Lösa våld med mer våld?

Blir man förvånad över att det är just Texas som kommit på den oerhört smarta idén med att barn i skolan bör ha med sig skjutvapen för att Undvika att folk blir skjutna. Det kan vara lite svårt att se logiken in detta men tanken är väl att om en skolmassaker sker så ska alla barnen kunna skjuta tillbaka...smart va?

Jag kan verkligen se kedjereaktionen framför mig när en elev (person 1) börjar skjuta och sen i sin tur blir skjuten av en annan elev som drar vapen (person 2). I samma stund kommer en ny elev (person 3) och enbart ser hur person skjuter vilt omkring sig och han kommer då att försöka skjuta ner person 2. Detta skulle kunna eskalera i världens blodbad på skolan. Men alla är ju glada och nöjda för personen som tänkte skapa en skolmassaker kanske inte hann ta livet av någon alls, detta fixade ju alla hans klasskompisar istället.

Att inte USA inser vad deras vapenlagar har ställt till med redan, och nu vill man göra något åt det genom att tillåta ännu mer vapen på offentliga platser. Vet inte om man ska skratta eller gråta men några utlandsstudier i Texas lär det ju aldrig bli.

Artikeln - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8599166.ab


Dagens Citat:

"Analogen är lång och jävligt hård, precis som min snopp"
//Johan Larsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0