4 år vs ett liv?

Ibland blir man riktigt trött på svenska rättsväsendet. I somras blev en 12-årig flicka våldtagen i en trappuppgång av en, för henne, okänd man. En månad senare grips Rocco Jensen med hjälp av DNA-spår som hittats på flickans kläder, som bara för ca ett år sen släpptes fri efter att ha avtjänat 2/3 av sitt livstidsstraff för mord på sin tidigare flickvän. Det som förbryllar mig lite är att under utslussningsperioden så greps Rocco för brott mot knivlagen och även för narkotikabrott men ändå så släpptes han fri och nu har en 12-årig flicka blivit våldtagen.

Idag fick Rocco sitt straff...4 års fängelse för grov våldtäkt mot barn. Vad är det för j*vla straff egentligen. Han borde ju dömmas till betydligt hårdare straff och även sitta av den 1/3 av sitt tidigare straff som är kvar då han uppenbarligen inte ska vara ute i det fria. Vissa människor bör verkligen inte vara bland folk.

Artikel

Kommentarer
Postat av: pelle

Helt absurt, han släpps ut för gott uppförande och anses ha sonat sitt brott (knivmord på sin flickvän)knapp har han hunnit ut innan han våldtar ett barn och samhället. Återfallsförbrytare Kvinnomördare/barnvåldtäktsman av hans kaliber bör sitta på LIVSTID. Om han kommer ut och begår brott igen ska ha han tamig faen åka in igen på LIVSTID tills han benådas igen. Blir trött och förbannad och det är nog hela Svenska folket med! (utom Rocco som bara garvar åt det hela)

2011-12-13 @ 22:02:02
Postat av: zapp

Jag vet att mina åsikter är extrema men man borde upprätthålla någon slags Gulag i sverige där sådana människor kan stängas in på livstid.



Ja du är en man, och "bevisligen stark", nu kan du gräva jord för resten av livet. Din DNA behövs inte, tack.

2011-12-14 @ 07:53:29
Postat av: urban jakobsson

Man mar illa av det Svenska rattsvasendet,4 ar och sen sitter du 60% av det, Vad fan ar det for straff,som vanligt ska det tyckas mer synd om forovaren an offret

kan ingen uppratta ett register over dylika pedofiler?

och sprida pa natet.

2011-12-14 @ 09:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0