Onsdagsgille.

Förra onsdagen så hade vi gille i Edekvata då det va kickoff för årets nollning som drar igång efter sommaren. Pga att i stort sett alla från Källarmästeriet ska vara faddrar nästa år så va vi ganska underbemannade i baren denna kvällen men vi hade inte räknat med så mycket folk.

Vi öppnade vid 19 och det va väldigt tomt och lugnt i baren fram tills kl slog 21 då började det ösa in folk och för första gången under mina två år så nekades folk inträde i Edekvata pga att vi hade för mycket folk. Kön till baren var meterlång stundtals och vi slet som djur när vi jobbade. Galet rolig kväll som jag sent kommer glömma. Nu hoppas jag att alla blivande faddrar som var på gillet drar med sina nollor till Edekvata i höst och visar dem vart LTHs bästa bar finns.

Lite bilder från kvällen, kanske några som inte finns på facebook med av diverse anledningar.

 

Något av det sköna med gillen, förutom priset i baren, är den avslappnade stämningen som är när det kommer till klädsel. När man går ut i Vänersborg/Thn så är det alltid en hysteri bland tjejer va de ska ha på sig. På LTH drar man på sig sin overall och en t-shirt sen är man redo, möjligen en rolig hatt med.

Som källarmästare har vi ju rätt att sätta spritstopp på folk i baren om vi vill...ibland behövs det vill jag lova ;)

Att städa sin egen lägenhet är ganska tråkigt, men att städa Edekvata kl 3 på natten kan vara förvånandsvärt roligt faktiskt. Här står jag, i Adams tröja, och tvättar Johans ganska så kritvita mage.




Kvällens charmtroll Thea och Emil visar hur man med arbetsglädje (läs godis) höjer stämningen lite i baren.



Denna bilden säger ganska mycket om städningen. Emil visar ju ganska bra hur han mår, Adam sin extas över att vi hade vin kvar, Theas kärlek till Johan och Johans blick talar för sig själv.



Inga kommentarer, eller vad sägr du Thea?



Denna bilden får avsluta inlägget. Ölen som ni ser i bakgrunden va allt som var kvar från hela förrådet mer eller mindre. Runt 40 sorter på lagret är väl nu kanske 4-5 men vill ju inte riskera att några öl går ut under lovet ;)


Dagens Citat:
Det är svårt att vara modig när du bara är ett mycket litet djur.
//Nalle Puh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0