huvudrätt alls men hade en mysig kväll.

Kvällen avslutades på bio och vi kikade på Knight and Day. Hade inga direkta förväntningar på filmen men den va faktiskt helt klart sevärd. Brevid oss satt ett par där kvinnan tittade väldigt underligt på oss titt som tätt, vet inte va det va med henne eller om hon bara hade nått i ögat och tix så hon vände sig om hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0