Nyår.

Nyår är ju något som är bland det mest hypade vi har varje år, tillsammans med midsommar. Nyår förra året va faktiskt riktigt lugnt och skönt pga att vi skulle upp tidigt dagen där på och åka till alperna. Det blev tacos hos mig med Cissi och folket som skulle med på resan, några öl och knappt en bakfylla 1 jan. Har tänkt fira nyår i Lund även i år men frågan är vad man ska göra?

En tanke är väl Af-borgen, käka 4-rätters och ha riktigt kul där med Cissi och goda vänner. Är ett gäng som ska dit så är lite sugen, får prata med Chefen sen när hon kommer hem. Vi har ju även den lilla katten att ta hand om nu så kan ju inte vara allt för långt borta då vi bör kolla till henne så hon inte får panik av allt smällande, men katter brukar ju klara det lite bättre än hundar. Om man tänker på hur Sally klarade fyrverkerier så kan nog Honeydew klara det utan några som helst problem.

Politisk korrekt.
Fick en väldigt fin komplimang igår av en nolla. Hon sa att jag va väldigt Icke politiskt korrekt, något som jag tar som en komplimang helt klart. Vem vill gå runt och vara PK och tråkig.


Dagens Citat:

"Psykopaten har inga brister enligt sej själv - och skulle han ha några, så är det någon annans fel."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0