EFBE 2 och 3

För er som undrar så försvann ju inte EFBF i tomma intet. Vi har allt haft en del för oss, 3 avrättningar och ett murbygge som dock tyvärr ägdes upp lite av data då de rev våran mur och byggde en egen över vårt monument.

Ni har säkert sett hur vi torterade en tomte. Han blev så illa där an att hans liv inte gick att rädda så avrättning va det enda rätta. En snabb och smärtfri avrättning med ett redskap han redan stött på innan blev vårat självklara val...vinkelslipen.


Den näst sista avrättningen skedde efter en lång och plågsam tortyr med hjälp av hemmagjord bengalisk eld, smällare, alcogel och borrmaskin. Vi tänkte göra lite napal med men vi sket i det till slut.



Vi bydde sedan en mur runt Datas monument med 1.8 ton tegel. Tyvärr hade Data inte heder och humor nog att låta det stå ett dygn och sen göra någonting åt det. Istället rev de vår fina mur och ägde upp oss samtidigt som det tog all credd.





Niklas och Niklas kan det där med att mura.


Vi kallar oss Frimurarna aka EFBF.



Efter detta hade vi ytterliggare en avrättning på scen under sittningen med Data och Kemi. Tyvärr har vi inga bilder eller filmer från detta, jag vet inte om någon fotade det men jag ska försöka leta u pp lite bilder. Om inte annat sitter det blodfläckar på väggen i foajén i form av gips.

Detta är inte det sista ni ser av EFBF det kan jag lova er. Data kommer att få en hämnd på ett eller annat sätt va så säkra på det.

Dagens Citat:

"Du är äcklig, gå härifrån, jag vill inte ligga med er!"
//Sagt av en tjej liggandes på marken efter att vi frågat om hon inte ville festa med oss istället för att ligga där på marken, men vi va tydligen äckliga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0