På tal om PK.

På tal om mitt tidigare inlägg angående Sverige och PK (Politiskt korrekt för er som inte är med ännu).

Talang gjorde ett riktigt bra exempel på detta för ett tag sen då ett gäng utvecklingsstörda framförde en låt för juryn. Men eftersom vi bor i PK-Sverige så är det självklart fel att rösta ut dessa just för att de är handikappade så självklart gick de vidare. Vem som helst kan ju höra att detta inte är speciellt bra, inte ens för att vara gjort av utvecklingsstörda.

Visst det är ju inte skitdåligt, och det har en lite rolig text men det är allt. Nån talang är det faktiskt inte tal om och det är ju just vad tävlingen går ut på eller har jag förstått det hela fel?

Ja ni får avgöra själva:



Men om man som vanlig medborgare inte får skämta om allt, får då komiker göra det? Tänkte mest på detta klipp med Özz Nujen från Raw:

 

Han skämtar här ganska friskt om negrer och just ordet nigger, på ett väldigt roligt sätt men om folk tar illa upp av vad Mayborn skrev så borde väl folk gå helt bananas av detta? Men det kanske är extra känsligt med just judar. Det va ju bara sådär 65 år sedan förintelsen ägde rum nu och klart att man tar illa upp om någon från samma religion blev dödad i ett förintelseläger under andra världskriget... slappna av lite för fan.

 

Dagens Citat:
Hur man stoppar en våldtäkt.
1. Pungspark
2. Ring polisen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0